Cara Mendapatkan Dada di League of Legends

Dada adalah beberapa item yang paling didambakan di League of Legends. Ini berisi banyak koleksi keren, seperti emotes, kulit, dan pelindung kulit bangsal - semuanya memungkinkan anda menyesuaikan permainan anda. Sebahagian daripadanya bahkan mengandungi fragmen juara percuma yang boleh anda gunakan untuk menguji watak baru. Tetapi bagaimana sebenarnya anda memperoleh peti?

Cara Mendapatkan Dada di League of Legends

Artikel ini akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai mendapatkan peti di League of Legends.

Bagaimana Mendapatkan Dada di League of Legends?

Pemain menerima peti hextech kerana mendapat ranking S minus atau lebih tinggi dalam permainan yang dibuat pertandingan. Ini termasuk ARAM, Summoner Rift, dan beberapa mod permainan berputar. Anda tidak perlu bermain pertandingan peringkat untuk mendapatkan ranking yang diperlukan, tetapi anda mesti bermain melawan pemain lain, bukan melawan bot.

Anda juga dapat memperoleh peti hextech jika anda bermain bersama pemain lain yang mendapat ranking S. Walau bagaimanapun, anda mesti berada dalam kumpulan yang telah dibuat sebelumnya dan beratur dengan pemain yang memperoleh pangkat.

Untuk mod permainan berputar, anda boleh mendapatkan peti hextech dengan memainkannya, tetapi sistem ganjaran sering berubah. ARURF berada dalam putaran semasa, dan pemain di dalamnya layak untuk peti hextech. Namun, ini mungkin berubah dengan mod permainan yang akan datang.

Bagaimana cara mendapatkan peti dalam League of Legends dengan pantas?

Salah satu cara terpantas untuk mendapatkan peti adalah dengan bermain permainan dengan rakan-rakan yang tahap kemahirannya lebih tinggi daripada anda. Mereka lebih cenderung bermain dengan cukup baik, dan anda boleh bergantung pada mereka untuk memperoleh kedudukan S. Juga, semakin banyak pemain yang anda beratur, semakin tinggi peluang anda untuk mendapatkan dada hextech. Walaupun anda bermain dengan orang-orang secara rawak yang telah anda tambahkan ke senarai rakan anda, anda masih akan mendapat dada jika mereka mendapat S minus atau lebih tinggi.

Anda juga boleh meningkatkan permainan anda untuk mendapatkan peti. Berikut adalah beberapa petua yang akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya:

 • Main dengan baik secara keseluruhan - Sistem penilaian mempertimbangkan semua aspek permainan anda. Perhatikan pertanian anda, skor penglihatan, dan juga kawalan orang ramai. Hanya kerana anda berjaya mendapatkan beberapa pembunuhan tidak bermakna anda harus berhenti meletakkan wad atau petani. Sebagai gantinya, terus lakukan sehingga akhir permainan, dan anda lebih cenderung mendapat pangkat yang diperlukan.

 • Cuba untuk tidak terbunuh - Terdapat perbezaan besar antara nisbah KDA 10/2/5 dan 10/5/5 (membunuh / kematian / membantu). Semakin banyak kali anda mati, semakin banyak kesalahan yang anda buat, permainan yang akan diambil kira. Oleh itu, jangan membunuh dengan apa jua keadaan. Pastikan bahawa mereka bernilai risikonya.

 • Jangan menganggur sekiranya rakan sepasukan anda hebat - Peringkat juga mempertimbangkan prestasi rakan sepasukan anda. Sekiranya mereka membawa anda ke kemenangan dan anda tidak memberikan sumbangan yang besar, anda mungkin akan mendapat A-plus atau lebih rendah.

Cara cepat mendapatkan peti adalah melalui kedai anda:

 1. Mulakan pelanggan League of Legends anda dan log masuk ke akaun anda.
 2. Klik simbol "Simpan" di bahagian atas skrin.

 3. Navigasi ke bahagian "Loot".

 4. Ketik "hextech chest" di kotak carian.

 5. Klik ikon "hextech chest" dan tekan butang "125 RP" untuk membelinya. Sekiranya anda tidak mempunyai cukup RP, tekan pilihan "Beli RP" dan selesaikan transaksi anda.

Semasa anda berada di sana, anda juga boleh mendapatkan kumpulan dada hextech. Berikut adalah pilihan anda:

 • Bundle 195-RP - satu peti hextech dan satu kunci hextech
 • Bundel 975-RP - lima peti hextech, lima kunci hextech, dan 50 pati oren
 • Bundle 1950-RP - 11 peti hextech dan 11 kunci hextech

Bagaimana cara mendapatkan peti dan kunci dalam League of Legends?

Mari pertama-tama kita melihat cara anda mendapatkan peti hextech di League of Legends:

 • Memperoleh kedudukan S tolak atau lebih tinggi dalam permainan yang dibuat perlawanan
 • Beratur dengan rakan yang menerima sekurang-kurangnya S tolak
 • Membeli peti hextech dari kedai Riot

Untuk sebarang peti yang anda perolehi, anda memerlukan kunci hextech untuk membukanya. Cara termudah untuk mendapatkan kunci adalah dengan mengunjungi kedai:

 1. Mulakan League of Legends dan masukkan maklumat log masuk anda.
 2. Tekan ikon "Simpan" di bahagian atas pelanggan.

 3. Tekan "Rampasan."

 4. Masukkan "kunci hextech" di kotak carian.

 5. Klik simbol "kunci hextech" dan tekan butang "125 RP" untuk membelinya.

Cara lain untuk mendapatkan kunci hextech adalah dengan membuat tiga pecahan kunci. Pemain memperoleh kunci dan serpihan melalui sistem kehormatan dan kadangkala mendapatkannya untuk menyelesaikan pelbagai pencarian. Walaupun sistem kehormatan agak kabur, jelas bahawa kemajuan peringkat anda ditentukan oleh seberapa banyak anda bermain permainan dan penghormatan yang anda terima.

Anda memperoleh kunci dan serpihan berikut berdasarkan tahap kehormatan anda:

 • Tahap satu - satu kunci
 • Tahap dua - satu kunci
 • Aras dua pusat pemeriksaan - dua serpihan utama
 • Tahap tiga - tiga pecahan utama
 • Titik pemeriksaan tahap tiga - dua pecahan utama
 • Tahap empat - empat pecahan utama
 • Tingkat empat pusat pemeriksaan - dua serpihan utama
 • Tahap lima - lima pecahan utama
 • Pasca tahap lima - Anda akan memperoleh tiga bahagian penting dari semasa ke semasa jika anda terus mendapat penghormatan.

Bagaimana Mendapatkan Dada Masterwork di League of Legends?

Dada karya master adalah item kelas atas yang menawarkan hadiah yang lebih baik daripada peti hextech. Contohnya, mereka boleh mengandungi esen oren yang boleh anda gunakan untuk membuat kulit. Namun, satu-satunya cara untuk mendapatkan peti karya utama adalah membelinya dari kedai Riot:

 1. Mulakan permainan dan log masuk dengan bukti kelayakan anda.
 2. Navigasi ke simbol "Simpan".

 3. Pergi ke bahagian "Loot" dan ketik "peti karya besar" di kotak carian.

 4. Klik ikon "masterwork chest" dan beli satu untuk 165 RP.

Sekiranya anda mempunyai wang yang mencukupi, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk membelinya secara pukal. Terdapat tiga kumpulan dada karya yang boleh dipilih:

 • Bundel 225-RP - satu peti karya utama, satu kunci hextech, dan satu titik prestij

 • Bundel 1125-RP - lima peti karya utama, lima kunci hextech, dan enam mata prestij

 • Bundel 2250-RP - 11 peti karya utama, 11 kunci hextech, dan 13 mata prestij

Bagaimana Mendapatkan Dada dari Permainan Bot di League of Legends?

Malangnya, anda tidak boleh mendapat peti dengan bermain bot. Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, anda perlu bermain permainan yang dibuat pertandingan (normal atau peringkat) dan mendapat S minus ranking atau lebih tinggi untuk mendapatkan dada hextech.

Bagaimana Membuka Dada di League of Legends?

Anda memerlukan kunci hextech untuk membuka peti kerja hextech dan masterwork di League of Legends. Anda boleh membelinya di kedai atau membuatnya dengan tiga serpihan utama:

 1. Pergi ke simbol "Loot", yang dilambangkan dengan tukul dan batu.

 2. Klik pada ikon pecahan kunci jika anda mempunyai sekurang-kurangnya tiga serpihan.
 3. Tekan butang "Forge".

Yang perlu anda buat sekarang ialah klik di dada dan tekan "buka" untuk membuka kunci mereka.

Bagaimana Memelihara Dada di League of Legends?

Sekiranya anda tidak mempunyai cukup RP untuk membeli peti, anda boleh mendapatkannya dengan bermain dengan sangat baik dalam permainan yang dibuat sesuai. Untuk mengumpulkan sebilangan besar peti, anda perlu bermain banyak juara kerana anda hanya dapat memperoleh satu dada setiap juara setiap musim. Juga, beratur dengan rakan anda dan berhasrat untuk mencapai S tolak atau lebih tinggi.

Soalan Lazim Tambahan

Teruskan membaca untuk maklumat lebih terperinci mengenai dada League of Legends.

Bolehkah Anda Mendapatkan Kulit Hextech dari Dada?

Anda boleh mendapatkan kulit hextech dari dada, tetapi kemungkinan besar menentang anda. Hanya ada 0.0004% untuk mendapatkan kulit hextech. Hasilnya, anda memerlukan banyak keberuntungan untuk memperoleh Dreadnova Darius, Soulstealer Vayne, atau Hextech Annie.

Berapa Banyak Dada yang Boleh Anda Dapatkan dalam Liga?

Pemain League of Legends mempunyai empat slot dada di profil mereka. Setelah diisi, mereka mesti menunggu sehingga lebih banyak slot tersedia. Satu slot dibuka setiap minggu.

Mengapa League of Legends tidak membiarkan saya mendapat dada?

Anda mungkin tidak memperoleh dada kerana beberapa sebab:

• Memainkan watak bukan milik - Sekiranya anda bermain ARAM dan mendapat juara yang belum anda beli, anda tidak akan mendapat hadiah walaupun anda mendapat S tolak. Perkara yang sama berlaku untuk watak dari putaran juara percuma yang berubah setiap minggu.

• Memainkan juara, anda sudah memperoleh dada hextech - Untuk memeriksa juara mana yang memperolehi anda peringkat minus S atau lebih tinggi, arahkan kursor ke ikon mereka di tab "Juara" profil anda.

• Meninggalkan permainan atau dihukum kerana tingkah laku baru-baru ini menjadikan anda tidak layak mendapat hadiah.

Raih Ganjaran Pahlawan Anda

Mendapatkan peti adalah alasan yang menarik mengapa anda harus melakukan yang terbaik dalam setiap permainan yang dibuat. Sekiranya anda memberikan sumbangan besar kepada pasukan anda atau menarik permainan dari ambang, kemungkinan mendapat dada jauh lebih tinggi. Oleh itu, mulailah menyempurnakan semua juara anda dan kerjakan kemahiran anda untuk mendapatkan ganjaran berharga. Mereka akan menjadikan anda lebih menyukai permainan kegemaran anda.

Berapa banyak peti yang anda perolehi di League of Legends? Item apa yang mereka isi? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found