Cara Menerbangkan Helikopter dalam keadaan Tidak Bergerak

Dunia Unturned cukup realistik - tentu saja selain zombie. Sentuhan realisme ini membolehkan anda memperoleh pelbagai jenis kenderaan, termasuk kereta, basikal, pesawat, helikopter, dan banyak lagi. Sekiranya anda ingin mendapatkan atau mempunyai helikopter tetapi tidak tahu bagaimana menerbangkannya, kami sedia membantu.

Cara Menerbangkan Helikopter dalam keadaan Tidak Bergerak

Dalam artikel ini, kami akan memberikan panduan terperinci mengenai terbang helikopter di Unturned di PC dan konsol. Selain itu, kami akan menjawab beberapa soalan yang paling biasa berkaitan dengan pesawat dalam permainan - dan akan mendedahkan cara menelurkannya dengan serta-merta.

Bagaimana untuk menerbangkan helikopter dalam keadaan tidak berjaya?

Terbang dalam Unturned cukup mudah setelah anda membiasakannya - terutamanya jika anda pernah mencuba melakukannya dalam permainan popular lain seperti Battlefield, kerana kawalannya serupa. Inilah cara mengawal helikopter di Unturned di PC:

 1. Anda memerlukan helikopter (tentu saja), tong gas, dan lampu sorot.

 2. Anda boleh menggunakan kekunci anak panah pada papan kekunci atau tetikus anda untuk melihat-lihat, dan kekunci "W", "A", "S", dan "D" atau tetikus anda untuk berpusing. Ini boleh dipilih dalam tetapan permainan.

 3. Untuk mula terbang, naik helikopter, tekan butang "W" pada papan kekunci anda dan tahan.

 4. Setelah anda lepas landas, anda boleh melepaskan butang "W" sehingga helikopter mula terbang terlalu rendah. Kawal ketinggian dengan menekan dan melepaskan "W".

 5. Untuk terbang lebih cepat, condongkan hidung helikopter ke bawah. Untuk terbang lebih perlahan, angkat.

 6. Gunakan butang "A" untuk membelok ke kiri dan butang "D" untuk membelok ke kanan. Sekiranya anda menggunakan tetikus, gerakkan kursor ke arah putar dan angkat hidung helikopter ke atas sedikit.

 7. Sekiranya anda ingin mendarat, pastikan anda mempunyai tanah di bawah anda. Kemudian, tekan dan tahan butang "S". Kurangkan kuasa ketika helikopter berada di dekat tanah, jika tidak, anda akan terhempas.

Bagaimana Menerbangkan Helikopter dalam PS4 Tanpa Untung?

Menaiki helikopter di Unturned pada PS4 sama mudahnya dengan menerbangkannya di PC - satu-satunya perbezaan adalah bahawa bukannya papan kekunci, anda harus menggunakan alat kawalan anda. Begini caranya:

 1. Gunakan pemicu yang betul pada alat kawalan anda untuk menguruskan arah helikopter anda.
 2. Untuk menukar tempat duduk, tekan butang "X".
 3. Untuk beralih antara pandangan kamera orang pertama dan ketiga, tekan butang "L3" pada alat kawalan anda.
 4. Untuk mula terbang, naik helikopter. Tekan pemicu kanan ke atas dan tahan.
 5. Setelah anda berlepas, anda boleh melepaskan pemicu kanan sehingga helikopter mula terbang terlalu rendah. Kawal ketinggian dengan menekan ke atas dan melepaskan pemicu kanan.
 6. Untuk terbang lebih cepat, condongkan hidung helikopter ke bawah. Untuk terbang lebih perlahan, angkat.
 7. Miringkan pemicu kanan ke kiri untuk membelok ke kiri dan ke kanan untuk membelok ke kanan.
 8. Sekiranya anda ingin mendarat, pastikan anda mempunyai tanah di bawah anda. Kemudian, condongkan pemicu kanan ke bawah dan tahan. Kurangkan kuasa ketika helikopter berada di dekat tanah, jika tidak, anda akan terhempas.

Bagaimana untuk menerbangkan helikopter di Xbox yang tidak dihidupkan?

Kawalan helikopter di Unturned on Xbox hampir sama dengan PS4, dengan sedikit perbezaan. Ikuti arahan di bawah untuk menerbangkan helikopter:

 1. Gunakan pemicu yang betul pada alat kawalan anda untuk menguruskan arah helikopter anda.
 2. Untuk menukar tempat duduk, tekan butang "A".
 3. Untuk beralih antara pandangan kamera pertama dan ketiga, tekan butang "LS" pada alat kawalan anda.
 4. Untuk mula terbang, naik helikopter. Tekan pemicu kanan ke atas dan tahan.
 5. Setelah berlepas, anda boleh melepaskan pemicu kanan sehingga helikopter mula terbang terlalu rendah. Kawal ketinggian dengan menekan ke atas dan melepaskan pemicu kanan.
 6. Untuk terbang lebih cepat, condongkan hidung helikopter ke bawah. Untuk terbang lebih perlahan, angkat.
 7. Miringkan pemicu kanan ke kiri untuk membelok ke kiri dan ke kanan untuk membelok ke kanan.
 8. Sekiranya anda ingin mendarat, pastikan anda mempunyai tanah di bawah anda. Kemudian, condongkan pemicu kanan ke bawah dan tahan. Kurangkan kuasa ketika helikopter berada di dekat tanah, jika tidak, anda akan terhempas.

Soalan Lazim

Sekarang anda boleh menerbangkan helikopter di Unturned, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pengangkutan udara dalam permainan. Teruskan membaca untuk mengetahui cara mendapatkan pesawat dengan serta-merta, di mana mencari peralatan terbang yang diperlukan, dan helikopter mana yang terbaik.

Apakah ID bagi Pesawat yang Tidak Terputus?

Sama seperti item lain dalam Unturned, anda dapat menelurkan pesawat dengan bantuan cheat ("@ berikan [item ID]"). Terdapat lapan jenis pesawat dalam permainan.

ID pesawat Sandpiper adalah 92, Otter - 92

Pelangi Hatchback - 109

Annushka - 133

Jet Pejuang - 140

Pesawat Senjata Pengawal Pantai - 810

AutoGyro - 846

ID dari Skyland Plane yang legenda ialah 9006.

Apa Perintah Beri dalam Tidak Terbalik?

Perintah "@give [item ID]" dalam Unturned membolehkan anda mendapatkan item yang anda inginkan dengan serta-merta, termasuk item bengkel. Walaupun menipu, anda tidak akan dilarang menggunakannya.

Sebenarnya, pembangun permainan mendorong penggunaan cheat dalam permainan pemain tunggal dan tidak melarangnya dalam mod berbilang pemain. Anda juga dapat menelurkan beberapa item sekaligus dengan memasukkan nombor yang dikehendaki selepas ID item.

Apa Helikopter Terbaik di Tidak Terputus?

Ketika memilih helikopter terbaik, semuanya bergantung pada keperluan dan pilihan anda. Walau bagaimanapun, helikopter Hind dan Orca adalah kegemaran yang paling biasa di kalangan pemain yang Tidak Berputar.

Hind adalah kapal tempur helikopter Perancis yang legenda yang boleh memuatkan sehingga enam orang. Cukup pantas - hingga 72 km / jam, dan mempunyai tahap kesihatan 1.250 - yang tertinggi dari semua helikopter dalam permainan. Hind kebal dengan tembakan senjata kecil, tetapi pandangan juruterbang sedikit terhalang.

Orca, sebaliknya, adalah helikopter epik dengan tahap kesihatan yang lebih rendah tetapi tetap mengagumkan sebanyak 1.000. Ia mempunyai kapasiti dan kelajuan yang sama dengan Hind. Kelemahan terbesar berbanding Hind ialah penumpang di tempat duduk belakang terdedah kepada tembakan.

Sekiranya anda mencari helikopter yang lebih besar, kami sarankan memilih Grasslands Chinook - ia boleh memuat sehingga 11 orang dan mempunyai tahap kesihatan yang tinggi.

Bagaimana Anda Terbang dalam keadaan Tidak Terbalik?

Terbang dalam Unturned tidak jauh berbeza dengan terbang di permainan lain. Secara lalai, kekunci "W", "A", "S", dan "D" digunakan untuk memutar dan tombol tetikus atau anak panah digunakan untuk melihat-lihat di PC.

Ini dapat dikonfigurasi dalam tetapan permainan sekiranya anda lebih suka mengendalikan pesawat dengan kunci lain. Sekiranya anda pemain permainan konsol, gunakan pemicu kanan pada alat kawalan anda untuk membelok dan pemicu kanan untuk melihat sekeliling.

Di mana saya boleh mendapatkan Blowtorch dalam keadaan Tidak Dihidupkan?

Alat sorot adalah barang penting untuk terbang. Anda tidak boleh membuatnya, tetapi boleh didapati di stesen minyak dan garaj. Pukulan tidak biasa, jadi anda mungkin perlu meluangkan masa untuk mencarinya. Sekiranya anda ingin menjimatkan masa anda untuk sesuatu yang lebih menggembirakan, gunakan perintah "@give 76" untuk segera menimang pukulan.

Di mana saya boleh mendapatkan helikopter dalam keadaan tidak berpindah?

Helikopter boleh didapati terutamanya di pangkalan tentera. Sekiranya anda mencari Serangan Heli, pergi ke pangkalan tentera Scrwarzald di Jerman, pangkalan Volk di Rusia, atau Marseille Deadzone di Perancis.

Helikopter Orca hanya dapat diperoleh di Rusia, sementara Hind hanya dapat dijumpai di pangkalan tentera Perancis. Untuk mendapatkan helikopter Grasslands Chinook, kunjungi helipad dan pangkalan tentera Agros di Cyprus atau Trinity Monastery di Greece. Helikopter pengangkutan asas boleh diperoleh di pangkalan tentera Olympia di Washington, di Jerman, Belgium, dan di pangkalan Summerside di PEI.

Terbang Bersama Kawan

Helikopter pasti menambah keseronokan dalam permainan - terutamanya kerana anda tidak semestinya membelinya atau mencarinya, tetapi boleh menggunakan cheat untuk mendapatkannya dengan serta-merta. Helikopter dalam Unturned sesuai dengan empat atau lebih orang bergantung pada jenisnya, jadi ada tempat untuk seluruh pasukan anda! Sekiranya anda mencari pesawat yang lebih pantas, pertimbangkan untuk membeli pesawat - seperti helikopter, pesawat itu dapat dijumpai di pangkalan tentera atau dilahirkan dengan menggunakan cheat.

Apa kenderaan kegemaran anda di Unturned? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found