Cara Mendapatkan Pertolongan di Destiny 2

"Power creep" adalah masalah dalam banyak permainan video dengan kandungan yang baru diluncurkan. Ia biasanya berlaku apabila permainan memperkenalkan kebolehan atau senjata baru, menjadikan yang lebih tua kurang diberi kuasa sebagai perbandingan.

Cara Mendapatkan Pertolongan di Destiny 2

Walau bagaimanapun, Destiny 2's Recluse mungkin merupakan senjata lama, tetapi masih boleh dimiliki. Hari ini, banyak pemain masih memperkatakannya walaupun mempunyai pilihan senjata yang lebih baru.

Adakah anda tertanya-tanya bagaimana untuk mendapatkan senapang mesin penghormat ini untuk diri sendiri? Syukurlah, ia masih tersedia pada tahun 2021 melalui pencarian. Teruskan membaca untuk mengetahui cara mendapatkan Recluse di Destiny 2.

Cara Mendapatkan Senjata Rekluse di Destiny 2

Kami akan memperkenalkan statistik senjata dan ciri-ciri unik sebelum mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkan Recluse untuk diri anda sendiri. Dengan cara ini, anda akan memahami mengapa Recluse tetap menjadi pilihan yang sesuai untuk mod permainan PvP hari ini.

Statistik dan Ciri-ciri Rekluse

Perkara pertama yang mungkin anda perhatikan di Recluse adalah jarangnya Legenda. Ia juga senapan mesin ringan, dan seperti yang lain di kelas ini, mempunyai kebakaran yang tinggi. Recluse sangat ringan, membolehkan pemain bergerak dan menembak dengan pantas.

Pistol submachine ini dapat mengatasi kerosakan Void, menembak pada kadar 900 RPM pada auto penuh. Sebagai senjata utama, anda dapat mengisi semula bekalan anda dengan cepat daripada membunuh. Ambil setiap peluang untuk mengambil beberapa peluru, kerana kadar api yang tinggi dan faedahnya akan terbakar melalui majalah sebelum anda menyedari.

Berikut adalah statistik Recluse:

 • 15 Kesan
 • 41 Julat
 • 52 Kestabilan
 • 67 Pengendalian
 • 35 Muatkan Kelajuan
 • 36 Putaran di majalah
 • 13 Zum
 • 67 Saiz Inventori
 • 55 Matlamat Membantu
 • 100 Recoil

Seterusnya, mari kita lihat Manfaat Recluse dan apa yang mereka lakukan:

 • Putaran Ricochet

Perk ini membolehkan anda menembak di permukaan yang keras dan menggunakannya untuk memesongkan pusingan. Pusingan mengalami kerosakan yang sama seperti sebelumnya, dan anda mungkin masih mencapai sasaran anda dengan cara ini. Ricochet Rounds juga meningkatkan kestabilan dan memberi sedikit peningkatan.

 • Memberi Frenzy

Dengan Feeding Frenzy, anda dapat memuat semula senjata anda dengan cepat. Syarat untuk mencetuskan Perk ini adalah menjaringkan gol. Sekiranya anda terus membunuh musuh, anda boleh menukar majalah dengan cepat dan berterusan.

 • Rangka Ringan

The Recluse adalah senjata yang sangat ringan yang mengendalikan seperti mimpi. Anda dapat menarik, menyingkirkan, mengarahkan pemandangan, dan bergerak lebih cepat tanpa halangan senjata.

 • Senapang Poligonal

Polygonal Rifling meningkatkan kestabilan stat. Semakin tinggi kestabilan senjata anda, semakin kurang daya tarikan yang anda dapat ketika menembak. Kelebihan ini diterjemahkan ke dalam ketepatan yang lebih tinggi.

 • Sarjana Senjata

The Recluse sudah dapat mengeluarkan peluru dengan cepat, tetapi jika anda membunuh musuh, Master of Arms akan mencetuskan. Perk ini memberi anda bonus kerosakan sementara, dan memasangkannya dengan Feeding Frenzy untuk mencairkan lawan sebaik sahaja mereka muncul dalam pandangan anda.

Seperti yang anda lihat, Faedah Recluse semuanya ditujukan untuk pertempuran PvP. Anda boleh mengosongkan majalah, memuat semula dengan cepat, dan terus menembak, semuanya dalam masa yang singkat. Dalam PvP, di mana masa reaksi, kerosakan, dan kemahiran sangat penting, mempersenjatai diri dengan Recluse akan memberi anda kelebihan berbanding beberapa pemain.

Semakin agresif anda bermain, semakin banyak anda boleh mencetuskan Master of Arms dan Feeding Frenzy. Kedua-dua Manfaat inilah yang menjadikan Recluse bersinar, menyebabkan kerosakan teruk sesaat.

Pada masa lalu, permintaan untuk Recluse tinggi kerana statistik dan Keuntungannya yang menarik.

Malangnya, dengan kedatangan senjata baru, Recluse semakin popular. Walaupun begitu, tidak bijak untuk memandang rendah senjata lama.

Memperoleh Recluse

Dengan pengenalan Recluse, kami akan beralih ke bagaimana anda boleh mendapatkannya. Langkah-langkah itu sendiri lurus. Namun, ia adalah proses yang tidak disukai oleh banyak pemain.

Inilah cara anda mendapatkan Recluse:

 1. Pertama, lawati Lord Shaxx.

 2. Dengan bercakap dengannya, anda dapat memperoleh pencarian bernama "From the Mouths of Babes."

 3. Setelah pencarian ini dicetuskan, mulailah bermain di Crucible.

 4. Terus bermain sehingga anda sampai di peringkat Kemuliaan "Fabled" dan menangi 100 pertandingan Crucible.

 5. Apabila anda memenuhi kedua-dua syarat, anda melengkapkan "The Stuff of Myth" Triumph.
 6. Setelah banyak mengisar, kembali kepada Lord Shaxx dan bercakap dengannya.

 7. Dia mengucapkan tahniah kepada anda dan memberi anda Recluse.

Sekiranya anda sudah mencapai Kemenangan sebelum memulakan "From the Mouths of Babes", anda hanya perlu memulakan semula Destiny 2 untuk dicetuskan. Ingatlah untuk memulakan semula setelah mendapat pencarian, kerana melakukannya terlalu awal tidak akan membantu. Sekiranya anda mengikuti arahan ini, anda boleh mendapatkan Recluse serta merta dari Lord Shaxx.

Oleh kerana anda harus berusaha sehingga Fabled dan memenangi 100 pertandingan Crucible, kami yakin anda akan mendapat beberapa nasihat yang berguna.

Nasihat yang boleh dibuat

The Crucible adalah tempat yang tidak dapat dimaafkan, kerana kebanyakan Penjaga seperti anda bermain untuk menang. Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda mendapatkan Recluse dengan lebih mudah:

 • Cuba jangan bermain solo

Walaupun bermain bersendirian masih berfungsi untuk anda, anda mungkin mengalami kekalahan dengan mudah dan sukar untuk pulih. Cari beberapa rakan pakar PvP yang hebat untuk dimainkan, dan mereka akan membantu menjadikan 100 kemenangan Crucible menjadi kurang tertekan.

Sekiranya anda tidak mengenali sesiapa yang bermain Destiny 2, anda masih boleh bermain di Crucible. Anda harus bersiap untuk mengalami kehilangan garis dan pertumbuhan yang tidak stabil.

 • Berpegang pada rakan atau rakan sekerja

Crucible Bersaing membolehkan anda bermain dengan rakan atau puak anda. Berhampiran peringkat Fabled, pasukan bomba cenderung menjadi kumpulan orang yang sudah siap sedia mengenali satu sama lain, dan bergabung dengan pasukan rawak tanpa komunikasi boleh menjadi bencana. Pada ketika ini, anda juga dapat mengalami coretan kehilangan yang mengerikan yang dapat membuat anda kembali sangat kuat.

 • Melabur dalam Gear yang hebat

Tahap kuasa bukanlah faktor dalam Crucible untuk menjadikan PvP seimbang. Walau bagaimanapun, Gear yang anda lengkapkan membuat perbezaan. Terdapat enam statistik perisai yang harus anda ketahui yang boleh membuat perbezaan dalam perlawanan:

 1. Pemulihan untuk kelajuan pertumbuhan semula kesihatan

 2. Ketahanan untuk ketahanan kerosakan

 3. Mobiliti untuk kelajuan dan ketinggian lompatan

 4. Intellect for Super cooldown menurun

 5. Kekuatan untuk cooldowns serangan jarak dekat yang lebih pendek

 6. Disiplin untuk mengurangkan cooldown bom tangan

Bergantung pada gaya permainan dan permainan anda, anda harus menaik tarafnya dengan sewajarnya. Pemulihan selalu dialu-alukan, kerana anda harus kembali berjuang secepat mungkin. Secara keseluruhan, cuba memaksimumkan statistik mengikut kemampuan yang paling anda gunakan.

 • Hadirkan beban terbaik anda

Sekiranya anda mempunyai senjata PvP yang kuat, bawalah juga. Anda berada di sini untuk menang, jadi pastikan anda tidak meletakkan diri anda kembali. Sekiranya beban anda menghapuskan pasukan musuh dengan cepat dan cekap, tetap berpegang teguh.

Ingatlah peta semasa, kerana anda harus menukar beban untuk menampungnya. Melengkapkan senjata anda ke alam sekitar akan mengagumkan.

Cara Mendapatkan Hiasan Tali di Destiny 2

The Recluse mempunyai Hiasan yang dipanggil Itsy-Bitsy Spider. Anda boleh mendapatkannya dengan menyahsulit Engram Cerah. Terdapat tiga cara untuk mendapatkan Engram Cerah:

 • Capai tahap maksimum, yang boleh berbeza-beza bergantung pada DLC
 • Isi meter XP anda pada penutup paras
 • Beli perak

Namun, kerana Itsy-Bitsy Spider adalah penurunan Engram Musim 6, ia tidak tersedia.

Soalan Lazim Tambahan

Masih bolehkah anda mendapatkan Recluse di Season of the Worthy?

Musim Worthy berakhir pada 9 Jun 2020. Masih mungkin untuk mendapatkan Recluse, dan anda masih boleh menerima Recluse selagi anda bercakap dengan Lord Shaxx.

Bolehkah anda mendapatkan Recluse di Shadowkeep?

Shadowkeep adalah DLC 2019 untuk Destiny 2. Seperti disebutkan dalam jawapan di atas, Anda juga dapat memperoleh The Recluse dengan berbicara dengan Lord Shaxx. Selagi anda menyelesaikan pencarian, anda akan menerima Recluse.

Hancurkannya

Sehingga hari ini, anda boleh bergantung pada Recluse kerana sinergi DPS dan Perk yang tinggi. Dengan senjata senapang ini di tangan, anda akan mendapati musuh yang cair dengan tembakan pantas adalah tugas yang mudah. Walaupun dengan banyak senjata baru dan kuat, Recluse masih dapat memiliki senjata sendiri hingga kini.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk mendapatkan Recluse untuk anda? Apa senjata lain yang hampir dengannya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found