Cara Membuat Jadual untuk Palam Pintar Amazon

Adalah pelik untuk berfikir bahawa rumah kita dulu bisu, tapi begitulah keadaannya. Masa depan sekarang, lelaki tua, dan Rumah Pintar berada di puncak gelombang! Menyambungkan semua yang ada di rumah anda ke Internet of Things, rangkaian pintar peribadi anda sendiri, dapat menjadikan hidup anda lebih mudah dan senang.

Read More
Cara Membuat Segmen di Strava

Strava adalah aplikasi yang menyatukan pelari, penunggang basikal, dan pejalan kaki. Ia tidak seperti media sosial, tetapi membolehkan mereka yang berminat dalam aktiviti luar meneroka medan dan jalan baru. Anda boleh bersaing dalam cabaran tempatan dan mencari tempat baru dan menarik untuk menikmati aktiviti kegemaran anda.

Read More
Cara Membuat Dua Akaun Zelle

Zelle adalah perkhidmatan yang membantu anda memindahkan wang anda dengan lancar dan cepat. Banyak bank di seluruh AS menyokong Zelle dan membenarkan pembayaran melalui Zelle. Perkhidmatan ini terikat dengan akaun bank dan nombor telefon anda.Walaupun anda dapat memindahkan wang anda melalui aplikasi mandiri Zelle, sebahagian besar bank AS utama menampilkan Zelle sebagai protokol automatik.

Read More
Cara Menghidupkan Sari Kata di Crunchyroll

Sekiranya anda tidak fasih berbahasa Jepun, anda memerlukan sari kata untuk memahami anime anda. Nasib baik, Crunchyroll menawarkan hingga sembilan pilihan bahasa untuk sebahagian besar video streaming mereka. Dengan beberapa ketukan butang mudah, anda dapat menonton rancangan kegemaran anda tanpa ketinggalan.

Read More
Cara Menukar Pakaian di Cyberpunk 2077

Anda menjelajah jalan-jalan di Night City dan membuat nama untuk diri sendiri. Tetapi ada satu masalah. Pakaian yang dipakai watak anda tidak menggambarkan status anda yang tinggi.Adakah anda mahu kelihatan seperti anak jalanan yang cantik? Atau mungkin merangkul semua perkara teknologi?Sama ada anda mahu watak anda mempunyai pakaian preemo paling banyak di bandar atau bersesuaian dengan semua kemuliaan cyborg anda, anda boleh melakukannya dengan pakaian.

Read More
Cara Menghapus Akaun AliExpress anda

AliExpress telah menjadi sangat popular kerana ia adalah salah satu tempat paling berpatutan untuk mendapatkan barang-barang dari yang remeh hingga yang terbaik. Walaupun banyak orang masih menggunakan laman web ini untuk membeli, ada yang berpindah ke eBay dan Amazon. Di antara banyak sebab, yang utama adalah hakikat bahawa, walaupun sesuai dengan harga, ia bukan yang paling maju dari ketiga, dan pastinya paling tidak boleh dipercayai.

Read More
Cara Mendapatkan Titik Darah dengan Cepat di Mati oleh Siang

Adakah anda tahu anda boleh memperoleh sehingga 1.6 juta Bloodpoints di Dead by Daylight? Betul!Sebagai salah satu permainan seram yang paling memikat dan mengasyikkan yang pernah dihasilkan, Dead by Daylight mempunyai 50 tahap, dan terjebak pada tahap tertentu boleh menjadi sangat mengecewakan. Salah satu cara untuk naik level lebih cepat adalah dengan memperoleh sebanyak mungkin Titik Darah.

Read More
Cara Menghapus Semua Surat Sampah di Gmail

Gmail adalah pelanggan e-mel Google yang kuat dan percuma yang semakin banyak orang bergantung pada keperluan komunikasi rutin dan bahkan misi mereka yang kritikal. Salah satu perkara yang baik tentang Gmail ialah, sebagai aplikasi berasaskan web, Google dapat melancarkan fitur baru dan memperluas kekuatan aplikasi secara berterusan.

Read More
Cara Menghapus Semua Kenalan Gmail Google

Berjuta-juta orang menggunakan Google sebagai pelanggan e-mel utama mereka. Sama ada untuk kegunaan perniagaan atau peribadi, hampir setiap pengguna akan menemui buku alamat yang berantakan pada satu ketika. Mereka mungkin kenalan spam yang anda tambahkan secara tidak sengaja semasa melanggan buletin, pelanggan lama, dan banyak orang lain yang sebenarnya tidak perlu anda dengar.

Read More
Cara Menghapus Semua E-mel yang Belum Dibaca di Gmail

Bergantung pada berapa lama anda menggunakan Gmail, anda mungkin telah mengumpulkan ribuan e-mel yang tidak mempunyai niat untuk anda baca. Ramai orang akan mengabaikan perkara ini dan melihatnya apabila peti masuk mereka semakin berantakan.Pada satu ketika, anda pasti mahu membuang e-mel yang tidak sepadan dengan masa yang diperlukan untuk membaca.

Read More
Cara Membuat Fail ZIP di Mana-mana Peranti

Fail ZIP membolehkan anda menghantar folder dan fail yang lebih besar kerana lebih kecil selepas pemampatan. Daripada menghantar fail besar melalui e-mel, fail ZIP lebih ringkas untuk dimuat turun dan menjimatkan masa. Fail-fail ini juga berfungsi sebagai arkib yang bagus untuk organisasi yang lebih baik.

Read More
Cara Menghapus Perniagaan dari Yelp

Terdapat banyak sebab mengapa pemilik perniagaan mungkin tidak mahu perniagaan mereka disenaraikan di Yelp. Kadang-kadang troll internet boleh merosakkan penilaian yang diperoleh dengan sukar dalam beberapa hari. Sebaliknya, perkhidmatan yang buruk secara konsisten pasti akan menyebabkan semakin banyak orang membuat ulasan buruk.

Read More
Cara Menghapus Alamat Gmail Anda Secara Kekal

Alat kolaborasi dan penyatuan Gmail dengan produk Google yang lain menjadikannya pilihan mudah bagi kebanyakan orang ketika memilih perkhidmatan e-mel. Mendaftar untuk akaun Gmail cepat dan mudah, dan banyak orang mempunyai lebih daripada satu alamat Gmail untuk satu sebab atau yang lain. Walau apa pun, anda mungkin mempunyai terlalu banyak akaun Gmail.

Read More
Cara Memadam Akaun Analitis Google

Analitis Google adalah alat yang hebat jika anda pemilik laman web atau blogger, dan semua orang yang menjalankan perniagaan web perlu menyedarinya. Angka ini dapat dihitung dengan sempurna dan menunjukkan interaksi pengguna dengan blog anda dengan terperinci, dan ini juga membolehkan anda mengesan lalu lintas di laman web anda.

Read More
Cara Menghapus Lokasi dari AccuWeather

Sebagai salah satu perkhidmatan pelaporan cuaca paling popular hari ini, AccuWeather tersedia di hampir semua platform yang dapat dibayangkan. Tidak kira kawasan, hampir pasti anda akan mendapat ramalan terkini yang cukup dipercayai.Sekiranya anda melayari lokasi tertentu kerana ingin tahu, AccuWeather akan terus melaporkannya.

Read More
Cara Menghapus Sejarah Pembelian di Amazon

Amazon adalah salah satu laman web runcit paling popular di internet. Oleh itu, orang menggunakannya untuk mendapatkan pelbagai jenis barang dari barang seharian hingga barang yang mungkin anda gemar untuk dirahsiakan. Walaupun sejarah pembelian anda di Amazon hanya dapat diakses melalui akaun anda, anda mungkin log masuk secara kekal, atau menyimpan pas dan nama pengguna di penyemak imbas anda.

Read More
Cara Menghapus Sejarah Pembelian di eBay

Bergantung pada situasi yang anda hadapi, anda mungkin ingin menghapus sejarah pembelian anda di eBay. Contohnya, percutian mungkin sudah dekat dan anda ingin mengejutkan keluarga anda dengan hadiah yang menarik. Sekiranya anda semua menggunakan komputer yang sama, mereka mungkin mengetahui apa yang anda cari melalui sejarah pembelian anda.

Read More
Cara Menghapus Halaman di Sharepoint

Sekiranya anda tertanya-tanya cara menghapus halaman di SharePoint, anda telah sampai di tempat yang tepat. Anda boleh membuat seberapa banyak halaman di SharePoint yang anda mahukan - dan anda juga boleh menghapusnya apabila anda tidak memerlukannya lagi. Selanjutnya, ia dapat dilakukan dalam beberapa langkah cepat dan mudah.

Read More
Cara Memadamkan Akaun Venmo Anda di iPhone

Dicipta untuk transaksi pembayaran yang mudah dan membeli-belah di mana sahaja, habitat semula jadi Venmo adalah peranti mudah alih dan bukan komputer desktop. Sekiranya anda telah menggunakan perkhidmatan Venmo, kemungkinan anda telah mengurus akaun anda dari telefon anda.Oleh kerana anda membaca ini, mungkin anda ingin beralih ke perkara lain atau menghentikan akaun anda dengan alasan lain.

Read More
Cara Memadamkan Sejarah Transaksi Venmo

Sekiranya anda menggunakan Venmo untuk beberapa waktu, anda mungkin memahami aspek rangkaian sosial aplikasi. Anda mungkin juga tahu bahawa ini dapat menjadikan sebahagian atau semua transaksi anda dapat dilihat oleh kalangan orang tertentu. Sekiranya anda bimbang tentang privasi, kemungkinan anda tertanya-tanya tentang cara menghapus sejarah transaksi Venmo anda.

Read More
Cara Menghapus Ruang Kerja di Asana

Sekiranya anda ingin mengetahui cara memadam Ruang Kerja di Asana, jawapan ringkas adalah - anda tidak boleh. Oleh kerana ia melibatkan lebih daripada satu pengguna, platform ini tidak membenarkan anda menghapusnya sepenuhnya. Walau bagaimanapun, ada cara untuk menyelesaikannya.Dalam artikel ini, kami akan menerangkan cara menyahaktifkan Ruang Kerja di Asana tanpa menghapusnya.

Read More
Cara Melumpuhkan Malwarebytes

Tidak ada program antivirus atau antimalware yang sempurna. Matlamat perisian ini adalah untuk melindungi anda. Dengan melakukannya, kadangkala dapat mengesan program yang tidak berbahaya sebagai perisian yang berpotensi tidak diingini (dikenali sebagai "false positive"), menghapusnya atau menghalangnya daripada mengaksesnya.

Read More
Cara Melumpuhkan Kawalan Suara di AirPod Anda

Kawalan suara adalah ciri yang sangat baik, tetapi mempunyai beberapa kelemahan juga. Sebilangan pengguna mengeluh memanggil orang secara tidak sengaja ketika polong tidak berada di telinga mereka. Mereka tidak tahu bahawa mereka membuat panggilan itu. Ini semua menyeronokkan dan permainan sehingga anda secara tidak sengaja memanggil mantan anda.

Read More
Perintah Discord - Senarai & Panduan Lengkap

Tidak ada keraguan mengenainya - buat masa ini, Discord adalah aplikasi komunikasi permainan terbaik di pasaran. Ia menawarkan pelayan dengan penekanan pada privasi, perintah yang mudah digunakan, dan banyak perkara lain yang mungkin anda rasa senang. Sebenarnya, walaupun masih digunakan terutamanya oleh pemain, banyak orang menggunakan Discord di luar permainan.

Read More
Adakah Amazon Memberitahu Anda tentang Hadiah yang Dikembalikan?

Pada masa kini, banyak orang melakukan percutian dan membeli-belah untuk majlis-majlis khas lain di Amazon. Ini bagus kerana membolehkan penerima hadiah dengan mudah mengembalikan hadiah dan mendapatkan sesuatu yang lain jika mereka tidak senang dengannya.Satu-satunya perkara yang menghalang orang daripada mengembalikan barang yang mereka dapat sebagai hadiah yang tidak mereka sukai adalah memalukan.

Read More
Adakah Google Voice Kos Wang?

Kebanyakan orang akan terkejut apabila mengetahui bahawa Google Voice telah wujud selama lebih dari satu dekad. Google sebenarnya tidak banyak membuat pelaburan untuk meningkatkan keterlihatan perkhidmatan Suara, yang memalukan. Teknologi Voice over IP (VoIP) bukanlah perkara baru, tetapi perkhidmatan Google menonjol kerana banyak sebab, yang paling utama adalah (kebanyakan) percuma.

Read More
Cara Memuat turun Semua E-mel AOL Anda

Apabila sebilangan besar daripada kita mendengar AOL, kita memikirkan America Online, nama yang kini sudah tidak berfungsi sebagai gergasi penyedia perkhidmatan internet terkemuka dan syarikat penting dalam sejarah internet. AOL masih dikenang kerana penerapan strategi pemasaran yang sangat agresif yang menggunakan cakera padat percubaan percuma.

Read More
Cara Menambah Ruang Berganda dengan Cepat di Word

Walaupun tidak mudah untuk menulis dokumen besar, itu hanya satu bahagian tugas. Semasa anda menulis, penting untuk memformat teks itu agar orang lain dapat membacanya dengan mudah. Nasib baik, Microsoft Word mempunyai persenjataan yang dapat menolongnya.Salah satu muslihat untuk menjadikan dokumen anda dapat dibaca mungkin adalah dengan menambahkan ruang kosong di antara baris teks.

Read More
Cara Memuat turun Gambar Shutterstock Tanpa Tanda Air

Shutterstock adalah salah satu pangkalan data gambar saham paling popular di dunia. Ini menyediakan foto, video, dan bentuk konten lain yang berkualitas untuk ditambahkan ke blog, situs web, dll. Untuk mengelakkan pencurian terang-terangan, Shutterstock menampilkan tanda air pada semua video dan gambar mereka.

Read More
Dropbox Tidak Menyegerakkan — Cara Memperbaiki

Dropbox adalah perkhidmatan perkongsian fail, penyimpanan awan, dan sandaran fail yang sangat mudah yang membolehkan anda membuat salinan salinan fail anda di awan, yang membolehkan anda bekerja dan bermain dari mana sahaja pada mana-mana peranti anda. Perkhidmatan seperti ini menjadikan anda sangat mudah untuk mengurus data penting anda di semua peranti anda.

Read More
Cara Menambah Drop Shadow di Paint.NET

Drop shadow menambah kesan bayangan pada teks dan objek yang dipilih. Editor gambar Paint.NET perisian percuma tidak termasuk pilihan Drop Shadow lalai, tetapi anda boleh menambahkannya ke perisian itu dengan pek pemalam. Dalam artikel ini, kita akan membincangkan bagaimana anda dapat menambahkan drop shadow pada teks dan objek gambar yang dipilih di Paint.

Read More
Cara Membatalkan Langganan Dropbox

Sama ada anda mempunyai akaun Dropbox di telefon bimbit, iPad, atau komputer anda, mungkin ada saatnya anda tidak lagi ingin berlangganan berbayar. Membatalkan langganan ini agak mudah dan akan membuat anda mempunyai akaun Dropbox asas yang diturunkan dan percuma.Sekiranya anda ingin mengetahui cara melakukannya, anda berada di tempat yang betul.

Read More
Cara Memadam Akaun Dropbox

Malah perkhidmatan penyimpanan awan dalam talian terbesar mungkin tidak selalu memenuhi semua keperluan anda. Dropbox mungkin telah melayani anda selama bertahun-tahun, tetapi akan tiba masanya anda tidak memerlukannya lagi dan perlu mempertimbangkan untuk menghapus akaun anda. Sekiranya anda mencari langkah bagaimana melakukannya, anda telah sampai di tempat yang betul.

Read More
Cara Melihat Saiz Fail di Dropbox

Dropbox adalah perkhidmatan storan berasaskan awan terkemuka yang membolehkan anda menyimpan fail anda di internet dan mengaksesnya dari mana sahaja. Tetapi bolehkah anda mengetahui seberapa besar setiap fail anda? Bagaimana anda dapat menentukan berapa banyak ruang yang tinggal?Artikel ini menunjukkan cara melihat ukuran fail di Dropbox untuk membantu anda memanfaatkan ruang yang tersedia dengan cara yang lebih efisien.

Read More
Cara Menghapus Folder di Dropbox

Dropbox adalah platform yang bagus untuk menyimpan data untuk kerja dan penggunaan peribadi. Namun, masanya mungkin akan tiba ketika anda ingin membersihkan antara muka. Sama ada untuk mengosongkan ruang simpanan atau menyingkirkan barang-barang yang tidak perlu, membuang folder dari akaun Dropbox anda adalah kaedah terbaik.

Read More
Cara Mengedit Jarak di Strava

Kita semua berjaya melakukannya. Membiarkan aplikasi Garmin atau Strava kami berjalan semasa kami meletakkan basikal di atas kereta atau memandu pulang dari aktiviti hanya untuk mengetahui ketika kami sampai di rumah bahawa aktiviti yang kami banggakan itu terganggu oleh perhatian yang tidak lama. Nasib baik, anda boleh mengedit jarak dan masa di Strava.

Read More
Cara Mengedit Saiz Font di Google Keep

Adakah anda pernah menikmati aplikasi Google Keep anda? Sekiranya anda gemar membuat senarai tugasan dan menuliskan pemikiran anda setiap hari, anda mungkin mempunyai.Tetapi sehebat itu, Google Keep mempunyai kekurangan tertentu. Salah satunya tidak membenarkan pemformatan teks. Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu memilih saiz fon teks anda.

Read More
Cara Berkongsi Fail di Dropbox pada PC atau Telefon Pintar

Adakah anda menghadapi masalah untuk berkongsi fail Dropbox? Sama ada anda ingin berkongsi foto dengan keluarga dan rakan anda atau mengerjakan projek dengan rakan sekerja anda, berkongsi fail menjadi penting. Walaupun pada awalnya kelihatan rumit, kami di sini untuk menunjukkan kepada anda bahawa ia tidak sesukar yang pertama kali muncul.

Read More
Cara Mengedit Borang Setelah Hantar dalam Borang Google

Borang Google adalah alat yang sangat baik untuk membuat semua jenis borang, tinjauan, dan borang penyerahan pekerjaan. Ini adalah alat percuma dengan banyak borang pra-reka yang boleh anda edit mengikut keinginan anda dan hantar dalam talian untuk diisi oleh orang lain.Namun, kadangkala, anda perlu menukar templat asal agar lebih sesuai dengan keperluan anda.

Read More
Ulasan Edimax BR-6478AC

Gambar 1 dari 4 £ 111 Harga semasa dikaji Bagi sesiapa yang ingin membuat penembusan awal ke dunia router 802.11ac, Edimax BR-6478AC kelihatan seperti pembelian yang menggoda. Dengan harga £ 111, anda tidak hanya mendapatkan penghala 802.11ac dual-band, tetapi juga dongle USB yang menyertainya.

Read More
Amazon Echo tidak akan bersambung ke Wi-Fi

Amazon Echo adalah peranti kompak yang hebat dengan beribu-ribu kegunaan yang berbeza. Tetapi jika anda mempunyai yang baru yang tidak disambungkan ke Wi-Fi, atau jika Echo anda berhenti menyambung ke Wi-Fi, ia tiba-tiba menjadi tidak berguna.Tanpa sambungan internet yang berfungsi, Amazon Echo tidak akan bercakap, memproses arahan, atau mengalirkan media untuk anda.

Read More
Pemadaman EE: Perkhidmatan dipulihkan setelah pelanggan kehilangan akses ke data mereka

Pelanggan EE di seluruh UK dilanda gangguan pagi ini, mengetepikan perkhidmatan data di seluruh negara.Menurut laman web pemantau rangkaian, Down Detector, gangguan EE dilaporkan berlaku sekitar jam 8 pagi ini.Tanda-tanda itu menunjukkan kepada pelanggan di London dan Tenggara yang mengalami masalah besar, tetapi ada juga laporan gangguan di Glasgow, Bristol, Birmingham, Leeds dan Nottingham.

Read More
Cara Menghapus Sejarah dan Senarai Tontonan Anda dari Amazon Prime Video

Amazon Prime Video terus meningkatkan perkhidmatannya, menyediakan ciri dan produk baru untuk menjadikan pengalaman lebih baik. Anda dapat menonton rancangan atau filem kegemaran anda di Chromecast, Fire TV Stick, PC, tablet, atau telefon pintar. Walaupun anda dapat menambahkan profil (pada perangkat tertentu) ke akaun anda sehingga setiap anggota rumah tangga mempunyai bahagian "diperibadikan" mereka sendiri, yang lain masih boleh menggunakan milik anda dan melihat sejarah tontonan dan senarai tontonan anda.

Read More
Perubahan iklim: Angka menunjukkan Protokol Kyoto berjaya - atau adakah itu?

Dua kisah perubahan iklim positif berturut-turut pasti terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, bukan? Hanya beberapa hari selepas menulis mengenai teknologi yang menjanjikan yang menunjukkan CO2 dapat diubah menjadi hanya dua tahun, di sini saya melihat siaran akhbar yang sangat positif. Ia mengatakan bahawa Protokol Kyoto 1997 adalah kejayaan yang tidak dapat disangkal, dengan setiap satu dari 36 negara yang mendaftar mengurangkan purata pelepasan gas rumah kaca tahunan mereka dari 2008-2012 secara purata 5% berbanding tahap yang dilihat pada tahun 1990.

Read More
Cara Membatalkan Pesanan Etsy sebagai Pembeli atau Penjual

Sebagai salah satu laman web e-dagang terbesar, Etsy mempunyai hampir setiap kraftangan yang dapat dicari. Walau bagaimanapun, pemilihan yang besar selalunya boleh menyebabkan keputusan membeli-belah yang salah. Sama ada jenama baru anda ke platform atau telah melakukan pembelian di sana selama beberapa waktu, anda tiba-tiba mungkin ingin membatalkan pesanan yang baru dibuat.

Read More
Cara Mengeksport Data di Nike Run Club

Sekiranya anda menggunakan Nike Run Club, anda sudah tahu bahawa mengeksport data ke Strava dan beberapa aplikasi penjejakan lain jauh lebih sukar daripada yang sepatutnya. Banyak orang menggunakan Strava untuk berbasikal dan NRC untuk berlari, dan secara rasmi, kedua-duanya tidak akan bertemu. Sekiranya anda berada dalam situasi yang sama, terdapat jalan penyelesaian.

Read More
Melarikan diri dari Tarkov: Cara Mencari Ekstrak

Escape from Tarkov (EFT) adalah penembak orang pertama yang sangat realistik (FPS), bukan hanya tajuk FPS run-and-gun. Setelah serbuan dan rampasan anda selesai, anda perlu mengekstrak untuk menyimpan simpanan anda. Tanpa mengekstrak, anda akan kehilangan hampir semua perkara jika anda tidak mempunyai insurans.

Read More
Cara Mengeksport Mesej Gmail ke Fail Teks

Sebilangan pengguna Gmail mungkin perlu menyimpan salinan sandaran sekunder dari e-mel mereka yang paling penting. Namun, Gmail tidak menyertakan pilihan bawaan untuk mengeksport e-mel terpilih sebagai fail teks (TXT), atau format fail lain untuk masalah tersebut. Ini membolehkan anda mengarkibkan mesej, tetapi jika anda benar-benar perlu mencari semula mesej tersebut kemudian, arkib akan tersekat dan tidak berguna dengan cepat.

Read More
Cara Mengeksport Mesej Gmail ke HTML

Pos Alphr ini memberitahu anda cara mengeksport e-mel Gmail sebagai dokumen teks. Kami juga membincangkan cara menyimpan e-mel sebagai PDF. Namun, lebih baik menyimpan salinan e-mel sandaran sebagai fail HTML (Hypertext Markup Language) yang dibuka di penyemak imbas anda. Dengan cara ini e-mel akan mengekalkan gambar, pautan hiper, dan pemformatan teks mereka, dan mengambil lebih sedikit ruang daripada PDF.

Read More
Cara Memadamkan Halaman Facebook

Halaman Facebook sudah tentu merupakan salah satu kaedah paling berkesan untuk berhubung dengan rakan atau pelanggan anda. Tetapi kadang-kadang anda mungkin ingin menghapus halaman anda jika anda merasa tidak lagi memenuhi tujuan yang dimaksudkan. Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda bagaimana anda dapat menghapus halaman anda dengan beberapa langkah mudah.

Read More
Adakah FarFetch Legit? Adakah Item Mereka Nyata?

FarFetch adalah platform e-commerce yang bertujuan untuk menghubungkan pencipta, butik, dan pelanggan dari seluruh dunia. Dicipta untuk pencinta fesyen, platform ini adalah mengenai barang-barang fesyen mewah, yang boleh menjadi sangat mahal.FarFetch adalah platform e-commerce yang bertujuan untuk menghubungkan pencipta, butik, dan pelanggan dari seluruh dunia.

Read More
Apakah maksud kelajuan RAM?

Isu seterusnya yang perlu dipertimbangkan adalah kepantasan. Kelajuan RAM boleh membingungkan, kerana dapat dinyatakan dalam beberapa cara. Bermula dengan modul DDR tertua, model asas berjalan pada frekuensi dalaman 100MHz, sementara modul yang lebih maju meningkatkan kelajuan jam dalaman menjadi 133MHz, 166MHz dan hingga 200MHz.

Read More
Tujuh pembuat PC Britain yang hancur

Kejayaan dalam industri teknologi adalah sukar, lebih-lebih lagi bagi pengeluar PC Britain. Margin yang rendah, keputusan yang buruk dan kemerosotan ekonomi pada awal kemunculan masing-masing telah menyebabkan kerugian, menyebabkan syarikat-syarikat terkemuka goyah, dan akhirnya menemui ajalnya.Termasuk sekali nama berprofil tinggi seperti Tiny Computers dan Evesham, berikut adalah senarai tujuh pembuat PC Britain yang tidak berjaya.

Read More
Adakah Anda Benar-benar Dikesan Dari Alamat IP Anda?

Mengenal pasti individu yang tidak menggunakan alamat IP mereka telah menjadi bahagian penting dalam penyiasatan anti-cetak rompak dan jenayah. Tetapi sejauh mana bukti alamat IP sedemikian boleh dipercayai?Mahkamah Britain baru-baru ini mula menimbulkan keraguan terhadap kesahihannya. Penggunaan alamat IP untuk mengikat individu dengan muat turun haram adalah taktik yang digunakan oleh Undang-Undang ACS, yang mengirim surat menuntut pampasan hingga £ 500 bagi pihak pemegang hak cipta yang harta inteleknya dikatakan dicuri.

Read More
Cara mendapatkan jalur lebar yang lebih pantas: petua & trik

Kelajuan internet selalunya terlalu perlahan atau tidak stabil untuk dipercayai. Berikut adalah 7 petua peningkatan prestasi yang mudah untuk memanfaatkan sepenuhnya sambungan anda.1. Menambah bilangan sambunganApabila penyemak imbas anda memuat laman web, ia membuka banyak sambungan ke pelayan yang menghoskan laman web ini.

Read More
Cara Menipu Lokasi GPS anda di Android

Sama ada anda ingin menonton rancangan Netflix yang hanya tersedia di negara lain atau anda ingin menukar lokasi anda di Snapchat, terdapat banyak alasan untuk menipu lokasi GPS anda di Android.Nasib baik, melakukannya agak mudah. Yang perlu anda lakukan ialah memuat turun aplikasi yang betul dan ikuti beberapa langkah untuk memulakan.

Read More
Teknik Sepuluh Kata Laluan Keretakan yang Digunakan oleh Peretas

Memahami teknik memecahkan kata laluan yang digunakan penggodam untuk membuka akaun dalam talian anda dengan terbuka adalah cara yang baik untuk memastikannya tidak pernah berlaku kepada anda.Anda pastinya selalu perlu menukar kata laluan anda, dan kadang-kadang lebih mendesak daripada yang anda fikirkan, tetapi mengurangkan pencurian adalah cara terbaik untuk terus menjaga keselamatan akaun anda.

Read More
Pereka Foto & Grafik Xara 9: bolehkah ia menggantikan Photoshop?

Keindahan Photoshop adalah kemampuannya untuk merangkumi dunia reka bentuk dan fotografi kreatif tanpa banyak kompromi; untuk luasnya, tidak ada yang dapat menandingi. Kononnya, Xara Photo & Graphic Designer 9 semakin hampir daripada kebanyakan.Anda bukan sahaja dapat menggunakan Xara untuk mengedit, menyusun dan mengoptimumkan gambar anda, tetapi juga memungkinkan untuk membuat output cetak komersial berimpak tinggi, dari selebaran hingga poster.

Read More
Penghala wayarles terbaik tahun 2019: Ini adalah gear Wi-Fi terbaik yang boleh anda beli di UK

Penghala tanpa wayar yang rendah adalah pusat kediaman yang dihubungkan dengan internet. Ini adalah pintu masuk antara telefon, komputer riba, konsol permainan dan TV anda ke internet dan ia adalah alat yang sangat penting. Namun, ironinya, bagi kebanyakan orang, ia adalah satu-satunya produk yang mereka lebih suka mengabaikan; kotak hitam yang duduk di sudut dan dijangka berfungsi tanpa campur tangan atau kekecohan, walaupun pada hakikatnya banyak yang mungkin tidak menghabiskan wang sama sekali.

Read More
Cara Mengemukakan Aduan dengan DoorDash

Salah satu pekerjaan terbesar dalam perkhidmatan pelanggan perniagaan adalah menjawab aduan. Perniagaan harus bertujuan untuk menyenangkan, dan jika mereka tidak melakukan pekerjaan dengan baik, pelanggan tidak boleh menahan diri untuk mengajukan aduan.Dapat diasumsikan bahawa DoorDash memiliki tiga jenis pelanggan, orang yang mereka sampaikan, pekerja pengiriman, dan pedagang.

Read More
Bagaimana Anda Mencari URL Amazon anda?

Beberapa dekad yang lalu, tidak ada yang mengharapkan membeli-belah dalam talian menjadi "perkara". Pada masa kini, ini adalah trend yang meluas. Dan dengan perkhidmatan seperti Amazon, tidak ada yang benar-benar bimbangkan keselamatan. Terdapat sistem yang digunakan untuk mengelakkan penipuan dari sebarang bentuk dan bentuk.

Read More
Cara Mencari Alamat Dari Nombor Telefon

Adakah anda perlu mencari alamat seseorang? Ketika datang ke perniagaan dan kedai, pencarian Google yang cepat akan cukup. Tetapi bagaimana dengan alamat rumah seseorang? Tidak banyak orang mengetahui hal ini, tetapi anda sebenarnya dapat mencari alamat dengan nombor telefon melalui kaedah yang disebut carian telefon terbalik.

Read More
Cara Mencari Makanan di DayZ

DayZ adalah permainan bertahan di mana anda perlu memantau pelbagai petunjuk status kesihatan anda untuk menghadapi persekitaran yang keras. Salah satu butiran terpenting yang perlu anda perhatikan adalah menjaga watak anda dengan baik. Oleh kerana permainan memerlukan anda melakukan pelbagai aktiviti yang menghabiskan tenaga anda, seperti bertarung dan mendaki, anda perlu mengisi semula bekalan makanan anda.

Read More
Cara Mencari Lampiran Gmail Terbesar Anda

Gmail menawarkan pengguna peluang untuk mencari folder tertentu atau keseluruhan peti masuk mereka untuk mencari e-mel atau lampiran. Walau bagaimanapun, fungsi carian asas mempunyai batasan kecuali anda mengetahui senarai panjang operator.Sekiranya anda, seperti banyak orang, mempunyai ribuan atau berjuta-juta e-mel, agak sukar untuk mencari yang anda perlukan.

Read More
Bagaimana Mencari Hatch in Dead oleh Siang

Terdapat dua cara untuk melarikan diri dari peta di Dead by Daylight - sama ada melalui pintu keluar atau dengan menetas. Sudah tentu, setiap kaedah mempunyai kebaikan dan keburukan - jika anda lebih suka bermain sebagai sebahagian daripada pasukan, gerbang pasti pilihan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, jika sebahagian daripada rakan sepasukan anda mati, menetas mungkin satu-satunya peluang anda.

Read More
Cara Mencari Seseorang Dalam Talian menggunakan Reverse E-mail Lookup

Pencarian e-mel terbalik dapat menemui orang di sebalik alamat e-mel. Sekiranya anda tertanya-tanya siapa yang menghantar e-mel kepada anda dan ingin mengetahui lebih banyak mengenai mereka, anda boleh menggunakan carian e-mel terbalik antara alat lain untuk mengetahui. Dengan temu janji dan kolaborasi dalam talian menjadi lebih popular, jadi ingin mengetahui dengan tepat siapa anda berurusan.

Read More
Bagaimana Mencari Totem di Mati dengan Siang

Bermain sebagai mangsa di Dead by Daylight cukup sukar. Anda mempunyai pembunuh yang mengejar setiap langkah anda, penjana yang harus diperbaiki, dan rakan-rakan yang selamat untuk sembuh. Perkara terakhir yang anda perlukan adalah pembunuh mendapatkan percuma dalam bentuk Hex Perks untuk membantu memburu anda.

Read More
Cara Melihat Kod Status di Wireshark

Penganalisis protokol rangkaian paling kuat di dunia, Wireshark, pada dasarnya memantau paket data yang dihantar melalui rangkaian komputer dalam masa nyata. Sejak konsep alat sumber terbuka ini pada tahun 1998, pasukan pakar protokol dan rangkaian global telah mengembangkan dan mengekalkannya.Sekiranya anda perlu menyiasat kod status paket data menggunakan Wireshark, kami telah menguraikan langkah-langkah untuk melakukan ini untuk permintaan HTTP.

Read More
Cara Mencari Zelle di TD Bank App

TD Bank menyokong Zelle dan ini bermakna Zelle digabungkan sepenuhnya ke dalam aplikasi bank anda, dan oleh itu, anda tidak perlu memuat turun aplikasi Zelle. Selain itu, ini juga bermaksud bahawa had harian anda lebih tinggi berbanding dengan bank yang tidak menyokong Zelle secara langsung.Sekiranya anda sukar mencari Zelle dalam aplikasi, ini adalah artikel untuk anda.

Read More
Cara Mengawal Isipadu pada Amazon Fire Stick anda

Mencuba menguruskan alat pembayaran pada tahun 2021 terasa seperti menguruskan bil anda, hampir mustahil tanpa bantuan dari luar. Syukurlah, jika anda menggunakan Fire Stick untuk menayangkan rancangan dan filem kegemaran anda, anda boleh menggunakannya untuk mengurangkan jumlah alat kawalan jauh dan alat permainan yang mungkin membanjiri ruang tamu anda.

Read More
Apa yang Perlu Dilakukan Apabila Tongkat TV Api Amazon Anda Tetap Menyekat / Berhenti

Sekiranya anda mencari cara untuk menambahkan fungsi TV pintar ke skrin rata yang lebih tua — baik yang tanpa perkhidmatan penstriman atau yang sudah lama tidak mempunyai kemas kini aplikasi untuk platformnya - barisan peranti Amazon Fire TV adalah tambahan yang hebat. Dari Netflix dan Hulu hingga HBO Max dan perkhidmatan Prime Amazon, tidak ada kekurangan media yang dapat anda tonton di TV Fire anda, dan kerana peranti ini bermula pada harga hanya $ 29 untuk Amazon Fire Stick Lite, ini adalah pilihan yang berpatutan dan mudah digunakan untuk sesiapa sahaja untuk menubuhkan.Su

Read More
Bagaimana Mencari Draf Anda di PicsArt

Berapa kali anda mengedit foto hanya untuk menyedari bahawa anda kemudian perlu mencari cara menerapkan kesan yang dimaksudkan? Dengan banyak aplikasi, semasa anda keluar dari aplikasi, anda boleh kehilangan semua pekerjaan anda. Nasib baik, ‘PicsArt’ mempunyai pilihan untuk menyimpan draf anda. Anda kemudian boleh kembali kepada mereka kapan saja anda mahu dan terus mengedit gambar. Dal

Read More
Cara Menerbangkan Pesawat dalam keadaan Tidak Berpusing

Terdapat pelbagai jenis pesawat di Unturned, termasuk pesawat. Dari pesawat penumpang hingga jet pejuang tentera, anda boleh mendapatkan pesawat yang sesuai dengan pilihan anda - tetapi, anda harus belajar menerbangkannya, yang terasa lebih sukar daripada mencari satu. Sekiranya anda keliru tentang cara melakukannya, baca terus untuk mengetahuinya.

Read More
Cara Memperbaiki Lampu di Kalangan Kita

Pemain No Among Us suka mendapat tugas elektrik. Memperbaiki lampu termasuk dalam kategori aktiviti berbahaya. Banyak penipu akan mencuba dan membunuh Crewmates di tengah-tengah tugas ini.Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana membetulkan lampu di Among Us, anda berada di tempat yang tepat. Kami akan membimbing anda melalui proses dan membincangkan perkara yang harus anda ketahui.

Read More
Cara Memperbaiki Masalah Wi-Fi Umum di Android

Versi Android 2019 dipanggil Android 10, dan tidak dilengkapi dengan kemas kini baru yang mencolok.Ia menawarkan penampilan yang sedikit berbeza, dan beberapa kekurangan telah diperbaiki. Namun, sebilangan pengguna juga melaporkan beberapa masalah dengan Android 10.Sebilangan besar berkaitan dengan sambungan Wi-Fi dan lebih khusus lagi, ketidakupayaan untuk menyambung ke rangkaian tanpa wayar selepas kemas kini.

Read More
Cara Menerbangkan Helikopter dalam keadaan Tidak Bergerak

Dunia Unturned cukup realistik - tentu saja selain zombie. Sentuhan realisme ini membolehkan anda memperoleh pelbagai jenis kenderaan, termasuk kereta, basikal, pesawat, helikopter, dan banyak lagi. Sekiranya anda ingin mendapatkan atau mempunyai helikopter tetapi tidak tahu bagaimana menerbangkannya, kami sedia membantu.

Read More
Cara Meneruskan E-mel Domain ke Gmail

Percaya atau tidak, e-mel sudah lama lebih lama daripada yang ada di internet. Tidak mengejutkan bahawa terdapat banyak penyedia internet dan sebilangan besar alamat e-mel berdaftar.Sebilangan besar daripada kita mempunyai lebih daripada satu alamat e-mel, terutamanya jika anda menjalankan perniagaan atau dua, dan cukup mudah untuk melupakan log masuk untuk sementara waktu.

Read More
Cara Meneruskan E-mel AOL ke Gmail

Mempunyai banyak alamat e-mel boleh menjadi masalah, tetapi tidak bermaksud anda harus memeriksa banyak akaun setiap hari untuk mengikuti e-mel anda. Anda secara automatik dapat meneruskan salinan e-mel dari satu alamat ke alamat lain dan membalas menggunakan akaun yang berbeza dan membuatnya seolah-olah ia dihantar dari akaun asal.

Read More
Cara Menghantar Semua E-mel Anda Dari Hotmail ke Gmail

Pembaca yang lebih tua ingat ketika Hotmail, tawaran e-mel percuma Microsoft yang menguasai pasaran pesanan selama satu dekad pada akhir abad ini. Nama Hotmail sudah lama hilang; Microsoft melipat jenama Hotmail ke dalam keluarga produk Outlook pada tahun 2013 dan memfokuskan semua usaha pemasaran dan pengembangannya di Outlook.

Read More
Cara Melupakan Rangkaian Wi-Fi di Chromebook

Chromebook mungkin merupakan peranti mudah berbanding dengan jenis komputer riba yang lain tetapi mereka sendiri berkuasa. Ini bagus untuk lebih daripada sekadar melayari internet dan dapat melakukan lebih banyak lagi dengan aplikasi dan konfigurasi yang betul. Kunci untuk semua yang mempunyai sambungan rangkaian.

Read More
Ulasan Avast Free Antivirus 2015

Avast Free Antivirus adalah pilihan pakej percuma kami tahun lalu dan tahun ini kami melihat sedikit alasan untuk mengubah fikiran kami. Dengan banyak ciri berguna - termasuk perlindungan anti-malware yang kuat - ia memastikan keselamatan PC anda, dan pendekatannya yang santai untuk mencambuk ciri premium dan kemahiran mengenal pasti perisian yang sah menjadikannya senang digunakan.

Read More
Cara Memajukan Surat Yahoo ke Gmail

Setiap kali saya melihat alamat e-mel Yahoo.com, saya mendapat kilas balik ke awal internet ketika nama itu dominan di web. Saya tidak menyedari bahawa Yahoo masih menjadi masalah sehingga seorang rakan bertanya kepada saya bagaimana untuk meneruskan surat Yahoo ke Gmail. Oleh kerana saya telah membuat penerusan Outlook ke Gmail, mereka menganggap saya adalah orang yang bertanya mengenai Yahoo.

Read More
Cara Memajukan E-mel Tunggal di Gmail

Meneruskan e-mel adalah sesuatu yang dilakukan secara berkala di kebanyakan syarikat. Ia membolehkan anda menyampaikan maklumat penting mengenai projek atau perbincangan tertentu tanpa perlu menaip semula semuanya atau menyalin / menampalnya. Anda juga dapat menggunakan fitur ini untuk meneruskan album foto, info perjalanan, dan apa sahaja yang mungkin anda bincangkan dengan rakan dan keluarga, sambil menjimatkan masa yang berharga.

Read More
Sekiranya Anda Menggunakan VPN Percuma?

VPN (Rangkaian Persendirian Maya) menjadi lebih popular daripada sebelumnya pada tahun 2021. Sekiranya anda tidak mahu membayar privasi, adakah perkhidmatan VPN percuma patut digunakan?Pada masa ini, perlindungan lebih baik daripada tidak ada perlindungan, tetapi seperti biasa, ada lebih banyak perlindungan daripada itu.

Read More
Cara Meneruskan Banyak E-mel sekaligus di Gmail

Walaupun laman teks dan media sosial menjadi semakin popular sebagai cara berkomunikasi, ketika datang ke perniagaan dan menyelesaikan pekerjaan, e-mel masih menjadi raja dunia komunikasi. Mengetahui bagaimana memanfaatkan e-mel anda secara maksimum dapat menjadikan kehidupan kerja anda lebih produktif, meningkatkan keberkesanan anda, dan memasukkan wang ke dalam poket anda.

Read More
Cara Mengosongkan Ruang di iCloud

ICloud adalah perkhidmatan penyimpanan dan pengkomputeran awan milik Apple. Aplikasi ini tersedia secara gratis untuk semua pengguna perangkat Apple, tetapi memiliki batasan kapasitasnya. Menguruskan akaun iCloud anda dengan betul adalah kaedah terbaik untuk memastikan bahawa selalu ada ruang yang tersedia jika anda ingin menyimpan fail ke awan.

Read More
11 pemain FIFA 16 Ultimate Team terbaik

FIFA 16 Ultimate Team sangat mengasyikkan. FIFA satu bahagian ke koleksi pelekat bahagian lain, secara beransur-ansur memelihara pasukan anda melalui rampasan yang diperoleh dengan memenangi perlawanan adalah formula yang sangat memalukan. Pasti, anda akan bermula dengan apa-apa, tetapi jika wang bukan objek, anda mahu permulaan 11 anda kelihatan seperti ini: Dalam gawang… Manuel Neuer (90) Penarafan lebih daripada 85 agak jarang berlaku di FIFA. K

Read More
Petua, Trik, dan Perkara Destiny 2 yang Tahu: Menjadi Penjaga Terbaik di Destiny 2

Dengan Takdir 2, Bungie menekan butang reset pada penembak opera-cum-dalam talian mereka yang terkenal secara astronomi. Menara dan Bandar Terakhir telah runtuh; Pengembara telah dibelenggu; dan, jika anda bermain permainan pertama, semua senjata, peralatan dan prestasi anda akan hilang.Walaupun ini mungkin terdengar buruk, ini bermakna ia adalah masa yang tepat untuk pendatang baru untuk masuk.

Read More
Apakah Ikon Gear di Gmail?

Saya rasa majoriti manusia mesti mempunyai akaun Gmail. Itu mengatakan banyak tentang jangkauan Google tetapi lebih banyak mengenai bagaimana kita menggunakan internet dan bagaimana satu syarikat berjaya mendapatkan cakarnya kepada begitu banyak orang. Namun, kembali ke Gmail dan soalan tertentu kami ditanya, 'apakah ikon roda gigi di Gmail'?

Read More
Cara Mendapat Kelulusan untuk Pilihan dalam Robinhood

Robinhood memberikan pengalaman perdagangan yang kaya, dengan pelbagai aset untuk dibeli dan dijual. Selain dana yang diperdagangkan, cryptocurrency, dan item hebat lainnya, anda juga boleh memenuhi syarat untuk pelbagai peringkat perdagangan pilihan. Paling penting, aplikasi ini tidak mengenakan sebarang bayaran pelaburan, menjadikannya mudah dicapai oleh pangkalan pelanggan yang besar.

Read More
Cara Mendapatkan Argus di World of Warcraft

Argus adalah tempat di mana perlumbaan Eredar dilahirkan - dulunya utopia dan progresif, dunia ini sejak dulu dirasuki oleh tenaga gelap dan menjadi rumah Burning Legion. Sekiranya anda bingung bagaimana untuk menuju ke dunia yang menarik ini, baca panduan kami.Dalam artikel ini, kami akan memberikan arahan untuk memulakan kempen Argus, sampai ke Eredar homeworld pada awal, dan kembali ke sana setelah menyelesaikan pencarian pertama.

Read More
Cara Dapatkan Kad di Hearthstone

Pemain baru biasanya dibatasi oleh koleksi kecil mereka ketika membuat akaun Hearthstone. Namun, tidak memerlukan banyak masa dan usaha untuk mendapatkan beberapa pek dan mula bermain dengan lebih kompetitif. Malah pengguna F2P (Free-to-play) dapat memanfaatkan pemain yang lebih berpengalaman dengan beberapa perancangan dan penggunaan mata wang dalam permainan yang berkesan.

Read More
Bagaimana Mendapat Kompas dalam Melarikan diri Dari Tarkov

Kompas mungkin sangat berguna dalam komunikasi dengan rakan anda dalam Escape from Tarkov. Sekiranya anda kesal dengan menjelaskan lokasi dengan pemandangan lanskap, baca terus untuk mengetahui cara mendapatkan kompas dalam permainan.Dalam panduan ini, kami akan memberikan arahan untuk mencari dan menggunakan kompas di Escape from Tarkov.

Read More
Bagaimana Mendapatkan Sel Aurik di Mati oleh Siang

Auric Cells adalah mata wang dalam Dead by Daylight yang boleh anda gunakan untuk membuka kunci pelbagai barangan menarik. Contohnya, anda boleh membeli barang kosmetik dan penyesuaian yang akan menghiasi penampilan watak anda. Dengan penggabungan kosmetik yang banyak, pembunuh anda akan mempunyai banyak koleksi pakaian kegemaran mereka.

Read More
Cara Mendapatkan Bayaran Balik dari Perubahan Harga di Amazon

Sebagai gergasi runcit dalam talian yang utama, Amazon berusaha keras untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggannya. Sebenarnya, syarikat ini mempunyai salah satu polisi pengembalian dana yang paling liberal dan murah hati dan anda boleh mendapatkan bayaran balik tanpa pertanyaan mengenai hampir semua perkara.

Read More