Cara Mendapatkan Penapis Baru untuk Cerita Instagram

Cerita Instagram mempunyai penapis terbaik. Penapis dalam siaran tidak apa-apa, sekurang-kurangnya mereka yang tidak membuat anda kelihatan kartun, ditapis, atau "photoshopped" pula. Cerita berada di mana ia berada jika anda suka bermain dengan penapis, dan walaupun aplikasi itu sendiri mempunyai banyak daripadanya, anda juga dapat memperoleh yang lain. Saya akan menunjukkan kepada anda cara mendapatkan penapis baru untuk Cerita Instagram.

Cara Dapatkan Penapis Baru untuk Cerita Instagram

Penapis Paris adalah pesaing yang kuat kerana ia berfungsi untuk semua orang. Ia melicinkan noda, meratakan warna kulit, dan berfungsi dengan halus untuk menjadikan anda lebih fotogenik.

Bergantung pada citarasa anda, anda mungkin menyukai penapis atau membencinya. Saya duduk di atas pagar. Beberapa penapis hanya bodoh, dan saya meninggalkan Snapchat kerana semua orang lakukan adalah melekatkan telinga kelinci atau anak kucing pada selfie mereka. Konsep itu baik jika anda berusia 12 tahun tetapi tidak begitu baik jika anda bukan lagi remaja. Bagaimanapun, ada penapis hebat yang boleh anda dapatkan di luar Instagram yang berfungsi dalam aplikasi.

Penapis baru untuk Instagram

AR Camera Effects diumumkan pada tahun 2018 dan telah tersedia untuk jenama, influencer, selebriti, dan yang lain sejak itu. Entiti ini dapat membuat penapis tersuai dan membaginya dengan peminat di Instagram. Sekiranya anda mengikuti pencipta ini, anda boleh menggunakan penapisnya di akaun anda. Masih ada beberapa jenama yang membuatnya, jadi perlu diperiksa untuk melihat apakah anda menyukai apa yang mereka buat.

Anda juga boleh mendapatkan lebih banyak maklumat jika anda melihat senarai Cadangan Untuk Anda setiap pencipta. Apabila anda mengikutinya, pilih Cadangan Untuk Anda kerana mereka mungkin juga mempunyai penapis. Luaskan senarai sepenuhnya dengan memilih anak panah ke bawah di sebelah kanan Mesej dengan gambar profil mereka.

Ikuti salah satu perkara berikut di Instagram untuk mendapatkan penapis baru untuk Cerita Instagram anda. Mereka dibuat di Spark AR Studio Facebook agar berfungsi secara asli di Instagram.

Johanna Jaskowska

Johanna Jaskowska adalah salah satu pencipta penapis yang paling berbakat di Instagram. Halamannya penuh dengan beberapa halaman yang sangat kreatif yang dapat menambahkan semua jenis kesan. Profilnya mempunyai pilihan penapis imaginatif yang kelihatan bagus dan menambah watak sebenar pada gambar anda. Dari semua akaun yang saya paparkan di sini, inilah yang harus anda ikuti.

Kosmetik Kylie

Kylie Cosmetics adalah salah satu yang pertama ke kereta saringan penapis dan telah mencipta pelbagai jenis untuk pengikut. Saya tidak menggunakannya sendiri tetapi melihatnya beraksi di akaun rakan. Mereka kelihatan cantik.

adidas Asal

"Adidas Originals" adalah jenama sneaker yang juga masuk ke AR filter wagon lebih awal. Ikuti akaun ini, dan anda akan mendapat akses ke beberapa penapis yang layak untuk Cerita Instagram anda.

George Kedenburg

George Kedenburg III adalah sumber penapis yang baik. Dia seharusnya, seperti yang dia lakukan, atau membuat reka bentuk produk berfungsi untuk Instagram. Dia mempunyai koleksi penapis kemas yang menawarkan pelbagai kesan dan patut diperhatikan.

Kecantikan Gucci

Sekiranya anda menyukai rupa Gucci, anda harus mengikuti akaun Instagram Gucci Beauty. Ia menawarkan pelbagai penapis, semuanya mengikuti falsafah reka bentuk unik jenama. Mereka kreatif dan mempamerkan kreativiti jenama serta produk mereka.

Senarai lensa

Cadangan terakhir ini adalah Lenslist, yang bukan merupakan akaun Instagram biasa — lebih seperti laman web yang menjejaki akaun lain yang menawarkan penapis Instagram. Terdapat banyak penapis di laman web untuk Facebook, Instagram, Snapchat, dan lain-lain. Sekiranya anda mencari lebih banyak penapis, ini adalah tempat untuk mencarinya.

Menggunakan penapis Cerita tersuai di Snapchat

Jadi sekarang anda tahu beberapa tempat untuk mendapatkan penapis tersuai; bagaimana anda menggunakannya dalam Cerita Instagram? Anda tidak perlu melakukan apa-apa untuk mengaksesnya. Sebaik sahaja anda mengikuti akaun yang menawarkan penapis, anda akan melihat pemberitahuan kecil yang memberitahu bahawa penapis mereka ditambahkan ke Cerita Instagram anda.

Buat Cerita seperti biasa dan pilih ikon penapis di kanan bawah tetingkap. Semua penapis anda mesti muncul di sini. Penapis lalai akan muncul seperti biasa, tetapi penapis baru anda akan muncul di bawah gambar profil pemunggah itu. Pilih gambar, tatal penapis yang tersedia dan pilih yang anda mahu gunakan. Itu sahaja!

Sekiranya anda mahukan lebih banyak penapis untuk Cerita Instagram anda, kini anda boleh mencarinya. Mereka berubah sepanjang masa, dan ada puluhan yang ada. Ia jauh lebih menarik daripada telinga Mickey Mouse. Itu yang pasti!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found