Dishonored 2 news dan tarikh pelepasan UK: Tonton versi huru-hara rendah dan tinggi Clockwork Mansion

Gambar 1 dari 10

tidak dihormati_2_1

tidak dihormati_2_2
tidak dihormati_2_3
tidak dihormati_2_4
tidak dihormati_2_5
tidak dihormati_2_6
tidak dihormati_2_7
tidak dihormati_2_8
tidak dihormati_2_9
tidak dihormati_2_10

Tidak lama sekarang Tidak dihormati 2 tong seperti syaitan, membuang proyektil dan memotong kepalanya seperti tidak sesuai dengan fesyen. Atau tidak. Mungkin akan menyelinap di benteng, menghindari pengawal dan jatuh ke bilik seperti pembunuh yang lembut.

Terdapat lebih daripada satu cara untuk memainkan permainan ini. Seperti pendahulunya yang sangat baik, permainan ini mempunyai ruang untuk aksi berkelajuan tinggi dan Pencuri-seperti siluman. Seperti juga pendahulunya, jumlah pembunuhan yang anda buat akan memberi kesan kepada bagaimana cerita dan persekitaran berkembang sepanjang permainan. Pengawal penyembelihan tidak sengaja dan anda akan mendapat 'kekacauan'. Membangun banyak kekacauan dan kota Karnaca akan berakhir lebih kotor dan mematikan daripada ketika anda memulakannya.

Untuk menyoroti pendekatan yang berbeza untuk bermain Dishonored 2, Bethesda telah meletakkan sepasang video kami, masing-masing berlangsung di tingkat Clockwork Mansion permainan. Salah satunya mempunyai protagonis Emily Kaldwin bermain dengan 'kekacauan tinggi', dan yang lain dengan 'kekacauan rendah'. Lihat di bawah.

Tidak dihormati 2: Sekali pandang

  • Set 15 tahun selepas acara permainan asal, di bandar Karnaca.
  • Pemain akan mempunyai pilihan untuk bermain sama ada Emily Kaldwin atau Corvo Attano.
  • Akan berjalan dengan mesin "Void" baru Bethesda, berdasarkan id Tech 6.

Tidak dihormati 2: Tarikh dan format pelepasan

Tidak dihormati 2 akan keluar di PS4, Xbox One dan Microsoft Windows pada 11 November.

tidak dihormati_2_2

Dishonored 2: Semua yang perlu anda ketahui

Yang pertama Tidak dihormati ’Kawasan Dunwall yang dilanda wabak adalah lokasi yang tidak dapat dilupakan - versi London yang aneh dan curam dengan ekonomi berdasarkan minyak ikan paus. Untuk Tidak dihormati 2, pemaju Arkane Studios telah memindahkan aksi tersebut ke kota Karnaca yang cerah dan penuh perasaan di Mediterranean.

Di pentas di E3 2016, kita diberi gambaran yang lebih luas mengenai Karnaca, dan perannya Tidak dihormati 2Emily Kaldwin akan bermain di dalamnya. Kami tahu sebelum ini bahawa pemain akan mempunyai pilihan untuk bermain sama ada sebagai Emily atau sebagai protagonis permainan terakhir, Corvo Attano. Sekarang kita tahu lebih banyak mengenai kekuatan yang akan digunakan Emily jika anda memutuskan untuk memilihnya.

//youtube.com/watch?v=lNFtACeifcU

Semasa pembentangan, Harkan Smith dari Arkane menjelaskan bahawa menegak akan memainkan peranan besar dalam Tidak dihormati 2, dengan pemain digalakkan untuk mendekati situasi dengan memperhatikan bumbung yang melintasi kota. Smith juga mengatakan bahawa setiap misi dalam permainan akan mempunyai tema yang kuat sepanjang masa.

Melalui dua misi demo, salah satu elemen yang paling menarik dalam permainan adalah penyelewengan masa. Dengan memegang item yang kelihatan seperti kipas mini yang terbuat dari kaca, Emily dapat melihat persekitaran pada jangka masa yang berlainan, melengkung ke sana, melakukan pembunuhan, dan melengkung hingga sekarang. Tidak ada maklumat yang cukup untuk melihat bagaimana mekanik ini akan berjalan di seluruh permainan, tetapi ia menambah lapisan baru kepada cara pemain menangani kawasan empat dimensi di sekitarnya.

Bethesada juga mengumumkan bahawa akan ada versi edisi terhad Tidak dihormati 2, ketika permainan akhirnya keluar pada 11 November 2016 untuk PS4, Xbox One dan PC.

Kedua-dua protagonis permainan disuarakan sepenuhnya

Protagonis yang pertama Dihina, bekas pelindung kerajaan Corvo Attano, tidak bercakap - walaupun dia mempunyai hati pelik yang penuh dengan roda, yang akan memberitahunya tentang orang dan tempat di kota Dunwall yang kotor. Dalam Tidak dihormati 2, bagaimanapun, kedua-dua watak permainan yang dimainkan akan dilakonkan dengan suara sepenuhnya.

Dalam temu bual dengan Tempat permainan, Tidak dihormati 2 pengarah kreatif Harvey Smith mengatakan bahawa keputusan untuk memberi suara kepada Corvo dan Emily berpunca dari dua idea: pertama, menjadikannya lebih mudah untuk menandatangani sesuatu kepada pemain dan, kedua, ini membantu membuat pemain merasakan rasa pelaburan emosi yang lebih besar terhadap watak yang mereka duduki.

"Apabila sesuatu berlaku [dalam permainan], dan [Corvo atau Emily] bertindak balas dalam dialog, anda akan merasakan reaksi emosi watak tersebut," kata Smith. "Terdapat sebilangan kecil pemain yang selalu berkata, 'Tolong jangan menyuarakan watak, biarkan saya memproyeksikan diri saya' Tetapi ada banyak, lebih banyak orang yang mengatakan, 'Corvo kelihatan seperti mesin bisu dan saya benar-benar ingin merasakan lebih mesra tentangnya. '' Jadi, ketika kami mula bermain dengan Emily sebagai watak, ia sangat kuat. ''

Lakonan suara termasuk dalam Tidak disanjung 1Knife of Dunwall DLC (disampaikan oleh Michael Madsen tidak kurang), dan Smith mengatakan ini menjadikan perhatian pemain lebih mudah dari sudut pandangan pemaju. "Anda sering membawa pemain ke tahap tertentu dan anda benar-benar mahu mereka melihat perkara ini, tetapi mereka tidak melihatnya," katanya. "Dan kadang-kadang anda boleh membiarkan watak itu pergi, 'Wah, lihat itu!'"

Mengendalikan paip di belakang Emily adalah Kejatuhan 4 dan Bas Sekolah Ajaib pelakon Erica Luttrell. Memberi nada nada yang sangat baik kepada Corvo adalah Stephen Russell, yang mempunyai suara Skyrim, Kejatuhan 3, Fallout New Vegas dan Kejatuhan 4. Russell juga memberikan suara untuk protagonis Garret, di Pencuri siri - yang sangat sesuai memandangkan Dishonored dalam banyak hal menjadi pengganti rohani untuk permainan stealth yang mempelopori itu.

tidak dihormati_2

Tidak dihormati 2: Masukkan Emily Kaldwin

(Amaran: Spoiler for the Original Dishonored)

Lihat realiti maya yang berkaitan akan mengubah cara anda berfikir tentang keganasan Grand Theft Auto dan sejarah sejarah Bagaimana permainan seperti The Walking Dead mengubah kita menjadi ahli falsafah kerusi

Permainan pertama berpusat pada usaha pelindung kerajaan Corvo Attano untuk menyelamatkan Emily Kaldwin yang masih muda berikutan pembunuhan ibunya, Permaisuri. Bergantung pada bagaimana huru-hara permainan ini, dan sama ada pemain berjaya menyelamatkan Emily dalam misi terakhir, permainan berakhir dengan beberapa cara. Elakkan konflik dan Emily akan mencerminkan pendekatan tanpa kekerasan anda, menyembelih semua orang dan Emily akan belajar menjadi seorang puan yang kejam.

Tidak dihormati 2 berlaku 15 tahun selepas peristiwa permainan asal, dan Emily telah pergi dari Permaisuri, untuk diturunkan, menjadi pembunuh seperti pelindung dan mentornya, Corvo. Sementara Emily adalah bidak rentan dalam intrik politik permainan pertama, di Tidak dihormati 2 dia akan mengetuai persembahan. Paling tidak, dia akan ada sekiranya pemain memutuskan untuk bermain seperti dia. Pemain juga perlu memilih untuk bermain sebagai protagonis asal, Corvo. Dalam temu bual dengan Penjaga, Dihina pencipta bersama Harey Smith mengisyaratkan perbezaan antara dua watak:

"Sekiranya anda bermain sebagai Emily, itu semua baru - dia mempunyai kekuatannya sendiri, pembunuhan dan animasinya sendiri, jadi dia merasa berbeza, dia merasa seperti watak yang baik," kata Smith. "Dalam video tersebut, kami menunjukkan kekuatan yang disebut Jangkauan Jauh [kemampuan teleportasi] yang dapat ditingkatkan dengan cara yang berbeda, dan ini mengubah aliran Anda ke seluruh dunia dan mobiliti anda. Hanya di peringkat permainan video, bergerak ke seluruh dunia terasa berbeza. Tetapi jika anda bermain Corvo, ini semua barang klasik, ini adalah kawanan tikus, ia adalah miliknya, ini adalah masa berhenti - dia merasa lebih berat dan kejam, dia lelaki yang lebih tua. "

Selain perbezaan antara kekuatan Emily dan Corvo, Arkane Studios telah mengubah sistem peningkatan permainan. Daripada mengukuhkan kekuatan secara terang-terangan, Tidak dihormati 2 akan membiarkan pemain meningkatkan kuasa dengan cara bercabang. Contohnya, kemampuan Jangkauan Jauh Emily dapat ditingkatkan untuk merebut objek atau membuang musuh ke udara.

Tidak dihormati 2: Menetapkan

Dunwall, lokasi yang pertama Dihina, adalah mashup kenangan Victorian London dan City 17 dari Separuh Hayat 2. Itu bukan kebetulan, kerana kedua-dua permainan mempunyai pengarah seni yang sama: Viktor Antonov. Antonov bekerja sebagai perunding di Tidak dihormati 2, jadi harap dapat melihat estetika steampunk yang serupa seperti permainan pertama.

tidak dihormati_2_5

Akan tetapi, akan ada sedikit kegelapan Victoria Tidak dihormati 2, ketika aksi bergerak dari Dunwall ke kota pesisir Karnaca, ibu kota Serkonos. Dari treler itu nampaknya Karnaca akan memiliki nuansa Mediterania yang jelas, walaupun, seperti Dunwall, ia menghadapi wabak. Daripada tikus, wabak kali ini adalah spesies serangga yang menetas keluar dari mayat. Agaknya, seperti kutu permainan asal, semakin banyak orang yang anda bunuh semakin banyak lalat yang akan anda hadapi.

Peralihan rumah mekanikal dari treler juga akan ditampilkan sebagai lokasi, yang didakwa dalam misi yang disebut Clockwork Mansion.

BACA SETERUSNYA: Realiti maya akan mengubah cara anda berfikir tentang keganasan

Recent Posts