Cara Menipu Lokasi GPS anda di Android

Sama ada anda ingin menonton rancangan Netflix yang hanya tersedia di negara lain atau anda ingin menukar lokasi anda di Snapchat, terdapat banyak alasan untuk menipu lokasi GPS anda di Android.

Cara Menipu Lokasi GPS anda di Android

Nasib baik, melakukannya agak mudah. Yang perlu anda lakukan ialah memuat turun aplikasi yang betul dan ikuti beberapa langkah untuk memulakan.

Mari kita lihat beberapa aplikasi yang dapat anda gunakan untuk mengelabui lokasi GPS anda di Android dan cara menyiapkannya.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Memilih Aplikasi yang Tepat

Sekiranya anda memutuskan bahawa mengelirukan GPS anda adalah sesuatu yang ingin anda lakukan, anda pasti ingin memuat turun aplikasi yang sesuai untuk melakukannya.

Berkat jumlah aplikasi spoofing GPS di Play Store pada tahun 2021, sebenarnya sangat sukar untuk menentukan aplikasi yang sesuai untuk anda.

Kami tidak akan melakukan tinjauan menyeluruh terhadap semua aplikasi GPS di Play Store, 99% daripadanya melakukan perkara yang sama, tetapi kami dapat menunjukkan anda ke arah beberapa aplikasi yang diketahui berfungsi, bukan perisian hasad, dan percuma.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

 • Lokasi GPS Palsu: Lokasi GPS Palsu dirancang dengan baik dan telah mengekalkan penilaian hampir 4 bintang (daripada 5) dengan lebih daripada 40,000 ulasan. Ia asas tetapi percuma dan mudah digunakan.
 • Foof GPS GO Lokasi Spoofer: Spoofer ini bertujuan Pokemon Go pemain dan merupakan aplikasi yang mantap, walaupun dengan antara muka separa tarikh dan penilaian 4.0 di Play Store. Sekiranya anda tidak dapat memilih pertama kami untuk anda, GO Location Spoofer adalah aplikasi untuk dicuba. Terdapat juga versi Pro yang berharga $ 2.99.
 • VPNa - Lokasi GPS Palsu: VPNa, walaupun namanya, tidak termasuk VPN (rangkaian peribadi maya). Nama sebenarnya bermaksud Aplikasi Navigasi Telefon Maya, dan ia membolehkan anda mengarahkan GPS ke lokasi mana pun yang ada di Bumi. Beberapa melaporkan bahawa aplikasi tidak berfungsi pada versi Android yang lebih baru, jadi ingatlah ketika memasang pada tahun 2020.
 • Mock GPS: Mock GPS mempunyai mod joystick yang membolehkan anda menggerakkan isyarat anda pada kelajuan tertentu, dan juga membolehkan anda hanya menggerakkan GPS anda. Reka bentuk aplikasinya ringkas, dengan penampilan yang lebih moden daripada kebanyakan aplikasi dalam senarai ini.

Sekiranya anda memasang aplikasi yang tidak terdapat dalam senarai di atas, kami mengesyorkan agar anda melihat ulasan pengguna sebelum meneruskan. Kadang-kadang mustahil untuk mengetahui di mana data anda dihantar — masalah walaupun dengan aplikasi yang disyorkan di atas — tetapi anda harus melakukan yang terbaik untuk melihat data anda dan di mana ia dihantar, dihantar, dan disimpan.

Cara Memalsukan Lokasi GPS Anda di Android

Setelah anda memutuskan aplikasi mana yang sesuai untuk anda, inilah masanya untuk memuat turun dan memasang program pada peranti anda. Semua aplikasi ini ditawarkan secara percuma melalui Play Store; tidak seperti pada iOS, anda tidak perlu melakukan jailbreak atau pergi ke repositori aplikasi pihak ketiga untuk memuat turun aplikasi ini. Begitu juga, anda tidak perlu membuat root peranti anda untuk memasang atau menggunakan aplikasinya. Anda boleh menggunakan semua aplikasi ini di hampir semua telefon pintar tanpa pengetahuan teknikal utama.

Kami menggunakan Lokasi GPS Palsu untuk panduan ini, berkat penilaian dan kesederhanaan pengguna yang baik. Terlepas dari aplikasi mana yang anda pilih, tetapan sebenarnya untuk menyiapkan aplikasi akan tetap sama, jadi anda tidak perlu menghadapi masalah.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Mengaktifkan Tetapan yang Betul

Walaupun telefon anda tidak perlu di-root atau diretas untuk mendapatkan akses ke isyarat GPS palsu, anda perlu mengaktifkan "tetapan pembangun", menu tersembunyi di dalam Android yang menawarkan pelbagai pilihan dan pilihan penyesuaian untuk dipilih.

Tidak ada kelemahan untuk mengaktifkan tetapan pembangun selagi anda tidak mengacaukan tetapan tanpa mengetahui apa yang mereka lakukan. Tetapan pembangun disembunyikan secara lalai kerana terdapat beberapa pilihan di sana yang, walaupun boleh dibalikkan, benar-benar dapat merosakkan telefon anda jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan.

Kami hanya mengubah satu tetapan untuk tutorial ini, jadi mengaktifkan tetapan pembangun adalah mudah dan selamat.

 1. Untuk mengaktifkan pilihan pembangun, buka menu tetapan pada telefon anda dan tatal hingga ke bawah hingga anda menemui bahagian "Tentang Telefon" pada menu anda. Beberapa peranti mungkin memanggil tetapan "Sistem" ini atau nama umum lainnya.

 2. Sekarang, klik pada Maklumat Perisian untuk mengakses menu seterusnya.

 3. Tinjau senarai pilihan dan cari Nombor Binaan. Ketik pilihan ini secara berturut-turut sebanyak 7 kali. Di bahagian bawah, anda akan melihat pesanan kecil yang menyatakan "lima langkah dari menjadi pemaju."

 4. Selepas ketukan ketujuh, anda perlu memasukkan kod buka kunci telefon anda. Kemudian, anda akan melihat Mod pembangun telah dihidupkan mesej di bahagian bawah skrin.

Sekarang, kami dapat mengajarkan telefon anda untuk menggunakan aplikasi GPS Palsu untuk menghantar lokasi anda daripada lokasi sebenarnya.

Mengaktifkan Lokasi Mengejek

Anda sekarang akan melihat pilihan baru yang tersedia di menu tetapan anda. Pada ketika ini, kita perlu masuk ke menu Pembangun yang baru untuk menetapkan GPS Palsu sebagai alat lokasi lalai anda. Ini caranya:

 1. Sekiranya anda menatal ke bawah Mengenai Telefon awak akan lihat Pilihan pembangun. Ketiknya.

 2. Sekarang, kita perlu menekan pada Pilih Apl Lokasi Mock pilihan.

 3. Pilih aplikasi yang anda rancangkan untuk menggunakan lokasi GPS anda.

Setelah memilih aplikasinya, inilah masanya untuk menetapkan lokasi anda.

Tetapkan Lokasi Penipuan Anda

Kami akan menunjukkan kepada anda cara mengatur lokasi anda menggunakan aplikasi Lokasi GPS Palsu. Tetapi arahannya hampir sama tanpa mengira aplikasi mana yang anda gunakan.

 1. Buka aplikasi GPS anda dan klik pada pilihan untuk membolehkannya mengakses lokasi peranti anda.

 2. Gunakan jari anda untuk memindahkan slaid ke lokasi yang ingin anda tetapkan. Anda juga dapat menggunakan opsi + atau - untuk memperbesar dan memperkecil menjadikannya lebih mudah untuk menetapkan lokasi yang tepat.

 3. Setelah anda menetapkan lokasi anda, ketuk pada Main butang. Kemudian, lokasi baru anda aktif.

Untuk Lokasi GPS Palsu, anda perlu meletakkan kedudukan melintang di atas lokasi sasaran anda. Setelah selesai, anda akan mengklik ikon Main kecil di sudut kanan bawah, dan iklan cepat akan dimainkan.

Setelah iklan berakhir, anda boleh menggunakan kayu bedik untuk memindahkan lokasi anda di peta atau mematikan kayu bedik dan membiarkan aplikasi berjalan di latar belakang.

Terdapat banyak pilihan di sini yang boleh anda mainkan, termasuk membuat jalan, membuang iklan, menetapkan lokasi kegemaran, dan banyak lagi.

Menguji Aplikasi

Langkah terakhir dalam prosesnya adalah mudah: periksa dan pastikan lokasi GPS anda diciplak dengan betul. Terdapat beberapa cara untuk melakukan ini.

Pertama, anda boleh mencari "lokasi saya" di Google, yang akan memaparkan tetingkap Peta Google kecil pada peranti anda dengan lokasi GPS semasa anda.

Sebagai alternatif, anda sentiasa dapat membuka aplikasi yang menggunakan lokasi anda untuk melihat apakah aplikasi tersebut berfungsi dengan baik. Sebagai contoh, Snapchat mungkin memberi anda banyak Geofilter, atau Peta Google akan mencadangkan restoran "berdekatan".

Sekiranya tidak berfungsi, jangan putus asa. Periksa semula aplikasi dan cuba pastikan spoofing anda telah diaktifkan. Anda juga boleh mencuba menggunakan aplikasi yang berbeza untuk melihat apakah aplikasi pertama yang anda pilih tidak berfungsi dengan baik di telefon anda. Juga, pastikan untuk memeriksa untuk mengetahui apakah isyarat GPS peranti anda menyala.

Pada akhirnya, penipuan GPS mungkin sedikit sensitif, jadi penting untuk memastikan bahawa anda terus menyelesaikan masalah peranti jika anda menghadapi masalah besar.

Soalan Lazim

Kami mempunyai beberapa jawapan lagi untuk soalan anda yang paling kerap ditanya:

Bolehkah anda memalsukan lokasi anda di Life360?

Life360, salah satu aplikasi penjejakan yang lebih popular, sering digunakan untuk mengawasi rakan dan ahli keluarga. Jarang digunakan untuk alasan jahat, mungkin ada saatnya anda perlu menjaga perjalanan anda secara peribadi. Pada peranti Android, mungkin memperdayakan Life360 untuk menunjukkan lokasi yang berbeza.

Kami mempunyai artikel terperinci untuk ini di sini, tetapi pada dasarnya, anda akan mengikuti langkah-langkah di atas untuk mengetahui lokasi anda di Life360.

Bolehkah penipuan lokasi membantu saya dalam perkembangan Pokemon Go?

Pokemon Go adalah permainan hebat di mana anda memperoleh ganjaran untuk perjalanan. Anda tidak boleh maju jauh tanpa menjauhkan diri dari kawasan kejiranan anda untuk menangkap Pokemon dan menyertai pertempuran. Nasib baik, spoofing GPS memungkinkan bagi mereka yang menyukai permainan tetapi tidak dapat bergerak maju dalam permainan. Tetapi berhati-hatilah: Jika Niantic menangkap penipuan anda, anda akan mendapat masalah dan kemungkinan akan mendapat larangan tetap.

Setelah anda memuat turun aplikasi spoofing GPS, hidupkan Pilihan Pembangun pada telefon Android anda dan tetapkan lokasi anda ke tempat yang anda mahu mainkan permainan. Dari sini, buka Pokemon Go dan mulailah bermain seperti biasa.

Pemikiran Akhir

Memalsukan isyarat GPS anda tidak banyak digunakan untuk dimainkan Pokemon Go hari ini, tetapi ia mempunyai banyak aplikasi lain. Menipu rakan anda untuk berfikir bahawa anda berada di tempat yang anda tidak berada, memeriksa lokasi yang belum pernah anda kunjungi, melihat profil temu janji di kawasan baru adalah alasan biasa untuk melakukannya.

Walaupun kami tidak mengesyorkan untuk mengelirukan lokasi anda sepanjang hari, ini adalah alat yang berguna yang baik untuk disimpan di dalam laci aplikasi anda, sekiranya anda perlu mencari pemadaman kandungan atau meletakkan Geofilter palsu pada siaran Snapchat anda.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found