Adakah fuboTV Mudah Dibatalkan?

Mungkin anda telah mendaftar dengan fuboTV untuk percubaan percuma dan tidak mahu meneruskan langganan berbayar, atau anda ingin beralih ke perkhidmatan televisyen dalam talian yang lain. Apa pun keadaannya, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana proses pembatalan dan jika FuboTV mudah dibatalkan.

Adakah fuboTV Mudah Dibatalkan?

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda pelbagai cara untuk membatalkan langganan fuboTV anda, bergantung pada bagaimana anda mendaftar di tempat pertama.

Adakah FuboTV Mudah Dibatalkan?

Sama ada anda mendaftar untuk percubaan percuma atau langganan bulanan, fuboTV agak mudah dibatalkan. Hanya perlu beberapa langkah untuk melakukannya dan, tidak kira platform apa yang anda gunakan, prosesnya sangat mudah. Mari kita lihat kaedah untuk membatalkan langganan FuboTV anda di peranti fubo.tv, Roku, Apple TV, dan iOS.

Batalkan fuboTV di Penyemak Imbas Anda

 1. Buka penyemak imbas anda, pergi ke fubo.tv, dan log masuk ke akaun anda.
 2. Pilih profil anda.
 3. Di bawah gambar profil anda, tekan Akaun Saya. Ini akan membawa anda ke halaman akaun anda.
 4. Di sebelah kiri, pergi ke Langganan & Penagihan dan tekan Batalkan Langganan. Butang terletak di sebelah kanan, sama ada di bawah Pelan Semasa atau di bahagian bawah halaman.
 5. Anda akan melihat pop timbul, menawarkan Pembatalan Lengkap atau Jeda Langganan. Pilih Pembatalan Lengkap.
 6. Sahkan tindakan apabila diminta dan jangan klik pada pilihan lain, seperti Terus Menonton atau Tebus Tawaran.
 7. Akhirnya, ada pilihan untuk memberitahu fuboTV alasan anda membatalkannya. Ini tidak perlu untuk menyelesaikan prosesnya.

Setelah mengikuti langkah-langkah ini, anda akan menerima pengesahan e-mel mengenai pembatalan tersebut. Perhatikan bahawa jika anda membatalkan percubaan percuma melalui laman fubo.tv, percubaan akan segera berakhir, tidak kira berapa hari lagi.

TV Fubo

Batalkan fuboTV di Roku

Sekiranya anda mendaftar untuk fuboTV melalui Roku, ada dua cara untuk membatalkannya. Anda boleh membatalkan perkhidmatan di TV Roku atau melalui laman web mereka. Inilah caranya:

roku

1. Batalkan fuboTV di TV Roku anda

 • Cari aplikasi fuboTV di Roku TV anda, arahkan ke sana, dan tekan butang Bintang.
 • Anda akan melihat menu untuk Saluran Langganan. Pergi ke Urus Langganan.
 • Sekarang anda perlu memilih Batalkan Langganan dua kali berturut-turut. Pastikan tidak menekan OK untuk pilihan Biarkan Tidak Berubah, Keluar, kerana proses itu akan membatalkan prosesnya.
 • Pilih Selesai, dan pengesahan pembatalan akan muncul.

Sekiranya, atas sebab apa pun, anda tidak sepenuhnya yakin tindakannya berjaya, kunjungi laman web Roku untuk mengesahkan bahawa fuboTV tidak lagi disenaraikan dalam langganan anda. Anda sentiasa boleh menghubungi sokongan pelanggan fuboTV untuk memastikan anda telah membatalkan perkhidmatan tersebut.

2. Batalkan fuboTV di laman web Roku

 • Log masuk ke akaun anda di my.roku.com dan pergi ke Akaun Saya.
 • Di bawah bahagian Urus Akaun, tekan Urus Langganan Anda.
 • Cari fuboTV dan klik butang Berhenti Berlangganan di sebelahnya. Sahkan tindakan dan itu sahaja - anda telah membatalkan fuboTV.

Batalkan fuboTV di Apple TV

 1. Hidupkan Apple TV anda, tekan butang Laman Utama, dan sapu ke bawah pada alat kawalan jauh anda untuk mengakses Tetapan.
 2. Pergi ke Akaun Pengguna, pilih akaun anda, dan pergi ke Langganan.
 3. Cari fuboTV, masukkan, dan pilih Batalkan Langganan di bahagian bawah halaman.
 4. Pilih Sahkan dan anda akan melihat mesej yang memberitahu anda bahawa fuboTV telah berjaya dibatalkan.

tv epal

Batalkan fuboTV pada Peranti iOS

 1. Pada peranti iOS anda, pergi ke Tetapan.
 2. Ketuk nama dan ikon anda untuk pergi ke akaun Apple ID anda.
 3. Pergi ke Langganan, cari fuboTV, dan ketuk Batalkan Langganan.
 4. Sahkan untuk menyelesaikan tindakan, dan, seperti yang berlaku di Apple TV, pop timbul pengesahan akan muncul.

Apa Yang Berlaku Seterusnya?

Membatalkan langganan fuboTV atau percubaan percuma adalah perniagaan yang mudah. Namun, bergantung pada keadaan anda, masa yang diperlukan untuk pembatalan tersebut akan berbeza-beza. Seperti yang dinyatakan dalam artikel Dasar Pembatalan mereka, ketika Anda membatalkan percubaan fuboTV percuma melalui laman web, akses ke aplikasi akan segera dihapus. Namun, jika anda mendaftar melalui Roku, anda masih akan mendapat percubaan tujuh hari penuh, walaupun anda membatalkan fuboTV pada hari pertama.

Bagi langganan, langganan fuboTV yang dibatalkan akan tetap aktif sehingga kitaran pengebilan semasa berakhir. Tidak akan ada bayaran balik untuk perkhidmatan prabayar atau sebahagian perkhidmatan.

Sama ada anda telah memutuskan penyedia TV dalam talian yang berbeza atau tidak mahu melanggan sepenuhnya setelah percubaan percuma, fuboTV mudah dibatalkan. Sekarang setelah kami menerangkan cara menjalani proses pembatalan, jangan ragu untuk memilih program TV dalam talian anda.

Adakah anda senang membatalkan fuboTV? Platform apa yang anda gunakan untuk log masuk? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found