Permainan Hari Pancake terbaik: Bersenang-senang dengan permainan bertema lempeng ini

Sekiranya anda tidak selesai dengan penkek setelah anda mengisi wajah anda dengan Hari Pancake ini, cara apa yang lebih baik untuk bersantai dan menikmati diri anda daripada dengan bermain beberapa permainan bertema pancake! Betul?

Lihat yang berkaitan 12 permainan iPhone dan iPad terbaik tahun 2018: Apa yang boleh dimainkan pada Hari Pancake iOS 2017: 9 kereta paling hebat di dunia 13 permainan Android terbaik 2018: Ambil sesuatu untuk dimainkan

Sekiranya anda belum dapat memuaskan rasa lapar anda dengan adunan goreng yang digoreng, tetapi tidak mahu menumpuk lebih banyak, permainan mudah alih bertema pancake ini sangat sesuai untuk hiburan Hari Pancake anda. Mereka mungkin tidak dapat menolong anda membuat pancake yang sempurna, atau tidak seperti yang hebat di dunia, tetapi sekurang-kurangnya anda tidak akan membungkus pancake dengan mentega atas nama hiburan.

Permainan pancake Hari Pancake terbaik:

1. Menara Pancake: Pilihan ahli pancake

Percuma di Android dan iOS

Sebaik sahaja anda memulakan Menara Pancake, tidak akan kembali. Tugas anda, jika anda memilih untuk menerimanya, adalah menumpuk menara pancake tertinggi yang anda dapat sebelum menjatuhkannya. Kedengarannya sederhana, tetapi menara bergoyang dengan giroskop di telefon anda dan hanya satu pancake yang salah meletakkannya dapat menyebabkan menara anda jatuh ke tanah. Dari masa ke masa, anda akan memilih strategi untuk membuat menara seluas dua, belajar cara terbaik untuk mengimbangi dan, akhirnya, membina menara pancake terbesar dalam hidup anda.

Ia juga membantu bahawa ia juga lebih menarik secara visual.

2. Pancake - Permainan: Permainan untuk pelempar

Percuma di Android dan iOS

Ingin belajar bagaimana menggunakan yang terbaik? Pancake - Permainan adalah untuk anda. Dengan setiap ketukan pada skrin, anda harus menjentikkan kuali yang kuat dan berirama dengan otot yang kuat dengan pancake yang jatuh untuk memastikan bahagiannya dimasak coklat keemasan. Setiap sandaran setinggi satu titik dan objektif anda hanyalah membuang sebilangan pancake yang anda boleh.

Sebilangan ulasan aplikasi yang terang menyatakan bahawa "mengubah hidup saya menjadi lebih baik", dan malah menjadikan seseorang dengan pekerjaan "pancake flippin baru". Hebat.

3. Kedai kucing pancake: mimpi buruk terburuk pemeriksa kebersihan

Percuma di Android dan iOS

Penerangan di Kedai pancake kucingHalaman kedai menggariskan permainan sebagai "Kucing membuat Pancake", dan itu adalah cara yang adil untuk merangkumi kegilaan yang Kedai pancake dari kucing.

Bermain sebagai koki kucing pemilik kedai pancake, adalah tugas anda untuk membuat penkek untuk dipesan, memilih topping buah dan sos yang betul. Semakin cepat anda menyelesaikan pesanan, semakin tinggi skor yang akan anda capai. Tetapi awas, kadang-kadang naluri kucing anda masuk dan "mode lapar" bermula di mana pancake mengejek menjadi keutamaan.

Banyak pengguna telah menerangkan Kedai pancake dari kucing sebagai "Kawaii" dan ada juga yang menyatakan bahawa "comel dan menyeronokkan menjadikan masa untuk berpuasa", jadi anda pergi.

4. Pancake Panic: Mimpi ngeri koki pancake

Percuma di Android dan iOS

best_pancake_apps _-_ pancake_panic

Seperti bintang Menara Pancake, Panik Panik adalah mengenai menumpuk menara pancake yang besar. Walau bagaimanapun, di Panik Panik, pancake jatuh dari langit, seolah-olah seperti hadiah dari para dewa. Tugas anda, bermain sebagai koki yang tertekan, berlari-lari di dapur meraih pancake yang jatuh dan susun tinggi di atas pinggan. Stroberi berwarna mengubah potensi pencapaian skor anda dan mengubah sifat pancake juga.

Dalam satu kelainan, keseluruhan aplikasi dikembangkan dalam masa kurang dari seminggu untuk membantu mendidik anak-anak sekolah rendah UK tentang cara membuat kod. Jadi itu agak menyenangkan.

5. Permainan Pancake: Sekilas ke industri perkhidmatan penkek

best_pancake_apps _-_ pancake_game

Percuma di Android

Tidak boleh dikelirukan dengan Pancake - Permainan, Permainan Pancake adalah permainan hingar-bingar menunggu pengunjung restoran yang mencari penkek. Seorang koki di satu sisi bilik dengan penuh hormat, jika tidak bertanggung jawab, membalikkan pancake yang dibakar keluar ke bilik di mana anda, pelayan, harus memantulnya ke tangan pelanggan yang terentang. Letakkan terlalu banyak penkek yang dimasak dan anda akan dipecat di tempat.

6. Pancake Saga: Pancake dibuat dengan semangat keusahawanan

Percuma di Android

Bermain sebagai tukang masak pancake, Pancake Saga menugaskan anda dengan membuat adunan sendiri, menyempurnakan kemampuan memasak pancake dan menjalankan dapur yang sibuk yang terletak di mana-mana sahaja. Ini mengenai memerangi kecoak, tikus dan menyalakan lampu semasa anda berjuang ke puncak restoran paling dihormati di dunia.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found