Melarikan diri dari Tarkov: Cara Mencari Ekstrak

Escape from Tarkov (EFT) adalah penembak orang pertama yang sangat realistik (FPS), bukan hanya tajuk FPS run-and-gun. Setelah serbuan dan rampasan anda selesai, anda perlu mengekstrak untuk menyimpan simpanan anda. Tanpa mengekstrak, anda akan kehilangan hampir semua perkara jika anda tidak mempunyai insurans.

Melarikan diri dari Tarkov: Cara Mencari Ekstrak

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh mencapai titik pengekstrakan, kami sedia membantu. Panduan ini akan memandu anda melalui langkah-langkah yang diperlukan. Kami bahkan akan memberi anda beberapa petua berguna agar anda dapat menikmati permainan dengan lebih banyak lagi.

Bagaimana cara mencari ekstrak dalam melarikan diri dari Tarkov?

Sekiranya anda tidak mengekstrak sebelum waktu habis, anda akan kehilangan barang rampasan berharga anda! Anda boleh melihat pemasa dengan menekan ‘‘ O ’’ sekali. Menekan '' O '' dua kali akan memaparkan senarai titik pengekstrakan.

 1. Semasa melakukan serbuan, anda harus menekan ‘‘ O ’’ secara berkala untuk memeriksa berapa banyak masa yang tersisa.

 2. Tekan '' O '' dua kali untuk memaparkan senarai titik pengekstrakan.

 3. Pilih titik pengekstrakan yang anda mahu gunakan atau yang anda dibenarkan.

Bagaimana cara mengekstrak dalam melarikan diri dari Tarkov?

Biasanya terdapat dua jenis titik pengekstrakan, yang mempunyai tanda tanya dan yang tidak. Yang terakhir ini agak senang digunakan. Perkara dengan tanda tanya, sebaliknya, akan mengambil beberapa tindakan dan syarat tambahan.

 1. Cari titik pengekstrakan yang mudah.

 2. Perjalanan ke sana sambil berjuang untuk terus hidup.

 3. Berjalan berhampiran titik pengekstrakan dan tunggu pemasa mengira.

 4. Anda selamat, sembuh dan bersiap sedia untuk pusingan seterusnya.

Titik pengekstrakan dengan tanda tanya adalah rawak mengenai syarat dan syarat apa yang diperlukan. Ada yang hilang setelah pemain lain menggunakannya, dan yang lain memerlukan kunci atau barang khas lain. Beberapa mata tamat dengan cepat, jadi lebih baik anda cepat.

Titik pengekstrakan kenderaan juga dijumpai sekali-sekala. Mereka mengambil masa untuk mengeluarkan dan menelan belanja sejumlah wang. Terserah anda untuk memutuskan apakah ini adalah titik yang tepat untuk digunakan.

Anda bukan satu-satunya yang mahu mengekstrak. PMC dan Scav lain akan menuju ke tempat pengambilan yang mudah atau dijamin. Anda harus berjuang dan terus hidup sebelum dapat keluar dengan harta rampasan anda.

Sentiasa berjaga-jaga, melihat sekeliling anda, dan mempelajari titik-titik pengekstrakan dalam sesi luar talian. Anda boleh mencari peta melalui laman web yang memperincikan semua yang perlu anda ketahui. Ingat butiran penting dan anda akan membuat perjalanan lebih cepat.

Sebagai alternatif, anda boleh mencetak peta dan meletakkannya di sebelah anda. Sebilangan peta ini mempunyai perincian penting. Gabungkan ini dengan pengetahuan anda.

Bagaimana cara untuk melarikan diri dari Tarkov?

Pada masa ini, tidak ada cara lain untuk melarikan diri dari Tarkov selain memuat turun pelancar rasmi. Permainan ini masih dalam versi beta dan tidak akan datang ke Steam atau platform lain seperti Epic Games dalam masa terdekat. Anda perlu pergi ke laman web asal untuk memuat turun permainan.

 1. Pergi ke EscapeFromTarkov.com.
 2. Pilih "Praorder."
 3. Pilih edisi yang ingin anda beli.
 4. Bayar jumlah yang diperlukan.
 5. Pergi ke halaman profil anda di laman web.
 6. Pilih "Pasang."
 7. Tunggu Pelancar Permainan Battlestate selesai memuat turun.
 8. Pasang pelancar.
 9. Mulakan pelancar dan log masuk.
 10. Muat turun Escape from Tarkov melalui pelancar.
 11. Tunggu muat turun selesai.
 12. Pasang dan mainkan.

Pastikan anda tidak menghapus Pelancar Permainan Battlestate setelah memasang EFT. Anda tidak akan dapat mengakses permainan tanpa pelancar. Dengan andaian proses pemasangan berhenti tanpa halangan, anda boleh mula bermain dengan segera.

Terdapat rancangan untuk akhirnya menambahkan Escape dari Tarkov ke Steam, tetapi ini harus menunggu sehingga pelepasan rasmi. Ia bahkan boleh dipaparkan di konsol pada masa akan datang.

Bagaimana Menggunakan Peta Kastam dalam Melarikan diri dari Tarkov?

Kastam sering disebut-sebut sebagai peta terbaik bagi pemula untuk belajar bermain permainan. Titik bertelur dan pengekstrakan mudah dan terdapat banyak penutup untuk membantu pergerakan. Oleh kerana tempat menarik terbaik berada di pusat, pemain baru dan Scav dapat terus hidup tanpa mengalami PMC.

Mari kita lihat tempat menarik peta Kastam:

 • Bangunan Asrama 3 Tingkat

Bangunan ini penting untuk beberapa pencarian dan juga mempunyai rampasan terbaik di peta. Oleh kerana ia adalah bangunan asrama, anda harus bersiap sedia menghadapi banyak pertempuran jarak dekat. Koridor panjang bagus untuk pertarungan jarak jauh, tetapi anda akan lebih dekat.

Untuk meneroka kawasan ini sepenuhnya, anda memerlukan beberapa kunci. Jika tidak, anda boleh berpuas hati dengan rampasan yang tersisa.

Reshala, seorang bos, dan pengawalnya bertelur di bangunan ini. Anda juga boleh menemui The Marked Room, tingkat tiga, dan bilik 314.

 • Bangunan Asrama 2 Tingkat

Ini berdekatan dengan bangunan 3 tingkat. Ia sangat serupa dan Reshala juga bertelur di sini. Anda juga memerlukan kunci.

 • Stesen Minyak Baru

Selain daripada menjadi Reshala, pemain boleh datang ke sini untuk menjarah. Rampasan itu boleh menjadi kunci, senjata, Bitcoin dan banyak lagi. Banyak pemain berkumpul di sini, jadi bersiaplah untuk bertarung.

 • Tapak pembinaan

Scavs sering bertelur di sini, jadi pemain dengan misi pembunuhan Scav suka mengunjungi lokasi ini. Ini adalah titik keuntungan yang baik tetapi anda mungkin dapat dilihat dengan cepat sebagai balasannya. Tidak banyak rampasan di sini, sayangnya.

 • Kawasan Penyimpanan Kastam

Tempat ini bagus untuk bekalan tetapi garaj overhead membolehkan orang lain menyerang anda. Permulaan harus mendapatkan beberapa rampasan asas di sini untuk bermula.

 • Kawasan Pabean / Trainyward

Tempat menarik ini adalah tempat banyak pemain bertelur, dan anda memerlukan kunci untuk menerokainya sepenuhnya. Itu bukan tempat terbaik untuk berlama-lama. Sekiranya anda tidak mempunyai pencarian di sini, disarankan untuk pergi dengan cepat.

 • Halaman Penghantaran / Gudang

Kawasan perindustrian ini tidak mempunyai banyak barang rampasan. PMC cenderung bertelur di sini, jadi anda harus berhati-hati.

 • Stesen Minyak Lama

Ini sering menjadi titik pengekstrakan, tetapi NPC Scavs muncul di sini. Tidak ada banyak barang rampasan.

 • Stok Asap / Dandang

PMC umumnya mengekstrak di sini, terutama jika anda melahirkan pihak Kastam. Biasanya terdapat banyak barang rampasan di kawasan berhampiran. Sekiranya anda berjaya bertelur di sini, anggap diri anda bertuah.

Customs adalah peta yang bagus untuk mula belajar permainan. Apabila anda lebih yakin, anda boleh melakukan serbuan di peta lain.

Bagaimana cara mengekstrak sebagai pelarian dalam melarikan diri dari Tarkov?

Tidak banyak perbezaan ketika mengekstrak sebagai Scav. Perbezaan utama adalah titik pengekstrakan yang berbeza dari PMC. Anda boleh menekan '' O '' untuk memeriksa titik dan kemudian merancang perjalanan anda ke sana.

Scavs cenderung mempunyai lebih banyak pilihan ketika mengekstrak. Periksa peta anda untuk melihat yang terbaik untuk diambil. Perhatikan bahawa lokasi dan masa bertelur yang berbeza memerlukan perubahan pendekatan anda setiap masa.

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana Anda Menang dalam Melarikan diri dari Tarkov?

Selagi anda melarikan diri hidup-hidup dan mempunyai harta rampasan, anda adalah pemenang. Anda perlu memilih tempat terbaik untuk dijarah dan cuba mengelakkan pertempuran di mana mungkin. Sekiranya anda tidak mempunyai pilihan selain untuk bersembunyi, anda harus melakukan semua tembakan anda.

Sembuh ketika anda mempunyai masa dan pastikan anda tidak mempunyai kesan status pada watak anda. Semasa anda melakukan serbuan PMC, cubalah untuk tidak membawa peralatan yang terlalu berharga. Sebagai gantinya, anda boleh membawa peralatan Scav anda sekiranya anda berjaya mengekstrak dari serangan itu.

Strategi, biasakan diri dengan peta, dan anda akan mendapati diri anda lebih berjaya. Sentiasa cari titik pengekstrakan terbaik untuk dilarikan. Sekiranya anda berada di dekat titik pengekstrakan pilihan, anda boleh pergi dan cuba mengekstrak.

Tingkatkan tempat persembunyian anda sekiranya anda mempunyai dana. Anda boleh kembali ke pertarungan yang sembuh sepenuhnya dan dilengkapi dengan peralatan yang lebih baik.

Bagaimana Anda Mengekstrak di Stesen Gas Lama?

Jalan di sana dan berdiri di zon pengekstrakan. Pastikan anda berada di dalam atau pemasa tidak akan muncul. Setelah undur selesai, anda berjaya mengekstrak dari serangan itu.

Bagaimana Titik Pengekstrakan Berfungsi?

Anda boleh berhenti diam dan menunggu penghitung waktu mundur atau memenuhi sebarang syarat. Periksa peta anda dan anda akan mengetahui syarat apa yang harus dilengkapkan sebelum mengekstrak titik tertentu. Tempat pengambilan kenderaan memerlukan sejumlah wang dan masa sebelum anda boleh pergi.

Apakah Pengekstrakan?

Pengekstrakan adalah ketika anda meninggalkan peta sebelum waktu serbuan habis. Anda perlu pergi ke tempat pengambilan. Sekiranya anda gagal melakukannya, anda tidak akan dapat menyimpan barang rampasan anda.

Lari atau Mati

Semua pemain Escape from Tarkov mesti tahu cara mengekstrak. Sekarang setelah anda tahu bagaimana melakukannya, anda boleh mula menjarah. Semakin banyak barang rampasan yang anda miliki, semakin baik pengalaman bermain anda.

Apa peta kegemaran anda untuk bermain di Escape of Tarkov? Adakah anda pernah bernasib baik bermain Customs sebelum ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found