Cara Memperoleh Lebih Banyak Penyimpanan Ruang Saku di Penyeberangan Haiwan: Horizon Baru

Dengan semua barang rampasan baru yang terdapat di Animal Crossing: New Horizons, inventori anda dapat diisi dengan cepat. Walaupun dengan ruang penyimpanan lalai yang lebih baik dari permainan sebelumnya (New Leaf), anda pasti akan melebihi had 20 item di ruang saku anda sepanjang permainan.

Cara Memperoleh Lebih Banyak Penyimpanan Ruang Saku di Penyeberangan Haiwan: Horizon Baru

Nasib baik, permainan ini membolehkan anda mendapatkan lebih banyak ruang simpanan poket. Artikel ini akan mengajar anda cara mendapatkan lebih banyak storan dan petua storan lain yang mungkin ingin anda terokai kemudian.

Pada awal permainan, poket anda boleh memuat 20 barang (saya tahu, itu adalah poket yang cukup besar). Sekiranya anda ingin meningkatkan kapasiti itu menjadi 30 item, anda perlu membeli Panduan Organisasi Pocket. Ikuti langkah berikut untuk melakukannya:

  1. Masuk ke Khemah Perkhidmatan Penduduk (atau Bangunan jika anda sudah menaikkannya).

  2. Pergi ke terminal Nook Stop, atau dikenali sebagai "mesin di sudut."

  3. Apabila anda menggunakan mesin, anda akan mendapat kedai untuk membeli barang baru untuk Nook Miles.

  4. Panduan Organisasi Pocket ada di menu, dan harganya 5000 Miles.

  5. Setelah anda membeli barang tersebut, simpanan poket anda akan meningkat secara automatik menjadi 30 item.

Walaupun harganya kelihatan curam, ia pasti bernilai pelaburan.

Peningkatan Inventori Kedua - Panduan Mengemas Pocket Ultimate

Apabila anda menaikkan Khemah Perkhidmatan Residen ke bangunan penuh, anda akan mempunyai lebih banyak pilihan pembelian yang terdapat di Hentian Nook anda. Panduan Ultimate Pocket Stuffing yang baru (bahagian "Panduan" boleh dikeluarkan dari menu kedai kerana panjangnya) berharga 8000 Nook Miles. Membeli Pocket Stuffing Guide akan menambah slot inventori poket anda dengan tambahan 10 item, sehingga maksimum 40 item. Seperti Panduan Organisasi Pocket, ini segera dilakukan setelah pembelian.

Malangnya, tidak ada pilihan lain untuk meningkatkan simpanan ruang saku anda. Walau bagaimanapun, walaupun anda hanya dapat menyimpan 40 barang di saku anda, lebih banyak pilihan tersedia untuk mengoptimumkan simpanan anda di tempat lain.

Haiwan melintas

Petua Pengoptimuman Poket

  • Anda boleh meletakkan barang-barang buatan anda dengan jenis yang sama (seperti nugget besi) di dalam simpanan poket anda. Pegang A pada item untuk memindahkannya di sekitar inventori dan susun dengan memindahkannya ke item lain. Anda boleh mengosongkan sedikit ruang dengan menumpuk barang-barang yang anda perlukan.

  • Pilihan lain untuk simpanan adalah rumah anda. Semasa bermain permainan, anda akan mendapat lebih banyak peluang untuk mengambil pinjaman dan menaik taraf rumah anda. Semasa anda melakukan ini, rumah anda akan dapat menyimpan lebih banyak barang. Anda tidak boleh menyimpan pokok lobak dan tumbuh di rumah, jadi anda perlu mencari cara lain untuk menyimpan barang-barang tersebut.

  • Sekiranya anda tidak mempunyai pilihan, anda boleh meletakkan item di tanah. Sebilangan besar barang tidak keberatan tinggal di luar, dan pulau anda akan mempunyai banyak kawasan percuma untuk menurunkannya dan kembali ke kemudian apabila anda memerlukannya.

  • Jangan lupa menjual barang tambahan yang tidak anda perlukan atau yang ingin anda buang. Sekiranya Nook's Cranny tidak berfungsi buat masa ini, tinggalkan barang-barang yang berdekatan untuk kemudian.

Anda boleh mengoptimumkan tabiat penyimpanan anda untuk membawa lebih banyak pilihan membuat anda setiap saat, sementara barang yang anda ingin jual dapat disimpan di dekat kedai untuk kemudahan. Sekiranya anda menguruskan ruang saku dengan betul, anda akan dapat menyimpan banyak barang, tetapi sekatan adalah sebahagian daripada daya tarikan permainan. Menguruskan inventori anda juga merupakan sebahagian daripada cabaran, jadi pastikan untuk meningkatkan kemahiran anda semasa anda bermain.

Peningkatan Lengkap

Sekarang anda tahu bagaimana meningkatkan ruang simpanan poket anda. Dengan 40 item yang ada di dalam poket anda dan beberapa petua berharga mengenai cara menangani koleksi anda yang semakin meningkat, anda boleh pergi ke dunia Animal Crossing dan mendapatkan semua barang yang anda mahukan. Pastikan menguruskan inventori anda dengan betul. Meningkatkan ruang poket anda mungkin memerlukan banyak Mil, tetapi ini adalah pembelian yang bermanfaat untuk kemudahan permainan anda.

Seberapa pantas anda meningkatkan ruang saku anda? Adakah ianya berbaloi? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts