Cara Membuat Senarai Main di Plex

Bagi banyak orang, Plex adalah model bagaimana seharusnya semua pusat media rumah, termasuk yang berpatutan (dengan pilihan premium), direka dengan baik, serasi dengan jumlah peranti yang paling luas, mudah dipasang, dan mudah digunakan. Dengan versi percuma dan premium yang hanya berharga $ 4,99 sebulan, ia adalah cara yang sangat mudah untuk mengakses media streaming.

Read More
Cara Membuat Beberapa Saluran YouTube Di Bawah Satu Alamat E-mel

Sejak ditubuhkan pada tahun 2005, YouTube telah berkembang menjadi syarikat raksasa video dan mesin pencari. Terima kasih kepada penggunanya yang bernilai 1.9 bilion, ia telah menjadi kegemaran utama pemasar di seluruh dunia. Sekiranya anda ingin mengembangkan perniagaan anda, anda akan mendapat kebaikan besar dengan membuka dan menjalankan saluran YouTube.

Read More
Cara Menukar Nama Pengguna anda di Crunchyroll

Crunchyroll telah menjadi perkhidmatan streaming untuk kebanyakan peminat anime dan manga, walaupun ia juga menawarkan drama, muzik, dan juga perlumbaan. Kandungan niche memang luar biasa. Walau bagaimanapun, terdapat cabaran dalam pengurusan akaun. Nama pengguna tetap dan tidak ada cara mudah untuk mengubahnya.

Read More
Cara Menghentikan Video YouTube dari Memotong Awal

YouTube bukan hanya salah satu laman video yang paling terkenal di dunia hari ini, tetapi salah satu medium budaya yang paling berpengaruh pada abad ini. Walaupun YouTube bermula sebagai komuniti kecil dalam talian yang berkongsi video haiwan peliharaan dan perjalanan percutian mereka, kini syarikat besar di bawah payung Google telah menjadi laman web untuk video hampir setiap keterangan.

Read More
Adakah Dark Matter Musim 4 Dipilih oleh Netflix atau Amazon?

Opera angkasa Perkara Gelap pertama kali disiarkan di Space Channel di Kanada dan di SyFy di Amerika Syarikat pada bulan Jun 2015. Siri fiksyen sains memperlihatkan kebangkitan enam orang dari berada di kapal angkasa, tidak ada yang ingat tentang siapa mereka atau mengapa mereka berada di kapal. Selepas tiga musim, walaupun rancangannya telah berkembang, bahkan suka mengikuti, SyFy membatalkan siri ini pada 1 September 2017, setelah tiga musim dan 39 episod.

Read More
Tawaran jalur lebar UK terbaik: Sky, Virgin, TalkTalk dan BT menawarkan diskaun menjelang Black Friday

Black Friday 2017 bukan hanya untuk meraih tawar-menawar untuk Krismas, atau membeli kerisik, banyak penyedia jalur lebar melepaskan beberapa tawaran menarik untuk mendorong anda beralih sebelum Tahun Baru.Perbezaan utama adalah bahawa walaupun jelas untuk melihat berapa banyak wang yang dikeluarkan dari harga alat, berjalan melalui tawaran mudah alih dan jalur lebar jauh lebih sukar.

Read More
Cara Menghapus Semua Lampiran di iMessage

Sebagai perkhidmatan pesanan terbina dalam Apple, anda dapat menggunakan iMessage pada mana-mana peranti Apple, termasuk jam tangan Apple. Perkhidmatan ini mempunyai pelbagai ciri menarik seperti tulisan tangan, animasi di skrin, Ketik Balik emoji, dan banyak lagi.Walau bagaimanapun, perkhidmatan ini hanya berfungsi jika penerima juga menggunakan peranti Apple, atau secara automatik akan ditukar menjadi SMS atau MMS.

Read More
Cara Menghapus Semua Komen di YouTube

Merupakan kenyataan bahawa komen YouTube mempunyai rap buruk di internet. Mereka cenderung dilihat sebagai radang, kasar, dan tidak berguna.Sekiranya anda bernasib baik, mungkin ada perbincangan berharga di YouTube. Anda boleh mendapatkan perbincangan yang bijaksana atau menyentuh mengenai video yang anda gemari.

Read More
Cara Menghapus / Menghapus Semua Suka di YouTube

Sekiranya video anda menarik atau bermaklumat, tekan butang Suka di bawah. Seruan bertindak serupa muncul di banyak video YouTube dan kebanyakan kita menekan butang untuk menunjukkan penghargaan. Pada waktunya, jumlah video yang disukai dapat mencapai perkadaran yang sukar dilayari.Inilah sebabnya mengapa menghapus semua atau sekurang-kurangnya beberapa suka di YouTube sangat berguna.

Read More
Cara Menghapus Semua Video Bel Dering

Ring (R) telah merevolusikan dunia keselamatan rumah dan menjadikan pemantauan setiap bahagian rumah anda mudah dan senang. Perangkat Ring Doorbell membantu melindungi dari penceroboh, mencegah pencurian, dan meningkatkan ketenangan hati mengetahui bahawa anda mendapat rakaman video setiap kali anda berada.

Read More
Cara Menghapus Semua Lagu Spotify

Ramai pencinta muzik yang menggunakan perkhidmatan penstriman besar seperti Spotify atau muzik Apple mempunyai kecenderungan untuk berubah menjadi penimbun pada suatu ketika. Setelah berbulan-bulan, atau bertahun-tahun, mengumpulkan muzik, anda mungkin berakhir dengan perpustakaan besar yang dipenuhi dengan banyak lagu yang mungkin tidak ingin anda dengarkan lagi, menyebabkan anda melangkau setiap kali tersandung, merosakkan aliran anda.

Read More
Cara Menghapus Sejarah Penyemakan Imbas Amazon Anda (Item yang Anda Tonton)

Mahu membersihkan papan tulis di Amazon? Benar dengan pemasaran push "orang yang membeli X juga membeli Y"? Ingin menyimpan tabiat membeli-belah untuk diri sendiri?Amazon menjadikan belanja dalam talian sangat mudah, dengan hampir semua yang anda mahukan di satu tempat. Walau bagaimanapun, syarikat tidak melepaskan peluang untuk memasukkan produk yang dijual atau yang berkaitan ke dalam keranjang belanja anda dan cuba mengeluarkan sedikit lebih banyak wang dari dompet anda.

Read More
Cara Menghapus Chromecast dari YouTube

Adakah anda mempunyai peranti Chromecast? Sekiranya anda menyambungkannya ke YouTube, ikon Cast kecil itu akan terus muncul semasa anda membuka aplikasi YouTube di telefon anda. Ini mungkin menyebabkan beberapa situasi memalukan. Sekiranya anda secara tidak sengaja menyiarkan TV ruang tamu anda, keluarga anda mungkin mengetahui bahawa anda secara diam-diam mendengar Justin Bieber atau menonton rancangan realiti!

Read More
Cara Menghapus Akaun Amazon Anda Secara Kekal

Atas sebab apa pun, anda memutuskan bahawa anda ingin memadamkan akaun Amazon anda secara kekal. Orang mungkin mempunyai pelbagai alasan untuk melakukannya, dari pindah ke negara di mana Amazon tidak menyokong penghantaran ke masalah dengan amalan perniagaan Amazon, atau bahkan ke dasar HR kontroversialnya.

Read More
Cara Menghapus & Menghapus Sejarah Pencarian Instagram anda

Kami di TechJunkie tidak menilai. Sekiranya anda ingin mencari beberapa perkara yang sukar di Instagram, itu terserah anda. Sekiranya anda ingin membersihkan trek anda selepas pesta Instagram, itu juga bergantung kepada anda. Itulah tutorial ini. Cara membersihkan sejarah carian Instagram anda.Media sosial dengan sendirinya menganggap privasi sebagai kegusaran, ia harus memberi layanan yang lebih baik daripada hak asasi manusia.

Read More
Cara Memadam Akaun Netflix Secara Kekal

Pasaran untuk perkhidmatan streaming tidak pernah sesak, atau lebih kompetitif. Sudah hari-hari ketika Netflix adalah satu-satunya pilihan sebenar anda sekiranya anda mahukan video berdasarkan permintaan, kerana monopoli mereka telah hancur oleh orang-orang seperti Amazon Prime, Hulu, Disney +, CBS All Access, dan banyak lagi.

Read More
Cara Menghapus Muat turun di Spotify

Salah satu ciri terbaik Spotify Premium ialah mendengar lagu di luar talian. Anda boleh memuat turun keseluruhan senarai main di telefon anda dan menstrimkan muzik di mana sahaja anda berada. Walau bagaimanapun, satu kelemahan untuk ciri Premium ini ialah muat turun Spotify cenderung memakan banyak memori di simpanan anda, terutamanya jika anda mempunyai sebilangan besar senarai main.

Read More
Cara Menghapus Satu Mesej dalam Twitch

Sebagai salah satu platform penstriman yang paling popular, Twitch boleh mempunyai puluhan ribu penonton yang berbual dalam satu saluran. Kotak sembang dengan mudah dipenuhi dengan spam, gangguan, dan komen yang tidak sesuai. Inilah sebabnya mengapa sangat penting bagi moderator untuk menjaga segalanya dengan menghapus mesej tertentu.

Read More
Cara Menghapus Senarai Main di Spotify

Spotify adalah perkhidmatan streaming muzik popular yang tersedia untuk pelbagai peranti. Ia mempunyai perpustakaan yang terus berkembang dengan ribuan podcast, lagu, dan video oleh pencipta dari seluruh dunia.Dengan memuat turun aplikasi, anda boleh membuat senarai main yang diperibadikan dan membaginya dengan pengguna lain.

Read More
Ulasan Dell Optiplex 790

Gambar 1 dari 3 £ 743 Harga semasa dikaji Kami selalu terkesan dengan reka bentuk praktikal rangkaian OptiPlex Dell, tetapi OptiPlex 790 baru adalah perkara baru - ini adalah salah satu PC perniagaan terkecil yang pernah kami lihat.Walaupun kelihatan seperti mainan, jauh dari tipis. Bahagian depan plastik seperti perniagaan, casisnya dibina dari kepingan logam yang kukuh.

Read More
Apa Perbezaan Antara Disney Plus dan DisneyNow?

Disney Plus telah tersedia untuk pelanggan selama lebih dari sebulan sekarang, dan selamat mengatakan bahawa perkhidmatan ini telah berjaya. Pada akhir bulan November, platform streaming baru telah berjaya meyakinkan lebih daripada 24 juta pelanggan untuk terus melanggani perkhidmatan tersebut setelah menjalani percubaan tujuh hari percuma awal mereka, dengan harapan yang sebelumnya bahawa House of Mouse akan berjaya mendapat skor kurang dari 20 juta pelanggan menjelang tahun 2020.

Read More
Cara Melumpuhkan Adakah Anda Masih Menonton di Roku

TV kabel dan terestrial adalah untuk gumpalan. Jangan salah faham, mereka menghasilkan banyak kandungan hebat, dan mendapatkan perkhidmatan tanpa gangguan tanpa mengingatkan anda bahawa anda masih menonton adalah bagus. Tetapi ketika datang, membayar untuk perkhidmatan streaming menjadikan hidup lebih mudah.

Read More
Cara Melumpuhkan Mod Terhad Semasa Melayari YouTube

YouTube menawarkan pelbagai ciri mesra pengguna yang membolehkan anda mengendalikan pengalaman menonton anda. Mod Terhad adalah satu tetapan seperti itu. Setelah diaktifkan, ia menghalang kandungan yang tidak sesuai muncul di laman utama anda.Walau bagaimanapun, jika anda menemui ciri tersebut juga mengehadkan, anda boleh mematikannya dalam beberapa langkah mudah.

Read More
Cara Memperbaiki Kod Ralat Disney Plus 14

Dengan Disney Plus, anda dapat menonton hampir semua perkara dari katalog besar gergasi media, kapanpun anda mahu, di mana sahaja anda berada.Tetapi dengan cepat melepaskan platform penstriman mereka yang dinanti-nantikan, Disney membenarkan pepijat tertentu masuk. Salah satu bug tersebut ialah Ralat Kod 14.

Read More
Disney Plus Terus Hancur - Apa yang Perlu Dilakukan?

Disney mungkin merupakan jenama hiburan yang paling popular di dunia. Tahun lalu berakhir dengan perkhidmatan streaming Disney Plus memasuki tempat kejadian. Ia membawa kandungan asli dan memulakan meme Baby Yoda. Ia juga membawa peti besi klasik filem Disney.Orang ramai dengan senang hati mendaftar, dan jumlahnya masih bertambah dengan cepat.

Read More
Cara Menukar Bahasa di Disney Plus

Disney Plus akhirnya berada di sini dan ia pasti memenuhi harapan besar yang dimiliki semua orang untuknya. Perkhidmatan baru ini agak mudah digunakan, tetapi orang masih mengetahui spesifiknya. Salah satu soalan yang sering diajukan adalah bagaimana menukar bahasa di Disney Plus?Baca terus untuk mengetahui cara menukar bahasa menjadi pilihan lain yang tersedia.

Read More
Bolehkah Disney Plus Dikongsi dengan Keluarga atau Rakan?

Ini adalah zaman keemasan streaming. Disney Plus telah menghiasi kami dengan kandungan baru dan juga barangan klasik mereka. Persaingan semakin meningkat, yang pastinya mempromosikan faedah perkongsian akaun, antara lain. Pasti, anda perlu membayar langganan, tetapi berkongsi mempunyai peraturannya sendiri untuk Disney + dan aplikasi streaming media lain.

Read More
Adakah Disney Plus Percuma dengan Amazon Prime?

Disney + boleh dikatakan salah satu perkhidmatan streaming terbaik yang ada sekarang. Perkhidmatan penstriman dilancarkan pada bulan November 2019, dan walaupun pada mulanya bukan tanpa kesalahan, ia tentunya dibuat untuk perkhidmatan penstriman yang berjaya.Anda boleh menonton semua klasik Disney, rancangan Disney yang asli, dan juga kandungan baru dalam satu tempat.

Read More
Cara Memperbaiki Buffering Tetap di Disney Plus

Disney Plus adalah perkhidmatan streaming yang baru berusia beberapa bulan. Dengan itu, anda tidak boleh menjangka ia sempurna. Terdapat beberapa masalah Disney Plus yang biasa dilaporkan oleh pengguna, seperti masalah buffering.Nasihat kami akan membantu anda menentukan sebab mengapa anda menghadapi masalah main balik di Disney Plus sehingga anda dapat memperbaikinya.

Read More
Cara Menonton Dari Permulaan di Disney Plus

Berapa kali anda menonton filem atau rancangan TV dan tertidur? Sekiranya perkara ini sering berlaku kepada anda, anda akan gembira mengetahui bahawa Disney Plus membolehkan anda kembali ke awal kandungan yang anda tonton.Sekiranya anda berminat untuk belajar melakukannya, jangan cari lagi. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk kembali ke awal kandungan yang anda tonton, dan membincangkan pilihan menarik lain yang ditawarkan oleh Disney Plus.

Read More
Cara Keluar dari Semua Peranti di Disney Plus

Disney Plus adalah platform streaming yang hebat, akaun telah menjadi sasaran penggodam. Penyelesaian terbaik jika akaun anda disasarkan, atau anda curiga mengenainya, adalah keluar dari semua peranti.Melakukannya agak mudah. Dalam artikel ini, kami akan menerangkan proses log keluar secara terperinci, dan memberi anda beberapa petua dan trik keselamatan akaun Disney Plus tambahan.

Read More
Cara Menghapus Tajuk dari ‘Terus Menonton’ di Disney Plus

Secara perbandingan, Disney Plus adalah perkhidmatan streaming yang lebih baru yang bermaksud terdapat ciri umum yang belum tersedia. Salah satu ciri ini ialah senarai Terus Menonton. Walaupun senarai itu muncul, pengguna belum dapat mengawal sepenuhnya apa yang muncul. Malangnya, tidak seperti Netflix dan perkhidmatan lain, tidak ada pilihan untuk membuang kandungan dari karusel Terus Menonton.

Read More
Cara Bermain dari Permulaan di Disney Plus

Disney Plus adalah platform streaming yang luar biasa dengan banyak kandungan oleh Disney, Pixar, Lucasfilm, National Geographic, dan Marvel Studios. Sangat mudah tersesat di perpustakaannya dan menonton filem dan rancangan TV selama berjam-jam.Malangnya, Disney Plus tidak sempurna semasa pelancaran, kerana ia kehilangan beberapa ciri penting.

Read More
Adakah Netflix Memberi Bayaran Balik?

Netflix adalah salah satu perkhidmatan penstriman paling popular untuk filem premium dan rancangan televisyen, yang menawarkan kandungan bernilai ribuan jam tepat di hujung jari anda. Sudah tentu, ia bukan perkhidmatan yang sempurna. Walaupun Netflix sangat bagus untuk malam Jumaat di atau ketika anda ingin menghabiskan waktu, selalu ada beberapa masalah dengan Netflix yang membuat anda mempertimbangkan untuk meminta bayaran balik.

Read More
Cara memuat turun Disney Plus di Dish

Disney Plus akhirnya ada di sini, dan ia menyampaikan apa yang dijanjikan. Sebilangan orang masih tidak percaya bahawa aplikasi yang terus berkembang belum dilancarkan pada peranti terpilih, tetapi itu tidak melebihi kebiasaan untuk banyak aplikasi streaming. Disney + merangkumi sebahagian besar platform utama, dan kebanyakan peminatnya berpuas hati.

Read More
Cara Memuat turun Disney Plus di Element Smart TV

Perkhidmatan streaming Disney Plus yang dinanti-nantikan telah tiba ... dan beberapa orang kecewa. Malangnya, perkhidmatan ini hanya tersedia pada peranti dan platform tertentu. Sekiranya anda tidak memiliki peranti dari senarai peranti yang dikeluarkan secara rasmi, anda tidak bernasib baik.Seperti biasa, kami di sini untuk mencari jalan penyelesaian dan membantu anda.

Read More
Cara memuat turun Disney Plus di Samsung Smart Hub

Adakah anda peminat Star Wars? Atau anda mungkin terpikat oleh Steam Boat Wille? Bagaimanapun, anda kini mempunyai pilihan untuk mempunyai semua tajuk kegemaran anda dalam HD di satu tempat. Dan yang terbaik adalah, Disney Plus memberikan sokongan untuk TV Samsung, telefon pintar, tablet, dan alat lain.

Read More
Cara memuat turun Disney Plus di TV Pintar Toshiba

Peminat Disney dengan sabar menantikan pembebasan perkhidmatan streaming pertama syarikat itu. Sekarang perkhidmatan ini akhirnya sampai di sini, lebih baik untuk memahami bagaimana memuat turunnya di TV Pintar Toshiba anda.Muat turun dan pemasangan tidak rumit, tetapi TV Pintar Toshiba tidak termasuk dalam senarai peranti yang disokong.

Read More
Cara memuat turun Disney Plus di Sharp Smart TV

Platform streaming Disney + yang menarik adalah pesaing yang kuat untuk perkhidmatan penstriman yang paling popular, termasuk Google TV, Netflix, Amazon, dan Hulu.Pembebasan Disney + juga membawa beberapa berita buruk. Tidak semua pemilik TV pintar boleh memuat turun aplikasinya terus ke peranti mereka.

Read More
Cara Memuat turun Klip dari Twitch

Walaupun YouTube mungkin merupakan destinasi terbesar untuk video dalam talian (belum lagi salah satu rangkaian sosial terbesar di web), Twitch adalah nama besar di bandar ketika anda mencari kandungan streaming langsung. YouTube Live telah berusaha untuk mengisi tempat ini, tetapi tidak ada perkhidmatan streaming yang berkembang sebesar Twitch dalam waktu yang singkat.

Read More
Cara Memuat turun Imej dari Dokumen Google

Dokumen Google adalah salah satu alternatif perisian cloud terbaik untuk pemproses kata desktop. Ini adalah aplikasi cloud yang dapat digunakan untuk menyusun dokumen yang merangkumi jadual, carta, pautan hiper, video YouTube, dan gambar. Pasti, ia mungkin masih mempunyai pilihan dan alat pemformatan teks yang lebih sedikit daripada MS Word, tetapi Google Docs semakin baik.

Read More
Cara Memuat turun & Menonton Filem di Amazon Firestick Anda

Hari ini, kita semua mempunyai akses ke perpustakaan besar filem, kedua-dua siaran baru dan klasik (dan tidak begitu klasik) masa lalu. Sama ada anda menggunakan telefon pintar, komputer, atau TV, anda dapat mengakses sejumlah besar salinan filem yang sah (dan tidak begitu sah). Laman web seperti Hulu, Netflix, dan Prime Video mengalirkan terabyte kandungan video secara berterusan.

Read More
Cara Memuat turun Perpustakaan dari Muzik YouTube

YouTube Music adalah salah satu perkhidmatan penstriman yang paling popular sekarang. Pada bulan Disember 2020, ia menjadi aplikasi rasmi Google untuk streaming kandungan. Selain streaming dalam talian, anda juga boleh memuat turun muzik anda dan mendengarnya di luar talian.Sekiranya anda berminat untuk belajar memuat turun lagu dari YouTube dan mendengarkannya bila-bila masa anda mahu, anda telah sampai di tempat yang tepat.

Read More
Cara Memuat turun Muzik Dari YouTube

YouTube adalah penyemak imbas kedua paling popular di dunia selepas Google. Walaupun berjuta-juta orang menikmati menonton video dan mendengarkan muzik dalam platform, yang lain lebih suka membawanya ke tahap seterusnya dan memuat turun muzik untuk keseronokan di luar talian. Sekiranya anda tergolong dalam kategori kedua dan tertanya-tanya bagaimana anda boleh melakukannya, anda telah sampai di tempat yang betul.

Read More
Cara Memuat turun Senarai Main YouTube Tanpa Memasang Aplikasi

Hampir semua orang yang menggunakan Internet, menggunakan YouTube, baik untuk menonton video petunjuk tentang cara memperbaiki tayar basikal, podcast kegemaran, atau hanya untuk menonton beberapa video kucing lucu. Selepas laman web Google sendiri, YouTube (dimiliki oleh Google) adalah laman web kedua yang paling banyak dikunjungi di dunia.

Read More
Cara Mengedit Senarai Saluran di Pluto TV

TV Pluto adalah kaedah terbaik untuk menonton televisyen kuno secara percuma. Pilihan anda agak terhad, kerana anda tidak dapat mencari kandungan atau mengatur kategori dengan cara apa pun. Senario ini bermaksud bahawa anda tidak dapat mengedit saluran, tetapi ada pilihan lain untuk mengimbangi.Inilah yang boleh anda lakukan berdasarkan OS atau peranti yang digunakan.

Read More
Cara Mengedit Kegemaran di Roku

Salah satu perkara terbaik untuk memiliki alat baru ialah membuat cap peribadi anda sendiri. Apabila anda mendapat telefon pintar baru, ia hanyalah peranti dengan sistem operasi. Setelah anda membuat kata laluan, mengubah latar belakang, memilih fon, dan memuat turun aplikasi kegemaran anda, ia mula terasa seperti telefon anda.

Read More
Cara Mengedit Metadata MP3

Dengan senarai main mengambil alih dunia, mengetahui trek apa yang dimainkan pada waktu tertentu kini lebih penting daripada sebelumnya. Sama ada anda berada di dalam kereta anda menggunakan Android Auto atau Apple Car Play, di telefon, komputer anda atau di mana sahaja, jika anda menggunakan senarai main, metadata yang tepat sangat penting.

Read More
Cara Menyematkan Video YouTube dalam Dokumen Google

Google Apps adalah alternatif yang sangat baik untuk Office 365. Ia dalam talian, percuma dan boleh melakukan hampir semua yang boleh dilakukan oleh Office. Ini juga memungkinkan untuk bekerjasama dengan lebih mudah tanpa perlu mengatur SharePoint, akaun Microsoft tertentu, dan segala macam konfigurasi lain.

Read More
Cara Mengaktifkan Kawalan Ibu Bapa di YouTube

YouTube telah menjadi tempat yang menakutkan bagi ibu bapa. Banyak perkara yang diserap oleh kanak-kanak dapat memberi pendidikan dan kebaikan bagi mereka. Tetapi jika tidak ada penapisan apa pun, anak itu mungkin tersandung pada sesuatu yang tidak sesuai.Belum lagi sepanjang masa yang dihabiskan di depan skrin itu sendiri.

Read More
Cara Membuat Kilang Reset Tongkat Roku Anda Tanpa Jauh

Tongkat Roku anda telah berjalan dengan lancar sejak sekian lama, tetapi sekarang semuanya kelihatan memuat dengan lebih perlahan. Malah kadangkala membeku. Anda telah mencuba menghidupkan semula peranti, tetapi semuanya tidak berjaya menyelesaikannya. Perkara terbaik yang perlu dilakukan sekarang ialah menetapkan semula kilang, tetapi itu menjadi masalah kerana anda kehilangan alat kawalan jauh.

Read More
Cara Mencari Tajuk yang Baru Ditonton di Netflix

Satu perkara yang diberikan Netflix kepada kami adalah kemampuan untuk menonton filem dan rancangan TV yang paling rawak. Satu minit anda boleh menonton Chef's Table dan episod lama Friends yang seterusnya. Suatu hari anda menonton Stranger Things dan seterusnya ke Sons of Anarchy. Sebahagian besarnya, ini bagus tetapi boleh menjejaki rancangan yang anda tonton lebih sukar daripada yang mungkin.

Read More
Cara Mencari Siapa Nombor Telefon Yang Milik dan Menyekatnya

Sekiranya anda menerima panggilan dan tidak mengenali pemanggil, bagaimana anda mengetahui siapa yang memiliki nombor telefon itu? Adakah anda menghubungi mereka dan berisiko menghubungi pemasar atau ejen jualan? Adakah anda mengabaikannya dan meneruskan hari anda? Atau adakah anda mengetahui siapa mereka dan kemudian memutuskan untuk memanggilnya kembali atau tidak?

Read More
Cara Memadamkan Aplikasi Amazon dari Firestick

Peranti Firestick anda dilengkapi dengan banyak aplikasi pra-pemasangan yang, menurut Amazon, ada untuk memastikannya berjalan lancar. Tetapi anda mungkin menyedari beberapa aplikasi ini tidak diperlukan dan menggunakan ruang simpanan. Sekiranya demikian, anda mungkin mahu menghapusnya dan mengosongkan ruang untuk aplikasi yang lebih kerap anda gunakan.

Read More
Tongkat Api Amazon mana yang Terbaru?

Kemasukan Amazon ke dalam dunia peranti streaming media secara amnya diterima dengan baik. Harga TV Api yang dapat diakses bersama dengan pilihan kandungan Amazon yang terus meningkat menjadikannya pilihan yang sangat popular di kalangan pemotong tali.Sepertinya lelaran baru dari Fire TV, Fire TV Stick, dan sebilangan peranti dan peranti lain dilancarkan setiap tahun.

Read More
Cara Memperbaiki Jauh Firestick yang Tidak Berfungsi

Terdapat beberapa perkara yang lebih menjengkelkan semasa waktu hiburan daripada alat kawalan jauh anda yang tidak mengikut arahan. Walau bagaimanapun, masalah ini berlaku lebih kerap daripada yang anda fikirkan, dan alat kawalan jauh TV Firestick tidak terkecuali. Sekiranya alat kawalan jauh Firestick anda gagal, anda akan datang ke tempat yang betul.

Read More
Cara Mengubah Urutan Aplikasi Anda di Amazon Fire Stick

Selepas kemas kini Amazon ke Fire TV baru-baru ini, menyusun pesanan aplikasi menjadi lebih sukar. Sebelum ini, anda boleh menggunakan kekunci anak panah pada alat kawalan jauh anda dan menukar susunan aplikasi anda, meletakkan yang lebih penting di hadapan, yang tidak penting, lebih jauh. Namun, ini tidak bermaksud bahawa ciri tersebut telah hilang sepenuhnya.

Read More
Cara Menambah TV Peacock ke Firestick

Peacock TV, yang berpusat di A.S., memungkinkan pengguna memotong siaran, kabel, dan TV satelit dan menerima kandungan hanya dengan sambungan internet. Perkhidmatan ini menampilkan pengaturcaraan NBC asli, serta kandungan sindikasi dan asli.Pada 24 Jun ia dilancarkan secara rasmi pada peranti Amazon, memberikan pengguna akses ke aplikasi TV Peacock tanpa harus memunggahnya.

Read More
Cara Memperbaiki Pencetak Brother yang Terus Tidak Langsung

Menawarkan beberapa pencetak yang paling berpatutan di pasaran, peranti Brother terkenal dengan tanggungjawab mereka. Tetapi seperti pencetak lain, penggunaannya kadang-kadang boleh menyebabkan masalah yang tidak dapat dijelaskan.Salah satu masalah tersebut ialah pencetak anda sentiasa dalam talian. Walaupun anda mengatur semuanya dengan betul, masalah ini boleh berlaku kerana beberapa sebab.

Read More
Cara Memperbaiki Buffering pada Roku

Bayangkan terjebak dalam gelung penyangga yang tidak terhingga semasa cuba memuatkan rancangan kegemaran anda di Roku. Lebih teruk lagi, video mungkin berhenti pada saat kritikal apabila anda terjebak dalam gelung yang sama.Menjengkelkan seperti itu, memperbaiki penyangga Ruku tidak begitu sukar. Suspek yang biasa adalah sambungan rangkaian anda dan perisian Roku.

Read More
Cara Memperbaiki Ralat HDCP Roku

Pencarian Google yang pantas dan senang difahami mengapa banyak pengguna Roku bergelut dengan kesalahan HDCP. Ini muncul sebagai pesan peringatan pada layar hitam atau sebagai pemberitahuan pada layar ungu. Tetapi mengapa mesej ini muncul dan bagaimana anda boleh memperbaikinya?Artikel berikut akan membantu anda memahami HDCP dan menawarkan kaedah yang telah dicuba dan diuji untuk menghidupkan dan menjalankan alat streaming anda.

Read More
Cara Memperbaiki Kesalahan Firestick plr_prs_call_failed

Semua orang suka berehat setelah seharian bekerja. Bagi sesetengah orang, ini mengenai bermain permainan kegemaran mereka. Bagi yang lain, ia menonton video atau filem di Amazon Firestick mereka. Tetapi apa yang berlaku jika anda memulakan filem, klik butang "Putar", dan bukannya disambut dengan layar video, anda akan mendapat pesan, "kod ralat: plr_prs_call_failed?

Read More
Cara Mengosongkan Ruang pada Peranti Streaming Roku Anda

Roku adalah salah satu platform penstriman paling popular yang ada. Peranti ini mempunyai banyak kandungan percuma, tetapi juga menawarkan akses ke perkhidmatan streaming berbayar kegemaran anda seperti Netflix, Hulu, HBO, dan lain-lain. Di samping itu, Roku mempunyai antara muka yang sangat baik dengan alat kawalan jauh TV unik yang mudah digunakan.

Read More
Petua dan trik FIFA 17: Jadilah pro FIFA dengan 11 petua pro ini

Walaupun FIFA 17 menjadi satu lagi FIFA permainan, entri terbaru EA di FIFA siri melancarkan banyak mod baru ke dalam campuran. Seperti setiap tahun, EA telah menyampaikan tweak halus kepada pasukan dan pemain juga, membawa cabaran baru untuk veteran dan pendatang baru.Malangnya, bertahun-tahun bermain lima-a-side atau tendangan santai tidak diterjemahkan ke dalam kemenangan permainan FIFA strategi - di situlah petua dan trik kecil ini dimainkan.

Read More
FuboTV vs. Sling: Kajian Terunggul

Pemotongan tali pada puncaknya pada masa ini, dengan begitu banyak perkhidmatan penstriman bersaing untuk langganan anda. Sekiranya anda mengalami kesukaran untuk memilih antara fuboTV dan Sling TV, itu tidak menghairankan kerana kedua-dua perkhidmatan adalah pilihan yang sangat baik.Tetapi mana yang lebih baik?

Read More
Adakah fuboTV Mudah Dibatalkan?

Mungkin anda telah mendaftar dengan fuboTV untuk percubaan percuma dan tidak mahu meneruskan langganan berbayar, atau anda ingin beralih ke perkhidmatan televisyen dalam talian yang lain. Apa pun keadaannya, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana proses pembatalan dan jika FuboTV mudah dibatalkan.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda pelbagai cara untuk membatalkan langganan fuboTV anda, bergantung pada bagaimana anda mendaftar di tempat pertama.

Read More
Cara Menonton Netflix Korea dari Mana sahaja

Walaupun Netflix mempunyai banyak kandungan berkualiti tinggi yang ditawarkan, langganan Netflix anda terhad kepada negara pemastautin anda. Sekiranya anda gemar menonton filem dan rancangan TV Korea, atau jika anda peminat K-drama tetapi tidak tinggal di Korea Selatan, anda tidak dapat mengakses Netflix Korea.

Read More
Cara Mendapatkan Bayaran Balik dalam didengar

Semua perkara baik akan berakhir, dan begitu juga keahlian Audible anda pada satu ketika. Sekiranya anda membaca artikel ini, kemungkinan anda melihat tajuk utama dan sekarang bertanya-tanya apakah mungkin untuk mendapatkan bayaran balik pada langganan anda. Atau, mungkin, anda hanya mahu mengembalikan buku audio yang anda beli secara salah dan menginginkan wang anda dikembalikan.

Read More
Cara Memuat turun GIF di Gfycat

GIF (kependekan dari Format Pertukaran Grafik) adalah fail yang digunakan untuk perkongsian video ringan. Walaupun GIF telah wujud selama beberapa dekad, mereka telah melihat kembali berkat berkat media sosial, terutama Instagram. Ciri Instagram Stories telah menjadi rumah baru GIF kerana ia menyeronokkan, ringan, dan mudah digunakan.

Read More
Ulasan Pemain Nexus

Harga £ 79 semasa dikaji semula Walaupun berjaya batang penstriman Chromecast, yang perlahan-lahan merevitalisasi seluruh industri sejak dilancarkan pada tahun 2013, Google tidak mempunyai rekod hebat di arena TV pintar. Ia perkakas TV Google pertama canggung dan kikuk, dan Nexus Q sfera, dilancarkan bersama tablet Nexus 7 yang asli, tidak pernah berhasil dipasarkan sama sekali.

Read More
Cara menggunakan Chromecast pada PC atau Laptop

Menstrim rancangan TV dan muzik dari telefon pintar atau tablet anda sangat bagus - dan apa yang dirancang oleh Chromecast - tetapi anda juga boleh menggunakan Chromecast untuk mengalirkan barang dari PC atau komputer riba anda juga.Beberapa perkara menjadikan Chromecast lebih unggul daripada kaedah penstriman lain.

Read More
Cara Stream Pemain VLC ke Chromecast

Cara menggunakan Chromecast: Semua yang perlu anda ketahui 20 aplikasi Chromecast Terbaik tahun 2016 Cara Meningkatkan Prestasi Chromecast Cara menggunakan Chromecast untuk mencerminkan skrin anda Cara menggunakan Chromecast untuk bermain permainan Cara menggunakan Chromecast untuk streaming audio Cara Mematikan Chromecast Anda Cara Stream Pemain VLC ke Chromecast Cara menggunakan Chromecast tanpa Wi-Fi Cara menetapkan semula Chromecast anda Petua dan trik Chromecast Pemain media VLC adalah, dan mungkin akan selalu, adalah kaedah percuma terbaik untuk menonton fail media dan DVD di kom

Read More