Cara Mengemukakan Aduan dengan DoorDash

Salah satu pekerjaan terbesar dalam perkhidmatan pelanggan perniagaan adalah menjawab aduan. Perniagaan harus bertujuan untuk menyenangkan, dan jika mereka tidak melakukan pekerjaan dengan baik, pelanggan tidak boleh menahan diri untuk mengajukan aduan.

Cara Mengemukakan Aduan dengan DoorDash

Dapat diasumsikan bahawa DoorDash memiliki tiga jenis pelanggan, orang yang mereka sampaikan, pekerja pengiriman, dan pedagang.

Mana-mana daripada tiga pihak yang anda ikuti, mengetahui pilihan sokongan DoorDash anda adalah mustahak. Inilah semua yang perlu anda ketahui.

E-mel DoorDash

Pilihan sokongan DoorDash yang paling biasa digunakan ialah pilihan e-mel. Sekiranya aduan anda tidak peka terhadap waktu dan boleh menunggu beberapa jam (walaupun biasanya kurang dari ini), anda pasti harus mempertimbangkan untuk menghantar e-mel aduan ke [dilindungi e-mel].

Anda akan diminta mengisi borang terlebih dahulu. Setelah anda menghantar borang dan setelah disemak, pegawai DoorDash harus menghantar e-mel kepada anda dengan lebih banyak maklumat.

Pastikan bahawa anda sebisa mungkin dengan masalah anda untuk mengelakkan bosan dan bosan. Jadilah langsung, dihormati, dan jujur.

Secara semula jadi, anda boleh menghubungi sokongan sama ada anda pelanggan, Dasher, atau pedagang.

cara membuat aduan dengan doordash

Sembang Langsung DoorDash

Sembang langsung tersedia 24/7 dan masa menunggu jarang lebih lama daripada satu minit. Dengan itu, pilihan sembang langsung hanya boleh digunakan untuk masalah sensitif masa. Inilah cara memulakan perbualan DoorDash sembang langsung dengan sokongan pelanggan mereka.

Pergi ke help.doordash.com dan ketik Sembang Pelanggan atau Carta Dasher (jelas, yang pertama jika anda pelanggan, yang kedua jika anda seorang kurir). Terdapat pilihan ketiga yang dipanggil Sembang Pedagang, dikhaskan untuk pemilik restoran.

Anda akan melihat tetingkap sembang di sudut kanan bawah skrin. Sekiranya tetingkap tidak muncul, pilih saja Berbual butang.

Anda akan diminta untuk mengisi borang. Selesaikan borang, dan pilih Mulakan berbual. Pegawai sokongan pelanggan DoorDash langsung akan menghubungi anda dalam masa kurang dari satu minit.

Nombor Telefon DoorDash

DoorDash adalah perkhidmatan berasaskan internet. Seperti kebanyakan perkhidmatan berasaskan internet yang lain, tujuan mereka adalah menyelesaikan semua perkara dalam talian, melalui aplikasi, melalui laman web mereka, atau melalui e-mel. Inilah sebabnya mengapa DoorDash tidak mempromosikan nombor telefonnya - ia tidak diprioritaskan sebagai saluran komunikasi.

Namun, pilihan panggilan telefon memang ada. Kami mengesyorkan memukulnya menggunakan ciri sembang langsung, kerana ini adalah kaedah yang jauh lebih peribadi untuk menyelesaikan masalah tersebut. Tetapi jika anda lebih suka melakukan perkara lama, melalui telefon, anda boleh terus menghubungi dan menghubungi.

Walaupun nombor telefon sokongan pelanggan rasmi DoorDash tidak tersedia di laman utama mereka, menavigasi ke halaman yang mempunyai nombor telefon mereka mudah. Tatal sahaja ke bawah halaman utama dan pilih Tolonglah pautan. Ini akan membawa anda ke halaman sokongan, di mana anda akan mendapat nombor telefon DoorDash Customer Support.

buat aduan dengan doordash

Sekiranya anda tidak mahu bersusah payah mengunjungi laman web mereka, inilah nombor telefon mereka di sini: 855-973-1040.

Nombor telefon ini adalah untuk pelanggan, Dashers, dan juga untuk peniaga.

Sekiranya anda pekerja penghantaran, anda boleh menghubungi 855-864-7626 untuk menghubungi wakil syarikat secara langsung. Nombor telefon ini tidak begitu senang dicari.

Dengarkan arahan automatik dan buat pilihan yang betul pada papan kekunci telefon anda. Jangan risau. Sebaik sahaja anda memilih pilihan di layar awal, anda akan dipindahkan ke wakil sokongan DoorDash langsung.

Pejabat Korporat DoorDash

Mengunjungi pejabat DoorDash adalah kaedah paling langsung untuk menghubungi syarikat. HQ mereka berada di San Francisco, CA 94107, di 303 2nd Street, Suite bernombor 800. Walau bagaimanapun, alamat ini tidak dibuka untuk umum. Anda tidak boleh pergi ke pejabat mereka, mengetuk pintu, dan mengharapkan wakil sokongan pelanggan berjabat tangan, menjemput anda ke dalam, dan bertanya, "Apa yang ada di fikiran anda?"

Namun, anda boleh menggunakan alamat ini untuk menghantarnya kepada mereka perkara-perkara yang anda sukai untuk menjauhi internet atau dengan pakej yang tidak serasi dengan internet. Jangan letakkan harapan anda - tidak mungkin anda akan mendapat sambutan.

Sebagai kurier, anda mungkin mempunyai akses ke pejabat Dasher yang terletak di seluruh negara. Pejabat ini mempunyai waktu kerja, waktu sokongan dan sebagainya. Anda boleh mencari pejabat Dasher terdekat anda di sini.

Halaman Bantuan DoorDash

Walaupun anda tidak dapat membuat aduan dengan halaman bantuan DoorDash, selalunya lebih baik jika anda melihat jawapan yang mungkin anda cari di sini. Halaman bantuan DoorDash menawarkan bantuan untuk menavigasi aplikasi, memesan makanan, menyelesaikan pilihan pembayaran, menyelesaikan penghantaran, menguruskan akaun Dasher, mengemas kini menu anda sebagai peniaga, dan sebagainya.

Sebelum beralih ke salah satu pilihan sokongan yang disebutkan sebelumnya, periksa halaman bantuan untuk kemungkinan menyelesaikan masalah. Ini akan menjimatkan masa anda dan juga sokongan pelanggan DoorDash.

Sokongan Pelanggan DoorDash

Jelas, terdapat banyak cara untuk menghubungi DoorDash untuk menyelesaikan kemungkinan masalah anda. Walau bagaimanapun, bergantung pada urgensi dan pilihan anda, anda boleh memilih kaedah yang berbeza untuk menghubungi syarikat tersebut. Pertimbangkan sifat aduan anda dan pilih kaedah hubungan yang tepat.

Adakah ini membantu? Adakah anda berjaya menghubungi DoorDash? Beri tahu kami di bahagian komen di bawah dan jangan ragu untuk membincangkan apa sahaja yang berkaitan dengan DoorDash.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found