Tawaran jalur lebar UK terbaik: Sky, Virgin, TalkTalk dan BT menawarkan diskaun menjelang Black Friday

Black Friday 2017 bukan hanya untuk meraih tawar-menawar untuk Krismas, atau membeli kerisik, banyak penyedia jalur lebar melepaskan beberapa tawaran menarik untuk mendorong anda beralih sebelum Tahun Baru.

Tawaran jalur lebar UK terbaik: Sky, Virgin, TalkTalk dan BT menawarkan diskaun menjelang Black Friday

Perbezaan utama adalah bahawa walaupun jelas untuk melihat berapa banyak wang yang dikeluarkan dari harga alat, berjalan melalui tawaran mudah alih dan jalur lebar jauh lebih sukar. Itulah sebabnya kami berjaya melakukannya untuk anda!

Kami telah menyelesaikan setiap tawaran yang ditawarkan oleh penyedia jalur lebar terbesar di UK untuk memberi anda kontrak jalur lebar terbaik yang ditawarkan Black Friday 2017.

BACA SETERUSNYA: Di peringkat global, jalur lebar UK tidak seburuk yang anda fikirkan

Sebilangan besar tawaran ini dijalankan sepanjang Black Friday, dan seterusnya, tetapi tarikh akhir yang tepat tidak diketahui, jadi jika anda ingin mendapatkan perjanjian, anda perlu cepat. Kami juga telah berusaha mencari gabungan tawaran yang sesuai dengan semua belanjawan dari penyedia utama.

BACA SETERUSNYA: Tawaran Black Friday terbaik 2017

Tawaran jalur lebar terbaik pada Black Friday 2017

Tawaran Sky Broadband Black Friday

Lihat Cyber ​​Monday 2018 yang berkaitan: tawaran teknologi terbaik dari John Lewis, Currys, Argos dan lebih banyak Jalur Lebar di UK secara rasmi merosot, ketinggalan di sebilangan besar Eropah dan Asia Tenggara

1. Sky Broadband Tanpa Had memberi anda kelajuan hingga 17MB untuk £ 18 sebulan selama 12 bulan, dengan kos pendahuluan £ 19.95. Tawaran ini termasuk Mastercard prabayar £ 50 percuma.

Beli pakej Sky Broadband Unlimited

Tawaran BT Broadband Black Friday

1. Infinity Tidak Terbatas BT menawarkan kelajuan sehingga 52MB dengan panggilan hujung minggu percuma dengan harga £ 30 sebulan. Anda perlu mendaftar untuk kontrak 18 bulan dan membayar kos pendahuluan £ 10. Tawaran ini disertakan dengan Kad Ganjaran BT £ 100 percuma.

Beli pakej BT Unlimited Infinity

Tawaran Virgin Media Black Friday

Virgin Media berusaha keras untuk Black Friday dan mempunyai banyak pilihan tawaran dengan anggaran yang berbeza. Setiap tawaran jalur lebar ini merangkumi Netflix percuma selama enam bulan.

1. Kumpulan TV Campuran Virgin Media menawarkan kelajuan hingga 100MB dengan panggilan hujung minggu percuma dengan harga £ 47 sebulan. Ini datang dengan kos pendahuluan £ 25 pada kontrak 12 bulan.

Beli Bundel TV Virgin Media Mix

2. Kumpulan TV Full House Virgin Media mempunyai kelajuan yang sama dengan Mix TV Bundle (sehingga 100MB speed) dengan panggilan hujung minggu percuma tetapi dengan tambahan £ 10 sebulan kerana dilengkapi dengan saluran TV tambahan. Perjanjian ini disertakan dengan kos pendahuluan £ 25 pada kontrak 12 bulan.

Beli Kumpulan TV Full House Virgin Media

3. Kumpulan Filem Rumah Penuh Virgin Media menawarkan kelajuan hingga 200MB dengan panggilan hujung minggu percuma dengan harga £ 67 sebulan, kos pendahuluan £ 25 pada kontrak 12 bulan.

Beli Kumpulan Filem Rumah Perawan Media Lengkap

4. Kumpulan Sukan Rumah Lengkap Virgin Media sama dengan kumpulan filem, menawarkan kelajuan hingga 200MB dengan panggilan hujung minggu percuma, dengan harga £ 77 sebulan. Wang tambahan ini memberi anda saluran sukan termasuk BT Sport. Urus niaga ini mempunyai kos pendahuluan £ 25 dalam tempoh 12 bulan.

Beli Kumpulan Sukan Rumah Lengkap Virgin Media

5. Kumpulan TV VIP Virgin Media berada di hujung skala paling atas. Ia menawarkan kelajuan hingga 300MB dengan panggilan hujung minggu percuma dengan harga £ 79 sebulan. Kesepakatan ini juga disertakan dengan kos pendahuluan £ 25 pada kontrak 12 bulan.

Beli Kumpulan TV VIP Virgin Media

Tawaran TalkTalk Black Friday

1. Serat Lebih Cepat TalkTalk berharga £ 25.45 sebulan tanpa kos pendahuluan pada kontrak 18 bulan. Ini dilengkapi dengan kelajuan hingga 76MB.

Beli pakej TalkTalk Faster Fiber

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found