Cara Mendapatkan Batu di Karat

Di dunia Rust, anda akan mendapat item yang lebih baik apabila anda bermain. Sekiranya anda pemain baru yang bermaksud mengumpulkan batu.

Cara Mendapatkan Batu di Karat

Sekiranya anda tidak pasti cara mendapatkan batu di Rust, anda sudah sampai di tempat yang betul. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menyimpan sumber daya berharga ini. Selain itu, kami juga akan menjawab beberapa soalan yang relevan yang mungkin berguna untuk permainan anda.

Bagaimana cara mendapatkan batu karat?

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan Batu di Rust, dari menuai secara manual hingga memperdagangkannya. Beberapa kaedah lebih cekap daripada yang lain.

Pertama, mari kita lihat pendekatan yang paling asas. Bagi mereka yang memulakan permainan baru, mengambil batu adalah kaedah terbaik.

 1. Berjalan di seluruh dunia.

 2. Cari batu kecil.

 3. Angkat batu.

Gunakan batu-batu kecil ini untuk membuat alat, terutamanya Batu Pickaxes. Ini akan membantu anda melombong simpul batu.

 1. Bentukkan Kapal Batu dengan menggabungkan 200 Kayu dan 100 Batu.

 2. Cari simpul batu.

 3. Pukul simpul dengan Batu beliung anda atau alat lain jika anda memilikinya.

Perlombongan sangat berkesan, memberikan anda cukup batu untuk membina pangkalan anda. Semakin baik alat anda, semakin banyak batu yang anda dapat. Contohnya, menggunakan jackhammer akan menghasilkan 1 000 Batu dalam masa tiga saat.

Bagaimana cara mendapatkan batu tanpa batu karat?

Yang tersebar di seluruh dunia adalah kitar semula - mesin bukan buatan yang terdapat di monumen. Cukup cari dan buang semua alat dan senjata batu anda yang tidak digunakan, dan pengitar semula akan memecahnya menjadi batu.

Semakin maju item, semakin banyak batu yang anda dapat. Menggunakan kitar semula adalah menguntungkan, kerana anda tidak perlu meluangkan masa untuk melombong dan mencari nod batu. Alat lama anda juga tidak akan sia-sia.

Bagaimana cara mendapatkan batu dengan cepat dalam karat?

Sekiranya anda tersandung di Pos Luar, anda akan menemui mesin layan diri. Mesin layan diri adalah cara terpantas untuk mendapatkan sejumlah besar batu. Contohnya, 50 Scrap bersamaan dengan 1,000 Batu dari mesin.

Tukar lebihan sumber anda dengan batu dengan mesin layan diri. Tidak ada perlombongan yang terlibat, dan juga tidak mematahkan sebarang alat!

Bagaimana Mendapatkan Batu Dengan Penggali Raksasa di Karat?

Di antara semua kaedah, penggalian menghasilkan batu paling banyak sekaligus, tetapi melibatkan pengeluaran Diesel Fuel untuk menggerakkan Giant Excavator. Dengan kira-kira 150,000 batu, lebih dari cukup untuk membina kubu kuat!

Kelemahannya ialah semua orang akan mengetahui bahawa anda memahami sesuatu. Jangkakan mereka akan berlari dengan senjata api. Anda harus mempertahankan dua laman muatan daripada pemain lain.

Bagaimana cara mendapatkan batu dengan tambang penambangan di karat?

Pokok teknologi mengandungi sesuatu yang dipanggil Mining Quarry. Ia hanya dapat dibuka setelah anda bermain permainan cukup lama. Ini adalah kaedah yang baik untuk melombong batu sambil membiarkan anda bebas melakukan tugas lain.

 1. Letakkan Pertambangan Pertambangan di kawasan yang dikehendaki.

 2. Letakkan ke tong di sebelah.

 3. Naik ke puncak.

 4. Dekati panel kawalan.

 5. Hidupkan enjin dengan butang ‘‘ Use ’’.

Selepas anda membina Pertambangan Pertambangan, anda hanya perlu mengisi minyak untuk terus membuat perlombongan secara automatik. Teruskan dan kumpulkan sumber lain!

Bagaimana Mendapatkan Dinding Batu di Karat?

Tembok Batu sangat bagus untuk pangkalan besar kerana tahan terhadap serangan berasaskan api. Walaupun bahagian yang lemah dapat dicabut, anda boleh menggunakannya sebagai dinding luar. Ia juga bagus untuk asas yang cepat.

 1. Buka menu roda binaan.

 2. Pilih pilihan dinding.

 3. Letakkan dinding ke bawah di tempat yang anda mahukan.

 4. Naik taraf ke Stone Wall dengan mengklik kanannya dan memilih pilihan '' Stone Wall ''.

Tembok Batu bukan yang terkuat, tetapi pada peringkat awal, itu semua yang anda miliki. Walaupun setelah maju lebih jauh, anda masih boleh membuatnya. Simpan bahan yang lebih kuat untuk kawasan penting.

Bagaimana Mendapatkan Melalui Dinding Batu di Karat?

Tahan api, Tembok Batu dapat menahan serangan tembakan api. Kelemahan utama adalah bahawa pickax dapat memecahnya. Sekiranya anda ingin melewati Tembok Batu tanpa menggunakan bahan letupan berharga anda, cukup buat beberapa ekor.

Pickax sangat murah untuk dibuat. Sekiranya anda sudah cukup maju dalam permainan, memecahkan beberapa perkara tidak menjadi masalah. Anda boleh memanfaatkannya dengan mudah tanpa melanggar bank.

Bagaimana cara mengatasi tembok batu di karat?

Mengambil Tembok Batu cukup mudah. Yang anda perlukan hanyalah tangga untuk mendaki! Setelah selesai, anda boleh menggunakan tukul untuk memecahkan tangga dan membawanya untuk memanjat dinding lain.

Tangga Kayu berharga 300 kayu dan tiga tali, jadi anda boleh membuatnya di ladang. Walaupun anda berada di bawah kebakaran, berlindung dan buatlah untuk membuat Tembok Batu di depan. Tangga ini dapat dikerahkan bahkan di wilayah musuh - sesuai untuk masuk secara sembunyi.

Bagaimana cara mendapatkan tembok batu luaran yang tinggi dalam karat?

Dinding Batu Luar Tinggi adalah potongan di atas Dinding Batu rata-rata anda. Anda masih boleh memanjatnya dengan Tangga Kayu, tetapi kawat berduri akan menyakiti anda. Bahan letupan adalah pertaruhan terbaik anda untuk memecahkannya.

 1. Cari pilihan '' Dinding Batu Keluar Tinggi '' di menu meja kerja Tahap 2.

 2. Pilihnya dan mulakan pembuatan.
 3. Selepas sekitar 30 saat, pindahkan ke inventori anda.

Tembok-tembok ini tidak hanya kuat, tetapi Anda juga dapat membawanya dalam tumpukan sepuluh untuk ditempatkan di tengah-tengah pertempuran. Perlu diingat bahawa meja kerja anda mestilah sekurang-kurangnya Tahap 2. Anda juga perlu mempunyai rangka tindakan untuk membuat beberapa.

Bagaimana cara mendapatkan gerbang batu luaran yang tinggi di karat?

Gerbang Batu Luar Tinggi adalah pintu masuk yang kuat untuk pangkalan anda. Mereka berfungsi dengan baik dengan Tembok Batu Eksternal Tinggi untuk melindungi pangkalan anda dari penceroboh.

 1. Cari pilihan '' High External Stone Gate '' di menu meja kerja Tingkat 2.

 2. Pilihnya dan mulakan pembuatan.
 3. Selepas sekitar 30 saat, pindahkan ke inventori anda.

Pintu gerbang ini sukar dan tahan dengan tembakan api. Namun, mereka masih terdedah kepada bahan letupan.

Bagaimana Menghilangkan Tembok Batu di Karat?

Sekiranya anda baru membuatnya, anda mempunyai beberapa minit untuk menghancurkannya dengan tukul. Selepas itu, anda perlu melalui banyak picka untuk memecahkan Tembok Batu. Berharap untuk berada di sana sebentar sebelum merobohkan semua dinding anda.

Cara yang lebih pantas adalah menggunakan bahan letupan, tetapi lebih sukar untuk didapat. Ramai pemain tidak akan membuang-buang bahan peledak mereka dengan sukar untuk memecahkan tembok mereka sendiri, jadi lebih baik menyerang bahagian dinding yang lembut dengan picka.

Anda boleh menaik taraf dinding dengan tukul anda. Ini memanfaatkan tempoh yang anda dibenarkan untuk memecahkan tembok. Malangnya, anda perlu menghabiskan sejumlah sumber tambahan dalam prosesnya.

Soalan Lazim Tambahan

Kami akan menjawab beberapa soalan yang membakar mengenai batu di Rust.

Di mana Batu Bertelur di Karat?

Batu banyak terdapat di kawasan berbatu dan berbukit. Anda boleh menjumpai batu-batu kecil di mana sahaja, tetapi kawasan berbatu meningkatkan kemungkinan mencari simpanan besar.

Bagaimana Anda Memungut Bahan Karat?

Sekiranya anda bermain di PC, kunci lalai untuk mengambil item adalah '' E. '' Anda boleh mengubahnya menjadi kunci yang belum ditugaskan yang anda selesa.

Bagaimana Menggunakan Kuari Batu di Karat?

Sekiranya anda mempunyai kuari batu, anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan Batu. Periksa tahap bahan bakar dan isi semula jika perlu. Seterusnya, naik ke atas dan berinteraksi dengan panel kawalan. Sekarang anda hanya perlu menunggu banyak Batu!

Ke Permulaan Rocky?

Stone sangat berguna di mana-mana peringkat permainan. Mengumpulkan batu juga cukup mudah dan terdapat banyak cara untuk melakukannya dengan cepat. Walaupun anda mempunyai akses ke sumber yang lebih baik, anda selalu boleh bergantung pada dinding batu dan gerbang.

Berapa banyak batu yang anda ada dalam inventori anda? Adakah anda merasakan panduan kami berguna? Beritahu kami di bahagian komen di bawah!

Recent Posts