Tarikh keluaran Google Home Max UK: Google Home Max kini tersedia di UK

Google Home Max akhirnya datang ke UK. Hari ini, 30 Ogos, Google mengumumkan tarikh peluncuran Google Home Max sebenarnya adalah hari ini. Ya, betul, sekarang anda boleh masuk ke kedai John Lewis terpilih (atau memesan secara dalam talian) dan Google Store untuk memilih Google Home Max.

Google Home Max kini eksklusif untuk John Lewis di UK, tetapi dijangka dilancarkan kepada peruncit lain pada waktunya - walaupun Google tidak mengatakan apa-apa mengenai perkara ini.

Anda akan dapat memperoleh Google Home Max dengan harga £ 399 - meletakkannya di wilayah yang serupa dengan Sonos Play 5, tetapi kali ini dengan Pembantu Google terpasang dan teknologi Bunyi Pintar Google yang hebat.

Google pertama kali mendedahkan Google Home Max tahun lalu di acara Made By Google tahunannya, namun ia hanya dikeluarkan di AS. Pembesar suara bersaiz parti besar tidak mempunyai tarikh pelepasan UK pada masa itu tetapi jelas bahawa Google telah memutuskan sekarang adalah masa yang tepat untuk pembebasan UK.

Baca seterusnya: Google Home Mini langsung

Untuk menjelaskan, Google Home Max adalah peranti Google Home baru yang dibuat dengan mempertimbangkan audiophile. Binatang pembesar suara pintar ini dimaksudkan untuk menjadi peranti Google Home dan pembesar suara mewah yang mampu mengeluarkan suara yang serius.

Apabila saya mengatakan suara yang serius, saya bermaksud. Google Home Max nampaknya 20 kali lebih kuat daripada Google Home. Saya tidak pasti tentang anda, tetapi ketika Google Home mempunyai jumlah maksimum, cukup kuat untuk saya. Ia juga dilengkapi dengan teknologi inovatif yang dapat disesuaikan dengan kediaman anda, yang bermaksud bahawa di mana sahaja anda meletakkannya, ia semestinya selalu kelihatan hebat.

Tarikh keluaran Google Home Max: Bilakah ia akan dikeluarkan?

Google Home Max kini boleh didapati di Google Play Store dan John Lewis - termasuk kedai runcit terpilih John Lewis.

Harga Maks Google Home: Berapa harganya?

Google Home Max tidak murah. Pembesar suara raksasa ini akan memberi anda kembali £ 399 - meletakkannya di wilayah yang serupa dengan Sonos Play 5. Di AS, Google Home Max hadir dengan langganan tanpa iklan selama 12 bulan untuk YouTube Music tetapi, walaupun muzik YouTube telah membuat semasa ke UK, Google tidak mempunyai rancangan untuk menawarkan sesuatu yang serupa di UK.

Beli Google Home Max dari John Lewis

Reka bentuk Google Home Max: Seperti apa?

Google telah pergi ke jabatan reka bentuk untuk membina Google Home Max dari awal. Dari luar, ia hanya pembesar suara Chalk - atau Arang - berukuran 336.6 x 190 x 154.4 mm (WHD) dan berat 5.3kg. Jelas, perkara ini tidak bermaksud mudah alih, ia adalah pembesar suara yang dibuat untuk rumah.

Di dua sisi pendek Home Max, Google telah meletakkan butang sensitif sentuh untuk menaikkan atau menurunkan kelantangan. Di sepanjang sisi panjang terdapat butang main / jeda sensitif sentuhan yang boleh digunakan untuk mengaktifkan Pembantu dengan menekan lama. Di bahagian belakang, anda akan mendapat suis untuk menghidupkan dan mematikan mikrofon jarak jauh, bersama dengan port USB-C, kuasa AC dan port aux-in 3.5mm.

Seperti Google Home Mini, Google Home Max memiliki satu set empat lampu di depannya untuk menunjukkan kelantangan, bermain / berhenti sebentar dan bisu - bersama dengan sejumlah fungsi lain.

Spesifikasi Google Home Max: Apa yang ada di dalamnya?

Oleh kerana kualiti suara sama dengan Google Home Max, Google telah memasangkannya dengan teknologi audio kelas atas. Di dalam cangkang plastik, anda akan menemui dua woofer dwi-suara-gegelung bersiaran tinggi 114mm dan dua tweeter yang direka khas 18mm. Ini diletakkan di dalam perumahan tertutup dan diletakkan di belakang kain "telus akustik".

google_home_max_specs

Anda juga akan menemui port audio-in aux dan sokongan untuk Bluetooth 4 dan Google Cast, yang bermaksud anda boleh menghubungkannya ke sistem hi-fi dan rangkaian pembesar suara pintar anda yang ada. Terdapat juga mikrofon yang tersimpan di antara semua itu untuk pengecaman suara jarak jauh.

Memperkasa ciri pintar Google Home Max adalah pemproses ARM A53 64-bit 1.5GHz quad-core.

Beli Google Home Max dari John Lewis

Ciri Google Home Max: Apa yang menjadikannya istimewa?

Selain daripada semua ciri Google Home yang menjadi standard pada Google Home Max, Google benar-benar mendorong kemampuan Max untuk menyesuaikan diri dengan persekitarannya. Dengan menggunakan teknologi yang dikenali sebagai Smart Sound, Home Max dapat bekerja di mana ia berada di dalam bilik dan kemudian menyesuaikan output suaranya untuk memaksimumkan kualiti di ruang tersebut.

Sebagai contoh, jika diletakkan di dekat dinding, itu akan menyesuaikan diri dalam beberapa saat untuk bermaksud kurang suara yang diredam di sudut dan sebaliknya dapat bergema ke luar ruangan. Ia juga menyesuaikan tetapan suara bergantung pada lagu apa yang anda dengarkan juga, jadi lagu ini harus selalu memainkan suara dengan sebaik-baiknya. Tidak jelas bagaimana ini akan mempengaruhi kualiti suara - bagaimana dengan Home Max yang mengubah keseimbangan dengan cepat - tetapi kerana ini adalah peranti yang dibuat untuk audiophile, kemungkinan Google telah berusaha keras untuk membatasi gangguan.

Terdapat sokongan untuk Muzik YouTube, Muzik Google Play, Spotify, Pandora, TuneIn dan Radio iHeart, dan ia berfungsi dengan semua perkhidmatan pintar lain yang berfungsi dengan Google Home.

Google Home Max juga dapat digunakan dalam orientasi apa pun dan, alih-alih menunjukkan kaki getah yang jelek ketika dimasukkan ke arah yang lain, Google Home Max memiliki pad magnet yang dapat ditanggalkan untuk memastikannya kukuh.

google_home_max _-_ turntable_setup

Beli Google Home Max dari John Lewis

Google Home Max: Tera pertama

Lihat ulasan Google Home Mini yang berkaitan: Saingan Amazon Echo Dot baru berharga £ 49 Acara buatan Google: Segala yang diumumkan oleh Google pada pelancaran Pixel 2 ulasan Google Home: Pembesar suara pintar yang hebat kini lebih murah daripada sebelumnya

Melihat bahawa kami tidak dapat berurusan dengan Google Home Max pada acara Google pada 4 Oktober, kami hanya dapat merumuskan kesan pertama kami berdasarkan apa yang telah kami lihat setakat ini.

Nampaknya pembesar suara baru yang berpusatkan suara Google adalah produk yang dihasilkan dengan baik, tetapi tidak jelas apakah terdapat permintaan untuk pengguna teras. Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti percubaan untuk menggunakan Sonos seperti permainan mereka sendiri, tetapi jika Google dapat membina pembesar suara pintar dengan integrasi Rumah yang lancar, mungkin mereka akan dapat menang di pasar pembesar suara pintar yang penuh sesak .

Kami akan mempunyai unit ulasan dari Google sebentar lagi sehingga kami dapat memberikan ulasan penuh yang benar untuk anda dalam beberapa hari mendatang. Kesan pertama kami adalah bahawa £ 399 banyak yang harus dibayar, dan dengan jumlah persaingan di pasaran, Google benar-benar harus dapat menghasilkan kualiti suara dengan cara yang tidak dapat dicapai oleh pesaingnya.

Recent Posts