11 pemain FIFA 16 Ultimate Team terbaik

FIFA 16 Ultimate Team sangat mengasyikkan. FIFA satu bahagian ke koleksi pelekat bahagian lain, secara beransur-ansur memelihara pasukan anda melalui rampasan yang diperoleh dengan memenangi perlawanan adalah formula yang sangat memalukan. Pasti, anda akan bermula dengan apa-apa, tetapi jika wang bukan objek, anda mahu permulaan 11 anda kelihatan seperti ini:

11 pemain FIFA 16 Ultimate Team terbaik

Dalam gawang… Manuel Neuer (90)

Penarafan lebih daripada 85 agak jarang berlaku di FIFA. Kedudukan 90 hampir tidak pernah didengar, dan itulah sebabnya Manuel Neuer adalah penjaga gol terbaik yang boleh anda gunakan di FIFA, dengan kemahiran menghentikan tembakan yang dijamin akan membuat lawan anda meletakkan kekecewaan mereka. Kelemahannya? Anda melihat sekitar 100,000 duit syiling untuk menambahkannya ke geng anda.

Alternatif orang miskin: Vincent Enyeama (81)

Walaupun Neuer yang terkenal akan memberikan anda bahagian terbaik dari 100,000 duit syiling, Enyeama dapat dari Lille dengan harga kurang dari 1% daripadanya. Dia mendapat nilai 81, dan menguruskan refleks 90 - menjadikannya yang terbaik, tanpa memecahkan bank.fifa_16_best_ultimate_team

Dalam pertahanan… Dani Alves (84), Thiago Silva (88), Sergio Ramos (87) dan Marcelo (82)

Lihat berkaitan Cara bertahan dalam FIFA 16: 5 helah mudah yang akan membuatkan anda tidak mendapat tip dan tip FIFA 17: Menjadi pro FIFA dengan 11 petua pro ini Menggunakan Big Data untuk mengetahui Lionel Messi seterusnya

Dengan empat punggung yang kukuh ini, anda melihat penilaian kumulatif 342/400, dan mereka juga banyak. Banyak pembela berkualiti di FIFA dikecewakan oleh kerapuhan lawan pada kelajuan, dan ditunjukkan oleh pasukan seperti Remi, Walcott, Aubameyang et al. Sekiranya anda mendapat duit syiling, orang-orang ini akan menjadikan anda lebih sukar untuk dipecah, tetapi bersiap sedia untuk meletakkan bahagian terbaik dari 250,000 syiling untuk menjadikan ini sebagai barisan pilihan pertama anda.

Alternatif orang miskin: Bruno Peres (79), Juan Jesus (79), Raul Albiol (81) dan Juan Camilo Zuniga (77)

Di atas kertas, jauh lebih buruk, tetapi anda mempunyai sekitar 5,000 syiling jika anda berbelanja. Punggung tengahnya kukuh, dan punggung sayap sukar dan pantas, memberi anda sedikit sokongan untuk serangan sayap sekiranya anda memerlukannya.

Di bahagian tengah… Arjen Robben (90), Andres Iniesta (88), Paul Pogba (86) dan Eden Hazard (89)

Saya tidak pasti pemain ini memerlukan pengenalan, walaupun sebilangan peminat Manchester United mungkin menggaru-garu kepala dan bertanya-tanya apakah itu sama Paul Pogba yang kurang berjaya dalam Liga Perdana Inggeris (ya, ya itu). Mereka semua adalah pemain yang hebat, yang dirancang untuk mengukir perlawanan dengan kecepatan yang cukup dan kemampuan menggelecek untuk meletakkan ketakutan di punggung tengah yang perlahan yang anda putuskan. Kelemahan: anda mencari lebih daripada 500,000 syiling untuk kesatuan impian ini, jadi jimatlah.

Alternatif orang miskin: Jeremain Lens (79), Roman Eremenko (82), Daley Blind (80) dan Victor Ibarbo (78)

Atau, anda boleh memilih pilihan orang miskin dan membelanjakan sekitar 1% dari jumlah itu untuk barisan murah dan ceria ini. Pace sekali lagi menjadi urutan hari di sini, dengan Eremenko, Ibarbo dan Lens semuanya mampu melakukan kelajuan. Buta sedikit lebih perlahan, tetapi menambah keluli tambahan di lini tengah, dan juga mempunyai hantaran yang baik.fifa_16_cheap_ultimate_team

Dalam serangan… Lionel Messi (94) dan Luis Suarez (90)

Apabila ragu-ragu ... curi serangan Barcelona. Mereka nampaknya baik-baik saja. Dalam semua kesungguhan, ancaman Messi dan Suarez semestinya tidak memerlukan penjelasan: keduanya cepat, pencetak gol semula jadi dengan kemampuan untuk masuk ke posisi terbaik, dan mereka berdua dapat bermain di sekitar pertahanan perlahan. Bukan yang terbaik di udara, tentu saja, jadi jika anda mahukan lelaki sasaran, cubalah Lewandowski, Ronaldo atau Rooney. Siapa pun yang anda pilih, bersiaplah untuk berbelanja besar. Messi sahaja memerlukan lebih dari 1,000,000 syiling.

Alternatif orang miskin: Filip Djordjevic (80), Max Kruse (82)

Terdapat banyak penyerang tawar-menawar di luar sana, kerana kebanyakan pemain memiliki lebih sedikit untuk membeli, dan cenderung fokus pada nama-nama besar. Berikut adalah dua tawar-menawar mutlak: Djordjevic hebat di udara, dengan kecepatan dan kemahiran menembak yang cukup untuk menjadikannya segelintir di lapangan, sementara Kruse mempunyai kawalan bola yang baik dan rembatan yang hebat kepadanya. Kedua-duanya dapat memiliki kurang dari 1,000 syiling setiap satu.

Sudah tentu, anda perlu bermain dengan kimia untuk menjadikan pasukan yang sempurna, tetapi tidak ada pemain yang akan mengecewakan anda, tidak kira siapa mereka bermain bersama.

BACA SETERUSNYA: Apa yang boleh kita harapkan dari FIFA 17?

Imej: FUThead, Marco Verch

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found