Petua dan trik FIFA 17: Jadilah pro FIFA dengan 11 petua pro ini

Walaupun FIFA 17 menjadi satu lagi FIFA permainan, entri terbaru EA di FIFA siri melancarkan banyak mod baru ke dalam campuran. Seperti setiap tahun, EA telah menyampaikan tweak halus kepada pasukan dan pemain juga, membawa cabaran baru untuk veteran dan pendatang baru.

Malangnya, bertahun-tahun bermain lima-a-side atau tendangan santai tidak diterjemahkan ke dalam kemenangan permainan FIFA strategi - di situlah petua dan trik kecil ini dimainkan. FIFA 17 secara amnya membimbing anda melalui peringkat awal dan kawalan mudah yang perlu anda ketahui. Namun, untuk teknik canggih yang dapat mengubah arus pertandingan, anda harus mengetahui kemahiran terbaik agar sesuai dengan gaya permainan anda.

Jadi, inilah pilihan yang terbaik FIFA 17 petua dan trik yang perlu anda ketahui untuk meningkatkan permainan anda.

Petua dan muslihat FIFA 17

1. Pastikan bola anda terlindung dalam 360 darjah

Benar kerana bola diambil dari anda ketika menggelecek bola di atas padang? Dalam FIFA 17 anda dapat mengatasi tekel dan pemain pertahanan berkat teknik pelindung bola baru. Cukup gunakan LT / L2 untuk melindungi bola ketika Anda menggiring bola ke atas atau melindunginya dari tekel masuk ketika berdiri diam.

2. Belajar menggunakan Header dan Tembakan yang Didorong

Sebelumnya FIFA permainan selalu terasa seperti kawalan sepenuhnya tidak ada di tangan anda. Tidak kira sekeras mana pun anda mencuba, rembatan atau tandukan ke gawang mungkin terasa terlalu kuat atau tidak mencukupi. Syukurlah EA Canada telah menangani masalah tersebut di FIFA 17 dengan pengenalan tembakan dan tajuk yang didorong.

Untuk memanfaatkan teknik baru ini, pertama-tama masuk ke dalam kotak 18-halaman kemudian, apabila anda sudah bersedia untuk menembak, tahan Lingkaran atau "B" untuk mengaktifkan pukulan anda. Sama seperti anda akan menyerang bola, tekan Lingkaran atau "B" sekali lagi untuk mengubahnya menjadi tembakan yang digerakkan dan menontonnya menghantam ke belakang gawang.

3. Belajar bagaimana membina Pasukan Ultimate terbaik

Dalam FIFA 17, Ultimate Team telah melakukan sedikit perubahan dan kini menyertakan parameter yang secara langsung menghubungkan seberapa baik gel anda secara keseluruhan. Terima kasih kepada penambahan baru ini, anda kini dapat mencari jalan terbaik untuk menyatukan pasukan untuk menghasilkan hasil yang hebat. Maksimumkan penilaian "Kimia" anda pada tahap 100 boleh menjadi sangat sukar tetapi perlu diperjuangkan. Anda akan melihat di FUT bahawa rakan sepasukan anda dihubungkan oleh jaringan garisan - yang hijau menandakan yang hebat; kuning, yang baik dan yang merah, yang buruk.

4. Ditch menggelecek dan mula berlalu

Dribbling begitu 2016. Pada sebelumnya FIFAPertandingan akan selalu bergantung kepada orang yang menggelecek bola di atas gawang dan masuk ke gawang - jumlah buzzkill ketika anda bermain berbilang pemain. Dalam FIFA 17, bagaimanapun, keadaan telah berubah dan berlalu adalah menggelecek baru dengan EA Canada yang mengkalibrasi semula dribbling sehingga tidak begitu penting.

fifa_17_vs_pro_evolution_soccer_2017 _-_ 7

5. Gunakan rakan sepasukan AI dengan lebih baik untuk sudut dan tendangan percuma

Sepakan percuma selalu menjadi bahagian sukar FIFA tetapi, bersama dengan pelbagai penambahan lain dari EA Canada, FIFA 17 menyelesaikan masalah itu dengan membiarkan AI mengawal. Sekarang, daripada harus mengambil sudut dan berharap komputer menangani tangkapan dengan betul, anda boleh menukar tempat dan mengambil situasi ke tangan anda sendiri. Sekiranya anda adalah tipe yang suka selalu terkawal, penambahan sekarang menggunakan bahagian luar kaki anda (tahan LB / L1 semasa mengambil tendangan) membolehkan anda menambahkan sedikit putaran ke pukulan anda untuk mengubah sedikit.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found