Cara Mendapatkan Armor Mandalorian di Fortnite

Mandalorian kini sangat popular, jadi tidak hairanlah jika pemaju menambahkan kulit Mandalorian sebagai hadiah untuk membeli Battle Pass pada musim kelima Fortnite. Selain watak utama, anda juga boleh membuka baju besi beskar dan Child. Sekiranya anda berminat untuk melakukannya, baca panduan kami untuk mengetahuinya.

Cara Mendapatkan Armor Mandalorian di Fortnite

Dalam artikel ini, kami akan memberikan arahan terperinci mengenai membuka kunci perisai beskar dan menyelesaikan misi yang sepadan. Selain itu, kami akan menjawab beberapa soalan yang paling biasa berkaitan dengan kulit bertema Mandalorian dalam permainan.

Bagaimana untuk membuka kunci Armor Mandalorian Beskar di Fortnite?

Untuk mendapatkan perisai beskar penuh di Fortnite, anda harus menyelesaikan banyak pencarian. Cari senarai keperluan dan ganjaran di bawah:

 1. Lawati kapal karam Mando di Razer Crest untuk mendapatkan baju besi bahu. Untuk mencari kapal, buka peta anda dan pergi ke "???" tanda di Sandy Point. Sebaik sahaja anda melihat asap, anda akan dekat dengan kapal.

 2. Untuk mendapatkan topi keledar, anda perlu melengkapkan karunia dalam lima minit.

 3. Untuk mendapatkan perisai bahu kiri, anda harus menghilangkan lima pemain lain dengan lima senjata yang berbeza.

 4. Anda akan menemui dada dengan perisai kaki kiri di utara, berhampiran dengan pulau Coral Castle. Pergi ke gunung berwajah Shark - dada tersembunyi di tingkat dua.

 5. Untuk mendapatkan perisai lengan kanan, menaklukkan bos NPC Ruckus. Anda akan menjumpainya di Slurpy Swamp.

 6. Perisai lengan kiri terletak di dada di puncak gunung di Catty Corner.

 7. Untuk mendapatkan perisai kaki kanan, anda perlu mencari 500 batang emas.

 8. Akhirnya, untuk menerima pelindung badan, selesaikan pencarian legenda.

Senarai Semua Langkah Menyelesaikan Pencarian Beskar Mandalorian

Terdapat sejumlah lapan pencarian beskar pada musim kelima Fortnite. Inilah cara melengkapkan semuanya untuk menerima semua bahagian baju besi beskar:

 1. Buka peta dan menuju ke Razor Crest - ia terletak di sebelah timur padang pasir di sebelah Zero Point, khususnya di Colossal Coliseum. Sekiranya anda belum membuka kunci kawasan itu dan tidak tahu di mana Zero Point - ia berada di tengah-tengah peta. Apabila anda cukup dekat, anda akan melihat asap. Pergi lebih jauh untuk mencari kapal karam. Cukup melangkah ke kapal untuk menyelesaikan pencarian - namun, bersiaplah untuk berperang dengan Mandalorian yang menjaganya.

 2. Untuk menyelesaikan pencarian kedua, anda mesti mengunjungi sebuah pulau kecil di sudut barat laut peta. Di sana, anda akan menemui sebuah gua berbentuk jerung - hampir di tengah pulau. Masuk ke dalam mulut jerung dan naik ke tingkat dua. Buka pintu peti besi dan ambil sehelai baju besi dari salah satu rak di peti besi.

 3. Untuk pencarian ketiga, anda harus mencari gunung tertinggi di selatan Catty Corner yang terletak di tenggara. Sekiranya anda menghadapi masalah mengenali puncak tertinggi, cari bendera di bahagian atasnya. Di sana, anda akan menemui peti - untuk membuka kunci dan menyelesaikan pencarian, anda mesti memakai baju besi Mandalorian.

 4. Cari sebarang NPC untuk menyelesaikan pencarian keempat. Selepas perbualan dengan mereka, anda akan menerima banyak usaha kecil, tetapi anda tidak perlu menerima semuanya. Pilih yang mana anda perlu menghilangkan pemain lain dalam masa lima minit. Setelah selesai, anda akan mendapat topi keledar.

 5. Pencarian kelima cukup mudah - hilangkan lima pemain lain menggunakan lima senjata berbeza. Anda tidak perlu melakukannya dalam satu perlawanan.

 6. Pencarian keenam adalah satu legenda. Buka senarai pencarian anda dan lengkapkan mana-mana yang bertanda oren atau merah. Pencarian ini berubah setiap minggu, jadi kami tidak dapat membantu anda dengan lebih jauh lagi.

 7. Untuk menyelesaikan pencarian ketujuh, cari Ruckus di Slurpy Swamp. Ia terletak di sebelah empangan, berhampiran Hydro 16. Pergilah ke dalam bangunan dan bersiaplah untuk melawan - Ruckus berkeliaran dengan senapang penyerang legenda. Sebaik-baiknya, bawa pasukan anda untuk mendapatkan pertolongan - tetapi berhati-hatilah, kerana hanya seorang daripada anda yang dapat membunuh Ruckus dan menyelesaikan usaha.

 8. Untuk menyelesaikan pencarian terakhir, anda harus mencari 500 batang emas. Sudah tentu, ini dapat dilakukan selama beberapa hari. Mereka terletak di peti di sekitar peta dan dapat diperoleh dengan melengkapkan karunia. Cara lain untuk mengumpulkannya adalah dengan menerima pencarian dari NPC.

Bagaimana cara memakai baju besi Mandalorian di Fortnite?

Anda boleh memakai baju besi Mandalorian dengan cara yang sama seperti yang anda pakai pada kulit lain - ikuti langkah di bawah:

 1. Dari menu permainan utama, buka tab "Locker".
 2. Pilih "Gaya Edit."

 3. Pilih kulit Mandalorian.

 4. Pilih "Simpan dan Keluar."

Soalan Lazim

Baca bahagian ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kulit bertema Mandalorian di Fortnite musim 5.

Bagaimana Saya Membuka Bayi Yoda di Fortnite?

Baby Yoda, atau Anak, tidak diragukan lagi adalah tambahan kulit yang paling comel yang anda dapat dalam permainan ini. Ia boleh digunakan dengan kulit apa pun, tidak hanya Mandalorian.

Sudah tentu, seperti yang diinginkan oleh begitu banyak pemain, mendapatkannya tidak semudah itu. Pertama, anda perlu mendapatkan Battle Pass. Kemudian, anda harus mencapai tahap 100 untuk membuka kunci Anak. Sekiranya anda tidak keberatan membelanjakan wang sebenar, anda boleh membeli 25 tingkat pertama dengan harga 1.800 V-Bucks, tetapi anda masih mempunyai 75 peringkat lagi, yang masing-masing berharga 150 V-Bucks.

Sekiranya anda lebih suka melangkah ke tahap, bersiaplah untuk menghabiskan banyak masa dalam permainan.

Bolehkah Saya Membeli Perisai Beskar di Fortnite?

Untuk mendapatkan kulit Mandalorian anda harus membeli Battle Pass seharga $ 9,99, tetapi tidak ada cara untuk mendapatkan baju besi beskar dengan membelanjakan wang sebenar. Anda harus berusaha untuk menyelesaikan pencarian yang diperlukan.

Adakah Perisai Beskar Saya Akan Dibawa ke Musim Berikutnya?

Tidak - seperti pencapaian atau kulit lain di Fortnite, anda hanya memilikinya untuk satu musim. Sebaik sahaja musim 6 bermula, anda perlu membeli Battle Pass baru, menyelesaikan pencarian baru, dan memilih antara kulit yang berbeza.

Walau bagaimanapun, kadang-kadang kulit membuat kemunculan semula setelah beberapa musim. Oleh kerana Mandalorian sangat popular sekarang, kemungkinan pemaju akan memutuskan untuk membawanya kembali pada suatu ketika.

Pertimbangkan Usaha

Mudah-mudahan, dengan bantuan panduan kami, anda akan berjaya mendapatkan baju besi beskar yang diinginkan. Mungkin, anda akan membuka kunci Anak, walaupun memerlukan banyak kesabaran atau banyak wang. Perlu diingat bahawa kulit itu tidak akan dibawa ke musim berikutnya - oleh itu, pertimbangkan sama ada usaha yang banyak adalah berbaloi. Namun, kami berharap dapat melihat kembalinya orang Mandalorian, selagi siri ini tetap popular.

Apakah kulit paling mahal atau sukar dicapai yang pernah anda dapatkan di Fortnite? Kongsi pengalaman anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts