Petua dan Trik Fortnite Battle Royale: Panduan Pemula untuk Royale Kemenangan Pertama Anda

  • Petua dan Trik Fortnite Battle Royale: Panduan Pemula untuk Royale Kemenangan Pertama Anda
  • Fortnite Battle Royale: Semua yang perlu anda ketahui
  • Mengetahui strategi pertempuran terbaik
  • Bagaimana untuk bertahan dari ribut
  • Dapatkan Fortnite pada Android

Fortnite Battle Royale telah mengalahkan dunia dengan ribut. Apabila gerakan tarian dalam permainan memasuki budaya popular atau rapper superstar seperti Drake ikut permainan anda, anda tahu itu adalah permainan yang dimainkan oleh semua orang. Namun, hanya kerana Fortnite Battle Royale popular, yang tidak memudahkan untuk bermain.

Petua dan Trik Fortnite Battle Royale: Panduan Pemula untuk Royale Kemenangan Pertama Anda

Menjadi yang terbaik di Fortnite Battle Royale bukanlah suatu pencapaian yang mudah, dan tidak ada cara yang pasti untuk memperoleh Victory Royale setiap masa. Walau bagaimanapun, walaupun kami tidak dapat menjamin anda akan berjaya dalam sepuluh besar setiap masa anda bermain, panduan kami untuk bermain Fortnite Battle Royale harus membantu anda bertahan hidup daripada rakan sebaya lebih kerap daripada tidak.

Jadi, inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai mengungguli karya terbaik anda Fortnite Battle Royale.

Petua Fortnite Battle Royale untuk Pemula:

1. Elakkan Kawasan Sibuk

Anda boleh memaksimumkan peluang anda untuk bertahan hidup Fortnite Battle Royale dengan menjauhkan diri dari tempat yang sibuk di peta sehingga anda benar-benar terpaksa memasukkannya.

Mendarat di kawasan yang lebih padat di peta sering dapat menjarah anda barang rampasan dan senjata terbaik, tetapi jika anda baru dalam permainan, kemungkinan besar anda akan mati lebih awal.

2. Tanah di Atap Bangunan

Kecuali anda pasti bangunan kosong, masuk melalui bumbung biasanya merupakan pilihan yang lebih selamat. Anda tidak mempunyai peluang untuk ditembak ketika anda berjalan di tingkat atas atau melalui pintu, dan sering ada dada yang bersembunyi di bumbung, memberi anda peluang yang lebih baik untuk mendaratkan senjata yang hebat.

Mungkin memerlukan beberapa saat untuk mendapatkan pendaratan yang sempurna, tetapi setelah anda melakukannya, mendarat di atas bumbung pasti akan menjadi pilihan yang lebih baik.

3. Jangan sekali-kali berlari dalam Garisan Lurus

Kadang-kadang anda tidak akan mempunyai pilihan selain menutupi dan membuat percubaan untuk masuk ke dalam bulatan. Tetapi jangan mempermudah penembak tepat dengan berlari dalam garis lurus. Terus menukar arah, walaupun hanya sedikit, dan melompat banyak. Itu akan menyukarkan penembak tepat untuk menyusun tembakan ke arah perjalanan anda.

Berlari dengan corak ā€˜Zā€™ atau bahkan kadang-kadang bebek adalah satu perkara lagi yang boleh anda lakukan untuk meningkatkan peluang bertahan hidup. Anda mungkin kelihatan gila, tetapi sekurang-kurangnya kakap yang berkemahiran tinggi itu tidak akan berjaya.

4. Jauhkan Kelantangan Dalam Permainan

Sekiranya anda mendengar muzik atau bermain dengan kelantangan, anda akan kehilangan separuh petunjuk. Anda tidak akan dapat mendengar suara samar dari peti harta karun yang berdekatan atau jejak musuh yang merayap di tingkat atas. Sebaik-baiknya, anda ingin memasang sepasang fon kepala dan tidak ada gangguan lain jika anda ingin memanfaatkan sepenuhnya Fortnite Battle Royale kemahiran.

5. Mainkan Permainan Minda dengan Pintu

Nasihat umum dalam permainan seperti Battle Royale adalah menutup pintu di belakang anda supaya pemain lain tidak dapat melihat anda berada di sana. Tetapi itu datang dengan risikonya sendiri. Sekiranya pintu ditutup, ia mendorong pemain lain untuk masuk kerana mungkin ada senjata, peti, dan peluru yang terbaring, berpotensi menyebabkan tembakan.

Sekiranya mereka melihat pintu terbuka, terutama di bahagian awal permainan ketika semua orang memburu barang, mereka mungkin memutuskan untuk meninggalkannya dan mencari lebih mudah. Ini mengenai bermain permainan minda. Apa yang anda mahu pemain lain buat? Berjalan dan melepaskan perangkap anda atau meninggalkan anda sendirian?

6. Bersongkok Ketika Menggigit

Penembak tepat terbaik di Battle Royale adalah mereka yang mengetahui beberapa teknik yang menjadikannya hidup dan memberi mereka tujuan yang lebih baik. Sekiranya anda ingin bertahan sebagai penembak tepat, pastikan anda berjongkok.

Melengkung bukan sahaja memberi lawan kepada anda lebih sedikit, tetapi juga membantu menstabilkan tujuan anda. Ini sangat membantu jika anda cuba menembak seseorang dari kejauhan.

7. Jangan Panik Semasa Ditembak

Pemain yang paling berjaya memahami bahawa anda harus berfikir pantas dan membuat keputusan yang dikira untuk terus hidup. Kecuali penembak tepat memukul anda di kepala, peluru pertama biasanya tidak membawa maut. Jangan tinggal di tempat yang sama mencari penembak atau terpana. Buat penutup, kemudian cari dari mana api itu datang dan balas. Lebih mudah mencari penembak dan membalas jika anda tidak lagi melihatnya.

Menyembunyikan adalah satu lagi penyelesaian yang boleh dilaksanakan. Berlari di sudut, menghilang di tebing, atau merunduk di belakang objek sering menjadi pilihan paling selamat.

8. Biarkan Pemain Lain Melambatkannya

a_beginners_guide_to_fortnite _-_ battle_royale_tips_to_put_you_on_top1

Sekiranya anda dapat melihat dua pemain lain dalam pertempuran senjata, biasanya yang terbaik adalah bersembunyi, tunggu dengan sabar dan biarkan mereka melepaskannya. Kemungkinan mereka akan saling menyakiti dalam prosesnya, menjadikan pemenangnya lebih lemah.

Sebaik sahaja pertempuran senjata selesai, pemenang biasanya akan pergi dan meraikan apa sahaja yang kalah yang dijatuhkan, memberi anda peluang yang tepat untuk menyerang semasa penjaga mereka turun dan mengumpulkan dua banyak barang. Manis.

9. Bersedia Membina

Battle Royale mempunyai begitu banyak elemen sehingga sukar untuk mengikuti semua alat kelangsungan hidup yang anda perlukan. Walaupun anda seorang pemula di Fortnite, anda mungkin sudah tahu bahawa anda memerlukan senjata, peluru, dan bekalan perubatan. Tetapi, bekalan bangunan hampir sama pentingnya.

Pemain yang lebih kuat datang kepada anda yang penuh dengan kemarahan yang membunuh? - Pergi ke bangunan. Anda boleh memasang tembok, atau naik. Walau bagaimana pun, sekiranya keadaan berlaku, anda memerlukan bahan binaan untuk bertahan hingga akhir.

10. Cari Rampasan Terbaik

Ya, seperti yang kami nyatakan di atas, lebih baik menghindari kawasan yang lebih berpenduduk. Tetapi, anda juga harus tahu di mana anda lebih cenderung menjumpai barang rampasan. Bandar, kotak barang rampasan, dan bahkan llamas membawa barang keperluan yang anda perlukan untuk bertahan. Semasa berkeliling memeriksa bangunan, kenderaan, dan struktur lain tetapi berhati-hati pemain lain melakukan perkara yang sama.

Kedudukan di Fortnite

Dengan sedikit latihan dan strategi, anda akan berjaya membuat papan pendahulu dan menguasai Fortnite Battle Royale. Jangan menggunakan senjata api melainkan anda tidak dapat mengatasinya, mengumpulkan sumber daya, dan bermain permainan panjang. Menceburkan diri ke 10 teratas dan kemudian memenangi pertandingan dapat dicapai dengan mudah, cukup bermain dengan cerdas dan kekuatan anda.

Kongsi pemikiran dan pengalaman anda di Fortnite Battle Royale di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found