Cara Menuju Shadowlands di World of Warcraft

World of Warcraft: Shadowlands adalah salah satu rilis permainan yang paling menarik pada tahun 2020. Muncul pada ulang tahun keenam belas dari pelepasan permainan yang asli dan menampilkan perlumbaan baru, ruang bawah tanah, sistem meratakan, dan banyak lagi. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana untuk sampai ke Shadowlands, kami sedia membantu.

Read More
Cara Mendapat Teguran di Team Fortress 2

Banyak permainan mempunyai ejekan untuk membolehkan watak anda melakukan sesuatu yang lucu dan menghina. Walaupun ini hanya semata-mata untuk keseronokan dan paparan, ejekan Team Fortress 2 (TF2) kadang-kadang jauh lebih banyak daripada itu. Sebahagian daripada mereka dapat membunuh, menyembuhkan, atau meningkatkan.

Read More
Cara Melihat Sejarah Log masuk Gmail

Gmail, perkhidmatan e-mel percuma dan popular Google, memberitahu penggunanya tentang sebarang aktiviti mencurigakan di akaun mereka. Ini termasuk log masuk baru yang mencurigakan. Setiap kali anda menggunakan peranti baru (seperti telefon pintar atau tablet baru, atau komputer bersama di suatu tempat) untuk log masuk ke akaun Gmail anda, Google akan menghantar amaran ke perangkat yang anda tentukan untuk menerima amaran keselamatan.

Read More
Bagaimana Mendapatkan Putaran dalam Kehidupan Shindo

Salah satu permainan yang paling popular di Roblox adalah Shindo Life, yang sebelumnya dikenal sebagai Shinobi Life 2. Dalam permainan ini, anda bermain sebagai ninja di dunia yang diilhamkan oleh Naruto. Salah satu item yang paling penting dalam permainan ini adalah Spin.Mendapatkan Putaran adalah penting, dan jika anda tidak pasti bagaimana melakukannya, anda berada di tempat yang tepat.

Read More
Cara Memaksa Gmail untuk Mengingat Alamat E-mel Log Masuk Anda

Gmail disegerakkan ke akaun Google anda, jadi ia harus mengingat maklumat log masuk anda. Juga, jika anda menggunakan penyemak imbas tertentu sepanjang masa, memori cache-nya akan menyimpan semua akaun Gmail yang anda log masuk sehingga anda dapat beralih di antara mereka dengan mudah.Walau bagaimanapun, ada keadaan di mana Gmail enggan mengingat alamat e-mel log masuk anda, dan alasannya hampir selalu menjadi pilihan penyemak imbas anda.

Read More
Cara Menyekat Alamat E-mel di Gmail

Gmail melanda dunia dengan ribut sebagai salah satu pelanggan mel terkemuka yang dipercayai oleh pengguna di seluruh dunia. Namun, banyak orang yang menggunakan Gmail cenderung menghadapi masalah untuk mencari beberapa ciri perkhidmatan yang lebih tersembunyi, seperti berhenti berlangganan buletin, membuat penapis, menambahkan tandatangan, dan menyekat alamat e-mel.

Read More
Cara Menyekat Domain di Gmail

Jumlah mesej yang tidak diingini yang diterima dalam Peti Masuk kami setiap hari nampaknya semakin meningkat. Terdapat semua kebisingan dari senarai surat atau orang yang kami lebih suka tidak berinteraksi dengannya.Nasib baik, Gmail membantu anda mengatur e-mel anda dengan ciri penapisan yang hebat.

Read More
Bagaimana Memberi Orang Robux

Sekiranya anda merasa sedikit murah hati dan ingin menyumbangkan Robux kepada pemain kegemaran anda, ini adalah proses yang mudah. Atau sekurang-kurangnya, semestinya.Sayangnya, menderma Robux di Roblox tidak semudah menekan butang "donate", tetapi pemainnya pintar. Mereka telah mengembangkan beberapa cara untuk "memberi" orang Robux tanpa butang khusus.

Read More
Cara Mengubah Ukuran Imej di Gimp

Sekiranya anda perlu mengedit ukuran gambar, sama ada ukuran atau ukuran fail itu sendiri, GIMP adalah perisian yang sempurna untuk melakukan ini. Program penyuntingan foto ini tidak hanya gratis, tetapi dapat dipasang pada perangkat yang menjalankan Windows, macOS, dan GNU / Linux. Anda dapat menggunakannya untuk mengubah dimensi dan ukuran file gambar, serta memotong, memutar, dan membalikkan gambar.

Read More