Cara Membuat Senarai Main di Echo Show

Seperti semua peranti berkemampuan Alexa, Echo Show membolehkan anda memainkan trek kegemaran anda dengan arahan suara yang sederhana. Namun, karena memiliki layar, Anda selalu dapat melihat apa yang Anda dengarkan, menjadikan pengalaman lebih baik.Tetapi bagaimana jika anda ingin membuat senarai main anda menggunakan peranti ini?

Read More
Cara Membuat Akaun Roku Tanpa Kad Kredit

Oleh itu, anda ingin tahu tentang perkhidmatan penstriman, tetapi anda tidak pasti sama ada anda mahu memberikan komitmen. Itu sangat difahami. Dalam era di mana setiap perniagaan dalam talian berusaha mendapatkan maklumat anda dan jarang disebutkan namanya, anda ingin berhati-hati di mana anda meninggalkan data peribadi anda.

Read More
Cara Membuat Akaun Google Meet

Google telah membuat banyak kemajuan untuk menjadikan Google Meet menjadi aplikasi yang lebih serba boleh dan mudah diakses. Di luar penyesuaian mesyuarat, Google Meet kini juga boleh digunakan secara percuma untuk semua orang. Walaupun begitu, anda perlu melakukan beberapa perkara sebelum dapat membuat atau menyertai mesyuarat.

Read More
Cara Menyesuaikan Pelancar Chromebook Anda

Desktop mana-mana komputer berfungsi sebagai bahagian penting dalam kehidupan seharian. Bagi sesetengah orang, desktop berfungsi sebagai cara untuk menyesuaikan komputer anda, dengan latar belakang dan kertas dinding yang berbeza yang membolehkan anda merasa seperti berada di rumah semasa berada di komputer.

Read More
Kajian Datawind Ubisurfer

Gambar 1 dari 2 £ 160 Harga semasa dikaji Kami menganggap komputer pantas, komputer riba, jalur lebar dan akses internet mudah alih hari ini, tetapi mudah lupa bahawa masuk dalam talian adalah perniagaan yang mahal dan rumit bagi sesiapa yang tidak pernah melakukannya sebelumnya. Hanya jenis orang yang bertujuan untuk Datawind UbiSurfer.

Read More
Tawaran Black Friday 2017 Tesco: Semua tawaran terbaik di Black Friday

Kedai rumah dalam talian Tesco, Tesco Direct, menyimpan semuanya dari komputer riba dan TV hingga permainan dan kamera, dan terdapat banyak tawaran untuk dijumpai di sekitar Black Friday.Sekiranya anda pemegang Tesco Clubcard, anda juga akan mengumpulkan mata Clubcard pada pembelian yang dibeli melalui Tesco Direct, jadi itu lebih banyak mata untuk anda dan lebih banyak penjimatan di kedai runcit anda yang seterusnya.

Read More
Cyberpunk 2077 Cara Membuka Inventori

Cyberpunk 2077 mempunyai tutorial lengkap yang mengajar anda bagaimana menavigasi sistem permainan dan jalan-jalan di Night City. Namun, semua permainan mempunyai sistem hotkey yang berbeza, dan mempelajarinya selalu merupakan proses yang memerlukan beberapa saat.Dalam artikel ini, kami akan mengajar anda cara membuka inventori di PC dan konsol, dan bagaimana mengubah tetapan hotkey anda jika diperlukan.

Read More
Cara Memadam Semua Aplikasi di Kindle Fire

Appstore Amazon mengandungi ribuan aplikasi menarik untuk tablet Kindle Fire anda. Anda tidak akan menjadi pengguna pertama yang terlalu banyak memuat turun aplikasi.Oleh kerana tiada siapa yang mempunyai masa untuk mencuba semuanya, mereka dapat tetap berada di peranti anda, menghabiskan ruang penyimpanan yang berharga, dan kadang-kadang malah memperlahankan peranti semasa mereka bekerja di latar belakang.

Read More
Cara Menghapus Semua Satu Warna di Photoshop

Menguasai Photoshop sama sekali bukan tugas yang mudah. Program ini menawarkan banyak ciri yang mungkin memerlukan sedikit masa dan usaha untuk difahami. Sekiranya anda seorang pemula, anda mungkin mempunyai jalan panjang sebelum anda dapat menikmati potensi penuh Photoshop.Walaupun tidak, selalu ada beberapa petua dan trik baru untuk dipelajari.

Read More
Cara Memadam Semua Foto dari Amazon Fire Tablet

Amazon Fire Tablet adalah peranti yang elegan, tetapi ruang simpanannya tidak begitu hebat. Itulah sebabnya anda perlu mengetahui cara mengurus ruang simpanan anda, menghapus semua perkara yang tidak perlu, dan membuat sandaran awan.Teruskan membaca untuk mengetahui cara menghapus semua foto, video, aplikasi, dan lain-lain dari Tablet Kebakaran anda.

Read More
Cara Menghapus Sejarah Penyemakan Imbas Internet pada Amazon Fire Tablet

Sekiranya anda seperti kebanyakan orang, anda mungkin menggunakan penyemak imbas Fire Tablet, Silk, untuk mencari barang dalam talian.Pada saat-saat kebosanan, item yang kita lihat dapat menarik. Dari soalan rawak hingga yang kita malu untuk bertanya kepada orang lain. Perkara yang baik ialah anda dapat menghapus sejarah penyemakan imbas dan menyimpan beberapa privasi.

Read More
Cara Menghapus Semua Kata Laluan yang Disimpan di Chrome

Sekiranya anda seperti majoriti pengguna internet, anda mungkin telah membuat lebih daripada beberapa akaun setakat ini. Platform media sosial, perkhidmatan langganan, dan semua jenis laman web menghendaki anda bergabung dengan komuniti mereka dengan mendaftar.Dengan berlalunya masa, menjejaki semua maklumat masuk anda menjadi semakin sukar.

Read More
Cara Memadam Video di Amazon Fire Tablet

Amazon Fire Tablet adalah salah satu tablet yang paling banyak digunakan pada masa kini. Terdapat banyak varian, dan ia dilengkapi dengan kapasiti penyimpanan dalaman yang berbeza, dari 8GB hingga 64GB.Sekiranya anda memilih yang mempunyai storan yang lebih kecil, anda mungkin mengisinya dengan cepat.

Read More
Ulasan Dell XPS M1730

£ 2054 Harga semasa dikaji Komputer riba XPS terbesar Dell, M1730, tidak ada warna ungu yang mengecil. Bahagian depan casis didominasi oleh panel butang media yang miring secara agresif, sementara lampu terang menyilaukan dari sepasang ruang pembesar suara. Tudung ditutup dengan corak abu-abu logam-gun, dan sepasang lampu besar dengan bangganya bertanda logo XPS.

Read More
Cara Memadam Catatan Video TikTok

TikTok adalah salah satu aplikasi yang sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Setelah anda mengetahui cara menambahkan kesan, penapis, dan menggunakan ciri menarik lain, kemungkinan anda akan menghabiskan banyak masa untuk membuat video.Setelah beberapa hari atau minggu membuat video, anda mungkin sukar untuk menavigasi galeri anda.

Read More
Cara Menghapus Video di Marco Polo

Marco Polo pada dasarnya Skype memenuhi sembang. Dengan kata lain, anda menghantar mesej kepada rakan anda dalam bentuk video, dan mereka bertindak balas dengan baik.Tetapi seperti mana-mana sembang, kadang-kadang anda menghantar mesej yang anda mahu tidak. Marco Polo memahami dan membolehkan pengguna menghapus mesej video yang mereka hantar melalui aplikasi.

Read More
Cara Memadamkan Akaun VSCO Anda

VSCO adalah kependekan dari "Visual Supply Company" dan dibuat sebagai aplikasi khusus untuk jurugambar untuk memaparkan karya mereka.Walaupun VSCO adalah aplikasi hebat dengan komuniti yang sangat kuat, ia pasti bukan untuk semua orang. Kecenderungannya terhadap seni dan fotografi kontemporari menjadikannya tidak sesuai untuk pengguna yang lebih santai.

Read More
Ulasan Dell Inspiron 1545

£ 430 Harga semasa dikaji Komputer riba terbaru untuk bergabung dengan barisan Dell, Inspiron 1545 - atau Inspiron 15, seperti yang disebut jika anda membeli terus dari Dell - mempunyai banyak yang harus ditempuh.Ciri yang paling baru ialah skrin. Seperti Acer, Dell telah memilih panel dengan nisbah aspek mesra filem 16: 9 - pilihan yang mengurangkan bar hitam di bahagian atas skrin ketika menonton bahan skrin lebar.

Read More
Ulasan Dell Inspiron 1318

Gambar 1 dari 2 £ 440 Harga semasa dikaji Empat ratus paun (tidak termasuk PPN) bukanlah sebilangan besar wang untuk dibelanjakan untuk komputer riba tetapi, sehingga baru-baru ini, kebanyakan komputer riba yang lengkap dengan harga ini mempunyai satu ciri yang menarik - sebahagian besarnya. Sesungguhnya, jelajahi PC World dengan harga £ 400 di tangan anda dan anda mungkin akan menemui sebilangan besar komputer riba seberat 3kg, 15.

Read More
Ulasan Dell UltraSharp U2410

Gambar 1 dari 2 £ 439 Harga semasa dikaji Di atas panel TN biasa tetapi kurang dari kegemaran Eizo dan LaCie kelas atas kami terletak di tengah-tengah monitor profesional yang menarik. Ia tidak dapat menandingi S-PVA, tetapi jenis panel H-IPS memungkinkan untuk nisbah kontras yang lebih tinggi daripada TFT IPS standard, seperti yang dibuktikan oleh nisbah dinamik 80,000: 1 yang agak konyol yang ditawarkan di sini.

Read More
Ulasan Dell Latitude E5410

Gambar 1 dari 2 £ 1307 Harga apabila dikaji semula Terima kasih kepada pelbagai pilihan konfigurasi yang ditawarkan, mengkonfigurasi sistem Dell boleh menjadi mencabar dan bermanfaat. Terutama dalam rangkaian Latitud yang mesra perniagaan: proses pesanan untuk E5410 memandu anda dalam tidak kurang daripada 33 keputusan semasa anda memilih komponen anda dan menggunakan - atau menolak - aksesori dan perkhidmatan.

Read More
Ulasan Dell UltraSharp U2913WM

Gambar 1 dari 5 £ 481 Harga semasa dikaji Walaupun kebanyakan monitor skrin lebar mengikuti nisbah aspek 16: 9 standard, Dell UltraSharp U2913WM berani berbeza - ini adalah monitor PC pertama yang kita lihat dalam format 21: 9 yang luar biasa. Monitor menggunakan panel IPS dengan lapisan anti silau matte, dan memotong gambar yang mengagumkan di atas meja.

Read More
Cara Melumpuhkan Kecerahan Auto pada iPhone dan iPad

Kedua-dua iPhone dan iPad menawarkan pilihan kecerahan automatik dalam tetapan iOS, yang menggunakan sensor cahaya ambien setiap peranti untuk mengesan tahap cahaya di dalam bilik dan secara automatik menyesuaikan kecerahan tampilan dengan sewajarnya. Sebilangan pengguna merasa ini menjengkelkan sementara yang lain tidak menghargai peranti mereka menyesuaikan kecerahan untuk mereka.

Read More
Cara Melumpuhkan atau Mematikan Drop-In pada Alexa

Ciri Drop-In di Amazon Alexa telah menerima beberapa kontroversi sejak pertama kali diperkenalkan beberapa tahun yang lalu. Seperti namanya, ciri ini membolehkan sesiapa sahaja masuk ke peranti berkemampuan Alexa anda tanpa pemberitahuan.Ibu bapa mungkin menganggap Drop-In cukup berguna, kerana ia membolehkan mereka mencapai anak mereka dengan mudah.

Read More
Cara Melumpuhkan Papan Kekunci di Chromebook

Chromebook bukan komputer riba biasa anda. Idea utama di sebalik ciri dan reka bentuk Chromebook adalah bahawa akses ke Internet lebih penting daripada komputer itu sendiri.Oleh itu, masuk akal bahawa Chromebook hampir tidak sekuat desktop atau komputer riba tradisional. Walau bagaimanapun, mereka mempunyai beberapa ciri yang membolehkan anda menyelesaikan perkara yang menarik.

Read More
Cara mematikan / mematikan Chromebook pad sentuh

Sekiranya anda menggunakan Chromebook sebagai komputer harian dan tidak memerlukan penggunaan keupayaan pad sentuh, anda boleh mematikan atau mematikan fitur tersebut. Anda juga boleh mengaktifkan semula pad sentuh Chromebook yang anda perlukan.Mengapa anda melumpuhkan atau mematikan pad sentuh pada Chromebook anda?

Read More
Ulasan D-Link ShareCenter + DNS-345

Gambar 1 dari 4 £ 130 Harga semasa dikaji Mungkin sudah lama di gigi, tetapi D-Link's ShareCenter + DNS-345 adalah alat NAS empat tempat yang sangat murah. Casis logam padatnya yang padat memiliki ruang penyimpanan hingga 16 TB, yang dapat disajikan sebagai saham NAS dan sasaran iSCSI. Lihat juga: apa yang perlu dicari semasa membeli NAS untuk perniagaan.

Read More
Adakah Amazon Echo Eavesdrop?

Amazon Echo adalah salah satu pembesar suara pintar yang paling popular di pasaran. Seperti pesaing utamanya, pembesar suara Amazon menawarkan kemampuan untuk melayari internet, membuat senarai tugas, mengatur penggera, streaming podcast, memainkan muzik dan video, memeriksa maklumat cuaca dan lalu lintas, dan banyak lagi.

Read More
Cara Memuat turun Aplikasi di Amazon Echo Show

Kali pertama anda mencuba peranti Echo Show, anda akan menyedari bahawa ia mempunyai pelbagai aplikasi yang serupa dengan platform lain. Anda boleh menonton YouTube, melayari internet, dan juga bermain muzik. Echo Show adalah alat pembantu rumah dengan skrin. Ini bermaksud anda dapat melihat cuaca, mendapatkan resipi, dan juga bermain muzik.

Read More
Cara Memuat turun Semua Hotmail Anda

Sekiranya anda adalah pemilik akaun Hotmail yang bangga, tahniah, anda adalah sebahagian daripada keturunan yang hampir mati. Hotmail, kerana kekurangan istilah yang lebih baik, dihentikan oleh Microsoft pada tahun 2013. Ini adalah sebahagian daripada langkah yang lebih luas ke arah penawaran perkhidmatan yang lebih padu, dan Outlook akhirnya menggantikan Hotmail.

Read More
Cara Memuat turun Disney Plus di TV Pintar Samsung

Dengan Disney Plus, syarikat ini akhirnya memasuki dunia penstriman dan kini menikmati kejayaan besar dengan usaha tersebut.Kita hidup di era di mana Disney tidak lagi menjadi rangkaian yang menawarkan program kanak-kanak secara eksklusif. Dengan filem seperti Star Wars, anda pasti ingin mengetahui cara memuat turun Disney Plus di Samsung Smart TV anda.

Read More
Cara Memuat turun Disney Plus di Kindle Fire

Ketika Disney pertama kali mengumumkan peranti yang akan menyokong perkhidmatan penstrimannya, pengguna Amazon kecewa. Walaupun Amazon menjalankan variasi sistem operasi Android, ia mempunyai kedai aplikasi yang berbeza.Oleh kerana semua peranti Amazon ditinggalkan dari senarai yang disokong, pengguna Amazon berpendapat bahawa mereka tidak akan dapat bergabung dalam keseronokan.

Read More
Cara Muat turun Disney Plus di Hisense Smart TV

Sekiranya anda melihat senarai kandungan yang tersedia di Disney Plus dengan pantas, itu pasti akan menarik perhatian anda. Oleh itu, anda tidak boleh berfikir dua kali untuk melanggan perkhidmatan tersebut, tetapi bolehkah anda memuat turunnya di TV Pintar Hisense anda? Jawapannya bergantung pada model tertentu anda.

Read More
Cara Memuat turun Instagram di Kindle Fire

Aplikasi Kindle Fire dapat melakukan hampir semua perkara yang dapat dilakukan oleh peranti pintar anda yang lain. Anda dapat mengakses YouTube, melayari web, dan bahkan mendengarkan muzik. Namun, jika anda cuba memuat turun aplikasi Instagram dari gedung aplikasi Amazon, anda akan kecewa.Walaupun terdapat beberapa aplikasi di Appstore yang terdiri daripada versi Instagram yang ringan (mereka tidak mempunyai banyak ciri), anda tidak dapat memasang tawaran sebenar.

Read More
Cara Muat turun & Pasang OS Chrome

Sistem operasi Chrome (OS) hanya dikhaskan untuk pengguna Chromebook, tetapi sekarang juga tersedia untuk peranti lain. Ini adalah alternatif yang bagus untuk Windows atau Linux, dan anda boleh menjalankannya tanpa pemasangan. Apa yang anda perlukan ialah memuat turun OS Chrome ke pemacu USB dan menggunakan Etcher atau beberapa perisian lain untuk menjadikannya dapat boot.

Read More
Cara memuat turun permainan LeapFrog secara percuma

Dengan beratus-ratus permainan kanak-kanak tersedia untuk keseronokan dan pendidikan, tidak ada keraguan mengenai pasaran sasaran untuk tablet LeapFrog. Sudah tentu, untuk memainkan kebanyakan permainan, anda perlu membelinya terlebih dahulu dari kedai aplikasi LeapFrog. Terdapat banyak masalah - memuat turun beberapa permainan hebat mungkin berharga sehingga $ 100 atau lebih.

Read More
Cara Memuat turun Video Dari GoPro

Kamera GoPro terdapat di mana-mana dalam sukan pengembaraan. Semua orang ingin merakam momen paling menggembirakan, pengalaman paling menakutkan, pemandangan indah di mana sahaja mereka berada dan apa sahaja yang berlaku. Tetapi bagaimana anda mendapatkan video dari kamera ke komputer anda? Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda cara memuat turun video dari GoPro.

Read More
Cara Memuat turun Semua Video dari Ring Doorbell

Ring Doorbell membolehkan anda memantau kawasan rumah anda yang dikehendaki dalam masa nyata. Oleh itu, anda akan selalu mengetahui apa yang berlaku di sekitar rumah anda, malah mendapat pemberitahuan gerakan terus ke telefon anda.Namun, bagaimana jika anda ingin menyimpan rakaman video tertentu yang disimpan dalam sejarah acara anda?

Read More
Adakah Bud Gema Amazon Anda Tidak Bersambung? Cuba ini!

Echo tunas adalah kaedah yang baik untuk mendengar muzik atau membuat panggilan sepenuhnya tanpa wayar. Anda akhirnya mendapatnya, dan anda tidak sabar untuk mencubanya. Tetapi mereka tidak menyambung ke peranti anda tanpa alasan yang jelas.Jangan putus asa kerana terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk menyelesaikan masalah ini.

Read More
Bolehkah Amazon Echo Auto Anda Sambung ke Berbilang Telefon?

Terganggu oleh telefon bimbit semasa memandu adalah masalah yang sebenarnya, sebab itulah penggunaannya semasa berada di belakang roda telah dibuat haram di sejumlah negara di seluruh dunia. Nasib baik, terdapat peningkatan jumlah peranti yang diaktifkan suara di pasaran yang membolehkan anda mengubah lagu yang sedang dimainkan, atau untuk mendapatkan petunjuk sambil terus memegang tangan.

Read More
Cara Mengetahui jika Titik Gema Anda Mempunyai Caj

Echo Dot pada dasarnya adalah versi Echo Amazon biasa yang lebih kecil. Walaupun mempunyai pembesar suara yang lebih kecil dan kurang berkuasa, ia tetap menyediakan semua ciri penting yang diharapkan dari peranti Echo.Ringkas dan ringan, jadi selalu menggoda untuk memindahkannya. Walau bagaimanapun, jika anda mencabutnya, ia akan mati.

Read More
Bolehkah Amazon Echo Dot Anda Digunakan sebagai Pembesar Suara Bluetooth?

Ramai orang masih mengajukan soalan mudah ini: bolehkah Echo Dot digunakan sebagai pembesar suara Bluetooth? Baiklah, jawapannya adalah ya, boleh. Sekiranya anda belum mencubanya, tunggu apa lagi?Ada yang mengatakan bahawa pembesar suara Echo Dot tidak cukup kuat, tetapi itu tidak semestinya benar. Untuk kegunaan peribadi, di bilik kecil, ia berfungsi dengan baik.

Read More
Adakah Amazon Echo Bekerja dengan Pelbagai Pengguna?

Tanya soalan pembaca sekali lagi di TechJunkie. Kali ini mengenai Amazon Echo dan beberapa pengguna. Sebagai sebahagian daripada liputan kami mengenai peranti kecil yang rapi ini, soalan ini sangat sesuai. Soalan itu adalah "Adakah Amazon Echo berfungsi dengan banyak pengguna?"Ya betul. Selagi setiap pengguna mempunyai akaun Amazon mereka sendiri, anda boleh menetapkan pengguna lain.

Read More
Cara Mendapatkan Pertunjukan Gema untuk Memaparkan Lirik

Dari perspektif muzik, Echo Show melangkah lebih jauh daripada beberapa peranti Alexa sebelumnya. Terutama kerana ia mempunyai pembesar suara pintar yang bagus dan paparan berkualiti tinggi.Berkat ini, anda boleh melakukan lebih banyak perkara daripada sekadar mendengar lagu kegemaran anda. Kini anda dapat menonton video muzik, dan lebih baik lagi, menyanyi bersama lirik yang dipaparkan.

Read More
Cara Memasangkan Bud Gema Amazon Anda ke Pelbagai Peranti

Tambahan terbaru untuk dunia earbud wayarles Bluetooth adalah Echo Buds Amazon. Mereka datang sebagai saingan yang dinanti-nantikan untuk AirPod Apple dan mempunyai mikrofon yang membolehkan anda memesan Alexa. Anda boleh meminta pembantu AI memainkan buku audio, lagu, atau menaikkan kelantangan.Echo Buds juga membolehkan anda menggunakan pembantu lalai telefon pintar anda, sama ada Siri atau Pembantu Google.

Read More
Cara Membuat Panggilan Telefon di Titik Gema Anda

Echo Dot adalah salah satu daripada beberapa peranti Echo yang ditawarkan oleh Amazon. Ia boleh melakukan banyak perkara untuk anda, termasuk melayari laman web, memainkan muzik dan filem kegemaran anda, membeli tiket kapal terbang, dan banyak lagi.Tetapi adakah anda tahu anda boleh membuat panggilan telefon melalui Echo Dot anda?

Read More
Mengapa Echo Dot Saya Berkelip Biru?

Sekiranya anda mempunyai Echo Dot maka anda tahu bahawa cincin cahaya di bahagian atas peranti anda adalah keputusan antara muka yang agak menawan. Bersama dengan antara muka suara Alexa, cincin memberikan Dot rasa yang biasa, malah "selesa". Ini adalah salah satu elemen reka bentuk Dot yang bertahan melalui beberapa generasi evolusi dan pengembangan produk, dan ini jelas merupakan ciri khas alat automasi rumah.

Read More
Mengapa Echo Dot Saya Berkelip Hijau?

Cincin cahaya pada Amazon Echo Dot adalah bahagian khas peranti dan salah satu daripada dua cara peranti dapat berkomunikasi dengan anda.Pertama sekali, anda bercakap dengan Amazon Echo Dot dan Alexa memberi respons kepada anda dengan menyelesaikan tugas atau memberi anda maklumat.Kedua, terdapat "cincin cahaya" yang merupakan cara Echo Dot untuk memberitahu anda bahawa ia memerlukan perhatian anda.

Read More
Cara Membuat Jam Echo Show Lebih Besar

Versi terbaru Amazon Echo Show mempunyai antara muka yang halus dan kualiti gambar yang sangat tinggi. Tetapi untuk memberi lebih banyak ruang untuk gambar latar yang menakjubkan, jam paparan kelihatan lebih kecil daripada sebelumnya.Malangnya, tidak ada (tetap) cara tetap untuk menjadikan jam Echo Show lebih besar.

Read More
Bolehkah Echo Show Memaparkan Suhu Dalam Ruangan?

Dengan generasi kedua Amazon Echo, terasa seperti kita sudah hidup di masa depan. Peranti kecil namun kuat ini membolehkan anda mempunyai kawalan yang lebih baik terhadap rumah tangga pintar anda. Di antara banyak ciri yang berguna, Echo dapat memberitahu anda suhu bilik.Kami akan menunjukkan kepada anda cara memeriksa suhu dalam ruangan, serta menerangkan beberapa ciri canggih yang dapat mempermudah hidup anda.

Read More
Cara Mengedit PDF di Kindle Fire

Tidak boleh dikelirukan dengan Amazon Kindle, dulunya dikenal sebagai Kindle Fire dan sekarang hanya sebagai Api, tablet e-reader Amazon yang paling popular adalah leher-dan-leher dengan pesaingnya. Walaupun Amazon Kindle dan Kindle Fire adalah perkara yang sama sekali terpisah, Kindle Fire sering digunakan sebagai platform membaca.

Read More
Penarikan semula EE Power Bar: Pelanggan harus mengembalikan SEMUA pengecas setelah risiko keselamatan

EE mengingatkan pengecas Power Barnya sekali lagi, tetapi daripada penarikan terhad beberapa bulan yang lalu, kali ini rangkaian mahu pelanggan mengembalikan semuanya. Pada bulan Ogos, rangkaian mengingatkan sejumlah 500,000 - kira-kira 25% pada masa itu - pengecas, tetapi semalam rangkaian mengeluarkan pernyataan yang mengatakan sebilangan kecil "insiden selanjutnya" telah menarik balik semua 1.

Read More
Cara Memperbaiki Kesalahan Mendaftar Peranti Amazon Echo Dot

Alat automasi rumah keluarga Amazon membuat kemajuan besar dalam kemudahan, fleksibiliti, dan biaya dengan Echo Dot. Dot pada dasarnya adalah komputer mikro yang dikendalikan suara dengan sambungan rangkaian dan antara muka audio yang canggih dengan suara aplikasi Alexa yang tidak asing lagi. Pengulangan generasi ketiga Dot baru-baru ini menjadikan platform yang sudah berguna menjadi penyelesaian multimedia yang hebat dengan meningkatkan secara besar-besaran pembesar suara terbina dalam.

Read More
Cara mengedit laman web sebelum mencetaknya

Sebilangan besar halaman laman web merangkumi iklan, gambar, video dan banyak lagi yang mungkin tidak perlu anda sertakan dalam cetakan. Oleh itu, jika anda benar-benar berminat untuk mencetak sebahagian teks dari halaman, semua elemen halaman tambahan dapat membuang banyak tinta. Selanjutnya, kerana lebih banyak dicetak elemen halaman tambahan mungkin juga membuang kertas tambahan.

Read More
Cara Mengaktifkan Flash di The Kindle Fire

Rangkaian tablet Amazon's Fire mempunyai banyak perkara untuk mereka. Mereka murah, mempunyai daya tahan bateri yang baik, dan dinaik taraf dan diperbaharui secara berkala, dengan model baru yang dilancarkan hampir setiap tahun. Walau bagaimanapun, mereka agak serupa dengan iPad Apple. Secara lalai, mereka ditutup.

Read More
Cara Mengaktifkan Kawalan Ibu Bapa di Mana-mana Penghala Netgear

Walaupun internet adalah perkara hebat, terdapat banyak ancaman yang tersembunyi di setiap sudut. Itu benar terutamanya apabila anak-anak sudah cukup dewasa untuk mula melayari Internet sendiri. Laman web berniat jahat, percubaan pancingan data, kandungan dewasa, dan ancaman lain boleh memanfaatkan kanak-kanak yang tidak curiga.

Read More
Cara Mengaktifkan ActiveX pada Chrome

ActiveX adalah rangka kerja yang membolehkan perisian yang berbeza untuk berkomunikasi dan berkongsi fungsi dan maklumat. Teknologi ini telah meningkatkan perisian dengan ketara, kerana kemungkinan baru dilahirkan dengannya. Tetapi bagaimana ia berfungsi dan mengapa begitu penting?Kaedah terbaik untuk menjelaskan fungsinya adalah melalui contoh.

Read More
Ulasan Epson Expression Photo XP-950

£ 250 Harga semasa dikaji Epson Expression Photo XP-950 adalah, dalam banyak cara, kebalikan dari Pixma iP8750 dengan harga yang sama. Walaupun Canon adalah model minimalisme, skrin sentuh Epson all-in-one adalah pesta automasi yang bergerak. Dulang keluaran kertas secara automatik terbuka apabila diperlukan dan melipat diri apabila tiba masanya untuk mematikan.

Read More
Cara Reset Kilang Amazon Fire Tablet tanpa Pin

Sekiranya anda ingin menghapus semua data dari Amazon Fire Tablet, anda perlu mengakses aplikasi Tetapan dan melakukan proses penetapan semula kilang dari sana. Walau bagaimanapun, dalam situasi tertentu, anda tidak akan dapat melakukan ini - skrin sentuh tidak akan berfungsi, gangguan sistem, atau paling kerap, anda lupa pin.

Read More
Cara Kilang Tetap Menetapkan Semula TV Pintar Vizio

HDTV benar-benar menjadi berpatutan dari masa ke masa dan memperoleh banyak ciri baru juga, yang sering kali boleh menyebabkan beberapa masalah teknikal di kemudian hari. Sebilangan besar pengguna boleh mendapatkan TV Pintar 4K yang sangat besar dengan harga di bawah $ 1000, tetapi model yang lebih murah bermaksud komponen berkualiti lebih rendah dan penyelesaian masalah lebih banyak.

Read More
Cara Menetapkan Semula Kilang Leapfrog Explorer

Dilengkapi dengan skrin sentuh, Leapfrog Leapster Explorer dirancang untuk membantu anak-anak belajar dengan bermain permainan yang menarik. Semua permainan ini difokuskan untuk mengajar anak-anak bagaimana membaca, melakukan matematik, dan perkara-perkara lain yang penting untuk dipelajari oleh anak-anak.

Read More
Cara Kilang Menghidupkan Semula Api Kindle

Kindle Fire adalah tablet kecil yang berpatutan dan mampu dimiliki, sangat sesuai untuk kegunaan rumah dan perjalanan. Walaupun titik harganya sangat rendah, Kindle Fire cenderung mempunyai prestasi yang baik dan, dari segi ciri, bersaing dengan tablet dalam julat harga yang lebih tinggi.Namun, seperti mana-mana peranti pengkomputeran, seiring berjalannya waktu, peranti anda mungkin mulai menghadapi masalah.

Read More
Cara Membuat Kilang Tetapkan Semula Kamera Dalam Sarang Anda

Bagi mereka yang ingin meningkatkan keselamatan kediaman mereka, Nest Indoor Cam mungkin merupakan penyelesaian terbaik. Dengan perkhidmatan langganan Nest Aware, amaran orang, dan penstriman 24/7, ia dirancang untuk mengawasi apa yang penting walaupun anda berada jauh.Walaupun begitu, seperti mana-mana alat elektronik di luar sana, ada kemungkinan Nest Indoor Cam kadang-kadang tidak berfungsi seperti yang diharapkan.

Read More
CCTV secara percuma

Rata-rata isi rumah Inggeris membelanjakan £ 311 setahun untuk elektronik, menurut penyelidikan dari GfK, memberikan pencuri kamera digital, konsol permainan dan komputer riba untuk pencuri di negara ini. Dan dengan bungkus gelembung hampir meletus dari Krismas, anda mungkin ingin mengawasi lebih dekat barang berharga yang berkilauan menarik dari tingkap ruang depan.

Read More
Panasonic SDR-S7

Pengilang: Panasonic//www.panasonic.com/Pembekal: Wilkinsonwww.wilkinson.co.ukHarga: £ 153 (£ 180 termasuk PPN)Penilaian: 5/6Sumbangan Panasonic terhadap revolusi kamera video kompak adalah SDR-S7 yang tidak dapat dinafikan. Ia mungkin kelihatan seperti camcorder bersaiz penuh, tetapi sebenarnya, ini jauh lebih kecil daripada MX20, dan kira-kira separuh daripada ukuran camcorder rata-rata.

Read More
Sistem fail Ubuntu

Sebaik sahaja anda mula bekerja di Ubuntu, anda pasti ingin tahu di mana menyimpan fail anda. Ubuntu memberikan anda direktori rumah peribadi, dengan subdirektori yang telah disediakan untuk Dokumen, Muzik, Gambar, Video dan Muat turun. Terdapat juga folder Awam: fail yang disimpan di sini akan tersedia untuk sesiapa sahaja yang log masuk ke PC anda.

Read More
Telefon Windows terbaik untuk tahun 2014

Gambar 1 dari 2Windows Phone 8 perlahan-lahan menjadi OS telefon pintar yang harus diperhitungkan, dengan rangkaian Nokia Lumia yang sangat baik yang menghasilkan telefon bimbit untuk menyaingi Android dan Apple terbaik yang ditawarkan. Kami telah menyenaraikan kegemaran kami di bawah ini, dengan model mulai dari unggulan utama hingga tawaran harga murah.

Read More
Penghala wayarles terbaik untuk dibeli pada tahun 2013

Penghala tanpa wayar adalah pintu masuk anda ke internet, dan pusat rangkaian rumah anda, namun mungkin juga merupakan alat yang paling tidak dihiraukan di rumah kebanyakan orang.Sekiranya anda berusaha untuk mendapatkan kelajuan tanpa wayar, kemungkinan anda akan dapat meningkatkannya dengan menaik taraf penghala anda.

Read More
Cara Mengisi Kawasan di Photoshop

Photoshop adalah aplikasi penyuntingan gambar yang tiada tandingan, sejauh ini alat No.1 di kalangan profesional sejak dilancarkan pada tahun 1990.Penyunting gambar profesional mengetahui semua muslihat yang dapat membantu mereka menjimatkan masa dan menyelesaikan tugas tertentu dengan lebih cepat. Sebagai permulaan, mengisi kawasan yang luas pada gambar dengan warna padat.

Read More
Cara Mencari Nombor Model Firestick

Ekosistem Firestick telah berkembang dengan cepat sejak diperkenalkan. Kini terdapat lima Firesticks berbeza jika anda menghitung model generasi pertama yang telah dihentikan.Setiap model dilengkapi dengan set sifat yang unik dan cara terbaik untuk mengetahui adalah dengan mengetahui nombor model anda.

Read More
Cara Mencari Alamat IP Firestick Amazon

Mengetahui alamat IP yang tepat untuk Firestick anda membolehkan anda melakukan semua jenis peretasan. Sebagai contoh, aplikasi seperti adbLink memerlukan alamat IP Firestick untuk membolehkan pemunggahan aplikasi lain.Inilah berita baik. Anda tidak perlu menggaru-garu kepala bertanya-tanya tentang alamat IP Firestick anda kerana yang diperlukan hanyalah proses 3 langkah mudah untuk dicari.

Read More
Bagaimana Mencari Nombor Model Kindle Fire?

Semasa anda menyiapkan tablet Kindle Fire, selalu baik untuk mengetahui jenis model dan versi sistem. Tetapi ada satu lagi maklumat penting peranti yang sering terdapat di bawah radar - nombor siri (atau model) peranti.Kemungkinannya anda mungkin tidak memerlukan nombor model anda. Walau bagaimanapun, mungkin sangat bermanfaat untuk mengetahuinya dalam situasi tertentu.

Read More
Cara Mencari Video Muzik Tanpa Mengetahui Namanya

Ini adalah situasi yang mengecewakan yang kita semua alami pada satu masa atau yang lain. Anda mahu melihat video muzik lagu yang anda gemari - yang mempunyai lirik tentang gadis itu dan lelaki itu - tetapi anda tidak dapat mengingat nama lagu tersebut! Sekiranya anda mempunyai rakaman lagu, walaupun anda tidak tahu namanya, anda dapat menggunakan aplikasi seperti Shazam, alat popular yang memungkinkan anda mengenal pasti lagu dengan memainkannya, atau aplikasi serupa.

Read More
Cara Menetapkan Tongkat Api Anda untuk Menggunakan Rangkaian 5GHz Anda

Fire Stick Amazon adalah salah satu peranti penstriman paling popular yang ada, berkat pelbagai aplikasinya dan keterbukaan yang tidak dapat ditandingi oleh hampir semua alat streaming lain di pasaran hari ini. Amazon telah memastikan untuk mengemas kini ketiga-tiga model alat yang diakui secara berkala, memastikan bahawa mereka sentiasa mengikuti teknologi terkini.

Read More
Kajian Amazon Fire HD 6

Harga £ 79 semasa dikaji semula Sekiranya anda mencari tablet yang dapat anda berikan dengan yakin kepada anak-anak anda atau digunakan sebagai peranti keluarga bersama, Amazon mungkin akan mendapat jawapan: Fire HD 6, yang terbaru dalam rangkaian tablet anggaran syarikat. Lihat juga: Tablet terbaik tahun 2014.

Read More
Cara Melihat Fail Amazon Fire Stick di PC Anda

Amazon Firestick adalah peranti pelbagai guna yang membolehkan anda menstrimkan sebarang media di TV anda dan juga melayari internet. Apa sahaja fail yang anda simpan di Amazon Firestick, anda sebenarnya dapat melihatnya di komputer desktop atau komputer riba anda. Memandangkan kenyataan bahawa peranti Firestick tidak dirancang dengan mempertimbangkan kesambungan PC, proses ini mungkin kurang mudah daripada yang biasa anda lakukan.

Read More
Bolehkah Amazon Fire Stick Anda Menyambung ke Rangkaian 5GHz?

Untuk streaming hiburan, sukar untuk mengalahkan Fire Stick. Peranti penstriman terkemuka di Amazon telah wujud dalam beberapa bentuk selama hampir tujuh tahun, dan terus menjadi salah satu kaedah terbaik untuk menambahkan beberapa aplikasi ke TV anda.Sudah tentu, dapat menyambung ke rangkaian WiFi anda sangat penting, dan jika anda cuba menyambungkan Fire Stick anda ke rangkaian 5GHz, anda mungkin menghadapi beberapa masalah.

Read More
Cara Mengetahui jika Alat Pemadam Api Pecah

Alat kawalan jauh Amazon Firestick adalah peranti berguna yang membolehkan anda menonton pelbagai rancangan TV dan filem di Amazon Prime, Netflix, Hulu, dan banyak saluran berasaskan langganan lain.Namun, kadangkala, anda mungkin mengalami masalah dengan peranti ini. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan masalah Amazon Firestick yang paling biasa dan cara anda memperbaikinya.

Read More
Cara Menggunakan Tongkat Api Anda Tanpa WiFi

Amazon Fire TV Stick adalah salah satu peranti paling popular untuk streaming filem dan rancangan TV eksklusif. Ia juga mengubah TV standard menjadi peranti pintar, yang membolehkan anda mempunyai ciri moden, seperti perkongsian skrin, bermain muzik, bermain permainan video, dan sebagainya.Walau bagaimanapun, kebanyakan ciri ini tidak tersedia tanpa sambungan internet yang stabil.

Read More
Adakah Jam Tangan Fitbit atau Apple Lebih Tepat?

Jam pintar dan pelacak kecergasan mempunyai banyak persamaan. Pada masa kini, anda boleh membeli jam pintar dengan banyak ciri kesihatan atau alat pelacak kecergasan dengan aplikasi yang berbeza. Walaupun ini bermakna produk mempunyai lebih banyak yang ditawarkan, ia menjadikannya lebih sukar untuk memilih antara mereka.

Read More
Cara Menghidupkan atau Mematikan FitBit

Hayat bateri Fitbit anda boleh berkisar antara seminggu hingga 10 hari, dengan syarat ciri GPS tidak selalu ada. Oleh itu, orang yang memanfaatkan sepenuhnya aktiviti pelacak ini dan sering menggunakannya mungkin perlu mengecasnya lebih kerap. Tetapi cara yang baik untuk mengekalkan bateri Fitbit adalah dengan mematikannya ketika tidak digunakan.

Read More
Ulasan Fitbit Alta: Penjejak yang mantap, walaupun agak lama

Gambar 1 dari 11 £ 100 Harga semasa dikaji Sejak pertama kali mengkaji Fitbit Alta, beberapa alat pakai baru telah ditambahkan ke koleksi syarikat termasuk Fitbit Charge 2 dan Fitbit Flex 2. Kemudian ada juga Fitbit Alta HR. Dari segi harga, Fitbit Alta (£ 100) berada di antara Flex 2 (70 £) dan Charge 2 (£ 140) dan lebih murah £ 30 daripada Alta HR (£ 130).

Read More
Penjejak kecergasan terbaik 2018: Mana yang sesuai untuk anda?

Pada masa lalu, kami selalu mempunyai senarai terpisah untuk jam pintar dan pelacak kecergasan terbaik, tetapi sekilas melihat halaman ini memberitahu bahawa garis antara kedua-dua jenis peranti ini semakin kabur.Sesungguhnya, jam tangan pintar seperti Apple Watch Series 3 dan Samsung Gear Sport boleh digunakan untuk mengesan praktikal sebarang aktiviti fizikal dan terus memantau degupan jantung anda, sementara jam tangan kecergasan seperti Garmin Vivoactive 3 kini memaparkan pemberitahuan dan widget telefon pintar yang diselaraskan ke telefon bimbit anda kalendar.

Read More
Cara Memperbaiki Echo pada Facetime pada iPhone Anda

Sejak munculnya rangkaian sosial, orang di seluruh dunia telah menemui pelbagai cara untuk berkomunikasi. Ini termasuk panggilan video tatap muka yang pada mulanya hanya tersedia pada perkhidmatan seperti Skype. Tetapi pada tahun 2010, semasa pembukaan iPhone 4, Apple mengumumkan sesuatu yang baru.Waktu Wajah.

Read More
Cara Memperbaiki TV Samsung yang Tidak Akan Dihidupkan

Tidak ada yang lebih buruk daripada bersiap-siap untuk malam filem yang menyeronokkan, hanya untuk menyedari bahawa TV anda tidak akan menyala. Sekiranya ia berfungsi dengan sempurna sebelumnya, dan tidak ada tanda-tanda masalah, apa yang berlaku? Dan yang lebih penting, apa yang harus anda lakukan?Nasib baik, ini tidak bermaksud TV anda rosak.

Read More
Cara Memaksa Hapus Semua Pekerjaan Dari Baris Pencetak

Bukan perkara biasa bahawa dokumen yang anda mahu dicetak tersekat di barisan pencetak, dengan berkesan menghalang dokumen selanjutnya daripada dicetak. Ini berlaku terutamanya dengan Windows 7 tetapi juga boleh berlaku pada Windows 10 dan 8. Berikut adalah pelbagai kaedah yang boleh anda jalani untuk membersihkan antrian percetakan yang tidak baik untuk sistem operasi berasaskan Windows dan Mac OSX.

Read More
Ulasan FlashPeak SlimBrowser

Gambar 1 dari 4FlashPeak menagih SlimBrowser sebagai penyemak imbas "super kompak" dan, dengan ukuran fail lebih dari 5MB, sukar untuk tidak disetujui. Muat turun awal akan selesai dalam beberapa saat melalui sambungan jalur lebar yang baik, dan proses pemasangannya tidak menyakitkan.Walau bagaimanapun, kesan awal SlimBrowser kami bercampur-campur: walaupun reka bentuknya berasal dari penyemak imbas berusia puluhan tahun, ia masih menawarkan pelbagai ciri yang munasabah.

Read More
Cara Mengosongkan Ruang di Amazon Fire Stick anda

Untuk kemudahan streaming, Amazon Fire TV Stick adalah salah satu pilihan yang paling popular dan praktikal. Ia menawarkan pelbagai saluran premium dan semua yang anda perlukan hanyalah sambungan internet yang kukuh.Sama ada anda ingin memuat turun lebih banyak saluran atau hanya memastikan bahawa kandungan anda berjalan tanpa gangguan, tanpa halangan, anda harus sentiasa memastikan mempunyai ruang yang cukup di Fire Stick anda.

Read More
Garmin Forerunner 305 ulasan

£ 138 Harga semasa dikaji Peranti GPS kedua Garmin yang diuji berharga hanya £ 120, yang mana harganya lebih rendah £ 30 berbanding yang lain, dan separuh daripada harga peranti yang lebih mahal dalam kumpulan. Tetapi itu tidak bermakna ia kekurangan ciri.Perkara pertama yang perlu diperhatikan ialah, walaupun dipakai di pergelangan tangan, ini bukan sesuatu yang anda gunakan sebagai jam tangan harian anda.

Read More
Alternatif GarageBand Untuk Chromebook

Chromebook ("Chromebook" adalah istilah umum untuk peranti faktor bentuk komputer riba yang menjalankan OS Chrome, varian Linux yang menggunakan penyemak imbas Chrome sebagai antara muka pengguna utamanya) pertama kali dilancarkan pada tahun 2011, dan pada tahun-tahun sejak itu, platform telah berusaha untuk mencari dan menentukan nisbahnya.

Read More
Ulasan L.A. Noire on Switch: Permainan L.A. Noire semestinya pada tahun 2011

Gambar 1 dari 13 £ 36 Harga semasa dikaji Semasa dilepaskan, L.A. Noire adalah sesuatu yang berbeza. Kembali pada tahun 2011, banyak tren dan memberi penekanan pada watak-wataknya dan memanusiakan para pemainnya. Malangnya, kerana pesanan pemasaran yang kurang baik dan keputusan reka bentuk pada saat-saat terakhir, ia tidak kelihatan licin seperti yang pada awalnya boleh berlaku.

Read More
PUBG: Panduan Pemula untuk Petua dan Trik yang Perlu Anda Ketahui

Medan Perang PlayerUnknown, atau PUBG seperti yang sering diketahui, adalah tiket terhangat dalam permainan sekarang. Ia terjual lebih dari 33 juta salinan pada PC tahun lalu, dan telah berjaya mencapai lebih dari 70 juta penjualan di semua platform.Oleh itu, tidak hairanlah semua orang cuba menyalin PUBGPermainan gaya Battle Royale.

Read More