Cara Membuat Matlamat pada Peranti Garmin

Jam tangan kecergasan sangat popular hari ini, dan Garmin membuat yang terbaik di pasaran. Terlepas dari jam tangan Garmin mana yang ada, anda memerlukan aplikasi Garmin Connect untuk memanfaatkannya.Ciri Matlamat di Garmin connect membolehkan anda membuat larian, berenang, berbasikal, atau tujuan khusus.

Read More
Mengapa Ping Saya Sangat Tinggi dalam CSGO?

Counter-Strike Global Offensive, atau CSGO secara ringkas, kini berada di puncaknya. Dengan pangkalan pemain tertinggi di dunia, ia telah menduduki tangga teratas Steam buat sementara waktu sekarang. Tetapi sama hebatnya dengan statistik ini, perlu diingat bahawa ia hanya merangkumi permainan di Steam, yang merupakan platform yang sangat popular.

Read More
Cara Menambah Makluman ke Siaran Langsung di Twitch

Sekiranya anda ingin meningkatkan aliran anda di Twitch, menambahkan amaran disesuaikan adalah pilihan yang bagus. Sama ada anda ingin mengucapkan terima kasih kepada penonton anda atau meminta mereka untuk melanggan dan menderma, makluman tersebut dapat menjadikan aliran anda menonjol dari orang ramai.

Read More
Cara Mengikat Roda Tetikus untuk Melompat dalam CS: GO

Melompat adalah keupayaan penting dalam CS: GO. Beberapa pemain lebih suka tombol Space untuk melompat, tetapi yang lain akan menggunakan roda tetikus untuk melakukan tindakan ini.Artikel ini akan menunjukkan kepada anda cara mengikat roda tetikus anda untuk melompat dalam CS: GO dan memberikan ikatan kunci lain yang berguna.

Read More
Cara Mengubah FOV dalam CS: GO

CSGO dilancarkan sejak Ogos 2012. Sepertinya sudah lama, terutamanya jika anda telah bermain permainan baru-baru ini. Dan jika ada, anda mungkin menyedari sesuatu yang sangat penting.Anda sebenarnya boleh menukar FOV (bidang pandangan) anda di CSGO. Tidak seperti permainan lain, di mana anda boleh menukar tetapan FOV dalam permainan dengan bebas, mengubah FOV dalam CSGO adalah berbeza.

Read More
Cara Membuat Lukisan Khusus di Minecraft

Sebagai pemain Minecraft, anda mungkin pernah melihat lukisan khas yang dibuat oleh pemain lain dan tertanya-tanya bagaimana anda boleh membuat lukisan unik anda sendiri.Nasib baik, melakukannya agak mudah. Dengan mengikuti beberapa langkah mudah, anda boleh membuat lukisan khas anda sendiri untuk dibawa ke dunia Minecraft anda.

Read More
Cara Menggunakan Faedah di Mati pada Siang

Memasuki pertandingan pertama anda tanpa petunjuk sebagai pemain DBD baru memang sukar. Oleh kerana terdapat banyak kelebihan dalam permainan, ini dapat terasa luar biasa bagi pemain baru, baik sebagai Killers dan Survivors.Seperti kebanyakan pemain, anda mungkin akan mempelajari set kegemaran anda berdasarkan percubaan dan kesilapan.

Read More
Bagaimana Membina Pangkalan di Dayz

DayZ adalah permainan menembak survival yang popular yang mencabar pemain untuk bertahan dari gerombolan zombi dan pemain lain. Mengetahui bagaimana membina pangkalan meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup, kerana pangkalan anda adalah tempat anda menyimpan semua barang rampasan dan bekalan anda.

Read More
Cara Membuka Peta di CSGO

Terdapat pelbagai cara untuk menyesuaikan pengalaman CS: GO dengan membuka peta CS: GO untuk tujuan yang berbeza. Sebagai contoh, anda mungkin mahu membuka peta untuk latihan atau bermain di luar talian. Mungkin anda mahu menyesuaikan permainan anda lebih jauh dengan menggunakan konsol pembangun. Sekiranya demikian, panduan ini merangkumi pelbagai perubahan untuk peta CS: GO untuk Microsoft Windows, macOS, dan Linux.

Read More
Cara Membuat Undian dalam Pertentangan

Undian adalah kaedah terbaik untuk mengetahui lebih banyak mengenai pendapat, sikap, dan pilihan orang. Anda boleh menggunakan tinjauan pendapat untuk menerima maklum balas yang jujur ​​mengenai subjek tertentu.Sekiranya anda ahli komuniti Discord dan ingin mendengar lebih banyak mengenai sikap ahli lain, anda akan datang ke tempat yang betul. Art

Read More
Cara Menghapus dan Menghapus Semua Rakan di PS4

//www.youtube.com/watch?v=qDqfnRkTWmI Permainan berbilang pemain dalam talian telah mendapat banyak populariti selama bertahun-tahun. Bekerjasama dengan pemain dari seluruh dunia telah menjadi salah satu cara utama untuk bersosial dalam talian. Anda tidak perlu mengenali orang-orang ini secara peribadi untuk berkongsi keseronokan bermain permainan bersama.

Read More
Cara Memperbaiki Patah Kaki di DayZ

Seperti semua permainan survival tegar yang betul, DayZ tidak membiarkan pemain berkeliaran seolah-olah tidak ada yang berlaku selepas kecederaan. Sekiranya anda tidak sembuh tepat pada waktunya, anda akan mati. Dengan kemas kini 1.10, tujuh tahun selepas pelepasan permainan awal, pemain menerima jenis kecederaan baru yang perlu dibimbangkan - patah tulang.

Read More
Cara Menghapus Semua Kerangka Utama dalam Blender

Blender dianggap sebagai salah satu penyunting grafik komputer sumber terbuka 3D terbaik. Ini dapat digunakan untuk membuat berbagai efek visual, animasi, permainan video, dan model cetak 3D. Sebagai alat penyuntingan profesional yang sangat kompleks, perisian ini dilengkapi dengan keluk pembelajaran yang sangat tinggi.

Read More
Cara Menghapus Semua Rakan Anda di Roblox

Sekiranya anda bermain Roblox sepanjang masa, anda pasti akan mendapat banyak rakan baru. Tetapi apa yang berlaku jika anda ingin menghapus rakan dengan alasan apa pun? Adakah mungkin?Dalam artikel ini, kami akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai penghapusan kenalan dari senarai rakan anda di Roblox.

Read More
Cara Memadam Semua Mesej dalam Discord

Memadamkan mesej di platform apa pun kadang-kadang diperlukan untuk mengosongkan ruang, mencipta semula diri anda, atau menghilangkan kekacauan selama bertahun-tahun. Perselisihan tidak berbeza, dan beberapa pengguna merasa terpaksa menghapus semua mesej mereka pada satu ketika atau yang lain. Walaupun berguna, Discord tidak gemar penggunanya menghapus mesej.

Read More
Cara Memadamkan Akaun Blizzard

Blizzard sejak kebelakangan ini mendapat banyak kepingan. Syarikat permainan yang hebat sekali, yang menghasilkan begitu banyak judul yang hebat mula runtuh di bawah tekanan. Baru-baru ini, mereka mendapat reaksi hebat dari masyarakat kerana kejadian yang berlaku di salah satu kejohanan mereka.Akibatnya, banyak orang mula memboikot Blizzard dan mencari jalan untuk menghapus akaun Blizzard mereka.

Read More
Cara Menghapus Semua Simpanan Awan Steam

Banyak pemain PC menyukai Steam, kerana ia membolehkan mereka mengatur permainan mereka dalam satu aplikasi untuk kemudahan. Perkhidmatan ini juga menyandarkan fail permainan anda ke awan, memungkinkan memainkan tajuk ini di komputer mana pun. Walau bagaimanapun, awan tidak mempunyai ruang yang tidak terhad, dan ia akan mengisi satu hari.

Read More
Cara Menghapus Permainan dari PC Anda

Kadang-kadang, anda mahu mengeluarkan permainan dari PC anda secara langsung. Sama ada sambutannya lama, atau memakan terlalu banyak ruang, menghapusnya menjadi mustahak.Oleh itu, kami akan menunjukkan kepada anda banyak cara di mana anda dapat memadam permainan dari PC anda. Teruskan membaca untuk mengetahui kaedah mana yang paling sesuai untuk anda.

Read More
Cara Menghapus Aktiviti Permainan di Steam

Di Steam, permainan yang anda mainkan dapat dilihat oleh rakan, pengikut, dan pengguna Steam anda yang lain. Bagi mereka yang lebih suka memastikan aktiviti mereka tidak kelihatan dengan mata kasar, ada harapan. Terdapat cara untuk menghapus aktiviti permainan Steam anda.Dengan lebih tepat, anda akan belajar cara menyembunyikan aktiviti permainan di Steam.

Read More
Cara Menghapus Akaun Steam Anda secara Kekal

Pemain biasa digunakan untuk menghapus sesuatu, sama ada untuk mengosongkan ruang, atau hanya kerana mereka tidak menggunakannya lagi. Walaupun Steam dapat dengan mudah dikeluarkan secara kekal dari peranti anda, ada beberapa perkara yang harus anda pertimbangkan sebelum meneruskannya. Kenapa? Kerana anda mungkin membuang ratusan, bahkan ribuan dolar jika anda menghapus akaun Steam anda.

Read More
Cara Memadam Akaun Overwatch Anda

Sekiranya anda bermain Overwatch untuk sementara waktu, anda mungkin sudah bersedia untuk mencuba permainan lain. Anda mungkin mahu menghapus akaun anda sama sekali. Tetapi adakah itu mungkin? Dan adakah proses itu mudah?Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara membuang akaun Overwatch anda.

Read More
Cara Melengkapkan Mod Senjata di Destiny 2

Dengan pembebasan Shadowkeep pengembangan terbaru Destiny 2, banyak perubahan telah dibuat kepada banyak mekanik permainan. Salah satu perubahan ini adalah bagaimana mod senjata berperilaku.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara melengkapkan mod senjata dalam pengembangan baru Destiny 2, bersama dengan maklumat penting lain.

Read More
Menjelaskan Pelbagai Jenis Slot RAM

Apabila anda bercakap mengenai memori akses rawak (RAM) pada peranti anda, anda sebenarnya membincangkan dua bahagian - modul RAM dan slot RAM anda. Setiap slot akan sesuai dengan modul tertentu, yang bermaksud bahawa jenis modul tertentu tidak akan sesuai.Untuk memahami pelbagai jenis slot RAM, kita perlu melihat jenis modul RAM yang ada dan bagaimana perbezaannya.

Read More
Cara Menghapus Tempat di Roblox

Sekiranya anda telah membuat tempat di Roblox yang anda tidak senang, anda mungkin mahu menghapusnya dari permainan anda. Anda mungkin tidak menemui pilihan seperti itu di laman web atau di Roblox Studio - yang tidak menghairankan, kerana tidak ada cara untuk menghapus tempat anda secara kekal. Menghilangkannya dari permainan Roblox anda tidak mustahil - terdapat beberapa kaedah yang dapat membantu anda menyelesaikan masalah.

Read More
Cara Meletupkan Bom Melekit di GTA 5

Dari segi penjelajahan, GTA 5 bukanlah permainan yang rumit - anda berkeliling bandar, menembak barang (dan NPC), menyebabkan letupan, mencuri kenderaan, dan menyebabkan kekacauan. Iaitu, melainkan jika anda ingin bermain sebagai warganegara teladan (yang kami pasti tidak melakukannya).Senjata tertentu di GTA 5 sama mudahnya dengan permainan - bertujuan, tembak, muat semula, ulangi.

Read More
Cara Melumpuhkan Bisu dalam Pergaduhan

Kita semua tahu bagaimana pemberitahuan yang menjengkelkan. Terutama di tengah-tengah pertandingan dalam talian bertaraf tinggi. Ini adalah saat terburuk untuk melihat pemberitahuan muncul dan berpadu.Berurusan dengan pemberitahuan mengenai Discord tidak terlalu rumit, tetapi ada beberapa tetapan berguna untuk membantu menjadikan waktu permainan anda menjadi lebih damai.

Read More
Cara Merobohkan Dinding di Karat

Rust adalah permainan video berbilang pemain yang berkaitan dengan survival. Namun, tidak seperti kebanyakan permainan video survival, ancaman di Rust bukanlah zombi atau raksasa. Sebaliknya, pemain harus berhati-hati dengan perkara seperti haiwan, pemain lain. Kelaparan, kesihatan, dahaga, sejuk, dan keadaan semula jadi yang lain juga boleh menjadi faktor kemampuan pemain untuk bertahan.

Read More
Cara Melumpuhkan Sembang di Roblox

Berbual dengan rakan pemain dan pemaju adalah kaedah terbaik untuk berkomunikasi dan bertemu rakan baru yang mempunyai minat permainan yang sama. Dan dengan mempertimbangkan komunikasi itu, platform permainan Roblox menyaring semua mesej sembang untuk memastikan tiada kandungan atau maklumat peribadi yang tidak sesuai dikongsi.

Read More
Cara Melumpuhkan Sembang di Minecraft

Minecraft sering dimainkan dalam tetapan berbilang pemain di pelayan, yang membolehkan anda bertemu dengan orang baru. Tidak seperti permainan lain, anda tidak dapat berkomunikasi menggunakan sembang suara tanpa mod. Oleh itu, pertaruhan terbaik anda adalah menggunakan sembang teks untuk berkomunikasi dengan pemain lain.

Read More
Cara Mendapatkan Pertolongan di Destiny 2

"Power creep" adalah masalah dalam banyak permainan video dengan kandungan yang baru diluncurkan. Ia biasanya berlaku apabila permainan memperkenalkan kebolehan atau senjata baru, menjadikan yang lebih tua kurang diberi kuasa sebagai perbandingan.Walau bagaimanapun, Destiny 2's Recluse mungkin merupakan senjata lama, tetapi masih boleh dimiliki.

Read More
Apa itu Kawalan Keuntungan Automatik dalam Discord

Sekiranya anda telah berusaha meningkatkan kualiti audio anda dalam Discord, anda mungkin menemui pilihan Automatic Gain Control.Pilihan ini terdapat di bahagian Suara dan Video dalam Tetapan Aplikasi dan lebih banyak berkaitan dengan kualiti suara anda daripada yang anda fikirkan. Oleh itu, perlukah anda membiarkan ciri ini dihidupkan atau sekiranya anda mematikannya?

Read More
Cara Melumpuhkan Xbox Live

Xbox Live telah menjadi permainan dan platform dalam talian Microsoft untuk Xbox sejak dilancarkan pada tahun 2002. Ia telah melihat banyak lelaran dan penyempurnaan selama bertahun-tahun. Tidak seperti pesaing utamanya, PlayStation Now, Xbox Live memerlukan langganan bulanan untuk bermain dalam talian dan mengakses sebahagian besar perkhidmatan yang disediakan.

Read More
Cara Melumpuhkan Xbox DVR

Microsoft terkenal dengan pemasaran silang dan menggabungkan perkhidmatan mereka bersama. Ini adalah langkah pintar dan biasanya, ia masuk akal. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa bahagian integrasi sistem mereka yang tidak membantu. Sebaliknya, mereka berpotensi membahayakan pengguna mereka.Pengguna Windows 10 telah merungut sebentar bahawa mereka melihat penurunan prestasi tanpa alasan yang jelas.

Read More
Cara Menambah Emoji ke Discord

Discord lebih daripada sekadar VoIP untuk pemain di tengah-tengah serangan epik atau battle royale. Ini adalah perkhidmatan yang membolehkan pemilik pelayan memantau semua anggotanya dan memberi tempat kepada ahli untuk bergaul secara lisan dan teks. Tidak ada platform komunikasi yang lengkap tanpa emoji.

Read More
Cara Melarang Perkataan Tidak Bertepatan

Menjalankan pelayan Discord anda sendiri boleh menjadi pengalaman yang bermanfaat. Anda membina pelayan Discord anda dari bawah dengan hanya beberapa rakan rapat dan menjadikannya sebagai utopia untuk peminat permainan dan peminat permainan untuk menikmati idea masing-masing dan menukar meme yang lucu.

Read More
Cara Menambah atau Menukar Banner Profil dalam Discord

Sepanduk profil adalah cara terbaik untuk memperibadikan akaun Discord anda dan membuatnya menonjol dari yang lain. Ini membantu anda mengisi ikon profil anda dengan salah satu permainan, filem, meme, atau watak anime kegemaran anda. Anda juga boleh mengisi ruang dengan wajah anda sendiri.Sebelum melihat langkah-langkah untuk menukar sepanduk profil anda dalam Discord ke gambar tersuai, penting untuk diperhatikan bahawa ciri ini hanya tersedia untuk pengguna Nitro.

Read More
Cara Membuat Tag di Discord

Pengguna Discord mengenali diri mereka bukan sahaja dengan nama pengguna mereka tetapi juga dengan tag Discord. Sebenarnya, banyak yang menganggap label sebagai sebahagian daripada identiti mereka dan dapat terus melekat pada masa ke masa.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara membuat tag yang tidak dapat dilupakan pada Discord sama ada secara rawak atau melalui keuntungan Discord Nitro.

Read More
Cara Memutuskan Nombor Telefon Daripada Discord

Semasa membuat akaun Discord, anda diminta untuk memautkan nombor telefon yang sah untuk tujuan pengesahan. Ia berfungsi sebagai alat anti-spam yang berkesan yang dapat membantu anda mendapatkan kembali kawalan sekiranya anda menjadi mangsa peretasan. Namun, sebilangan orang enggan berkongsi data peribadi mereka dengan platform yang begitu luas.

Read More
Cara Membuat Pautan Jemput dalam Discord

Dalam banyak cara, intinya mempunyai pelayan Discord adalah untuk membuat orang lain bergabung dan berkomunikasi antara satu sama lain. Kadang kala, permintaan menghantar agak menakutkan (terutama permintaan rakan dengan watak tertentu dan lampiran nombor 4 digit rawak). Sekiranya anda memiliki pelayan, atau anda baru-baru ini bergabung dengan pelayan yang anda tahu orang lain akan menikmati, anda perlu menjemput mereka.

Read More
Apa itu HypeSquad dalam Discord?

Adakah anda pernah mendengar mengenai Discord's HypeSquad? Sekiranya anda kerap menggunakan Discord, anda akan melihat lencana tertentu di sebelah nama beberapa ahli. Siapakah mereka? Bagaimana mereka mendapat lencana keren itu? Apa yang boleh saya lakukan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan?

Read More
Apa itu Bisu Setempat dalam Pertentangan

Seperti yang anda ketahui, Discord adalah perkhidmatan sembang percuma yang dipopularkan oleh pemain dan pengusaha. Ini adalah ruang yang bagus untuk membina komuniti atau menyelesaikan sesuatu kerana fokusnya pada komunikasi teks dan suara di samping ciri berguna seperti perkongsian gambar, pengeposan gif, dan kemampuan berkongsi skrin.

Read More
Cara Menambah Peranan Reaksi dalam Discord

Sejak dilancarkan Discord, para pemain telah menggunakannya sebagai cara untuk berhubung. Dengan lebih daripada 150 juta pengguna di seluruh dunia, tidak hairanlah Discord adalah aplikasi sembang paling popular untuk pemain. Peranan reaksi mewakili salah satu ciri yang membezakan Discord. Dalam tutorial ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menambahkan peranan reaksi untuk pengguna anda di pelayan DiscordApakah Peranan Reaksi dalam Discord?

Read More
Cara Mencari Rakan Anda di Discord

The Senarai rakan ciri dalam Discord adalah penyelesaian terbaik untuk bersosial semasa bermain. Panggil beberapa kenalan pemain permainan terdekat anda dan sambung dari mana sahaja untuk menikmati permainan kegemaran anda bersama-sama.Discord mempunyai beberapa pilihan sembang dan audio termasuk bahagian skrin dan panggilan video.

Read More
Cara Menukar Zon Waktu pada Discord

Sehingga baru-baru ini, banyak pengguna Discord mengalami kesukaran untuk menyinkronkan zon waktu mereka dengan yang dipaparkan dalam aplikasi. Ini sangat bermasalah di negara-negara yang menjimatkan waktu siang, tetapi masalahnya tidak terpencil di negara-negara tersebut.Nasib baik, Discord dengan cepat menangkap masalah dan menyelesaikannya.

Read More
Cara Menyembunyikan Saluran dalam Pertentangan

Semasa menyediakan saluran di pelayan anda, mungkin lebih baik menjadikannya tidak membingungkan anggota baru. Memiliki terlalu banyak saluran tetapi hanya membolehkan pemula memasuki segelintir boleh menjadi sangat luar biasa. Penyelesaian untuk ini adalah dengan menyembunyikan semua saluran dari peranan tertentu dan menyiapkan beberapa saluran khusus peranan.

Read More
Cara Melumpuhkan @everyone dalam Discord

Menerima @mentions in Discord boleh menjadi keistimewaan dan kegusaran, bergantung dari mana asalnya. Penyebutan yang lebih terkenal untuk yang terakhir adalah @everyone. @ setiap orang boleh digunakan sebagai peringatan atau kemas kini @sebutan apabila diterima sekali sekala. Namun, hal itu juga dapat disalahgunakan oleh mereka yang berkembang pada perhatian negatif dan kebiasaan kebudak-budakan.

Read More
Cara Menukar Warna Teks dalam Discord

Satu perkara yang tidak disokong oleh Discord adalah pengalaman berbual teks yang menarik dan berwarna-warni. Terdapat sembang teks, tetapi tidak ada perintah warna bawaan dan, pada pandangan pertama, tidak ada cara untuk melakukan sesuatu yang "mewah" dengan teks anda. Teks biasa boleh menjengkelkan dengan sangat cepat - tetapi sebenarnya, ada cara untuk menukar warna teks anda.

Read More
Cara Menjemput Seseorang ke Pelayan dalam Discord

Jemputan segera adalah kaedah terbaik untuk memberi rakan anda akses ke pelayan Discord anda selagi mereka mempunyai pautan yang ada. Jemputan segera bukan sahaja memudahkan menjemput rakan anda, tetapi juga membolehkan anda menetapkan parameter yang berbeza untuk mengawal siapa yang dapat mengakses pelayan anda dan kapan dan berapa lama mereka dapat mengaksesnya.

Read More
Cara Membuat Saluran Hanya Dibaca Tidak Benar

Discord adalah salah satu perkhidmatan sembang teks dan suara yang paling popular di dunia dengan alasan yang baik: ia dipenuhi dengan pelbagai ciri unik dan hebat. Tetapi memerlukan sedikit masa untuk pengguna baru belajar bagaimana menggunakan semua ciri luar biasa Discord. Sebagai contoh, pernah terfikir bagaimana saluran Discord menunjukkan banyak maklumat tetapi tidak membenarkan anda memberi komen atau bercakap semasa berada di dalamnya?

Read More
Apa itu Slow Mode dalam Discord

Kadang-kadang anda mempunyai keinginan untuk memperlahankan keadaan di saluran sembang. Apabila jumlah teks yang melintasi skrin mula menyakitkan mata dan menyebabkan sakit kepala, Slow Mode mungkin merupakan jawapan untuk doa anda. Lebih mustahak untuk menjatuhkan "Slow Hammer" ketika perbualan mula menyerupai suara kasar daripada sesuatu yang lebih mesra.

Read More
Bagaimana Saya Menghidupkan TTS dalam Discord

Teks ke pertuturan, disingkat TTS, adalah bentuk sintesis pertuturan yang mengubah teks menjadi output suara lisan. Sistem TTS secara teorinya mampu "membaca" sebarang rentetan watak teks untuk membentuk ayat asli. Sederhananya, anda menaip apa yang anda ingin katakan dan suara seperti robot automatik akan menyampaikan teks itu untuk anda.

Read More
Cara Memperbaiki Bahagian Skrin dalam Discord

Discord mempunyai banyak ciri menarik yang menjadikannya unik dan praktikal. Salah satu ciri terbaiknya ialah perkongsian skrin, yang membolehkan rakan dan rakan sepasukan anda melihat skrin anda dalam masa nyata.Masalah umum untuk bahagian skrin Discord ialah audio kadang-kadang tidak berfungsi. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menyelesaikan masalah ini.

Read More
Cara DM Seseorang yang Tidak Benar

Discord adalah aplikasi pesanan yang popular di kalangan pemain. Dengan menggunakan pelayan dan sembang kumpulan, rakan dapat berkomunikasi dengan cepat antara satu sama lain melalui sembang kumpulan atau mesej langsung. Permesejan langsung membolehkan anda mengadakan perbualan dengan seseorang yang bukan merupakan anggota pelayan yang sama dengan yang anda gunakan.

Read More
Discord: Apa itu Mode Streamer

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, Discord menjadi salah satu platform sosial yang paling popular untuk komuniti permainan, jadi ini adalah masalah masa sebelum alat ini mula berintegrasi dengan pelbagai platform dan alat permainan lain. Terkini, ia disatukan dengan perkhidmatan streaming.Mana-mana pemain boleh menjadi pencipta kandungan dengan mengalirkan sesi permainan mereka kepada penonton lain, sehingga mewujudkan pangkalan peminat dan komuniti mereka sendiri.

Read More
Cara Menghantar Fail pada Discord

Kadang kala, pesanan ringkas tidak cukup untuk menyampaikan maksud anda. Mampu menghantar gambar atau fail adalah keupayaan yang berguna untuk dimiliki.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara mengirim fail melalui Discord, dan beberapa alternatif apabila Discord enggan bermain bola.

Read More
Cara Membuat Nama Perselisihan Tidak Terlihat

Sejak platform sembang popular Discord dilancarkan pada tahun 2015, ia telah menjadi lebih daripada sekadar forum untuk pemain. Khalayak dengan minat yang berbeza (berumur 13 tahun ke atas) menggunakan Discord untuk bergaul dan bergaul dengan rakan dan komuniti mereka.Meskipun ada protokol untuk melindungi pengguna, Discord juga menawarkan Anda pilihan untuk menyembunyikan identitas Anda dengan membuat nama pengguna Anda "tidak terlihat.

Read More
Cara Mencari ID Pelayan dalam Discord pada PC atau Telefon Pintar

Secara praktikal semua yang anda lihat di Discord mempunyai nombor 18 digit unik yang diberikan kepadanya. Pengguna, mesej, saluran, dan pelayan Discord semuanya mempunyai ID khas. Nombor ini biasanya digunakan oleh pemaju untuk merujuk item individu.Walaupun anda dapat menikmati kehidupan Discord tanpa mengetahui ID ini, ada kalanya ID pelayan diperlukan untuk membantu menyiasat atau menyelesaikan masalah.

Read More
Cara Mencari ID Pengguna Discord

Semua pengguna, pelayan, saluran, dan mesej Discord mempunyai nombor ID unik. Anda boleh bergabung dan menggunakan Discord tanpa mengetahui sebarang nombor kerana biasanya hanya digunakan oleh pembangun. ID pengguna wujud untuk membuat log aktiviti untuk pemprosesan, rujukan, dan penyelesaian masalah yang berpotensi di masa depan.

Read More
Perselisihan Tidak Akan Terbuka - Cara Memperbaiki

Orang yang menggunakan Discord biasanya pemain yang bermain permainan berbilang pemain dan menyukai aspek sosial permainan itu sendiri. Tidak kira sama ada anda menggunakan Discord dengan rakan, rakan sepasukan, atau anggota klan dalam permainan anda, menjengkelkan apabila aplikasi tidak berfungsi.Bayangkan anda perlu berlatih untuk kejohanan dengan pasukan anda, dan anda tidak boleh menggunakan sembang suara.

Read More
Cara Membuat Perselisihan Bekerja di Sekolah atau Kolej Anda

Semasa anda berada di sekolah, kolej, atau institusi pemerintah, kemungkinan akses anda ke laman web tertentu adalah terhad. Perkara ini berlaku terutamanya untuk platform sosial atau laman web perkongsian kandungan yang dapat bertukar data sensitif. Oleh kerana Discord adalah kedua-duanya, sekolah atau kolej anda mungkin tidak membenarkan anda mengunjungi memuat turunnya atau melayari laman web.

Read More
Cara Menghilangkan atau Menyerang Teks dalam Pertentangan

Discord telah menjadi pelayan sembang dalam talian yang terkemuka di dunia, yang membolehkan pemain, ahli perniagaan, kumpulan sosial, dan koleksi kumpulan orang lain untuk melakukan sembang suara dan teks dalam talian. Discord berfungsi pada model pelayan, di mana setiap kumpulan dapat memiliki dunia kecilnya sendiri dengan peraturan yang unik, bot untuk menambah rasa, komuniti ahli, dan banyak lagi.

Read More
Cara Memperbaiki Kod Ralat Disney Plus 39

Oleh kerana Disney Plus memfokuskan pada eksklusiviti, anda tidak akan dapat menemui banyak kandungannya di platform penstriman lain.Atas sebab itu, akan sangat menjengkelkan sekiranya ralat menghalang anda memasuki saluran Disney Plus. Terutama jika anda ingin melihat episod terbaru The Mandalorian, misalnya.

Read More
Cara Menggunakan Blok Kod dalam Discord

Sebilangan besar pengguna Discord menaip dan menghantar mesej mereka tanpa banyak pengetahuan mengenai pengekodan. Lagipun, anda tidak memerlukan pengekodan mewah untuk bercakap dengan orang lain. Namun, ada beberapa kelebihan untuk mempelajari kod asas untuk menjadikan mesej anda menonjol.Pernahkah anda terfikir bagaimana orang lain menghantar mesej dengan latar warna mewah?

Read More
Adakah Discord Memberitahu Apabila Anda Meninggalkan Pelayan?

Sekiranya anda baru menggunakan Discord, anda tidak sendirian. Platform sembang permainan telah menyaksikan jumlahnya meningkat dengan stabil sejak beberapa tahun kebelakangan dan kini merangkumi lebih daripada sekadar permainan. Kami mendapat banyak soalan mengenai Discord dan cara menggunakannya, jadi saya akan membahas beberapa yang lebih popular di sini.

Read More
Adakah Discord Memberitahu Orang Lain Semasa Anda Tangkapan Skrin?

Adakah Discord memberitahu seseorang semasa anda membuat tangkapan skrin? Adakah saya memerlukan tangkapan skrin untuk melaporkan seseorang mengenai Discord? Bagaimana cara mengatasi keracunan atau melawan di saluran saya? Sekiranya anda cuba mengurus saluran di Discord dan sukar untuk belajar bagaimana menangani banyak keperibadian yang akan anda lihat, anda berada di tempat yang tepat!

Read More
Discord No Ralat Laluan - Pembaikan Terbaik untuk Mudah Alih & PC

Discord menawarkan platform yang menghiburkan di mana peminat permainan yang sukar dapat berinteraksi dengan mudah melalui suara dan teks. Walaupun platform ini terkenal cukup kukuh dan boleh dipercayai, pengguna mungkin sekali-kali menemui mesej ralat "Tiada Laluan".Mesej ralat "Tiada Laluan" berlaku apabila ada masalah menyambung ke saluran suara.

Read More
Cara Menderma Bit di Twitch

Sekiranya anda baru menggunakan Twitch, anda mungkin pernah melihat sebilangan besar dan sumbangan semasa menonton aliran. Bits adalah mata wang maya yang digunakan dalam Twitch untuk menunjukkan penghargaan atas karya streamer. Anda Ceria Bits pada Twitch kepada mereka yang suka menonton atau yang menghiburkan anda dengan cara yang bermakna, memberi inspirasi kepada anda untuk memberikan sumbangan mikro dalam bentuk bit.

Read More
Cara Bermain Peringkat di Dota 2

Sangat baik untuk bermain-main dalam permainan Dota 2 kasual, tetapi jika anda merindui cabaran persekitaran yang kompetitif, perlawanan peringkat sesuai untuk anda. Permainan yang diperingkat membolehkan anda naik papan pendahulu hingga ke Immortal. Walau bagaimanapun, mod permainan terkunci sehingga anda memenuhi beberapa syarat.

Read More
Cara Memeriksa Nilai Bersih Anda dalam Permainan di Dota 2

Dota 2 adalah permainan yang sangat kompleks dan menarik. Pemain yang berpengalaman kebanyakannya menikmati mekanik kompleks Dota, tetapi mereka boleh membuat kecewa dengan pemain yang lebih baru.Nilai bersih adalah salah satu perkara yang rumit. Ini adalah jumlah nilai emas pahlawan anda, termasuk emas yang anda miliki, nilai emas item dalam inventori anda, dan barang yang anda tinggalkan bersama kurir.

Read More
Cara Memuat turun CC untuk Sims 4

Menambah kandungan tersuai (CC) atau mod dapat menambahkan dimensi baru pada permainan vanilla Sims 4 anda. Dari pek kosmetik hingga dinamika permainan, kandungan tersuai dapat mengubah permainan Sims anda menjadi sesuatu yang baru dan menarik. Satu-satunya masalah adalah ...Menambah kandungan khusus ke dalam permainan sangat membingungkan, terutama bagi pemain yang tidak mempunyai pengalaman dengan permainan modding.

Read More
Cara Melihat Berapa Banyak Muat Turun Permainan di Steam

Steam adalah perkhidmatan pengedaran digital permainan video terbesar di pasaran. Tetapi ia juga merupakan laman web permainan sosial di mana anda boleh membeli, bermain dan bercakap mengenai permainan dengan pemain lain. Kedengaran seperti syurga pemain permainan, bukan? - dan ia semacam. Pengguna mempunyai demografi yang berbeza, tetapi perkhidmatan ini sangat popular di kalangan golongan muda.

Read More
Cara Memuat turun Video dari Discord

Perselisihan faham bagi pemain atau sesiapa sahaja yang menggunakan aplikasi web di mana pelayan sembang berjalan bersama permainan anda menambah pengalaman. Ini adalah aplikasi sembang percuma yang membolehkan anda membincangkan permainan di samping permainan atau membincangkan apa sahaja yang anda suka, dengan menambahkan lapisan sosial untuk kehidupan dalam talian anda.

Read More
Cara Menjatuhkan Item di Roblox (2021)

Roblox adalah permainan dalam talian yang besar yang direka sebagai tempat yang selamat untuk kanak-kanak bermain, membuat dan mengekspresikan diri. Ini adalah ekosistem besar di mana dunia diciptakan dan pemain diberi rangkaian percuma yang hampir lengkap dalam pilihan mereka untuk melakukan apa. Pemain Roblox telah mencipta dunia mereka sendiri, item sendiri, permainan mini dan pelbagai jenis barang.

Read More
Cara Transformasi dalam DragonBall Legends

Semasa mula-mula bermain DragonBall Legends, anda tidak akan mendapat banyak pilihan watak. Mod cerita permainan adalah cara utama untuk mendapatkan watak dan mata wang baru untuk membuka kunci (atau memanggil) watak tambahan, secara perlahan meningkatkan pasukan anda sehingga anda dapat mengambil pemain lain dalam pertempuran PvP.

Read More
Cara Menjatuhkan Item di Mati oleh Siang

Menjatuhkan Item semasa Percubaan sama mudahnya dengan menekan butang. Namun, tindakan ini agak kabur, kerana kebanyakan pemain tidak mempunyai insentif yang kuat untuk melakukannya. Akibatnya, anda jarang menemui utas forum atau sumber lain yang memberi nasihat mengenai ciri ini.Nasib baik, dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda butang mana yang harus ditekan untuk menjatuhkan Item di Dead by Daylight.

Read More
Cara Memuat turun Video Twitch VOD di PC atau Telefon Pintar

Setiap aliran yang telah disiarkan di Twitch dapat disimpan sebagai VOD (video berdasarkan permintaan). Pemancar dan penonton mempunyai pilihan untuk memuat turun Twitch VOD untuk mengaksesnya, walaupun mereka berada di luar talian.Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara memuat turun Twitch VOD pada pelbagai peranti.

Read More
Cara Memperoleh Tahap di Steam secara Percuma

Ganjaran untuk Steam Levels kebanyakannya bersifat kosmetik, dan tidak ada kelebihan sebenar ke tahap yang lebih tinggi selain hak membual. Tetapi jika anda benar-benar ingin menyesuaikan halaman profil anda, maka menaikkan level adalah cara yang jelas.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara bagaimana anda boleh mendapatkan tahap Steam secara percuma.

Read More
Cara Mengedit Lebih Cepat di Fortnite pada Nintendo Switch

Menyunting adalah ciri utama Fortnite, tidak kira jenis pemain anda. Menang bukan hanya tentang menembak - tetapi untuk mewujudkan persekitaran yang akan membantu anda menang. Walau bagaimanapun, membuat tidak mencukupi. Tidak cukup tempat sebenarnya. Anda mesti sangat cepat mengenainya.Pernahkah anda melihat pemain lain mengedit jalan menuju kemenangan dengan pantas?

Read More
Cara Mengecat Armor Kulit di Minecraft

Permainan Minecraft terutama permainan survival, berjuang melawan "unsur-unsur," dalam bentuk monster bermusuhan untuk mengumpulkan keperluan asas dan akhirnya menjinakkan sekurang-kurangnya sebahagian dunia untuk dipanggil pulang. Komponen utama permainan ini biasanya mempunyai pemain dengan baju besi berwarna drab, kelabu besi atau coklat kulit, tetapi tidak semestinya seperti ini.

Read More
Mengapa Echo Dot Saya Berkelip Kuning?

Echo Dot telah menjadi landasan sistem automasi rumah dan pejabat Amazon. Dot adalah peranti kecil yang keren yang berbentuk seperti hoki, dengan beberapa kawalan (yang jarang saya gunakan), pembesar suara yang sangat baik dalam penjelmaan 3.0, dan cincin cahaya berkelip yang merupakan cara utama Dot berkomunikasi dengan pengguna, di bersambung dengan antara muka suara aplikasi Alexa.

Read More
Cara Mengaktifkan 2FA untuk Fortnite

Pengesahan dua faktor (atau 2FA) untuk Fortnite sangat mustahak bagi sesiapa sahaja yang tidak mahu kehilangan akses ke akaun mereka kerana tindakan penggodam. Ia juga wajib untuk membolehkan pemberian hadiah dalam permainan. Sekiranya anda tidak pasti cara mengaktifkan 2FA, baca terus untuk mendapatkan arahan terperinci.

Read More
Cara Mengedit Suara untuk Video TikTok

TikTok telah mengukir tempatnya di dunia media sosial. Terlepas dari fleksibiliti kandungan yang luar biasa yang disediakan oleh pengguna TikTok, muzik dan kesan bunyi lain berada di tengah-tengah hampir setiap siaran.Sekiranya anda seorang pemula TikTok, anda mungkin tidak tahu bagaimana menambahkan, mengedit, dan secara amnya memanipulasi suara pada aplikasi untuk menjadikan siaran anda benar-benar mewakili apa yang anda cuba sampaikan.

Read More
Cara Mengaktifkan Cheats di Minecraft

Minecraft menyeronokkan sebagaimana adanya dan memberikan cabaran besar, tetapi kadang-kadang anda ingin melewati perkara yang membosankan dan bergerak bersama. Jadi, adakah anda tahu bahawa anda boleh menghidupkan cheat untuk Minecraft?Tidak setiap versi Minecraft serasi dengan cheat. Sebelum anda mencuba menggunakannya, anda perlu memastikan versi anda membenarkannya.

Read More
Cara Mengaktifkan Perkongsian Skrin dalam Discord

Discord adalah platform sembang suara dan teks dengan ciri lengkap yang membolehkan anda menubuhkan pelayan sembang besar atau kecil untuk permainan, sosial, atau kumpulan perniagaan anda. Walau bagaimanapun, yang tidak diketahui oleh Discord ialah banyak yang menawarkan penyelesaian panggilan video dan perkongsian skrin yang lengkap.

Read More
Cara Melengkapkan Emosi Skydive di Apex Legends

Skydiving adalah strategi penting dalam Apex Legends. Bergantung pada tempat anda mendarat, anda boleh berada di kedudukan yang lebih baik daripada musuh anda. Pertempuran untuk ketuanan bahkan boleh bermula di udara, ketika pasukan bermain ayam sambil berlomba-lomba menuju ke tempat panas.Walau bagaimanapun, skydives lalai boleh membosankan selepas beberapa ketika.

Read More
Cara Mengaktifkan Sembang Suara di Fortnite

Seperti permainan berbilang pemain lain, Fortnite adalah mengenai hubungan dengan rakan sepasukan anda. Menaip untuk berbual mungkin agak sukar semasa pertandingan, jadi sembang suara terasa lebih senang. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mengaktifkannya di Fortnite, baca terus.Dalam artikel ini, kami akan menerangkan cara mengaktifkan sembang suara Fortnite di setiap platform, menyesuaikan tetapan audio, dan menggunakan fitur "Push to talk".

Read More
Cara Melaksanakan & Menyelesaikan di Apex Legends

Pemenang dalam permainan PvP seperti Apex Legends menawarkan peluang untuk menggosok wajah pemain dalam kekalahan mereka dan mengakhiri kehidupan permainan mereka dengan kejayaan terakhir. Mereka adalah bahagian penting dari banyak permainan komputer dan sesuatu yang kita semua suka gunakan berulang-ulang kali.

Read More
Cara Keluar Roku Kembali ke TV Biasa

Perkara ini mungkin berlaku kepada anda pada satu ketika - sambungan internet anda tidak dapat dijumpai, episod terbaru rancangan kegemaran anda tidak dimuat naik, atau platform streaming kegemaran anda hanya berfungsi terlalu perlahan.Apabila perkara seperti itu berlaku, alat seperti tongkat streaming Roku dapat menjadi sangat tidak berguna.

Read More
Cara Melengkapkan Lencana di Apex Legends

Apex Legends adalah permainan mengenai keputusan yang mahir dan permainan yang pantas untuk mengalahkan semua pasukan lain untuk menjadi supremasi di arena. Semasa anda maju dalam permainan dan menjadi lebih baik, pencapaian anda untuk setiap legenda akan dicatat sebagai lencana. Anda boleh meletakkan lencana ini di spanduk legenda anda untuk menunjukkannya kepada musuh anda sebagai tanda kehebatan.

Read More
Cara Memasang Mod pada Fabrik untuk Minecraft

Sekiranya anda bermain Minecraft untuk beberapa waktu dan anda ingin mengubahnya sedikit, kemungkinan anda telah mempertimbangkan untuk menggunakan mod loader seperti Fabric. Walaupun rantai alat modding ini semakin popular, petunjuk untuk memasang mod ini masih agak sukar dicari.Sekiranya anda berada dalam situasi seperti ini, anda berada di tempat yang betul.

Read More
Cara Meningkatkan Ukuran Stash dalam Melarikan diri Dari Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov adalah permainan menembak aksi orang pertama. Di mana kelangsungan hidup sangat bergantung pada strategi anda, mempunyai inventori yang berharga, dan mendapatkan keuntungan dari sana tepat pada waktunya. Ukuran inventori / simpanan anda boleh menjadi faktor pembatas semasa anda bertahan dari serangan dan mula membina barang-barang anda.

Read More
Bagaimana Mencari Jalan Keluar dalam Melarikan diri dari Tarkov

Sekiranya anda ingin menang dalam Escape from Tarkov, anda perlu menyimpan simpanan anda selepas setiap serbuan dengan melarikan diri dari peta. Oleh kerana setiap peta berbeza, mencari titik pengekstrakan boleh menjadi rumit kerana bergantung pada banyak faktor.Mempelajari cara mencari jalan keluar di Escape from Tarkov akan mengelakkan anda kehilangan semua yang anda kumpulkan dalam serangan atau penjarahan.

Read More
Cara Mengatur Semula Kilang Kering Bel Video Bel 2

Sebagai salah satu peranti bel pintu yang paling maju, Ring Video Doorbell adalah versi interkom video yang ditingkatkan. Ini membolehkan anda mengakses suapan video langsung dari beranda depan di telefon anda, sambil memberi anda pilihan untuk berkomunikasi dengan pengunjung anda, di mana sahaja anda berada pada waktu tertentu - termasuk situasi ketika anda berada di luar rumah anda.

Read More
Cara Menipu Lokasi GPS pada iPhone

Telefon Android mempunyai perkakasan GPS yang sama dengan iPhone. Walau bagaimanapun, sekatan iOS menjadikannya supaya telefon menjalankan sekeping kod yang membawa kepada menjalankan program yang tidak diawasi adalah pertempuran yang sukar atau kemustahilan mutlak.Jadi, adakah cara untuk memperdayakan iPhone anda untuk mempercayai bahawa anda berada di tempat yang berbeza?

Read More
Cara Reset Kilang dan Lap Xbox 360 sebelum Menjual

Sekiranya anda ingin menjual Xbox 360, ada beberapa perkara yang harus anda lakukan sebelum memasang iklan. Mula-mula, anda harus menetapkan semula konsol kilang untuk membersihkannya dan kembali ke tetapan kilang. Secara pilihan, anda mungkin mahu mengosongkan cache peranti atau membuat sandaran beberapa atau semua data yang anda simpan di cakera keras konsol.

Read More
Mengapa Tempat Tidur Meletup di Minecraft?

Pengembara memerlukan tempat yang selamat untuk merehatkan kepala mereka yang letih setelah seharian menjelajah dan membuat kraf, walaupun di gcraft. Bagaimana lagi anda menunggu kitaran malam dan semua bahaya yang timbul?Tempat tidur tidak hanya berfungsi untuk mempercepat masa dalam permainan. Mereka adalah titik pertimbangan semula.

Read More
Bagaimana / Tempat Memasang Kabel / Kabel PC dengan betul untuk SSD, Suis Panel, dan Banyak Lagi

Gambar 1 dari 8 Cara membina PC: Panduan dalam talian untuk membina komputer anda sendiri dari awal Cara membezakan casing PC Cara memasang bekalan kuasa Cara memasang papan induk Cara Memasang pemproses Intel Cara memasang pemproses AMD Bagaimana / Tempat Memasang Kabel / Kabel PC dengan betul untuk SSD, Suis Panel, dan Banyak Lagi Cara Memasang Pemacu Keras Baru atau Pemacu SSD pada PC Cara Memasang dan Menggunakan SSD (Solid-State Drive) Cara Memasang Pemacu Optik Cara memasang kad grafik Cara memasang kad pengembangan Cara memasang semula kes PC Anda telah memasang papan induk da

Read More