Kajian CyberLink PowerDVD 9 Ultra

Gambar 1 dari 3 Harga £ 81 semasa dikaji semula Menambah main balik Blu-ray ke PC anda adalah pilihan yang cukup murah hari ini, dengan pembaca bermula dari sekitar £ 50. Tetapi, malangnya, membayar £ 50 hingga £ 100 untuk pemacu kotak coklat kosong tidak akan berakhir dengan perbelanjaan anda.

Read More
Ulasan Dell Inspiron 17R Edisi Khas

Gambar 1 dari 7 £ 959 Harga semasa dikaji Dengan paparan HD Penuh 17.3 inci, pemproses quad-core yang kuat dan grafik Nvidia yang pantas, Inspiron 17R Edisi Khas Dell menonjol sebagai jentera berkuasa rendah. Dan dari jauh kelihatan pintar juga. Namun, dekatilah, dan warisan anggaran cukup mudah dilihat.

Read More
Ulasan Dell XPS 15 (2011)

Gambar 1 dari 2 £ 929 Harga semasa dikaji Meninjau kembali kegemilangan masa lalu adalah jalan yang sering dilanda bahaya, tetapi kebangkitan Dell dari rangkaian XPS yang pernah legenda adalah salah satu kisah kejayaan. Menggabungkan daya, panache dan sepasang pembesar suara yang hebat, XPS 15 memperoleh anugerah yang Disyorkan pada akhir 2010 tanpa berpeluh.

Read More
DTS vs Dolby Digital: Apa Perbezaannya?

Mengatakan bahawa Dolby Digital adalah sama seperti DTS seperti mengatakan Star Wars dan Star Trek adalah perkara yang sama. Kenyataan itu akan menimbulkan kemarahan peminat kedua-dua rancangan tersebut, dan hal yang sama berlaku untuk audiophiles yang berdebat untuk salah satu format suara sekeliling yang disebutkan.

Read More