Pemadaman EE: Perkhidmatan dipulihkan setelah pelanggan kehilangan akses ke data mereka

Pelanggan EE di seluruh UK dilanda gangguan pagi ini, mengetepikan perkhidmatan data di seluruh negara.

Pemadaman EE: Perkhidmatan dipulihkan setelah pelanggan kehilangan akses ke data mereka

Menurut laman web pemantau rangkaian, Down Detector, gangguan EE dilaporkan berlaku sekitar jam 8 pagi ini.

Tanda-tanda itu menunjukkan kepada pelanggan di London dan Tenggara yang mengalami masalah besar, tetapi ada juga laporan gangguan di Glasgow, Bristol, Birmingham, Leeds dan Nottingham.

snip20180227_27

Dalam pernyataan yang lebih jelas hari ini, jurucakap EE berkata: "Kami menyedari masalah data yang mempengaruhi beberapa perkhidmatan internet untuk beberapa pelanggan kami. Panggilan telefon dan teks tidak terjejas dan berfungsi seperti biasa. Kami mohon maaf atas kesulitan yang ditimbulkan dan kami berusaha untuk menyelesaikan masalah secepat mungkin. "

Ia kemudian mengatakan bahawa perkhidmatan sekarang harus dipulihkan, dan jika anda masih menghadapi masalah untuk menyambung, EE mengesyorkan mematikan dan menghidupkan semula telefon anda, atau mengaktifkan Mod Pesawat sebentar untuk memulakan semula rangkaian.

Ini berikutan gangguan besar EE pada Oktober tahun lalu yang mengakibatkan CEO EE Marc Allera tweet waktu henti disebabkan oleh kesalahan pada platform interkoneksi rangkaian yang bertanggungjawab untuk memindahkan panggilan di sekitar rangkaian.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found