Tawaran Chromebook Black Friday Terbaik 2017: Laptop Chrome OS terbaik yang ditawarkan Black Friday

Black Friday ada di antara kita. Tidak, hari yang dimaksud belum sampai di sini - iaitu pada hari Jumaat 24 November - tetapi itu tidak menghalang senarai panjang peruncit teknologi UK daripada menolak tawaran mereka lebih awal. Dan Chromebook, budak lelaki ada banyak tawaran yang akan diambil sekarang.

Tawaran Chromebook Black Friday Terbaik 2017: Laptop Chrome OS terbaik yang ditawarkan Black Friday

Betul, jika anda telah mempertimbangkan untuk menyerahkan wang tunai yang anda hasilkan untuk komputer riba Chrome OS baru-baru ini, inilah masanya untuk melakukannya.

BACA SETERUSNYA: Tawaran komputer riba Black Friday terbaik

Masalahnya ialah, terdapat banyak tawaran Chromebook yang hebat pada masa ini, sehingga semuanya dapat merasa sedikit keterlaluan. Jangan risau, kami telah mengumpulkan senarai tawaran Chromebook kegemaran kami pada Hari Jumaat Hitam ini, untuk menjimatkan pencarian anda sendiri.

Tawaran Chromebook Black Friday 2017 terbaik

1. Asus Chromebook Flip (Dah £ 600, sekarang £ 430)

best_black_friday_chromebook_deals_2017_uk_asus_chromebook_flip

Yang paling mahal dalam senarai ini, tetapi jangan biarkan ini membuat anda kecewa, Asus ’Chromebook Flip adalah pembelian yang hebat jika anda mempunyai perubahan ganti. Sebenarnya, ia adalah salah satu Chromebook terbaik 2017 yang ditawarkan, lengkap dengan paparan HD Penuh 12.5 inci, pemproses Intel Core m, RAM 4GB dan penyimpanan onboard 64 GB. Chromebook Flip Asus mungkin merupakan pembelian terbaik yang anda buat tahun ini.

2. Chromebook Asus C300 (Dulu £ 250, sekarang £ 130)

best_chromebook_deals_black_friday_2017_uk_asus_c300

Chromebook C300 Asus murah, sangat menggelikan. Ini bukan untuk mengatakan ia adalah kekacauan besar - Asus telah menyediakan Chromebook dengan harga yang sangat baik di sini, lengkap dengan pemproses Intel Celeron, RAM 2GB dan storan flash onboard 32 GB. Pasti, anda hanya boleh membelinya dengan warna biru, tetapi siapa yang peduli apabila anda menghabiskan sedikit ini?

Beli sekarang dari Currys PC World

3. Acer Chromebook R11 (Dulu £ 230, sekarang £ 148)

best_chromebook_deals_black_friday_2017_acer_chromebook_11

Sekiranya anda mengambil Chromebook, inilah yang perlu anda dapatkan. Acer's Chromebook R11 adalah Chromebook yang anda bayangkan semasa anda mengimpikan komputer riba Chrome OS yang sempurna - ia cukup murah, kecil dan ringan untuk memuatkan ransel anda, atau mungkin beg tangan besar anda. Dan dengan harga £ 150 yang sedikit, harganya juga sangat murah.

4. Dell Chromebook 11 (Dulu £ 240, sekarang £ 204)

best-chromebook-Deals-dell-chromebook-11

Chromebook 11 kecil Dell adalah Chromebook kasar yang murah dan ceria - sesuai untuk kanak-kanak kecil (atau sesiapa sahaja yang penuh dengan masalah butterfingers). Ia dibina dengan baik dan sesuai untuk bekerja di mana sahaja. Apa lagi yang boleh anda minta?

Beli sekarang dari ebuyer

5. Acer Chromebook 14 (Dulu £ 250, sekarang £ 180)

best-chromebook-Deals-acer-chromebook-14

Chromebook Acer 14 adalah salah satu yang terbaik. Berkat kualiti binaannya yang tidak terkalahkan, Chromebook 14 dibina untuk menahan ujian masa. Ringkasnya, ia adalah peranti premium yang tepat dengan harga yang tidak begitu premium.

6. HP Chromebook 11 (Dah £ 198, sekarang £ 180)

best-chromebook-Deals-hp-chromebook-11

Chromebook terakhir dalam senarai ini juga tidak begitu buruk. Dilengkapi dengan pemproses Intel Celeron N3060, RAM 2GB dan paparan 1,366 x 758, Chromebook 11 HP mempunyai jangka hayat bateri 12.5 jam. Tidak teruk - Chromebook ini akan bertahan lebih daripada penggunaan sehari dengan sekali caj, dan kemudian beberapa.

Beli sekarang dari Laptop Langsung

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found