Star Wars Battlefront 2 DLC: EA menambah kandungan percuma dengan Musim Terakhir Jedi mulai hari ini

Star Wars Battlefront 2Bahagian pertama DLC akhirnya ada di sini dan ia benar-benar percuma!

Kami sudah tahu bahawa EA akan menghilangkan musim Star Wars Battlefront 2, tetapi itu tidak menjadikannya lebih keren Star Wars: Jedi Terakhir kandungan adalah percuma. Ini juga bukan kemas kini yang tidak signifikan, dengan bab baru ditambahkan ke kempen pemain tunggal bersama pahlawan baru untuk berbilang pemain dan banyak perbaikan bug.

Kemas kini bab cerita dirancang untuk mengikat acara permainan ke dalam filem Disney yang akan datang, sementara kandungan berbilang pemain membawa Finn, Captain Phasma, Crait dan D'Qar sebagai wira yang dapat dimainkan. Terdapat juga dua peta baru dan anda dapat melihat semua nota tambalan untuk mengetahui bug apa yang telah diperbaiki.

Semua kandungan adalah percuma dan boleh dimuat turun sekarang. Walau bagaimanapun, mikrotransaksi kontraversial masih berlaku.

Star Wars Battlefront 2: Kemerosotan transaksi mikro, seperti yang berlaku

Kerana semua kontroversi kotak rampasan dan mikrotransaksi sekitar pelancaran Star Wars Battlefront 2, ia tidak turun dengan baik pada hari pertama.

Sebenarnya, kontroversi itu sangat buruk sehingga Disney kononnya memaksa tangan EA dan membuat mereka membuang transaksi sepenuhnya. VentureBeat melaporkan bahawa CEO Disney Bob Iger menolak panggilan kepada bos EA Andrew Wilson hanya beberapa jam sebelum EA membuat panggilan untuk menarik semua transaksi mikro dari permainan. The jurnal dinding jalan melaporkan bahawa panggilan itu adalah untuk "menyatakan ketidakbahagiaan eksekutif Disney tentang bagaimana kemarahan" tercermin pada harta benda mereka "".

Berikutan berita ini, Star Wars pencipta Lucasfilm menyinggung perkara itu, mengatakan kepada The Washington Post bahawa ia menyokong keputusan EA untuk membuang transaksi mikro.

"Star Wars selalu mengenai peminat," kata jurucakap Lucasfilm, "dan sama ada pengalaman Battlefront atau Star Wars yang lain, mereka mendahului. Itulah sebabnya kami menyokong keputusan EA untuk membuang pembayaran dalam permainan buat sementara waktu untuk mengatasi masalah peminat. "

EA telah menyatakan bahawa ini adalah penghapusan sementara sehingga mereka berjaya mencari penyelesaian yang sesuai untuk semua orang.

Walaupun EA mengundurkan kos transaksi mikro, dan kemudian menghapusnya sepenuhnya, nampaknya penjualan fizikal adalah Medan perang 2 tidak hebat. Pada masa ini menjejaki 60% ke bawah berbanding tahun 2015 Star Wars Battlefront, nampaknya penjualan digital tidak akan dapat mengurangkan kekurangan itu. Kemungkinan besar EA perlu melakukan banyak kerja keras untuk mengembalikan peminat.

Setelah muncul dalam percubaan 10 jam EA Access / Origin Access bahawa pahlawan hanya dapat dibuka setelah bermain sekitar 40 jam - atau dengan mengumpulkan sejumlah wang tunai dalam permainan - EA mengalami banyak reaksi daripada peminat. Ini menyebabkan EA mengeluarkan pernyataan mengenai perkara itu, yang kemudian menjadi catatan Reddit yang paling rendah dalam sejarah.

Untuk mengatasi masalah ini, dan membantu menyelamatkan pelancaran Star Wars Battlefront 2, EA menerbitkan catatan blog untuk menjelaskan bahawa ia telah mengurangkan kos wira sebanyak 75%. Tidak jelas apakah ini hanya untuk pelancaran, atau pengurangan kekal. Ini bererti memerlukan lebih sedikit masa untuk mendapatkan kredit dalam permainan untuk membuka wira dan, oleh itu, kos lebih sedikit bagi mereka yang ingin membayar untuk bermain seperti wira tersebut jika mereka tidak mahu menghabiskan berjam-jam untuk memperoleh kredit tersebut.

Walaupun ini adalah langkah baik dari EA untuk mengurangkan kos berkat reaksi pemain, ia sebenarnya tidak sepatutnya berlaku di tempat pertama. Pendirian EA jelas di mana ia percaya bahawa ia boleh menghilangkannya kerana Star Wars peminat akan membayar apa sahaja untuk mengakses francais yang mereka gemari. EA jelas tidak mempercayai orang yang sangat membenci transaksi mikro.

Inilah semua perkara lain yang perlu anda ketahui Star Wars Battlefront 2.

Star Wars Battlefront 2: Semua yang perlu anda ketahui

Star Wars Battlefront 2: Tarikh pengeluaran

Star Wars Battlefront 2 kini hadir di PC, PS4 dan Xbox One.

Star Wars Battlefront 2: Praorder dua PS4 Battlefront 2

Sony telah mengumumkan akan melancarkan dua edisi terhad Star WarsTepi perang2 Himpunan PS4.

Yang paling menarik ialah kumpulan PS4 Pro yang terdiri daripada Star Wars konsol bertema dan pengawal DualShock 4 yang sepadan - lengkap dengan kemasan cermin dan logo First Order dan Rebellion. Ia juga dilengkapi dengan salinan fizikal Star Wars Battlefront 2 Deluxe Edition. Bundel kedua, lebih murah terdiri daripada Jet Black 1TB PS4 Slim, satu alat kawalan dan salinan edisi standard permainan.

Kedua-dua bundel telah diumumkan untuk Eropah dan UK namun, pada saat penulisan, tidak ada peruncit yang membawanya atau menawarkan harga.

//youtube.com/watch?v=-EGaJ3FQKok

Star Wars Battlefront 2: Maklum balas beta berubah

Mengikuti Star Wars Battlefront 2 beta berbilang pemain, pemaju permainan DICE telah bertindak balas terhadap kebimbangan peminat.

Menariknya, selama beta terdapat banyak protes pada sistem Loot Crate dan perkembangan pemain umum. DICE mengatakan bahawa ia sedang mempertimbangkan kedua-dua masalah tersebut dan telah menyatakan bahawa ia mungkin mengubah mod permainan Strike untuk mengubahnya menjadi jenis permainan pusingan "terbaik dari tiga" dan bukannya penyediaan pemenang satu pusingan.

DICE juga menyatakan akan meningkatkan kemampuan Penyusupan kelas Pakar kerana mereka percaya bahawa ini adalah sentuhan yang kuat sekarang. Sebagai sebahagian daripada tindakan penyeimbangan itu, ia akan meningkatkan First Flametrooper yang mereka percaya kurang bertenaga.

Selain perubahan permainan, DICE juga ingin membawa sistem baru untuk memastikan pemain dapat dikumpulkan semasa perlawanan. Untuk memastikan ini berfungsi, DICE juga ingin memberi ganjaran kepada pemain yang bertelur - walaupun ia hanya akan melaksanakannya semasa pelancaran.

Star Wars Battlefront 2: Kempen pemain tunggal

Star Wars Battlefront IIKempen pemain tunggal adalah, jelas, yang paling hangat mengenai pembebasan tahun ini. Daripada hanya melemparkan anda dalam peranan sebagai askar pemberontak, EA dan DICE telah berhenti dari konvensyen dan melemparkan anda dalam peranan sebagai askar pasukan khas Imperial. Bermain sebagai Iden Versio, komandan Inferno Squad, Star Wars BattlefrontII menugaskan anda untuk menjatuhkan sampah pemberontak yang mengancam kestabilan Empayar.

Bercakap dengan Poligon semasa Perayaan Star Wars, Mark Thompson dari EA Motive menjelaskan bahawa Battlefront II pasukan "ingin memberikan pahlawan Empire dengan cara yang sama [yang dimiliki pemberontak]". Kisah Iden Versio berlaku sejurus selepas pemusnahan Death Star II (kisah dari Empayar menyerang kembali dan Kepulangan Jedi) dan bertujuan untuk menunjukkan bahawa, semasa pasukan pemberontak merayakan kemenangannya, pasukan Imperial merasa hancur dan lebih terdorong untuk membalas maharaja mereka. Ini hampir seperti kisah penghubung untuk menjelaskan bagaimana Empayar berjaya bertahan walaupun nampaknya telah hancur total pada akhir Kepulangan Jedi.

Star Wars Battlefront 2: Ia terletak di ketiga-tiga trilogi

Star Wars Battlefront hanya tertumpu pada trilogi asal filem, meletakkan pemain dalam episod IV, V dan VI. Dalam Star Wars Battlefront 2, namun, DICE membuang segalanya ke dalam periuk dengan peta dan mod yang memfokuskan pada ketiga-tiga era Star Wars Alam semesta.

Masih belum jelas apa yang dimaksudkan dengan ini, tetapi mengharapkan wira yang dapat dimainkan dari setiap kumpulan trilogi. Kami juga tahu bahawa peta dari tiga episod pertama akan tersedia, bersama dengan peta dari trilogi tengah. Oleh kerana trilogi terakhir belum diselesaikan, sukar untuk mengatakan kawasan mana yang akan diperjuangkan - walaupun mengharapkan beberapa Jedi Terakhir DLC akan datang sebaik sahaja filem ini tiba di pawagam pada akhir tahun ini.

bintang_wars_battlefront_2

Star Wars Battlefront 2: Berbilang pemain

Di samping pengumuman kempen pemain tunggal, EA juga menggoda kumpulan penambahan berbilang pemain baru. Pertempuran besar 40 v 40 dari Tepi perang kembali dan anda juga akan dapat bermain sebagai watak dari setiap era Star Wars semesta - bermaksud peta dari setiap entri dalam siri ini dapat dimainkan.

Sejauh ini kita tahu bahawa Darth Maul, Kylo Ren, Rey, Yoda, Darth Vader dan Luke Skywalker semuanya membuat pemotongan dan kemungkinan lebih banyak akan diumumkan menjelang pelepasan 17 November. EA juga telah mengumumkan bahawa co-op split-screen boleh dilakukan pada versi konsol Star Wars Battlefront 2 supaya anda dapat memanfaatkan permainan dengan sebaiknya. Malangnya, permainan split-screen hanya tersedia ketika bermain di luar talian dan pemain PC sama sekali tidak mempunyai pilihan - mungkin kerana EA sedar tidak ada yang benar-benar menggunakan PC untuk permainan co-op layar yang sama.

Star Wars Battlefront 2: Tiada musim berlalu

Ya, anda membacanya dengan betul, Star Wars Battlefront 2 tidak disertakan dengan Season Pass untuk membeli. Melihat begitu banyak orang telah jatuh cinta dengan idea Season Pass, dan hakikat bahawa mengunci kandungan di belakangnya hanya membahagikan Tepi perang komuniti, EA telah memutuskan perkara terbaik yang harus dilakukan adalah menghapuskannya sepenuhnya.

EA belum membahas spesifik selepas pelancaran Star Wars Battlefront 2 sebentar tadi, tapi perlu diingat Titanfall 2 tidak dilancarkan dengan DLC berbayar - semuanya percuma. Saya akan terkejut jika Star Wars Battlefront 2 mengadopsi model yang sama - hanya kerana sudah mempunyai penonton yang lebih besar daripada Titanfall 2 memang - tetapi memang kelihatan seperti itu

Star Wars Battlefront 2: Tiada mod VR

Lihat pengembangan Destiny 2 "Gods of Mars" yang terdengar terlalu bagus untuk menjadi tarikh tayangan Death Stranding yang sebenar: Jangkakan butiran baru di Tokyo Game Show, kata Kojima Red Dead Redemption 2 yang dilancarkan untuk pujian kritikal

Medan perang 2

Criterion pembangun bersama telah menyatakan bahawa tidak akan ada mod VR Star Wars Battlefront II. Walaupun telah bekerja pada VR-eksklusif Rogue One: X-Wing VR Mission untuk Star Wars Battlefront, Pengurus besar Criterion, Matt Webster mengesahkan bahawa ia tidak akan melihat semula medium - sekurang-kurangnya tidak semasa pelancaran.

"Pada satu ketika, kita dapat duduk dan menghabiskan berjam-jam untuk bercakap di mana VR perlu pergi untuk bekerja dengan [Battlefront 2], kerana dalam hal seperti ini, anda melakukan tugas sebagai juruterbang pejuang," jelasnya dalam temu bual dengan Metro. "Membuat demo VR benar-benar memberitahu kerja yang sedang kita lakukan sekarang. Oleh itu, terdapat banyak jiwa misi VR di Starfighter Assault. "

Pengumuman Webster datang sebagai tamparan hebat Star Wars Battlefront 2 peminat yang mungkin berharap akan penyertaan PlayStation VR kerana surat berita yang salah yang dihantar oleh Sony. Dalam buletin, Sony menekankan perkara itu Medan perang 2 akan datang dengan sokongan untuk PSVR, tetapi kemudian mengeluarkan pernyataan yang mengatakan bahawa "tidak ada yang diumumkan mengenai sokongan VR untuk Star Wars Battlefront II.”

Recent Posts