Cara Mendapat Diluc dalam Kesan Genshin

Diluc adalah salah satu watak yang paling banyak dimainkan dalam Genshin Impact. Serangan pyro S-Tiernya juga menghancurkan massa dan bos. Malangnya, dia tidak mudah direkrut.

Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk pemilik Dawn Winery yang sukar difahami ini, jangan cari lagi. Ketahui cara menambahkan bangsawan Monstadt ini ke pesta anda dan cara membuka watak lain dalam Genshin Impact.

Cara Mendapat Diluc dalam Kesan Genshin

Ramai pemain pertama kali menemui anti-pahlawan ini semasa mengikuti misi pencarian Archon, tetapi tidak seperti Amber dan Kaeya, dia tidak boleh direkrut secara percuma. Walaupun dia adalah watak penting dalam garis pencarian Archon, pelindung Monstadt ini tidak akan membuka kunci sebagai pendamping.

Satu-satunya cara untuk merekrut Diluc adalah dengan "memenangkan" dia dengan sistem gacha pon Wish permainan.

Betul.

Keupayaan anda untuk menambahkan watak pyro-wielding ini ke pesta anda bergantung pada nasib dan nasib sahaja.

Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk mendapatkan Diluc, lihat langkah-langkah di bawah:

 • Buka menu Wishes.

 • Pilih tab "Standard Wish", yang terakhir berturut-turut.

 • Pilih butang "keinginan tunggal" atau "10-Keinginan" di sudut kanan bawah skrin.

 • Silangkan jari anda.

 • Ulangi proses yang diperlukan sehingga anda memenangi Diluc.

Ada kemungkinan 0,600% bahawa anda akan menerima Diluc ketika anda mengeluarkan satu Keinginan. Peluang anda meningkat sedikit hingga 1.600% jika anda menarik 10 Keinginan sekaligus kerana permainan ini menjamin bahawa anda akan menerima sekurang-kurangnya satu item atau watak 4 bintang (atau lebih tinggi) dengan jenis tarikan ini. Namun, melainkan jika anda benar-benar bernasib baik, kebanyakan pemain harus menggunakan gacha berkali-kali sebelum akhirnya menerimanya.

mendapat pengurangan kesan genshin

Cara Dapatkan Diluc dalam Kesan Genshin secara percuma

Sekiranya anda ingin mendapatkan Diluc secara percuma, anda mesti bermain permainan. Pencarian yang berbeza memberi ganjaran kepada Primogems, Starglitter, dan Stardust yang dapat anda tukar dengan lambang Acquaint Fate. Anda memerlukan satu Fate per Wish, jadi jika anda mengandalkan pengubah tambahan 1% untuk 10 tarikan sekaligus, anda akan memerlukan banyak mata wang dalam permainan.

Sekiranya anda mempunyai Starglitter atau Stardust yang mencukupi, anda boleh menukarnya di lambang Kedai untuk Acquaint Fate di Paimon. Perlu diingat bahawa ada sejumlah Nasib yang tersedia setiap bulan, jadi itu bukan strategi utama anda untuk mendapatkannya.

Anda juga dapat menekan butang "Wish" pada sepanduk Standard Wish untuk membeli satu Keinginan atau sebungkus 10 Keinginan sebagai pertukaran untuk Primogems. Sekiranya anda tidak mempunyai Nasib Acquaint dalam inventori anda, ia akan dikenakan banyak wang. Fikirkan sepanjang 1600 Primogems hanya untuk 10 Nasib yang diperlukan untuk tarikan mega.

Cara Mendapatkan Diluc dalam Kesan Genshin di Mudah Alih

Pemain untuk Genshin Impact memastikan bahawa satu-satunya cara untuk menjadikan Diluc sebagai watak yang boleh dimainkan di pesta anda adalah memenangkannya dengan sistem gacha pon Wish mereka, tidak kira sama ada anda menggunakan telefon bimbit, Playstation, atau PC.

Bagaimana Mendapat Diluc dalam Kesan Genshin pada PS4

Mendapatkan Diluc untuk majlis anda adalah sesuatu yang bernasib baik. Sekiranya anda sudah bersedia untuk menguji permainan anda dengan sistem gacha pon permainan, lihat langkah-langkah di bawah:

 • Tekan butang "Jeda" untuk mengakses menu permainan.
 • Pilih "Wishes" untuk memunculkan pilihan tarikan sistem Wish.
 • Pilih tab "Permintaan Standard" dan kemudian butang "Keinginan tunggal" atau "10-Keinginan".

Bagaimana Mendapatkan Jean dan Diluc dalam Kesan Genshin

diluc dalam kesan genshin

Sekiranya anda mencari watak-watak yang hebat untuk menyelesaikan pesta anda, beberapa watak yang paling dicari adalah Diluc dan Jean.

Malangnya, watak-watak luar biasa ini bukan sebahagian daripada senarai freebie. Anda tidak boleh menemui mereka dan merekrut mereka seperti Amber, juga tidak dapat menyelesaikan pencarian ringkas dan merekrut mereka seperti Kaeya dan Lisa. Sekiranya anda mahukan Diluc atau Jean, anda mesti menginginkannya.

kesan genshin

Pada masa ini, kedua-dua Jean dan Diluc mempunyai kadar penurunan kurang dari 1% untuk tarikan tunggal di bawah panji Standard Wish. Peluang anda naik sedikit hingga 1.600% jika anda menyimpan keinginan anda dan melakukannya 10 sekaligus. Tetapi kemungkinan masih belum begitu bagus.

Cara Membeli Diluc dalam Kesan Genshin

Anda tidak boleh membeli Diluc sebagai watak yang boleh dimainkan dengan cara konvensional seperti pergi ke kedai permainan. Hidup mungkin akan lebih sederhana jika itu adalah pilihan.

Sebagai gantinya, jika anda ingin berpisah dengan sejumlah wang tunai yang sukar diperoleh, anda boleh membeli mata wang dalam permainan dengan wang sebenar untuk menukar Keinginan.

Begini cara kerjanya:

 • Pergi ke kedai di menu utama.
 • Lihat pek mata wang yang berbeza dan beli satu yang memberi anda Primogems.
 • Bawa kekayaan baru anda ke menu "Wish" dan pilih tab "Standard Wish".
 • Pilih butang "Keinginan tunggal" atau "Keinginan X10".
 • Bayar yuran Primogem yang diperlukan jika anda tidak mempunyai Nasib yang mencukupi dalam inventori anda.

Ini boleh menjadi mahal, jadi lakukan ini dengan risiko anda sendiri.

Sebagai contoh, jika anda ingin meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan watak atau senjata 4 Bintang +, anda perlu membeli 10 Keinginan sekaligus. Ten Wishes berharga 10 Acquaint Fates atau 1600 Primogems. Ingat bahawa ini tidak semestinya menjamin bahawa anda akan mendapat Diluc, tetapi anda akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk memenangkannya jika anda melakukan 10 Keinginan sekaligus.

Pemaju mungkin meletakkan kad watak Diluc yang dapat dibeli di Kedai di masa depan, tetapi buat masa ini, membeli mata wang dalam permainan dan membelanjakannya di Wishes adalah satu-satunya cara untuk "membeli" peluang mendapatkannya.

Cara Mencari Diluc dalam Kesan Genshin

Diluc Ragnvindr adalah salah satu watak yang tidak dapat dikunci paling dicari dalam Genshin Impact. Malangnya, dia juga salah satu watak paling jarang diperoleh dengan peluang kurang dari 1% untuk mendapatkannya melalui Wishes. Namun, jika anda ingin berinteraksi dengan Diluc semasa permainan, anda akan bertemu dengannya semasa melakukan pencarian Prolog Archon, Kisah 2-3.

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana Anda Membuka Karakter dalam Kesan Genshin?

Karakter Genshin Impact terdapat dalam dua jenis: percuma dan terkunci.u003cbru003e Watak percuma adalah watak yang boleh dimainkan yang anda buka kunci sepanjang permainan. Mereka termasuk: u003cbru003eu003cbru003e • Pengembara (anda pada awalnya) u003cbru003e • Amberu003cbru003e • Kaeyau003cbru003e • Lisau003cbru003eu003cbru003eAnda juga mungkin mendapat Barbara jika anda telah membuat akaun sebelum 1.1. Xiangling juga merupakan watak lain yang mungkin jika anda melepasi tingkat tiga Spiral Abyss dan Chamber 3.u003cbru003eJika tidak, anda boleh mendapatkan watak yang lebih banyak dimainkan melalui sistem gacha pon Wish.

Adakah Diluc Karakter Terbaik dalam Kesan Genshin?

Diluc boleh dikatakan salah satu watak terbaik dalam Genshin Impact. Itu mungkin berubah dengan kemas kini dan watak masa depan, tetapi seperti sekarang, dia masih pemain S-Tier dengan serangan DPS yang tak terkalahkan.

Adakah Diluc sukar mendapat kesan Genshin?

Ya, Diluc adalah salah satu watak paling sukar untuk mendapatkan Genshin Impact. Terdapat kurang dari 1% peluang anda menerimanya apabila anda menginginkannya di bawah panji Standard Wish.u003cbru003eu003cbru003eu003cimg class = u0022wp-image-245567u0022 style = u0022width: 1000px; u0022 src = u0022 // www.alphr.com / wp -konten / muat naik / 2021/04 / Diluc-13.pngu0022 alt = u0022u0022u003e

Adakah Anda Rasa Beruntung?

Sama ada anda mahukan watak yang hebat atau hanya ingin menggantikan Amber dengan watak pyro yang lain, Diluc mendahului senarai "must-have" banyak pemain. Tetapi kemungkinan tidak memihak kepada sesiapa.

Jadi, daripada bergantung pada mungkin mendapatkan Diluc, ini adalah strategi yang baik untuk memanfaatkan sepenuhnya ahli parti yang anda ada. Ya, Diluc menghancurkan medan perang, tetapi dia bukan satu-satunya watak S-Tier yang tersedia.

Adakah anda berjaya mendapatkan Diluc? Berapa lama masa anda memenangkannya? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.

Recent Posts