Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2017: 5 fon kepala terbaik untuk berbual di PlayStation 4 anda

 • Petua dan trik PS4 2018: Manfaatkan PS4 anda sepenuhnya
 • Cara streaming permainan PS4 ke Mac atau PC
 • Cara menggunakan Share Play pada PS4
 • Cara permainan permainan di PS4
 • Cara menaik taraf cakera keras PS4
 • Cara menukar jenis NAT pada PS4
 • Cara boot PS4 dalam Safe Mode
 • Cara menggunakan pengawal PS4 DualShock 4 dengan PC
 • Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2018
 • Permainan PS4 terbaik pada tahun 2018
 • Permainan PlayStation VR terbaik pada tahun 2018
 • Permainan perlumbaan PS4 terbaik pada tahun 2018
 • Bagaimana menjadi penguji beta Sony PS4

PS4 adalah salah satu konsol permainan terbaik yang boleh anda beli hari ini, dan bukan hanya kerana permainan atau grafik - ia juga kerana PS Plus, perkhidmatan berbilang pemain dalam talian Sony. Dengan PS Plus anda boleh bertanding dengan pemain di seluruh dunia - dan juga rakan anda sendiri - tetapi PSN Plus dinikmati dengan alat dengar permainan yang hebat. Sama ada anda mahu menyalurkan pesanan kepada rakan anda semasa permainan Star Wars: Battlefront, atau ceramah sampah semasa The Division, alat dengar menjadikan permainan dalam talian lebih menyeronokkan. Tetapi alat dengar mana yang harus anda beli untuk PlayStation 4 anda? Inilah pilihan alat dengar terbaik kami untuk PS4 pada tahun 2017.

Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2017: 5 fon kepala terbaik untuk berbual di PlayStation 4 anda

Fon kepala permainan terbaik untuk PlayStation 4

1. Alat dengar permainan Sony PlayStation Wireless Stereo 7.1 (£ 70)

best_ps4_headsets_1

Sekiranya anda tidak mahu menghabiskan sejumlah besar wang, mungkin perlu melihat tawaran alat dengar Sony terlebih dahulu. Dengan hanya £ 70, alat dengar permainan jenama Sony sangat bagus, dan dilengkapi dengan maya 7.1 - jadi anda pasti mendapat kesan bunyi 3D yang bagus. Terlebih lagi, alat dengar PlayStation juga tanpa wayar dan serasi dengan PS Vita, jadi anda boleh membawanya untuk permainan mudah alih dan suara sekeliling.

2. Alat dengar permainan Astro A50 (£ 250)

best_headphone_ps4_gaming_2016_astro_a50

Walaupun Astro A50 bukan alat dengar terbaru di blok - atau yang paling bergaya - ia masih dianggap salah satu kaedah terbaik untuk mengalami permainan di PS4 anda. Ia mungkin kelihatan besar dan kikuk, tetapi jika berkaitan dengan aksesori permainan, itu mungkin merupakan perkara yang baik - dan apa yang tidak diperlukan dalam gaya, ia lebih daripada sekadar membuat keselesaan dan prestasi yang jelas. Tetapi dengan kehebatan yang hebat, harga yang hebat: Astro A50 akan memberi anda harga antara £ 180 hingga £ 220.

3. Turtle Beach Elite 800 (£ 230)

best_headsets_ps4_2016_turtle_beach

Turtle Beach adalah salah satu jenama terkenal ketika datang ke aksesori permainan, dan Elite 800 mewakili alat dengar terbaiknya untuk PS4. Sekarang, harganya 230 £ besar, tetapi itu memberi anda pelbagai ciri yang menjadikan permainan lebih baik - begitu juga dengan beberapa yang lain yang anda tidak tahu bahawa anda perlukan. Sebagai permulaan, ia serasi dengan PS3 dan PS4, dan ia juga dilengkapi dengan teknologi pembatalan bunyi - jadi anda tidak akan terganggu oleh dunia nyata. Suara surround saluran DTS 7.1 bersamaan dengan hayat bateri selama 10 jam, dan Elite 800s patut dilihat.

4. Kingston HyperX Cloud II (£ 75)

best_ps4_headset_2016_kingston

Sudah tentu, alat dengar utama untuk PS4 memerlukan banyak wang, tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh mendapatkan peningkatan sonik yang serius dengan anggaran yang masuk akal. Ambil contoh Kingston HyperX Cloud II. Ia mungkin kelihatan sederhana, tetapi memberikan suara yang hebat, keselesaan yang mengagumkan dan hanya berharga 75 £ - jadi ia tidak akan memenuhi anggaran anda untuk permainan sebenar. Inilah pendapat rakan kami di Ulasan Pakar mengenai Kingston HyperX Cloud II.

5. Logitech G933 Artemis Spectrum (£ 170)

best_headsets_ps4_2016

Sekiranya anda bermain-main sebentar, anda akan tahu Logitech membuat beberapa aksesori terbaik, dari stereng hingga alat kawalan dan pembesar suara. Logitech G933 Artemis Spectrum adalah salah satu model syarikat yang paling lengkap, dan untungnya memiliki teknologi untuk menyokong namanya seperti kapal angkasa. Seperti yang anda jangkakan, anda mendapat bunyi surround 7.1, dan kemudian memuatkan barang lain juga. Logitech dapat berfungsi dengan PS4, Xbox One dan PC - tetapi ia juga dilengkapi dengan pengadun bertenaga USB dan mikrofon kebisingan. Tetapi ciri kegemaran saya? Logitech juga dilengkapi pencahayaan RGB yang dapat disesuaikan, sehingga anda dapat menyesuaikan alat dengar anda dengan pilihan 16.8 juta warna yang ditawarkan.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found