Cara mempertahankan dalam trik mudah FIFA 16: 5 yang akan membuatkan anda tidak dicambuk

Mendapat rentak pada FIFA menghisap. Jawapan? Berhenti melepaskan gol. Untuk menguasai pertahanan anda, anda perlu belajar lima yang berbeza FIFA 16 kawalan. Ini adalah:

  1. Joki

  2. Berdiri mengatasi

  3. Tali gelongsor

  4. Menolak lawan

  5. Rakan sepasukan mengandungi

Pra-pesanan FIFA 17 sekarang dari Amazon

Bagaimana untuk bermain joki FIFA 16

Melawan lawan adalah cara terbaik untuk bertahan. Ia juga mudah dilaksanakan. Semasa bertahan cukup tekan L2 di PS4, atau LT di Xbox, dan pemain anda, kami menyesuaikan posisi depan pada pemain dengan bola.

Tugas anda seterusnya adalah mendekati orang yang dimilikinya, dan sekali dalam jarak jarak jauh, pemain anda secara automatik akan melepaskan bola dari lawan anda. Catatan: pemain anda akan menjadi lebih perlahan semasa bermain joki.

BACA SETERUSNYA: 15 permainan terbaik yang akan datang di PS4 dan Xbox One

Cara melakukan tegak berdiri di FIFA 16

Tekan Lingkaran di PS4, atau B di Xbox, untuk melakukan pukulan tegak. Gabungkan dengan Jockey untuk hasil terbaik.

Cara melakukan gelongsor di FIFA 16

Tekan Square pada PS4, atau X di Xbox, untuk melakukan teguran. Gabungkan dengan Jockey untuk hasil terbaik. Petua: tekan butang gelangsar slaid sekali lagi semasa meluncur untuk menggunakan momentum dan bangun semula dengan cepat.

Cara menolak lawan dari bola masuk FIFA 16

Berlari / berlari di sebelah lelaki yang dimiliki dan tahan Lingkaran di PS4, atau B di Xbox, dan gerakkan tongkat analog kiri ke arah lawan. Sekiranya pemain anda cukup kuat dia akan menolak penyerang dari bola.

Bagaimana melakukan Rakan sepasukan mengandungi dalam FIFA 16

Menekan R1 di PS4, atau RB di Xbox, menjadikan pemain terkawal komputer (ke bola) menutup pemain yang menyerang. Semasa melakukan ini, anda akan tetap mengawal pemain yang diserlahkan.

Bagaimana mempertahankan dalam FIFA 16: Video

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found