Cara Dapatkan Pakej Ulang Tahun di Apex Legends

Acara ulang tahun Apex Legends adalah cara terbaik untuk mendapatkan barang rampasan dengan harga murah (atau bahkan percuma) dan peluang yang sangat baik bagi pemain yang mempunyai anggaran untuk mendapat peluang untuk item pusaka pilihan mereka.

Cara Dapatkan Pakej Ulang Tahun di Apex Legends

Oleh kerana acara ulang tahun berlangsung sepanjang bulan Februari setiap tahun, anda telah melepaskan peluang anda pada promosi tahun ini. Anda sentiasa boleh menyemak semula Apex untuk melihat acara yang sedang berlangsung dan barang yang dibawakan oleh setiap koleksi.

Berikut adalah maklumat yang lebih berguna mengenai ulang tahun, pek, dan acara Apex Legends.

Bagaimana Mendapatkan Pakej Ulang Tahun di Apex Legends?

Semasa acara pengumpulan ulang tahun, pemain dapat memperoleh mata acara dengan bermain permainan, melakukan kerosakan, dan mencapai posisi 10 teratas setiap hari. Acara ini lebih murah hati daripada yang lain pada masa lalu, dengan bahagian hadiah yang sangat baik dan paket ulang tahun khas untuk mengeluarkan kulit koleksi.

Setiap pencarian harian memberi pemain 200 mata acara, dan pemain dapat memperoleh hingga 1.000 mata setiap hari. Acara ini mempunyai penjejak mata yang mencapai maksimum 5.000 mata. Oleh kerana acara berlangsung sebentar (dan diperpanjang selama seminggu tambahan), pemain dapat dengan mudah mengisi pelacak acara dalam waktu yang ditentukan.

Mencapai 3,000 dan 5,000 mata pada tracker memberikan Anniversary Pack kepada pemain, yang menjamin kulit dari koleksi ulang tahun yang terhad. Kulit yang tersedia adalah warna kulit terhad yang ada dengan estetika emas dan merah baru.

Walaupun ini tidak mengurangkan eksklusif kulit sebelumnya, ia adalah cara yang baik untuk mendapatkan lebih banyak pemain menikmati permainan dengan beberapa kulit kegemaran masyarakat dalam warna baru.

Barang Acara Lain

Selain daripada pakej ulang tahun, hadiah acara juga merangkumi 10 Pek Apex yang hebat untuk mengisi koleksi anda dengan barang-barang dan logam buatan. Setiap pek membawa anda selangkah lebih dekat untuk mendapatkan pecahan pusaka melalui pemasa kasihan permainan.

Pemasa kasihan ini menjamin bahawa pemain akan mendapat pelindung pusaka untuk setiap 500 pek yang mereka buka, menjadikannya dapat dicapai untuk pemain dengan anggaran yang menghabiskan cukup waktu di arena pertempuran.

Koleksi acara itu sendiri juga terkenal. Semua barang dapat dibuat dengan diskaun 50%, jadi pemain yang menyimpan logam buatan mereka sepanjang tahun lalu dapat memperoleh wang dengan rampasan manis, dan mungkin juga cukup untuk membeli semua barang dalam koleksi. Ganjaran untuk membeli, membuka, atau membuat semua item dalam koleksi kali ini cukup unik. Pemain menerima 150 keping pusaka - cukup untuk membuat satu item pusaka pilihan mereka.

Bagaimana dengan Acara Lain?

Apex Legends biasanya menerima koleksi baru atau acara berdasarkan percutian setiap bulan atau lebih. Acara pengumpulan adalah cara terbaik bagi pemain untuk mendapatkan pilihan yang lebih bermakna mengenai bagaimana mereka mengembangkan koleksi kosmetik mereka. Mereka dapat membuat kulit terhad secara langsung dan bukannya membuka bungkusan dengan harapan mendapatnya dari loteri.

Acara juga membawa mod permainan masa terhad yang dapat banyak mengubah peraturan penglibatan dalam arena pertempuran. Sebilangan besar mod terhad hanya mempengaruhi barisan yang tidak diatur, yang membolehkan rehat dari keramaian biasa dalam perlawanan untuk menikmati permainan yang lebih pelbagai atau mencabar. Perlawanan yang diperingkat biasanya tidak terjejas, jadi pemain yang memfokuskan pada pertandingan yang kompetitif masih dapat menikmati penggiliran tangga peringkat.

Setiap acara dapat membawa sesuatu yang baru ke meja, atau membawa keseimbangan umum dengan itu untuk membumbui metagame dan memberikan beberapa legenda sedikit lebih banyak masa dalam sorotan.

Soalan Lazim Tambahan

Berapa Banyak Pek Apex yang Boleh Anda Dapatkan?

Semua pemain boleh mendapatkan 199 Pek Apex secara percuma hanya dengan bermain permainan. Pek ini akan menjadi sebahagian daripada ganjaran meratakan akaun. Selain itu, pemain mendapatkan Pek Apex dengan mengisi kad pertempuran musim semasa dan menerima hadiah pek harta. Sekiranya anda bermain selama musim 8, anda boleh mendapatkan tujuh bungkus dari bahagian permainan percuma untuk bermain, dan tujuh lagi jika anda membeli pas pertempuran.

Anda boleh mendapatkan hingga 15 Pek Apex dengan mencari Treasure Pack setiap hari di arena pertempuran. Anda perlu mencari sejumlah 60 Pek Harta Karun (satu setiap hari) untuk mendapatkan semua hadiah pek harta karun dengan cara ini.

Bolehkah Anda Membeli Pek Malam Apex Legends Fight?

Paket Fight Night adalah sebahagian daripada acara koleksi Fight Night, yang berlangsung hingga Januari 2021. Pek ini tidak lagi tersedia.

Anda selalu bebas membeli pek untuk acara koleksi yang sedang berjalan sekarang, jika ada yang tersedia pada masa ini. Pek acara dijamin mengandungi sekurang-kurangnya satu item dari koleksi. Membeli semua 24 item (atau memperolehnya dengan cara lain) biasanya memberi ganjaran eksklusif kepada pemain yang memerlukan pelaburan masa atau belanjawan yang cukup banyak untuk diselesaikan biasanya.

Adakah Terdapat Dua Pek Acara di Apex Legends?

Tidak juga. Pakej ulang tahun tahun kedua sama dengan semua pek koleksi lain dan merupakan cara yang dijamin untuk mendapatkan salah satu item dari senarai koleksi. Ini adalah satu-satunya perbezaan antara pek acara dan pek biasa. Malangnya, membeli pek acara tidak membolehkan anda memilih dengan tepat apa yang anda terima. Syukurlah, barang dapat diperoleh dengan menggunakan Apex Coins secara langsung atau bahkan dengan menggunakan pemain logam kraf yang terkumpul dari masa ke masa.

Ulang tahun biasanya berlangsung sepanjang bulan Februari, dan kami pasti acara yang serupa dengan hadiah hebat akan berlangsung untuk ulang tahun ketiga permainan pada tahun 2022. Sehingga itu, nantikan koleksi lain atau acara terhad masa dan bersenang-senang bermain lebih banyak permainan di Arena puncak!

Di mana saya boleh mendapatkan pusaka di Apex Legends?

Sekiranya anda mengisi koleksi ulang tahun, anda akan menerima 150 pelindung pusaka. Pelindung ini cukup untuk membuat satu barang pusaka pilihan anda. Pilihan yang ada sekarang termasuk Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Mirage, Wraith, Octane, Pathfinder, Caustic, dan pusaka Bangalore yang baru dikeluarkan.

Anda boleh menjumpai pusaka di kedai:

1. Pilih tab "Simpan" di bahagian atas dari menu utama.

2. Klik pada "Pusaka."

3. Anda akan melihat pelindung pusaka yang ada sekarang di bahagian atas. Anda memerlukan 150 keping untuk satu item pusaka (maka "/ 150").

4. Jika anda mempunyai cukup pecahan, pilih pusaka yang ingin anda beli dan tekan butang "Beli", kemudian sahkan pilihan anda.

Setiap pusaka adalah item jarak dekat yang unik yang akan digunakan oleh legenda sambil menyarung senjata mereka atau melakukan serangan tanpa senjata. Mereka juga dilengkapi dengan pose spanduk dan tanda kutip pengenalan (saluran suara) yang dapat dilengkapi dalam menu "Loadout".

Selamat Hari Jadi Apex!

Sekiranya anda pernah menjadi sebahagian daripada acara Ulang Tahun Apex Legends pada bulan Februari, kami harap anda bersenang-senang dan menerima beberapa tarikan hebat dari Pek Apex. Sekiranya tidak, anda masih boleh menikmati banyak acara Apex Legends sepanjang musim. Mari berharap ada acara ulang tahun yang lebih besar lagi Februari depan dengan hadiah dan mod permainan yang lebih baik!

Apakah acara Apex Legends kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts