Pokémon Go hack: Cara berkembang Eevee menjadi Vaporeon, Flareon, Jolteon dan sekarang Espeon atau Umbreon

Gambar 1 dari 17

Pokémon Go hack: Cara berkembang Eevee menjadi Vaporeon, Flareon, Jolteon dan sekarang Espeon atau Umbreonreddit_calexy4
jonathan_theriotimgur
imgur
reddit_raidy_
reddit_danceswithhishands
twitter_rambologi101
reddit_kjazetti
reddit_reddit2213
redditcompoundgc161
redditnormandcass27
redditrjccj
slack_for_ios_upload_1
toyota_wec_team
twitter_peteyplastik
twitter_stuartjritchie
twitter_isaac_alarcon
reddit_luschiss
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Sekiranya anda masih bermain Pokémon Go, anda mungkin telah menangkap sebilangan besar Eevees. Atas permukaan. cukup mudah untuk menolak perkara kecil itu kerana jika kita jujur, itu adalah Pokémon yang paling tenang, menyedihkan, tidak berguna yang akan anda temui. Namun, setiap Eevee menyimpan rahsia yang menarik - sebenarnya berpotensi untuk menjadi salah satu makhluk paling ganas dalam barisan anda.

Sekiranya anda pernah melihat kartun, bermain permainan Nintendo, atau bahkan bermain permainan kad, anda akan tahu bahawa Eevee sebenarnya boleh berkembang menjadi salah satu daripada tiga Pokémon yang sangat hebat. Sama ada Vaporeon yang sangat jarang berlaku, Jolteon berkuasa elektrik, atau Flareon berasaskan api anda, Eevee mempunyai masa depan yang hebat di depannya.

Pokémon yang Eevee anda kembangkan biasanya sangat rawak Pokémon Go, tetapi peretasan cepat yang akan kami tunjukkan membolehkan anda memilih yang mana dari tiga jalan evolusi yang akan diambil oleh Eevee anda. Oleh itu, jika anda ingin tahu bagaimana mengembangkan Eevee menjadi Vaporeon, Jolteon, dan Flareon dan memilih "Eevvolution" yang anda mahukan, teruskan membaca.

Bagaimana Evolusi Berfungsi?

Sekiranya anda baru menggunakan Pokemon Go, anda mungkin tidak sepenuhnya terbiasa dengan evolusi makhluk animasi ini, jadi kami akan memberi anda jangka pendek. Sekiranya anda bermain sebentar, anda boleh melangkau langkah ini dan terus menuju Eevee yang sedang berkembang.

Apabila anda menangkap Pokemon, anda dapat menggunakannya dalam pertempuran serbuan, menghantarnya, atau menyimpannya dan berkembang menjadi sesuatu yang baru. Biasanya, mengembangkan rakan anda bermaksud bahawa ia akan menjadi lebih kuat dan lebih kuat daripada yang asal. Kadang kala Pokemon akan mengekalkan sifat fizikal yang serupa dengan yang asli, tetapi ada yang kelihatan sama sekali berbeza.

Anda boleh mengembangkan Pokemon anda dengan memberi gula-gula. Kadang-kadang memerlukan banyak masa dan gula-gula, waktu lain tidak begitu banyak. Eevee misalnya, memerlukan 25 gula-gula untuk berkembang.

Sebelum mengembangkan Pokemon anda, periksa PokeDex untuk melihat apa yang dapat mereka ubah. Setiap evolusi mempunyai kekuatan dan kelemahan yang berbeza, jadi periksa sebelum melakukan apa-apa.

Evolusi Eevee

Sekiranya anda bersiap sedia untuk bertempur tetapi bermula dengan Eevee, penting untuk mengetahui pilihan anda. Pada masa ini, makhluk kecil itu mempunyai lapan kemungkinan evolusi.

Tiga yang pertama dalam senarai adalah evolusi asas anda. Vaporeon, Jolteon, dan Flareon semuanya dapat diperoleh dengan memberi makan gula-gula Eevee. Walau bagaimanapun, evolusi yang anda terima sangat rawak, jadi anda tidak boleh memilih tanpa mengambil tindakan yang akan kita bincangkan di bawah.

Yang lain dalam senarai hanya dapat diperoleh dengan menggunakan taktik khas.

Bagaimana Mengembangkan Eevee

Pada tahun 2020, terdapat lebih banyak evolusi yang tersedia tetapi sayangnya, kami belum mempunyai Sylveon.

Nasib baik, ada jalan penyelesaian untuk berkembang Eevee. Yang perlu anda buat hanyalah menukar nama panggilan untuk mendapatkan evolusi yang anda mahukan.

Pokémon Go hack: Bagaimana mengembangkan Eevee anda menjadi Vaporeon, Jolteon atau Flareon

Seperti yang ditemui oleh orang-orang di Reddit, mengganti nama Eevee anda "Rainer", "Sparky" atau "Pyro" sebelum dikembangkan akan memberi anda evolusi yang sesuai. Contohnya, jika anda mengejar Flareon, anda harus mengganti nama Eevee anda "Pyro", menyimpan dan memulakan semula permainan anda - dan kemudian mengembangkannya.

Peretasan ini juga berlaku untuk kemas kini Pokemon Go Gen 2 untuk Espeon dan Umbreon. Sekiranya anda menyimpan 25 gula-gula Eevee, anda perlu melakukan perkara berikut untuk memasukkan dua evolusi baru ke koleksi anda: gunakan nama "Sakura" di Eevee anda untuk berkembang menjadi Espeon, dan gunakan nama "Tamao" untuk mengembangkan Eevee ke Umbreon.

Ini adalah kisah yang serupa dengan Pyro, Sparky dan Rainer; nama Sakura dan Tamao adalah rujukan kepada Pokemon siri anime yang asli. Sakura dan Tamao menjadi dua daripada lima saudara perempuan Kimono.

Ini bukan kali pertama Pokémon Go telah memasukkan anggukan kepada siri asal. Sekiranya anda ingin menjadikan Pikachu sebagai Pokémon permulaan, anda harus secara longgar mengikuti plot episod pertama kartun "Pokémon, I Select You!".

Satu perkara lain yang perlu diingat. Peretasan ini nampaknya berfungsi SEKALI untuk setiap evolusi di Pokémon Go, jadi anda boleh menggunakannya di tiga Eevees yang berbeza untuk mendapatkan Flareon, Jolteon, Vaporeon, Espeon dan Umbreon. Apa yang tidak akan dilakukannya adalah membantu anda memperoleh dua atau tiga evolusi yang sama berturut-turut.

Nama samaran yang sesuai untuk evolusi yang paling banyak ada sekarang adalah seperti berikut:

 • Vaporeon - Rainer
 • Jolteon - Sparky
 • Flareon - Pyro
 • Espeon - Sakura
 • Umbreon - Tamao
 • Leafeon - Linnea
 • Glaceon - Rea

Cara Menukar Nama Panggilan Pokemon Anda

Sekarang setelah kami mengetahui nama panggilan yang akan kami gunakan untuk mendapatkan evolusi yang diinginkan, anda harus mengetahui cara menukar nama panggilan tersebut.

Mulakan dengan membuka aplikasi Pokemon Go dan mengetuk bola Poke di bahagian bawah skrin anda. Tinjau dan pilih Eevee yang sedang anda kembangkan (pastikan ia adalah tahap tinggi jika boleh).

Ketuk ikon pensil di sebelah Eevee (kami telah mengemas kini nama samaran untuk Sparky tetapi anda akan mengatakan Eevee).

Sekarang, taip nama samaran yang sesuai dan ketik ‘Simpan’.

Sekarang, anda boleh mula memberi makan gula-gula Eevee dan mendapatkan makhluk berkembang sempurna yang anda mahukan.

Sekiranya anda belum mempunyai Eevee, terus cari dan mungkin mula menetas telur dengan mengikuti panduan kami di sini.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found