Cara Mencari Kod Rujukan DoorDash Anda

DoorDash sering mengadakan pelbagai promosi dan potongan harga, dan ia mempunyai sistem rujukan. Sekiranya anda mencari maklumat ini, kemungkinan besar anda adalah pelanggan, tetapi anda mungkin juga seorang Dasher.

Cara Mencari Kod Rujukan DoorDash Anda

Dalam mana-mana keadaan, kami akan membantu anda mencari kod rujukan DoorDash anda. Memang, bukan satu-satunya pelanggan yang boleh mengajak rakan mereka menggunakan DoorDash. Walaupun mereka mendapat kupon rujukan yang dapat mereka gunakan untuk pesanan mereka, Dashers mendapat bonus rujukan. Tetap bersama kami dan pelajari cara meraih faedah rujukan DoorDash.

Sekiranya Anda Pelanggan

Aplikasi DoorDash mungkin membingungkan anda jika anda pengguna baru, dan ini dibenarkan kerana terdapat dua set aplikasi untuk peranti Android dan iOS. Sebagai pelanggan, anda perlu mendapatkan aplikasi Penghantaran Makanan. Berikut adalah pautan untuk pengguna Android dan satu untuk pengguna Apple.

Ikuti langkah-langkah ini untuk mencari kod rujukan DoorDash anda:

  1. Lancarkan aplikasi di tablet atau telefon anda.
  2. Pilih pilihan Akaun.
  3. Kemudian, ketik Rujuk Kawan, Dapatkan $.
  4. Anda akan sampai di halaman rujukan DD anda. Di sini, anda dapat melihat kod rujukan anda. Anda boleh membagikannya melalui media sosial, SMS, atau e-mel. Pilih pilihan yang anda suka dan mulailah berkongsi kod anda dengan segera.

Di halaman ini, anda juga dapat melihat kupon rujukan DoorDash semasa dan sebelumnya (jika seseorang memesan dengan pautan anda) dan jemputan.

Cari Kod Rujukan DoorDash Anda

Sekiranya Anda Pemandu

Pemacu DoorDash mempunyai aplikasi yang berbeza untuk diri mereka sendiri. Mereka menggunakan aplikasi DoorDash Driver, tersedia secara percuma di Google Play Store dan App Store.

Inilah cara merujuk rakan anda untuk menjadi Dashers:

  1. Lancarkan aplikasi Pemacu pada peranti mudah alih anda.
  2. Kemudian, tekan Dash dari menu Laman Utama.
  3. Pilih pilihan Rujuk Kawan.
  4. Halaman ini akan menunjukkan kepada anda maklumat rujukan Dasher asas (seberapa besar bonus yang anda dan jemputan dapat). Pilih Jemputan.
  5. Anda boleh menghantar kod rujukan Dasher anda melalui e-mel, SMS, Twitter, atau Facebook.

Insentif Rujukan untuk Pelanggan

Pelanggan DoorDash mendapat kupon rujukan setiap kali seseorang menyelesaikan pesanan dengan kod rujukan mereka. Walau bagaimanapun, pesanan mereka perlu memenuhi syarat dengan program arahan DoorDash. Buat masa ini, pesanan yang memenuhi syarat adalah untuk pembelian $ 12 atau lebih tinggi.

Anda tidak dapat memperoleh kupon rujukan yang tidak terbatas. Sekarang, hadnya adalah 25, yang bermaksud bahawa anda tidak akan mendapat kupon rujukan tambahan selepas itu. Perhatikan bahawa rakan anda perlu menggunakan kod anda untuk pesanan DoorDash pertama mereka. Sekiranya mereka memesan melalui aplikasi sebelumnya, pembelian mereka tidak akan memenuhi syarat untuk kupon anda.

Anda akan mendapat kupon rujukan dalam masa 24 jam dari pesanan yang layak. Anda dapat menggunakannya dengan segera, dan ini akan berlaku untuk pesanan berikut secara automatik. Potongan maksimum yang anda dapat dengan kupon rujukan adalah $ 15.

Jangan ragu untuk menghantar kod rujukan anda kepada seberapa banyak orang yang anda mahukan, selagi anda tidak menyiarkannya di laman web komersial seperti eBay.

Cara Mencari Kod Rujukan DoorDash

Insentif Rujukan untuk Pemandu

Walaupun pelanggan DoorDash mendapat kupon rujukan, Dashers mendapat bonus. Selain itu, orang yang mereka rujuk juga mendapat satu. Ini adalah situasi menang-menang, jadi jika anda ingin menjadi Dasher, pasti gunakan pautan rujukan untuk mendaftar.

Peraturannya mudah. Orang yang anda rujuk perlu membuat jumlah penghantaran yang diperlukan dalam bulan pertama mereka memandu. Kami tidak dapat memberitahu anda jumlah penghantaran minimum yang tepat, kerana ia berbeza dari bandar ke bandar.

Jumlah bonus juga tidak tetap. Beberapa Dashers mendakwa bahawa mereka mendapat bonus $ 750 yang besar, sementara kebanyakan mendapat sekitar $ 300. Dalam kedua-dua kes, pemandu yang merujuk nampaknya berbaloi untuk kedua-dua pihak. Tambahan pula, insentif ini lebih memotivasi daripada yang menjadi rujukan pelanggan.

DoorDash beroperasi di banyak bandar utama A.S. dan beberapa bandar di Kanada. Periksa laman web mereka untuk melihat sama ada anda boleh Dash di kawasan anda. Pastikan anda menggunakan pautan rujukan untuk mendaftar sekiranya anda baru.

Mudah sebagai pai

Mencari dan berkongsi kod rujukan DoorDash anda adalah berjalan-jalan di taman. Pastikan menggunakannya tidak kira sama ada anda pelanggan atau pemandu, faedahnya terlalu baik untuk dilalui. Pemandu sedikit lebih baik, tetapi memerlukan lebih banyak usaha untuk membuat penghantaran daripada membuat pesanan di aplikasi.

Berapa ramai rakan yang anda jemput? Berapa banyak yang diikuti? Adakah terdapat sesuatu yang ingin anda ubah mengenai sistem rujukan? Hantarkan jawapan dan soalan anda di ruangan komen di bawah.

Recent Posts