Cara Mencari Zelle di TD Bank App

TD Bank menyokong Zelle dan ini bermakna Zelle digabungkan sepenuhnya ke dalam aplikasi bank anda, dan oleh itu, anda tidak perlu memuat turun aplikasi Zelle. Selain itu, ini juga bermaksud bahawa had harian anda lebih tinggi berbanding dengan bank yang tidak menyokong Zelle secara langsung.

Cara Mencari Zelle di TD Bank App

Sekiranya anda sukar mencari Zelle dalam aplikasi, ini adalah artikel untuk anda.

Di manakah Zelle di Aplikasi?

Setiap aplikasi perbankan dalam talian sedikit berbeza, dan aplikasi TD Bank tidak terkecuali. Jangan cari bahagian Zelle atau seumpamanya.

Yang harus anda lakukan ialah mencari butang "Kirim Wang dengan Zelle"! Anda seharusnya dapat melihatnya di skrin pertama semasa anda membuka aplikasi.

Bagaimana Mengaktifkan Zelle pada Aplikasi TD Bank?

Anda sekarang tahu bagaimana mencari Zelle, yang merupakan permulaan yang baik. Namun, jika anda belum pernah menggunakan Zelle sebelumnya, berikut cara mengaktifkan akaun Zelle anda:

  1. Buka aplikasi TD Bank (log masuk dengan bukti kelayakan anda jika diperlukan).
  2. Ketik "Hantar Wang dengan Zelle".
  3. Periksa sama ada alamat e-mel atau nombor telefon anda betul.
  4. Sekiranya anda menggunakan nombor telefon anda, anda akan menerima teks dengan kod pengesahan. Sebaliknya, jika anda mendaftar dengan e-mel anda, periksa kotak surat anda untuk mencari kodnya.
  5. Masukkan kod yang dihantar kepada anda.

Itu sahaja! Akaun anda akan disahkan dan anda akan bersedia untuk menghantar atau menerima wang!

Sekiranya anda tidak mempunyai telefon bimbit anda berdekatan, jangan risau! Anda juga boleh menggunakan Zelle pada penyemak imbas. Pergi ke laman web perbankan dalam talian Capital One, log masuk, dan kemudian klik "Kirim Wang dengan Zelle."

Cari Zelle di TD Bank App

Bagaimana Sekiranya Zelle Tidak Berfungsi?

Anda telah melakukan semuanya dengan betul, tetapi anda masih tidak dapat membuka aplikasi Zelle di TD Bank? Bertenang. Terdapat banyak sebab mengapa ini boleh berlaku, dan ada penyelesaian yang siap untuk masing-masing.

  1. Anda memasukkan e-mel atau nombor telefon yang salah - dalam kes ini, anda tidak akan dapat menerima kod pengesahan. Kembali ke laman utama anda dan periksa maklumat yang anda masukkan. TD Bank akan membolehkan anda menukarnya jika diperlukan.
  2. Anda belum mengaktifkan pemberitahuan - OS telefon anda mungkin memerlukan anda secara khusus mengizinkan pemberitahuan untuk semua aplikasi, termasuk aplikasi TD Bank. Ini adalah pemberitahuan yang ingin anda terima. Aktifkan dan pilih daripada iklan komersial jika itu mengganggu anda.
  3. E-mel atau nombor telefon anda mungkin sudah disambungkan ke akaun Zelle dengan bank lain - Malangnya, nombor e-mel atau telefon hanya boleh disambungkan ke satu akaun Zelle. Sekiranya sebelum ini anda menggunakan Zelle dengan bank lain, anda mungkin perlu menyahaktifkan akaun itu terlebih dahulu.

Sekiranya tidak ada yang membantu, anda harus menghubungi sokongan pelanggan TD Bank kerana mereka akan dapat membantu anda menyelesaikan masalah anda. Kaedah terbaik untuk menghubungi mereka adalah melalui nombor telefon berikut: 1-888-751-9000.

Adakah Terdapat Had?

Zelle mempunyai banyak positif: Cepat, selamat, dan tidak mempunyai sebarang bayaran. Satu-satunya kelemahan untuk perkhidmatan pembayaran ini ialah terdapat had jumlah wang yang dapat anda kirim dalam sehari. Had bergantung pada bank anda, dan untuk TD Bank.

Had untuk pemindahan segera ialah $ 1000 sehari. Sekiranya anda ingin menghantar lebih banyak wang, anda boleh melakukannya dengan pemindahan tidak segera (sehingga tiga hari bekerja). Had harian untuk jenis pemindahan kedua ialah $ 2500 ($ 1500 setiap satu).

Had bulanan masing-masing $ 5000 dan $ 10000.

Zelle di TD Bank App

Cara Mudah dan Menyeronokkan untuk Menghantar Wang

Zelle adalah perkhidmatan yang sempurna untuk menghantar wang kepada seseorang dengan cepat secara percuma. Anda boleh melakukan segalanya dari keselesaan kediaman anda dengan aplikasi TD Bank. Sebilangan besar orang menggunakan Zelle untuk membagi bil dengan rakan mereka atau menghantar wang kepada saudara-mara atau membayar perkhidmatan tempatan.

Adakah anda pernah menggunakan Zelle? Awak sukakannya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found