Bagaimana Mencari Hatch in Dead oleh Siang

Terdapat dua cara untuk melarikan diri dari peta di Dead by Daylight - sama ada melalui pintu keluar atau dengan menetas. Sudah tentu, setiap kaedah mempunyai kebaikan dan keburukan - jika anda lebih suka bermain sebagai sebahagian daripada pasukan, gerbang pasti pilihan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, jika sebahagian daripada rakan sepasukan anda mati, menetas mungkin satu-satunya peluang anda.

Bagaimana Mencari Hatch in Dead oleh Siang

Dalam panduan ini, kami akan berkongsi lokasi pemijahan menetas yang paling biasa pada peta yang berbeza di DBD. Selain itu, kami akan menerangkan cara kerja penetasan tepat, manfaat mana yang akan membantu anda mendapatkannya dengan lebih cepat, dan menjawab lebih banyak soalan yang berkaitan dengan penetasan dalam permainan.

Bagaimana Mencari Hatch in Dead pada Siang?

Malangnya, tidak ada jawapan utama mengenai bagaimana anda dapat menetas di DBD - mereka muncul secara rawak. Walau bagaimanapun, pada kebanyakan peta, anda dapat meramalkan tempat menetas akan muncul dengan kemungkinan lebih tinggi.

Berikut adalah lokasi pemijahan yang paling biasa di kawasan McMillan Estate:

 1. Menara Arang Batu - biasanya, menetas bertelur di sebelah rumah roda di luar menara.

 2. Groaning Storehouse - paling kerap, menetas menetas di dalam atau di sebelah bangunan.

 3. The Ironworks of Misery - periksa antara dua paip di tingkat pertama.

 4. Shelter Woods - menetas boleh bertelur di sebelah kabin, tetapi kadang-kadang ia bertelur pada titik rawak di kawasan itu.

 5. Suffocation Pit - periksa menetas di belakang rumah yang terletak di sebelah tanjakan.

Cari lokasi pemijahan menetas yang paling biasa di kawasan Autohaven Wreckers di bawah:

 1. Tempat Rehat Azarov - di peta ini, menetas secara rawak. Walau bagaimanapun, anda boleh memeriksa berhampiran penjana dan antara pokok untuk peluang yang lebih tinggi.

 2. Blood Lodge - hanya ada satu lokasi menetas - di pondok, menuruni tangga.

 3. Gas Haven - seperti dengan Tempat Rehat Azarov, peta ini tidak mempunyai lokasi penetasan yang pasti, tetapi kemungkinannya lebih tinggi berhampiran generator.

 4. Wretched Shop - cari pokok dan dua tong di sebelah kedai - di situlah menetas akan menetas.

 5. Wrecker's Yard - biasanya, menetas menetas di antara pokok atau di dalam bangunan, tetapi tidak ada lokasi yang pasti.

Sekiranya anda bermain di kawasan Coldwind Farms, periksa lokasi di bawah ini untuk mencari tempat menetas:

 1. Fractured Cowshed - menetas biasanya bertelur di sekitar kawasan kemalangan.

 2. The Thompson House - dalam kebanyakan kes, menetas bertelur di sudut beranda di bahagian belakang rumah.

 3. Torment Creek - menetas harus bertelur di sebelah bangunan yang separuh musnah.

 4. Rancid Abattoir - di lokasi ini, penetasan biasanya bertelur di dalam bilik dengan babi mati atau di sekitar pintu keluar.

 5. Rotten Fields - tidak ada lokasi penetasan spesifik di peta ini; mereka bertelur secara rawak.

Di kawasan Bonfire Crotus Prenn Asylum, lokasi pemijahan menetas biasa adalah seperti berikut:

 1. Terganggu Ward - menetas bertelur secara rawak, tetapi kemungkinan lebih tinggi di sekitar api unggun.

 2. Kapel Father Campbell - periksa di dalam gubuk.

Cari lokasi pemijahan menetas biasa untuk peta lain di bawah:

 1. Lampkin Lane - menetas hampir selalu bertelur di sepanjang jalan berturap.

 2. Badham Preschool - periksa bilik dandang dan di sebelah pintu keluar.

 3. Kediaman Keluarga - paling kerap, anak menetas muncul di tengah peta.

 4. Kompleks Bawah Tanah - secara amnya, menetas tumbuh di tingkat bawah.

 5. Midwitch Elementary School - itu sukar. Anak panah tidak hanya bertelur secara rawak tetapi juga tersembunyi di bawah sekumpulan daging.

Catatan: Peta yang tidak disebutkan mempunyai corak pemijahan rawak sepenuhnya. Oleh itu, satu-satunya cara untuk mencari menetas adalah dengan berjalan di sekitar peta dan memberi perhatian.

Soalan Lazim

Di bahagian ini, kami akan menjawab beberapa soalan paling umum yang berkaitan dengan penetasan di DBD.

Apakah Cara termudah untuk Menemukan Hatch in Dead oleh Siang?

Malangnya, tidak ada cara mudah untuk mencari penetasan di DBD. Anda harus mempelajari peta anda dan mencatat lokasi pemijahan yang paling biasa. Pada beberapa peta, mungkin hanya ada beberapa peta, tetapi peta lain mungkin mempunyai corak yang sama sekali rawak. Memperoleh keuntungan Left Behind dapat membantu anda mendapatkan penetasan lebih cepat.

Apa Perk yang Membolehkan Anda Melihat Hatch?

Keuntungan The Left Behind sangat berguna untuk mencari penetasan - ia membolehkan anda melihat aura menetas dari jarak 24-32 meter ketika anda merupakan mangsa terakhir. Keuntungan ini tersedia untuk William “Bill” Overbeck sejak awal, tetapi mangsa lain dapat memperolehnya bermula dengan tahap 30.

Di manakah Hatches di Mati oleh Siang?

Sekiranya anda bermain DBD sebagai mangsa yang selamat tetapi tidak tahu apa itu anak buahnya, anda akan ketinggalan, kerana ini adalah satu-satunya dua cara untuk anda melarikan diri dari peta. Perbezaan utama antara pintu gerbang dan gerbang adalah bahawa menetas hanya membolehkan anda dan pemain berdekatan beberapa saat melarikan diri. Sekiranya terdapat dua atau lebih mangsa yang masih hidup, anda memerlukan kunci untuk membukanya.

Bagaimana Hatches Berfungsi?

Seperti yang telah anda ketahui, menetas di DBD bertelur secara rawak untuk membantu mangsa yang terselamat untuk melarikan diri dari peta. Sebaik sahaja anda menetas, anda mesti membukanya. Sekiranya masih ada dua atau lebih mangsa yang masih hidup, anda memerlukan Skeleton Key atau Dull Key untuk membukanya. Hatch hanya akan dibuka selama 30 saat, jadi mangsa yang tidak sampai tepat pada waktu itu harus mencari kunci lain untuk membukanya semula.

Namun, jika anda satu-satunya yang tersisa, anak panah akan bertelur dan tetap terbuka sehingga anda mencapainya atau sehingga pembunuh menutupnya. Sekiranya mangsa berjaya membuka pintu keluar dan pembunuh menutupnya setelah itu, mekanik yang disebut "Endgame Collapse" dilaksanakan, dan mangsa mendapat masa terhad untuk melarikan diri. Hatches hanya mula bertelur apabila bilangan generator yang diperbaiki melebihi jumlah yang tersisa sekurang-kurangnya satu, atau apabila hanya ada satu yang tersisa.

Bolehkah Anda Membuka Hatches Lebih Awal?

Ya, menetas dapat bertelur pada awal perlawanan jika terdapat lebih banyak generator yang dibaiki daripada yang tersisa. Oleh itu, jika empat orang yang masih hidup masih hidup, anda harus membaiki lima generator untuk menetas. Sekiranya terdapat tiga mangsa yang masih hidup, anda harus membaiki empat generator, dan seterusnya.

Adakah Hatches Spawn in Dead oleh Siang?

Hatches bertelur di DBD setelah syarat tertentu dipenuhi. Harus ada satu mangsa yang tersisa atau bilangan penjana yang diperbaiki harus melebihi jumlah yang terselamat. Lokasinya kebanyakannya rawak, tetapi pada beberapa peta, mercu tanda tertentu mempunyai peluang pemijahan yang lebih tinggi.

Bagaimana Saya Mendapatkan Kunci?

Untuk membuka penetasan di DBD, anda memerlukan kunci. Sama seperti menetas, kunci bertelur secara rawak, jadi anda perlu berjalan di sekitar peta untuk mencarinya. Sebagai pilihan, anda boleh mendapatkannya sebelum permulaan perlawanan. Terdapat dua jenis kunci - Kekunci Kusam, yang hanya bertahan selama lima saat, dan Kunci Skeleton, yang dapat digunakan selama 30 saat. Keuntungan Plunderer meningkatkan peluang anda untuk mencari kunci.

Pelajari Peta, Gunakan Faedah, dan Bekerja sebagai satu Pasukan

Seperti yang anda lihat, walaupun mengetahui lokasi pemijahan menetas yang paling biasa, mencari dan membukanya memerlukan sedikit usaha. Namun, setelah anda terbiasa dengan semua peta dan memperoleh keuntungan Left Behind, prosesnya akan menjadi lebih mudah. Ingatlah bahawa jika anda membaiki lebih banyak generator daripada yang masih ada, anda semua boleh melarikan diri dari peta dengan menetas jika anda mencapainya dalam masa 30 saat - oleh itu, cubalah bekerja sebagai satu pasukan dan bukannya menggunakan menetas sendirian dan membiarkan semua orang ketinggalan.

Apa mangsa kegemaran anda di DBD, dan mengapa? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found