Cara Mendapatkan Kulit Berkarat

Bagi pemain yang menghabiskan banyak masa bermain Rust, rupa senjata dan barang yang agak asas mungkin akan membosankan selepas beberapa ketika. Syukurlah, Rust mempunyai banyak pilihan penyesuaian yang tersedia untuk pemain setia melalui kulit atau barang-barang kosmetik. Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan kulit, dengan peluang mendapatkan kulit percuma semasa permainan anda.

Cara Mendapatkan Kulit Berkarat

Artikel ini akan menerangkan cara mendapatkan kulit dari Karat dan menerapkannya pada barang semasa anda.

Bagaimana Mendapatkan Kulit Item dari Karat?

Salah satu kaedah yang paling biasa dan mudah untuk mendapatkan lebih banyak kulit untuk koleksi kosmetik anda adalah dengan menggunakan kedai item dalam permainan. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buka permainan.

 2. Di menu utama, klik pada "Item Shop."

 3. Di kedai, anda boleh memilih dan membeli barang yang sedang dipamerkan.

 4. Pilih kaedah pembayaran yang anda sukai untuk setiap item. Anda boleh menggunakan pembayaran langsung (seperti kad kredit), atau dompet Steam anda.

Kedai dalam permainan cukup serba boleh dan mempunyai banyak pilihan barang. Sebilangan barang hanya boleh didapati di kedai.

Anda juga boleh menggunakan kedai barang luaran. GAMERALL mempunyai banyak pilihan barang untuk dipilih dengan harga yang berbeza daripada pasar dalam permainan atau Steam.

Bagaimana cara mendapatkan kulit bengkel dalam karat?

Cara lain yang bagus, dan mungkin yang paling popular, adalah dengan menggunakan Steam Workshop untuk mencari dan membeli barang kosmetik baru. Bengkel Steam disusun untuk menunjukkan barang-barang yang paling popular dan terbaik pada masa ini.

Item baru keluar secara berkala kerana semua penghantaran berasal dari pangkalan pengguna Rust. Bengkel Steam mempunyai paling banyak item yang ada, dan ada kemungkinan besar anda dapat mencari sesuatu yang anda sukai.

Inilah cara membeli item di Steam Workshop:

 1. Buka Wap.

 2. Klik "Komuniti", kemudian pilih "Bengkel."

 3. Di bar carian di sebelah kanan, taip "Rust."

 4. Klik pada hasil carian yang menunjukkan Rust's Workshop.
 5. Anda boleh melihat item mengikut jenis menggunakan kotak pilihan di sebelah kanan.

 6. Sebaik sahaja anda menemui item yang anda suka, klik padanya untuk membuka pautan Bengkel.

 7. Sebilangan besar item akan mempunyai pautan pembelian khusus di halaman, tetapi beberapa item hanya akan tersedia sebagai penurunan rawak.
 8. Beli item menggunakan dompet Steam anda atau kaedah pembayaran lain, dan barang itu akan tersedia untuk digunakan.

 9. Sekiranya anda tidak menemui pautan, cari item tersebut di Steam Market (arahan di bawah).

Bagaimana Mendapatkan Kulit Berkarat di Steam?

Selain dari Bengkel, Steam juga menjalankan pasaran khusus untuk membolehkan pemain membeli barang kosmetik dengan cepat. Inilah yang perlu anda lakukan.

 1. Buka pelanggan Steam.

 2. Klik "Komuniti", kemudian pada "Market".

 3. Di menu di sebelah kanan, pilih Rust. Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan tab carian dan menaip "Rust" dan memilih hasilnya.

 4. Steam Market tidak disusun tetapi akan menunjukkan item yang paling popular terlebih dahulu. Anda juga boleh beralih ke "Baru Tercantum" dan "Baru Dijual."
 5. Sekiranya anda tahu dengan tepat apa yang anda cari, anda boleh menapis hasil mengikut jenis item menggunakan menu sebelah kanan.

 6. Anda juga boleh menapis mengikut harga untuk mencari tawaran semasa terbaik atau barang paling mahal.

 7. Sekiranya anda mempunyai nama item, ketik item tersebut di bar carian dan cari hasil yang sesuai.

 8. Setelah anda menemui item yang anda suka, klik padanya untuk membuka halaman Marketnya.

 9. Anda boleh menggunakan dompet Steam untuk membeli barang tersebut jika anda mempunyai dana yang mencukupi. Sekiranya tidak, anda perlu memilih kaedah pembayaran lain.

Steam Market biasanya mengandungi kebanyakan barang yang terdapat di Bengkel dan pemain kosmetik lain telah dijual. Apabila anda memesan item melalui pasaran, anda akan dipadankan dengan penjual yang kini menawarkan item tersebut dengan harga yang dipilih. Harga di pasaran boleh berubah dari masa ke masa.

Bagaimana Mendapatkan Jerawat Kulit di Karat?

Sekiranya anda kekurangan wang pada masa ini, selalu ada pilihan untuk mencari beberapa kulit secara percuma. Cara paling mudah adalah dengan hanya bermain permainan dan menunggu item rawak jatuh ke akaun anda. Penurunan secara rawak bergantung pada masa permainan yang aktif. Anda tidak boleh masuk ke pelayan dan pergi dengan segera.

Rata-rata, anda semestinya mendapat barang kosmetik secara rawak sekali setiap 100 jam permainan. Sekiranya anda menganggapnya agak tinggi, anggaplah bahawa anda pada dasarnya memperoleh sesuatu secara percuma. Waktu permainan untuk setiap penurunan kulit akan berbeza-beza, jadi jangan kecewa jika anda tidak melihat item tepat ketika anda mencapai tanda 100 jam.

Selain itu, sebilangan pelayan Rust telah melumpuhkan tetesan kulit secara rawak. Sebaliknya, pelayan lain mempunyai pemasa khusus yang hampir memastikan penutupan setiap beberapa jam waktu permainan tetapi meletakkan had berapa banyak yang anda dapat dalam sehari.

Bagaimana Mendapatkan Kulit Berkarat secara Percuma?

Sekiranya anda tidak mahu menunggu kulit jatuh, anda boleh mencuba nasib dengan perkhidmatan dalam talian yang mengedarkan kulit secara percuma, seperti RustChance. Ini adalah laman web perjudian dengan berkesan, dengan pelbagai pilihan untuk menggulung kulit yang berbeza dan bermain permainan menggunakan sebaran "terbukti adil" mereka untuk memastikan semuanya ada dalam buku ini. Ini menawarkan peluang untuk mendapatkan kulit percuma dan membeli yang lain, dan banyak pilihan tambahan.

Laman web lain wujud dengan tujuan atau kata pengantar yang serupa. Tetapi, berhati-hatilah dengan laman web yang meminta maklumat masuk dan nombor kad kredit Steam anda secara langsung. Anda perlu meneliti setiap pilihan dengan teliti sebelum menyelam.

Bagaimana cara mendapatkan kulit batu di karat?

Kulit batu adalah item pertama yang anda gunakan di pelayan, tetapi ia juga dilengkapi dengan beberapa versi yang disesuaikan (termasuk semangka). Anda boleh mendapatkan kosmetik batu dengan cara yang sama seperti membeli atau mendapatkan kulit lain dalam permainan.

Sebaik sahaja anda menemui atau membeli kulit batu, ikuti langkah berikut:

 1. Mulakan semula permainan.
 2. Sebaik sahaja anda kembali, anda perlu membuat batu dalam permainan sekali dengan kulit yang anda suka.

 3. Setiap kali anda memasukkan pelayan baru, anda akan menggunakan kulit itu secara lalai.

 4. Sekiranya anda ingin menukar kulit batu semula, ubah kulit di stesen kerajinan.

Bagaimana Mendapatkan Kulit Custom di Karat?

Sekiranya anda artistik, anda juga dapat membuat kulit Karat anda sendiri untuk diserahkan ke permainan untuk digunakan. Membuat kulit bukanlah proses yang paling mudah dan memerlukan pengetahuan mengenai program menggambar / menyunting (seperti Photoshop), di samping fail permainan dan mengedit tekstur. Anda boleh mencari panduan dalam talian, tetapi panduannya lebih mendalam daripada skop artikel ini.

Sebaik sahaja anda membuat kulit, anda perlu menyerahkannya ke Steam Workshop. Cukup masukkan Bengkel dan kirim item di "Baru", mengikuti arahan.

Sekiranya barang anda diterima sebagai item rasmi yang dapat dibeli dalam permainan, anda akan mendapat sebahagian dari semua keuntungan dari penjualan barang tersebut.

Bagaimana Menggunakan Kulit Item pada Karat?

Sebaik sahaja anda membeli atau memperoleh kulit, mendayakannya cukup mudah:

 1. Pergi ke permainan.

 2. Buat stesen kerajinan

 3. Sekiranya item itu dapat dibuat, buatlah barang itu juga.
 4. Anda boleh meletakkan item di bahagian kerajinan di menu kerajinan dan kategori "Kulit" akan muncul di bawahnya.
 5. Pilih kulit yang anda mahu gunakan untuk item tersebut.

 6. Untuk item yang tidak dapat dibuat dengan cara apa pun, anda masih boleh menukar kulit dengan menggunakan stesen kerajinan dengan cara ini.
 7. Mengubah kulit pada item tidak memakan sumber.

Soalan Lazim Tambahan

Di mana anda boleh membeli kulit di Steam?

Kaedah terbaik untuk mencari dan membeli barang kosmetik baru di Steam adalah di Steam Market dan Steam Workshop. Anda boleh menggunakan dompet Steam anda untuk membuat pembelian di pasaran. Anda bahkan boleh menjual kulit yang anda tidak perlukan untuk membiayai pembelian masa depan.

Apa Sepuluh Kulit Karat Teratas?

Kulit karat yang paling popular berubah sekerap kulit baru keluar. Kulit bermusim dan acara juga menjadi lebih kurang popular pada setiap musim percutian.

Kedai Steam dan kedai item dalam permainan dapat menyusun item mengikut popularitinya, jadi anda boleh mendapatkan gambaran ringkas mengenai fesyen pada masa ini.

Bagaimana Anda Mendapatkan Kulit Dari Bengkel Karat?

Sekiranya anda melayari Steam Workshop, beberapa item akan mempunyai pautan pembelian di halaman mereka jika anda mengkliknya. Sebilangan besar masa, pautan akan terus menghantar anda ke Steam Market di mana anda boleh membelinya.

Untuk item yang tidak mempunyai pautan seperti itu, anda boleh mencuba mencari nama secara langsung di mana-mana kedai barang.

Kurang Berkarat di Karat Dengan Kulit

Skins adalah cara terbaik untuk menunjukkan dedikasi anda dalam permainan dan menyesuaikan pengalaman bermain anda. Dengan begitu banyak pilihan untuk dipilih dan pelbagai pasar untuk dikunjungi, anda akan dapat menjumpai apa sahaja yang anda mahukan.

Kulit karat apa yang anda gunakan? Di mana anda menemui mereka? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts