Cara Mendapatkan Argus di World of Warcraft

Argus adalah tempat di mana perlumbaan Eredar dilahirkan - dulunya utopia dan progresif, dunia ini sejak dulu dirasuki oleh tenaga gelap dan menjadi rumah Burning Legion. Sekiranya anda bingung bagaimana untuk menuju ke dunia yang menarik ini, baca panduan kami.

Cara Menuju Argus di World of Warcraft

Dalam artikel ini, kami akan memberikan arahan untuk memulakan kempen Argus, sampai ke Eredar homeworld pada awal, dan kembali ke sana setelah menyelesaikan pencarian pertama. Selain itu, kami akan memberikan jawapan kepada beberapa soalan yang paling biasa berkaitan dengan dunia Argus di WoW.

Bagaimana untuk sampai ke Argus di World of Warcraft?

Mari selam terus - untuk sampai ke Argus, ikuti arahan di bawah:

 1. Capai tahap watak 45 (kedua-duanya untuk Alliance dan Horde).

 2. Lawati Benteng Violet dan terima pencarian pengenalan Argus dari Archmage Khadgar.

 3. Lawati pelabuhan Stormwind untuk menemui pengiring anda di kapal.

 4. Bercakap dengan Vereesa Windrunner untuk mengatur kapal untuk berlayar dan bergerak ke pencarian seterusnya.

 5. Sebaik sahaja anda tiba di Vault of Lights, temui Nabi Velen.

 6. Setelah anda bercakap dengan Nabi Velen, naik kapal angkasa Vindicaar yang menuju ke Argus.

 7. Di Vindicaar, berbincang dengan Grand Artificer Romuul untuk turun dari kapal - anda sekarang berada di Argus.

Bagaimana Memulakan Kempen Argus di World of Warcraft?

Sebelum anda sampai ke Argus, anda harus menyelesaikan pencarian pengenalan. Untuk mencari pencarian, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Lawati Violet Citadel di Dalaran dan berbincang dengan Archmage Khadgar.

 2. Selesaikan pencarian Uniting the Isles.

 3. Lawati Krasus Landing dan selesaikan misi Armies of Legionfall.

 4. Setelah menyelesaikan pencarian Assault on Broken Shore, kembali ke Benteng Violet dan bercakap dengan Khadgar sekali lagi.

 5. Terima pencarian pengenalan Argus - Tangan Nasib.

Bagaimana Mendapatkan Kembali ke Argus di World of Warcraft?

Sekarang anda tahu bagaimana untuk sampai ke Argus untuk pertama kalinya, anda mungkin ingin mengetahui bagaimana untuk kembali ke sana pada waktu lain. Untuk melakukannya, ikuti arahan di bawah:

 1. Setelah anda turun dari Vindicaar di Argus, anda harus mengalahkan tiga penghancur Legion, membunuh 12 iblis, dan menyembuhkan lapan Felbound Drudges.

 2. Setelah mengalahkan musuh, berbincanglah dengan Nabi Velen di Mahkota Kehancuran untuk beralih ke pencarian berikutnya.

 3. Hapuskan senjata pengepungan dan kembali kepada Nabi Velen.
 4. Cari tanda-tanda penentangan budak Legion terhadap tuannya, kemudian bertemu Nabi Velen lagi di Krokul Hovel.
 5. Ikuti Nabi Velen untuk menemui High Exarch Turalyon dan beralih ke pencarian seterusnya.

 6. Memohon Lightforged Beacon dari Vindicaar dengan bantuan Signal Crystal.

 7. Gunakan Lightforged Beacon untuk membuat portal antara Dalaran dan Argus yang boleh anda gunakan bila-bila masa.

Cara Mendapatkan Argus sebagai Alliance di World of Warcraft

Mendapatkan ke Argus sebagai Alliance tidak berbeza dengan sampai ke sana sebagai Horde - semuanya sama selain dari sekutu anda dan beberapa dialog. Untuk melakukannya, ikuti arahan di bawah:

 1. Mencapai tahap watak 45.

 2. Lawati Benteng Violet dan terima pencarian pengenalan Argus dari Archmage Khadgar.

 3. Lawati pelabuhan Stormwind untuk menemui pengiring anda di kapal.

 4. Bercakap dengan Vereesa Windrunner untuk mengatur kapal untuk berlayar dan bergerak ke pencarian seterusnya.

 5. Sebaik sahaja anda tiba di Vault of Lights, temui Nabi Velen.

 6. Setelah anda bercakap dengan Nabi Velen, naik kapal angkasa Vindicaar yang menuju ke Argus.

 7. Di Vindicaar, berbincang dengan Grand Artificer Romuul untuk turun dari kapal - anda sekarang berada di Argus.

Soalan Lazim

Baca bahagian ini untuk maklumat lebih terperinci mengenai kempen Argus di WoW - cari tahu bagaimana mengalahkan Legion, bagaimana mendapatkan mata reputasi, bangsa apa yang mendiami Argus, dan banyak lagi di bawah ini.

Bagaimana Meningkatkan Reputasi Anda di Argus?

Untuk mendapatkan anugerah Pelindung Jangkauan Argussian dan membuka kunci perlumbaan sekutu Void Elf, anda perlu meningkatkan reputasi anda di kalangan pelarian Argus. Untuk mencapai tahap reputasi yang mesra, kumpulkan 45,000 mata, dihormati - 51,000 mata, dihormati - 63,000 mata, dan ditinggikan - 84,000 mata. Anda mula mendapat mata reputasi secara automatik semasa penyelesaian jalan cerita utama Argus.

Namun, setelah memperoleh beberapa tahap reputasi awal, semakin sukar. Untuk terus naik level, anda dapat menyelesaikan misi mingguan, misi dunia dan utusan, lencana, dan misi Argus. Pencarian Fuel of a Doomed World dan Invasion Onslaught dapat diulang setiap minggu, masing-masing membawa 1.000 mata reputasi. Beberapa pencarian penjara bawah tanah, seperti Seat of the Triumvirate: Dark Fissures, Void-Blade Zedaat, dan Darkcaller juga dapat diulang.

Anda akan diberikan 250 mata reputasi untuk masing-masing. Pencarian dunia dan utusan masing-masing memberikan 150 mata reputasi dan boleh didapati di Krokuun atau Mac'Aree. Untuk membuka kunci lencana, selesaikan pencarian Sisa Darkfall Ridge dan The Ruins of Oronaar.

Bergantung pada jenis lencana, anda mungkin memperoleh 250 hingga 750 mata reputasi untuk masing-masing. Kaedah lain untuk meningkatkan reputasi anda di Argus adalah Soulstone Demon - menghancurkannya akan memberi anda 1,000 mata. Walau bagaimanapun, pilihan ini hanya tersedia untuk watak tahap maksimum. Darkmoon Top Hat adalah item lain yang berguna - ia menambah mata reputasi yang dianugerahkan sebanyak 10% dalam satu jam.

Akhirnya, sehingga 03/09/2021, anda dapat mengambil bahagian dalam World Quest Bonus Event untuk mendapatkan 50% mata reputasi tambahan untuk menyelesaikan pencarian Broken Isles World. Sekiranya anda menyelesaikan pencarian World Awaits semasa acara tersebut, anda akan menerima 5,000 Sumber Pesanan.

Bagaimana Anda Kembali ke Argus Dari Stormwind?

Anda boleh sampai ke Argus dari Stormwind dengan bantuan Vereesa Windrunner dan Nabi Velen. Temui Vereesa di pelabuhan Stormwind dan belayar ke Vault of Lights bersama. Di sana anda akan bertemu Nabi Velen dan menaiki Vindicaar, kapal angkasa yang menuju ke Argus.

Bagaimana Saya Dapat ke Argus Kali Pertama?

Mendapatkan Argus buat pertama kalinya cukup mudah - ikuti garis pencarian utama. Anda harus menerima pencarian pengenalan Argus dari Archmage Khadgar di Benteng Violet. Kemudian, menuju ke pelabuhan Stormwind untuk menemui Vereesa Windrunner.

Temui sekutu anda dan belayar ke Vault of Lights. Nabi Velen akan menemui anda dan menawarkan diri untuk menaiki Vindicaar. Lakukan, kemudian berbincang dengan Grand Artificer Romuul untuk menurunkan kapal - selamat, anda sekarang berada di Argus!

Bagaimana Saya Teleport ke Argus?

Untuk melakukan teleport ke Argus, anda harus membina portal antara Argus dan Dalaran. Selepas anda menurunkan Vindicaar di Argus, anda harus mengalahkan tiga penghancur Legion, membunuh 12 iblis, dan menyembuhkan lapan Felbound Drudges. Setelah mengalahkan musuh, bicaralah dengan Nabi Velen di Mahkota Kehancuran, kemudian hapuskan senjata pengepungan.

Perkara seterusnya yang akan diminta oleh Nabi Velen adalah mencari tanda-tanda penentangan budak Legion terhadap tuan mereka. Kemudian, anda harus mengikuti Nabi Velen untuk bertemu dengan High Exarch Turalyon. Selepas itu, memanggil Lightforged Beacon dari Vindicaar dengan bantuan Signal Crystal. Gunakan untuk membuat portal antara Dalaran dan Argus yang boleh anda gunakan bila-bila masa.

Bagaimana Anda Mengalahkan Legion di World of Warcraft?

Untuk mengalahkan Burning Legion, anda harus terlebih dahulu melawan bosnya - Illidan Stormrage. Anda akan bertemu dengannya untuk pertama kalinya semasa pencarian Kuasa Luar Biasa - salah satu pencarian jalan cerita Argus pertama.

Namun, untuk sampai ke pertarungan terakhir dengan Illidan, anda harus menyelesaikan pencarian Argus lebih jauh. Apabila anda sampai ke pencarian Penebusan Ashtongue, Seer Kanai akan meminta anda untuk mengalahkan Illidan. Lawan dia di Black Temple.

Ingatlah bahawa XPnya sangat tinggi, jadi anda memerlukan strategi yang bijak. Fokus untuk bertahan dan bukannya menyerang. Namun, itu masih jauh dari akhir perang.

Kemenangan itu didasarkan pada beberapa serangan, dan bukannya satu pertarungan bos. Ikuti kempen Argus sehingga Kematian Titan berusaha untuk akhirnya melawan Argus the Unmaker - jiwa dunia planet ini. Serangan itu mempunyai empat fasa, dan anda akan dibantu oleh Titans. Sekiranya anda bekerja sebagai satu pasukan, anda akan dapat mengalahkan Argus the Unmaker.

Apa Kaum yang Mendiami Argus?

Populasi Argus terdiri terutamanya dari setan, Void Ethereals, Eredars, Lightforged Draenei, dan Broken. Eredar adalah perlumbaan ahli sihir maju yang berasal dari Argus.

Setelah planet ini dirampas, Eredars berubah menjadi anggota Burning Legion. Setan, sebaliknya, berasal dari dunia lain, seperti Twisting Nether, dan memakan sihir dan kehidupan.

Draenei ringan untuk membantu memerangi Legion di sisi Perikatan. The Broken adalah sub-ras Draenei yang bermutasi yang bergabung dengan Legion.

Siapa Ahli Legion yang Membakar?

Perlumbaan anggota Burning Legion tidak terkira banyaknya - Titans, Man’ari, Eredar, Wrathguards, Nathrezim, Annihilan, Doomguards, Doomlords, Mo’arg, Shivarra, dan banyak lagi.

Mereka terutamanya penyekat perang - penyihir mantra yang mempunyai kemampuan untuk memanggil pelayan iblis. Legion mempunyai hierarki tertentu. Jadi, Eredars telah menjadi ketua pasukan Legion. Pit tuan adalah jeneral dan komandan. Doomguards adalah kapten, tentera laut, dan pemimpin tentera. Felguards kebanyakannya tentera, dan sebagainya.

Apakah Sisi Pencarian yang Ada dalam Kempen Argus?

Kempen Argus adalah antara jalan cerita terpanjang di WoW, dengan banyak pencarian sampingan selain dari senario utama. Salah satunya ialah barisan Dewan Kelas, bermula di Krokuun. Ia terdiri daripada tiga bahagian - misi Krokuun, misi Mac'Aree, dan misi Lightforged.

Setelah melengkapkan garis pencarian sampingan ini, anda akan diberi jimat latihan Man’ari, set perisai Mac’Aree, set perisai Krokul, dan barang-barang yang lebih jarang. Garis lain adalah Argus Legendary Ring - ia bermula di Vindicaar dan berakhir pada pertarungan dengan Argus the Unmaker.

Titik pencerobohan adalah jenis pencarian sampingan tertentu - misi ini dapat dibuka setelah melengkapkan garis pencarian Bab 2: Dark Awakingings dan dapat diulang.

Kalahkan Legion - Argus Percuma

Kempen Argus pasti antara senario paling menarik dari World of Warcraft. Sudah tentu, memerangi Legion sukar dan memakan masa - tetapi plotnya sangat berbaloi. Perang melawan Burning Legion digambarkan dengan baik sehingga pemain terlibat dalam permainan seolah-olah itu nyata - mungkin kerana kepelbagaian dan gambaran terperinci watak WoW.

Mudah-mudahan, dengan bantuan panduan kami, anda bukan sahaja dapat sampai ke Argus tetapi juga dapat menyelesaikan keseluruhan jalan cerita dan membebaskan penduduk planet ini.

Adakah anda bermain untuk Alliance atau Horde? Apa pendapat anda mengenai had tahap WoW yang baru? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found