Cara Mendapatkan Sel Aurik di Mati oleh Siang

Auric Cells adalah mata wang dalam Dead by Daylight yang boleh anda gunakan untuk membuka kunci pelbagai barangan menarik. Contohnya, anda boleh membeli barang kosmetik dan penyesuaian yang akan menghiasi penampilan watak anda. Dengan penggabungan kosmetik yang banyak, pembunuh anda akan mempunyai banyak koleksi pakaian kegemaran mereka. Tetapi bagaimana sebenarnya anda memperoleh Auric Cells?

Bagaimana Mendapatkan Sel Aurik di Mati oleh Siang

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara mendapatkan Auric Cells di Dead by Daylight.

Bagaimana Mendapatkan Sel Aurik di Mati pada Siang?

Kaedah tradisional untuk mendapatkan Auric Cells di Dead by Daylight adalah melalui kedai di mana anda boleh membeli enam pek yang berbeza:

 • 500 Sel Aurik - $ 5
 • 1,100 Sel Auric ditambah bonus 10% - $ 10

 • 2.250 Sel Aurikus ditambah bonus 12.5% ​​- $ 20

 • 4,025 Sel Aurikus ditambah bonus 15% - $ 35

 • 6,000 Auric Cells ditambah bonus 20% - $ 50

 • 12,5000 Auric Cells ditambah bonus 25% - $ 100

Kedai dalam permainan adalah satu-satunya kaedah yang dibenarkan untuk membeli Auric Cells. Kedai pihak ketiga selalunya memerlukan bukti kelayakan masuk Google atau Facebook anda. Oleh itu, maklumat peribadi dan keselamatan akaun anda mungkin terganggu, jadi cubalah melekat di kedai rasmi.

Bagaimana Mendapatkan Sel Aurik secara Percuma di Mati pada Siang?

Anda boleh bermain permainan dalam versi mudah alih untuk mendapatkan Auric Cells secara percuma. Terdapat beberapa cara untuk melakukannya.

Kaedah pertama adalah menyelesaikan tutorial. Dengan mengikuti tutorial, anda akan menerima 150 Sel Aurik, yang merupakan cara cepat dan mudah untuk mendapatkan mata wang ini. Selain Auric Cells, pemain yang menyelesaikan tutorial juga mendapat lima ganjaran yang lebih kemas:

 • 50,000 Titik Darah

 • 7,000 Pecahan Iridescent
 • Perangkap

 • Meg Thomas

 • Dwight Fairfield

Kaedah lain untuk mendapatkan Auric Cells adalah melalui ganjaran masuk. Pada masa yang jarang berlaku, pemain dapat menerima antara 20 dan 50 Sel Aurik dengan log masuk hari berturut-turut dalam jangka masa tertentu. Kehilangan satu hari tidak akan menghilangkan kemajuan anda, tetapi anda mungkin dihalang untuk mendapatkan item berikut:

 • Shards Iridescent
 • Titik darah
 • Wreaths Tanager Ardent

 • Kit Med Ranger

 • Kit Med Kecemasan

 • Campuran Thompson

Mengumpulkan Kotak Misteri Super adalah cara cepat lain untuk memperoleh Sel Aurik. Diakui, mendapatkan sel dari ini sangat jarang berlaku, dan biasanya anda hanya mendapat antara 5 hingga 20 daripadanya. Anda boleh membeli Super Mystery Boxes dengan mengunjungi Bloodmarket dan membeli edisi 15,000 atau 30,000-Bloodpoint.

Prestiging watak anda juga merupakan kaedah terbaik untuk mengumpulkan Auric Cells. Sebaik sahaja anda mencapai tahap 50, anda boleh membanggakan Karakter anda untuk menerima potongan kosmetik dan Auric Cells. Ini mungkin kaedah terbaik kerana anda boleh melakukannya pada watak apa pun. Satu-satunya kelemahan adalah bahawa anda kehilangan semua faedah dan kunci yang boleh dibuka dalam inventori anda.

Bergantung pada seberapa kali anda membanggakan watak anda, berikut adalah berapa banyak sel Auric yang dapat anda perolehi:

 • Satu Prestige - 10
 • Dua Prestig - 20
 • Tiga Prestig - 30

Cara Membeli Sel Aurik di Mati pada Siang

Cara paling selamat untuk membeli Auric Cells di Dead by Daylight adalah dengan mengunjungi kedai dalam permainan rasmi:

 1. Buka kedai Dead by Daylight anda.

 2. Anda akan menemui empat bahagian: Kuil Rahsia, Pek Sel Aurik, Karakter, dan Pilihan.

 3. Klik tab Auric Cell Packs.

 4. Pilih satu pek sel dan tekan butang "Beli".

Anda juga boleh melihat laman web pihak ketiga untuk membuat pembelian anda. Sebagai contoh, laman web ini mungkin merupakan pilihan yang sangat baik kerana membandingkan tawaran pelbagai platform untuk keenam-enam kumpulan Auric Cell. Anda dapat melihat tawaran mana yang paling menarik dan terus ke halaman pedagang dan menyelesaikan transaksi anda.

Bagaimana Mendapatkan Sel Aurik di Mati oleh Mobile Daylight?

Auric Cells dalam versi mudah alih permainan berfungsi seperti Iridescent Shards. Anda memperolehnya semasa anda meningkatkan Tahap Akaun Pemain anda. Anda juga boleh mendapatkannya dengan membuka Kotak Misteri kerana ada di antara mereka yang boleh mengeluarkan paket Auric Cells.

Sebagai alternatif, anda boleh melengkapkan Ritual Harian, baik sebagai Killer dan Survivor untuk beberapa Sel Aurik. Ritual Harian Baru dihasilkan sekali sehari, dan anda boleh mempunyai hingga tiga acara aktif pada satu masa. Selain itu, anda boleh membuang satu Ritual Harian setiap hari, yang akan segera diganti dengan acara lain.

Terdapat juga Ritual Mingguan. Walaupun mereka lebih mencabar, mereka hadir dengan hadiah yang lebih baik. Anda juga mempunyai lima hari untuk menyelesaikan Ritual Mingguan. Selain dari Auric Cells, mereka dapat menghasilkan Iridescent Shards, Cosmetics, dan Bloodpoints.

Bagaimana Mendapatkan Sel Aurik di Mati dengan Siang?

Orang yang bermain permainan di telefon bimbit mereka boleh memperoleh Auric Cells dengan beberapa cara:

 • Melengkapkan Ritual Tutorial, Harian, dan Mingguan

 • Log masuk ke akaun mereka
 • Perwatakan yang berprestij

 • Membuka Kotak Super Misteri

Bagaimana Memberi Sel Aurik di Mati pada Siang?

Malangnya, tidak ada cara langsung untuk menghadiahkan Auric Cells di Dead by Daylight. Sebagai gantinya, anda boleh membeli kad hadiah dan memuatkan sejumlah wang di atasnya. Sebagai balasannya, rakan anda boleh menggunakan dana tersebut untuk membeli Auric Cells melalui kedai permainan.

Bagaimana Membeli Sel Aurik di Mati oleh Mobile Daylight?

Membeli Auric Cells di Dead by Daylight Mobile berfungsi sama seperti versi desktop:

 1. Lancarkan permainan dan menuju ke kedai rasmi.
 2. Anda akan menemui empat bahagian, termasuk Auric Cell Pack.
 3. Klik dan pilih pek yang ingin anda beli.
 4. Tekan butang "Beli" di bawah paket, dan selesaikan transaksi anda.

Soalan Lazim Tambahan

Sekiranya kami tidak meninggalkan beberapa soalan, rujuk bahagian Soalan Lazim yang akan datang.

Bagaimana Anda Memanaskan Shards Iridescent Mati oleh Siang?

Iridescent Shards adalah mata wang lain dalam Dead by Daylight. Mereka memainkan peranan penting dalam membeli Manfaat yang Dapat Diajar di Kuil Rahsia anda, yang membantu watak anda mencapai tahap tertentu. Anda juga boleh menggunakannya untuk membeli item dan watak penyesuaian dari kedai rasmi.

Ketika datang ke Iridescent Shards, anda dapat memperolehnya dengan memainkan acara Percubaan. Untuk versi mudah alih, anda boleh memperoleh Iridescent Shards dengan melengkapkan Ritual Mingguan dan Harian.

Bilangan Shard yang anda terima bergantung pada Tahap Akaun anda. Semasa anda melangkah ke tahap yang lebih tinggi, anda akan diberi sejumlah Shards tertentu.

Bagaimana Anda Mendapatkan Pembunuh Percuma di Dead oleh Siang?

Anda boleh mendapatkan Killers gratis di Dead by Daylight, tetapi tidak semua platform mempunyai pilihan yang sama. Sebagai contoh, pengguna PC boleh memainkan Pembunuh berikut secara percuma:

• Pembantu rumah

• Jururawat

• Hillbilly

• Wraith

• Perangkap

Sebaliknya, anda perlu membuka kunci Clown menggunakan Iridescent Shards, sedangkan Babi, Freddy Krueger, Leatherface, dan Michael Myers dibayar DLC.

Dari segi Xbox One dan PS4, berikut adalah Pembunuh yang anda dapat secara percuma:

• Pembantu rumah

• Doktor

• Hag

• Jururawat

• Hillbilly

• Wraith

• Perangkap

Membuka kunci Pembunuh lain berfungsi sama seperti versi PC. Anda boleh mendapatkan Clown with Iridescent Shards, sementara Pembunuh berlesen menghendaki anda membeli DLC berbayar.

Berapa Banyak Sel Aurik yang Anda Dapatkan Dari Rift?

The Rift in Dead by Daylight mengikuti prinsip yang sama dengan sistem pass battle dalam permainan battle royale yang lain. Ia menawarkan banyak peringkat (70 dalam hal ini), dan masing-masing memberikan beberapa item dalam permainan. Anda boleh bermain Rift secara percuma untuk mendapatkan beberapa item semasa anda maju.

Walau bagaimanapun, jika anda membeli Rift Pass anda dengan 1,000 Auric Cells (setara dengan sekitar $ 10), anda boleh memanfaatkan Rift Level anda sepenuhnya. Salah satu ganjaran terbesar adalah mendapatkan kembali semua Auric Cells anda jika anda mencapai tahap yang diperlukan dalam Rift.

Hasilnya, Pas seterusnya anda berpotensi menjadi percuma jika anda mencapai prestasi yang diperlukan. Lebih khusus lagi, anda perlu menyelesaikan 68 peringkat untuk memulihkan semua Sel Aurik yang anda laburkan, yang boleh menjadi tugas yang menakutkan.

Inilah yang perlu anda lakukan untuk membuka kunci Rift Pass dan memulakan perjalanan:

1. Mulakan permainan dan arahkan ke tab "Arkib".

2. Pergi ke bahagian "Rift" anda.

3. Cari ganjaran Premium dan tekan "Unlock Pass."

4. Buka kunci Rift Pass anda menggunakan 1,000 Auric Cells. Setelah membukanya, anda boleh menggunakan 100 Sel Aurik untuk membuka lebih banyak Tingkat.

Bagaimana anda mendapat duit syiling di Dead oleh Siang?

Koin Emas adalah mata wang lain untuk kedai dalam permainan anda. Apabila tersedia, anda boleh menggunakannya untuk membeli kepingan kosmetik dari Acara Tahun Baru Cina. Contohnya, anda boleh membeli barang keren untuk Huntress, Ace, dan Feng. Syiling emas yang tersisa binasa selepas peristiwa itu, yang biasanya dua minggu selepas itu.

Mendapatkan duit syiling agak mudah. Yang anda perlukan hanyalah menjimatkan Mata Lunar.

Anda boleh mengumpulkannya sebagai Survivor dan Killer, dan terdapat beberapa kaedah untuk setiap kelas. Berikut adalah pilihan anda sebagai Survivor:

• Dapatkan empat Titik Lunar apabila penjana telah diperbaiki. Sesiapa sahaja boleh memperbaiki penjana dan memperoleh mata anda, jadi anda tidak perlu melakukannya sendiri.

• Dapatkan 25 Mata Lunar untuk mendapatkan Kapal Lunar dan menggunakannya untuk melarikan diri dari percubaan. Kapal Lunar ditempatkan di seluruh peta, dan anda dapat mengambilnya dengan mendekatinya. Apabila watak anda mula berkilau, anda akan tahu bahawa anda telah mengumpulkannya.

Sebaliknya, inilah yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan Mata Lunar semasa bermain Killer:

• Hook a Survivor dan dapatkan tiga mata.

• Hook a Survivor dan hancurkan Kapal untuk memperoleh empat mata. Ingatlah bahawa Kapal Lunar hanya dapat dimusnahkan sejurus selepas anda menggunakan Survivor. Untuk melakukan ini, hampiri Kapal Lunar ketika berwarna merah dan balas arahan untuk menghancurkannya.

Berapakah Harga Sel Aurik di Mati pada Siang?

Anda boleh membeli enam bungkus Auric Cells di Dead by Daylight. Harga untuk setiap bundel adalah seperti berikut:

• 500 Sel Aurik - $ 5

• 1,100 Sel Auric ditambah bonus 10% - $ 10

• 2.250 Sel Aurikus ditambah bonus 12.5% ​​- $ 20

• 4.025 Sel Aurikus ditambah bonus 15% - $ 35

• 6,000 Sel Auric ditambah bonus 20% - $ 50

• 12,500 Sel Aurikus ditambah bonus 25% - $ 100

Mengapa Saya Tidak Boleh Membeli Sel Aurik Mati pada Siang?

Sebab paling umum mengapa anda tidak dapat membeli Auric Cells adalah kerana anda tidak mempunyai cukup wang di Steam Wallet anda. Untuk menambahkan sejumlah dana ke akaun anda, ikuti langkah berikut:

1. Log masuk ke akaun anda.

2. Klik nama anda di bahagian kanan atas skrin.

3. Pilih "Butiran Akaun."

4. Tekan "+ Tambahkan dana ke Steam Wallet anda."

5. Pilih jumlah anda dan selesaikan transaksi anda.

Anda juga perlu memastikan bahawa anda menggunakan pilihan pembayaran yang betul. Contohnya, anda mungkin telah memperoleh kad baru, tetapi kadaluarsa masih tersenarai.

Jangan Terlepas Kandungan Hebat

Auric Cells memberi anda akses ke beberapa item dan pilihan penyesuaian terbaik dalam permainan. Sekarang anda tahu bagaimana mendapatkan mata wang dan menambahkan lebih banyak kelebihan pada permainan anda. Cara termudah untuk melakukannya adalah dengan mengunjungi kedai rasmi dan membelanjakan wang untuk pek yang paling sesuai dengan anda. Setelah Sel berada di akaun anda, gunakannya untuk membeli kosmetik yang menakjubkan dan menjadikan permainan anda lebih menarik.

Berapa banyak sel Auric yang telah anda perolehi? Apa yang anda beli dengan Sel Aurik anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found