Cara Mendapatkan Keinginan dalam Kesan Genshin

Genshin Impact adalah permainan berdasarkan "sistem Gacha" - membuat Keinginan dan mendapat hadiah rawak. Ganjaran ini terdiri dari pelbagai senjata hingga watak yang boleh dimainkan. Seperti yang anda jangkakan, item terbaik dan paling dicari adalah barang yang paling jarang.

Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara mendapatkan Keinginan dalam Genshin Impact dengan pelbagai cara dan di semua platform.

Cara Mendapatkan Keinginan dalam Kesan Genshin

Terdapat dua item yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan Keinginan. Satu dipanggil Takdir Terkait, dan yang lain - Takdir Berkenal. Tanpa item ini, anda tidak akan mendapat Keinginan. Sekiranya anda tidak mempunyai item ini, anda boleh membelinya menggunakan Genesis Crystals atau Primogems.

Sekiranya matlamat anda adalah peningkatan berterusan, anda pasti ingin mendapatkan senjata dan watak baru. Untuk melakukan ini, anda perlu memiliki Primogems yang cukup untuk membeli Fates. Genshin Impact tidak mempunyai sistem kemajuan yang sederhana.

Cara Mendapatkan Keinginan dalam Kesan Genshin dengan pantas

Cara terpantas untuk mendapatkan keinginan dalam Genshin Impact adalah membayarnya. Walaupun Genshin Impact adalah permainan F2P (Free-to-Play), anda boleh melakukan pembelian tertentu. Kad Berkat Bulan Welkin akan memberi anda kembali $ 4,99, dan memberi anda 300 Genesis Crystals dan 90 Primogems setiap hari selama 30 hari. Anda boleh menukar Genesis Crystals menjadi Primogems dan membeli Wishes.

160 Primogems akan membelikan anda satu Keinginan, jadi pertimbangkan ini semasa membuat matematik anda.

Seperti kebanyakan permainan dalam talian, menggunakan wang kehidupan sebenar di Genshin Impact adalah kaedah termudah dan cepat untuk mendapatkan peningkatan dan meningkatkan kemajuan anda.

Apabila anda telah mencapai Adventure Rank 20, anda mendapat banyak pilihan baru. Salah satunya adalah kemampuan untuk membeli Battle Pass premium, yang memberi anda sejumlah besar Primogems.

Cara Mendapatkan Keinginan dalam Genshin Tanpa Kesan

Sekiranya anda tidak cenderung membayar wang sebenar untuk apa yang pada dasarnya merupakan mata wang kemajuan permainan lanjutan, selalu ada cara untuk melakukannya secara percuma. Berikut adalah sebahagian daripadanya.

Main Permainan

Genshin Impact memberi ganjaran kepada anda kerana bermain permainan - dengan hanya memainkannya. Adventure Ranks 5 and 13, misalnya, akan memberi anda permintaan percuma. Tahap lain memberi anda Primogems percuma, yang boleh anda gunakan untuk membuat pelbagai pembelian di dalam permainan. Semua ganjaran ini dikumpulkan dari penyambut tetamu Adventurer's Guild yang berpusat di Mondstadt, Katheryne.

Kemudian, ada pengalaman Adventurer Guild. Buka Buku Panduan Pengembara dan arahkan ke tab Pengalaman. Selesaikan tugas ini untuk Primogems tambahan. Perlu diingat, bahawa anda tidak dibayar untuk setiap tugas. Selesaikan keseluruhan bab ini, dan anda mendapat 50 Primogems.

Primogems juga dikumpulkan dengan cara menyelesaikan acara. Sebagai contoh, kebanyakan pencarian akan memberi anda hadiah. Terdapat juga komisen harian, yang terdapat di Adventurer's Guild.

Anda juga boleh menemui Primogems dalam pelbagai peti, jadi pastikan untuk membukanya. Untuk mencari peti harta karun, cari semangat biru menari (Mysterious Seelie). Ingatlah bahawa anda harus menyelesaikan cabaran sebelum membuka peti harta karun.

Primogems juga dikumpulkan dengan mencari Domain, Titik Teleport, dan Patung Tujuh. Nasib baik, anda dapat melihatnya di peta anda setiap saat, jadi tidak perlu mencari-cari mereka.

Akhirnya, menyelesaikan pencapaian menjadikan anda Primogems. Pergi ke menu utama permainan dan arahkan ke tab Pencapaian. Terdapat 14 kategori berbeza.

Kod yang boleh ditebus

Kaedah percuma lain untuk mendapatkan Keinginan percuma adalah melalui forum Genshin Impact dan mencari kod yang boleh ditebus. Sekiranya anda menemui kod yang boleh ditebus, pergi ke laman web Genshin Impact rasmi dan pergi ke tab Tebus Kod. Dengan cara ini, anda mendapat ganjaran percuma yang dipindahkan terus ke akaun anda.

Ganjaran Acara

Melihat bagaimana Genshin Impact masih merupakan permainan yang agak baru, mereka menawarkan banyak ganjaran acara percuma. Setiap hari, pergi ke peti masuk anda (selalu periksa folder spam anda) dan lihat apakah ada ganjaran yang boleh anda tuntut. Anda akan terkejut dengan seberapa kerap anda mendapat bonus.

kesan genshin

Mendapatkan Keinginan di Pelbagai Platform

Genshin Impact adalah permainan yang tersedia di sistem PC, PS4, Android, dan iOS. Namun, ini tidak bermakna anda hanya perlu menggunakan satu platform semasa bermain. Permainan ini memperkenalkan fitur cross-save, yang bermaksud anda boleh terus bermain antara bermain di tablet, telefon bimbit dan PC anda. Malangnya, versi permainan PS4 tidak menawarkan penjimatan silang.

Mengapa perkara ini berlaku? Oleh itu, memandangkan keserasian penjimatan silang ini, jelas bahawa kaedah mendapatkan Keinginan sama di semua platform. Walaupun di PS4, prinsip mendapatkan Keinginan (atau membelinya) adalah sama.

impak genshin mendapat keinginan

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana anda mendapat 40 permintaan mengenai Genshin Impact?

Ini merujuk kepada iklan Genshin Impact yang menyatakan bahawa anda mendapat 40 permintaan percuma. Anda tidak mendapat 40 permintaan percuma secara automatik semasa anda mula bermain. Walau bagaimanapun, anda mendapat sekurang-kurangnya 20 keinginan dari kelawar, dan anda pasti akan mendapat sekurang-kurangnya 20 lagi ketika anda naik level. Keinginan percuma ini akan ditawarkan kepada anda di peti masuk e-mel anda. Oleh itu, seperti yang telah disebutkan, pastikan untuk memeriksa peti masuk anda setiap hari dan jangan lupa folder spam.

Bagaimanakah cara meningkatkan nasib saya di Genshin Impact?

Peluang menjaringkan sesuatu yang semenarik watak lima bintang adalah tipis. Yang mengatakan, ada cara untuk meningkatkan peluang anda. Keinginan pertama selalu mempunyai kemungkinan 0.6%. Ini dijamin. Tetapi dengan setiap keinginan baru, peluang menurun menjadi serendah 0.187%. Walau bagaimanapun, pada Keinginan ke-76, peluang meningkat hingga 20.637%. Sekiranya anda ingin mendapatkan senjata atau watak 5 bintang, buatlah Keinginan tunggal untuk Keinginan ke-76, ke-77, ke-78, ke-79, dan ke-80. Ini adalah kaedah terbaik untuk meningkatkan nasib anda.

Bagaimana anda mendapat Nasib di Genshin Impact?

Anda tidak dapat memperoleh Keinginan tanpa item Takdir yang Terikat dan Berkenal. Nasib ini berharga 160 Primogems. Sebagai alternatif, kedua-dua Nasib berharga 75 Stardust setiap satu, dan hanya 5 item Starglitter.

Bagaimana anda mendapat Venti di Genshin Impact?

Venti adalah watak Genshin Impact bintang 5. Untuk mendapatkannya, Berharap dia di sepanduk Ballad in Goblets. Ikuti arahan dari FAQ nombor dua dari atas untuk meningkatkan peluang anda mendapatkan watak ini.

Apakah Keinginan Impak Genshin?

Genshin Impact Wishes serupa dengan kotak rampasan dalam permainan lain. Dapatkan Keinginan, buat Keinginan, dapatkan hadiah.

Impak dalam Genshin Kesan

Mudah-mudahan, artikel ini dapat membantu anda mendapatkan seberapa banyak keinginan yang anda perlukan dan menggunakannya dengan betul untuk mendapatkan ganjaran yang anda cari. Sentiasa ingat - Keinginan adalah antara ciri terpenting Genshin Impact.

Adakah anda berjaya mendapatkan Keinginan yang anda perlukan? Kaedah mana yang anda gunakan? Tekan bahagian komen di bawah dan bincangkan!

Recent Posts