Cara Dapatkan Syiling Percuma di Aplikasi Line Chat

Line adalah salah satu aplikasi sembang paling popular hari ini. Ia mempunyai banyak ciri, termasuk semua jenis pelekat, emoji, dan GIF yang boleh anda beli dengan Titik Garis. Sebelumnya dikenali sebagai Line Coins, anda boleh membelinya melalui iTunes dan Google Play, tetapi jika anda tidak mahu membelanjakan wang untuknya, ada beberapa kaedah yang boleh anda gunakan untuk mendapatkannya secara percuma.

Cara Dapatkan Syiling Percuma di Aplikasi Line Chat

Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan Point Line percuma.

Cara Mendapatkan Mata Garis Percuma

Anda dapat memperoleh beberapa Titik Garis percuma dengan menyelesaikan tugas yang ditetapkan oleh aplikasi, bermain permainan Garis, atau dengan menggunakan Tapjoy. Dalam tiga bahagian seterusnya, anda akan mengetahui kaedah mana yang memberi anda Mata yang paling banyak dan apa yang harus anda lakukan untuk mendapatkannya. Teknik ini berfungsi untuk kedua-dua peranti iPhone dan Android.

Logo garis

Kaedah 1 - Tambahkan Akaun Rasmi

Aplikasi talian akan memberi anda Mata apabila anda menambahkan pengguna lain ke senarai rakan anda. Setiap penambahan akan memberi anda lima Mata, jadi anda dapat mengumpulkan sejumlah wang dengan menambahkan semua rakan anda. Inilah yang harus anda lakukan:

 1. Buka aplikasi Line pada peranti Android anda.
 2. Ketik tiga titik di sudut kanan atas skrin.
 3. Ketuk "Titik Garis" untuk melihat keseimbangan titik semasa anda. Pada mulanya akan dinyatakan 0.
 4. Pilih "Dapatkan," dan aplikasi akan memberitahu anda semua yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan Poin Garis percuma. Setiap tindakan akan menunjukkan kepada anda berapa banyak Mata yang anda dapat dengan menyelesaikannya. Bahagian pertama, "Akaun Rasmi", memberi anda senarai akaun yang boleh anda tambahkan untuk mendapatkan hadiah.
 5. Ketuk akaun yang disebut Titik Garis dan halaman "Tambah" akan terbuka.
 6. Pilih "Tambahkan sebagai Rakan", dan tetingkap pop timbul akan muncul.
 7. Ketuk "Tambah" dan akaun Talian rasmi akan ditambahkan ke senarai Rakan anda.
 8. Setelah menyelesaikannya, ketik butang hijau besar yang bertuliskan "Dapatkan Mata" untuk menuntut ganjaran anda.

Kaedah 2 - Main Permainan Talian

Sekiranya anda suka bermain permainan mudah alih, kaedah ini akan sesuai untuk anda. Line hadir dengan permainan mini bawaan yang boleh anda mainkan untuk mendapatkan Line Points sebagai ganjaran. Itu sangat berguna jika anda menghabiskan banyak masa untuk pergi bekerja dan kembali. Inilah yang harus anda lakukan:

permainan garisan

 1. Buka aplikasi Line pada peranti Android anda.
 2. Pilih "Game Line." Muncul di bahagian atas skrin, dan terdapat ikon pengawal permainan di atasnya.
 3. Ketuk permainan yang ingin anda mainkan di bahagian "Point Points". Anda dapat melihat berapa banyak Mata yang dapat anda peroleh dengan bermain setiap permainan. Anda biasanya harus bermain permainan untuk mencapai tahap tertentu sebelum anda dapat Poin Garis percuma. Anda dapat melihat apa tujuan anda sebelum memulakan permainan.
 4. Ikut arahan dan mula bermain permainan. Kosongkan misi dan tuntut ganjaran Point Points anda.

Kaedah 3 - Gunakan Tapjoy dan Ketuk Jalan Anda untuk Membebaskan Titik Garis

Tapjoy adalah perkhidmatan bawaan yang disertakan dengan aplikasi Line. Ini membolehkan anda memperoleh Point Line dengan menyelesaikan pelbagai aktiviti di luar aplikasi itu sendiri. Kadang kala anda perlu membuat pembelian, tetapi kebanyakannya, anda perlu mendaftar untuk mel mel dan menyelesaikan semua jenis tinjauan. Lakukan seperti ini:

 1. Buka aplikasi Line pada peranti anda.
 2. Ketik tiga titik untuk membuka menu.
 3. Pilih "Titik Garis", dan anda akan dapat melihat baki semasa anda.
 4. Ketuk "Peroleh" untuk melihat apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan Mata percuma.
 5. Pilih "Tapjoy" yang terletak di bawah tab "Misi Lain". Baca notis dan sahkan bahawa anda memahami syarat penggunaan.
 6. Pilih aktiviti yang ingin anda selesaikan. Anda boleh menemui pelbagai jenis aktiviti yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan Point Line percuma. Ini termasuk memasuki peraduan, berlangganan milis, menyelesaikan tinjauan, memuat turun dan mencuba aplikasi, dan banyak lagi. Anda boleh memilih sebarang aktiviti untuk melihat peraturan dan ganjarannya.
 7. Ketuk "Dapatkan (x) Titik Garis" di bahagian bawah skrin untuk meninjau tugas yang harus anda selesaikan.
 8. Ikuti arahan untuk ganjaran anda. Setiap aktiviti mempunyai langkah dan keperluan yang berbeza, jadi anda mesti mengikuti langkah-langkah tersebut sehingga anda menyelesaikan tugas. Titik Garis yang dijanjikan akan muncul di akaun anda sebaik sahaja anda selesai.

Luaskan Koleksi Pelekat Baris Anda Secara Percuma

Anda boleh menemui beberapa pelekat yang kelihatan unik untuk Line di kedai, tetapi anda memerlukan Line Points untuk membelinya. Sudah tentu, anda selalu dapat membayar lebih banyak Point Line, tetapi mengapa anda boleh bermain permainan video dan menyelesaikan tugas untuk mendapatkannya secara percuma? Cuba tiga kaedah yang telah kami senaraikan, dan anda akan dapat membeli semua pelekat dan emotikon yang anda mahukan.

Apakah kaedah kegemaran anda untuk mendapatkan Point Line percuma? Berapa banyak Mata percuma yang anda kumpulkan setakat ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts