Bagaimana Mendapatkan Putaran dalam Kehidupan Shindo

Salah satu permainan yang paling popular di Roblox adalah Shindo Life, yang sebelumnya dikenal sebagai Shinobi Life 2. Dalam permainan ini, anda bermain sebagai ninja di dunia yang diilhamkan oleh Naruto. Salah satu item yang paling penting dalam permainan ini adalah Spin.

Bagaimana Mendapatkan Putaran dalam Kehidupan Shindo

Mendapatkan Putaran adalah penting, dan jika anda tidak pasti bagaimana melakukannya, anda berada di tempat yang tepat. Kami akan senaraikan langkah-langkah ke bawah untuk anda ikuti. Kami juga akan menjawab beberapa soalan penting.

Shinobi Life 2 atau Shindo Life?

Pada asalnya, permainan ini disebut Shinobi Life 2, dan dikembangkan oleh RELL World. Hari ini, kumpulan ini telah menukar nama permainannya menjadi Shindo Life kerana bantahan hak cipta. Itu terlalu mirip dengan Naruto dan dengan demikian menjadi sasaran tuntutan undang-undang.

Ini bukan kejutan besar, kerana anda mungkin salah mengira Shinobi Life 2 untuk permainan Naruto yang sebenarnya jika anda tidak memberi perhatian. Permainan ini dikeluarkan dari Roblox menjelang akhir tahun 2020. Setelah beberapa saat dan perubahan nama, ia kembali ke Roblox.

Hari-hari ini, kemiripan dengan Naruto tidak begitu jelas. Pengaruhnya masih ada, terletak di dunia yang serupa dengan alam semesta Naruto. Syukurlah, permainan ada di sini untuk kekal.

Apa itu Putaran?

Putaran adalah peluang untuk watak anda melancarkan garis darah. Garis darah adalah kemampuan yang anda gunakan untuk mendapatkan kekuatan dan faedah baru. Satu-satunya cara untuk mendapatkan Bloodlines adalah dengan menggunakan Spins dan mendapatkannya.

Garis Darah yang anda dapat dari Putaran adalah kebetulan. Terdapat garis keturunan yang biasa dan juga yang jarang berlaku. Sekiranya anda menghabiskan 80 Putaran, anda dijamin Garis Darah yang jarang berlaku melalui Putaran Kelangkaan Penuh.

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan Putaran, yang akan kita bahas di bawah.

Bagaimana Mendapatkan Putaran di Shinobi Life 2 / Shindo Life?

Berikut adalah beberapa cara untuk mendapatkan Spins dalam Shindo Life:

Memainkan Ketenaran untuk Ganjaran Setiap Jam

Untuk setiap jam anda bermain, anda mendapat dua Putaran. Anda harus aktif sepanjang jam atau anda tidak akan mendapat Spins percuma ini. Sekiranya anda tidak aktif selama 30 minit, anda akan terputus dari permainan.

Pembangun tahu bahawa berdiri diam tidak seharusnya diberi ganjaran dengan Spins. Namun, itu tidak menghalang asas pemain menjadi kreatif. Kaedah untuk memanfaatkan sistem ganjaran pasif adalah dengan menggunakan auto clicker.

Apabila anda menyediakan alat klik automatik untuk memukul log latihan, anda dikira bermain permainan dan aktif. Dengan cara ini, pemain boleh pergi AFK semasa mereka mendapat Putaran percuma.

Perlu diingat bahawa kaedah ini tidak dilarang secara jelas dan berada di kawasan kelabu. Sekiranya anda tidak mahu menggunakan pemetik automatik, masih bagus. Terdapat banyak cara lain untuk mendapatkan Putaran.

Bermain dan Selesaikan Pertanyaan Harian

Anda boleh memainkan pencarian harian dan memperoleh sekitar 20 Putaran sehari. Mula-mula, anda perlu memeriksa sebarang pencarian yang ada. Anda melakukannya dengan menekan "L" dan memilih "Misi Harian."

Setiap kali anda mengalahkan pencarian harian, anda harus mengulangi tindakan dan memilih "Tuntutan" untuk mendapatkan Putaran anda. Dengan menatal senarai ke bawah, anda dapat melihat kapan pencarian harian anda diset semula. Ketahui masa anda sehingga anda dapat kembali ke pertanian berputar dengan cara ini.

Pencarian harian sangat mudah dan memerlukan sedikit masa untuk diselesaikan. Sekiranya pencarian diset semula, anda akan diberi misi baru untuk dimajukan semula.

Kaedah ini bukan kaedah terbaik untuk mendapatkan Spins, tetapi dijamin akan menjaringkan beberapa. Itu sudah mencukupi untuk kuota Spins harian.

Main PvP di Arena

Di Arena terdapat beberapa mod permainan, seperti Free-for-Alls dan Deathmatch. Dengan bermain ini, anda akan mendapat Blue Coins dan Ryo. Syiling Biru boleh ditukar dengan Putaran.

Untuk setiap 1,000 Koin Biru, anda mendapat tiga Putaran.

Ini adalah langkah pertukaran:

 1. Pergi ke menu permainan.

 2. Pilih "Arena."

 3. Pergi ke skrin di mana anda boleh memilih mod permainan.

 4. Daripada memilih mod permainan, cari butang "Tukar" hijau.

 5. Tukar Syiling Biru anda dengan Putaran.

Di Arena, anda mendapat lebih banyak Blue Coins kerana anda mengalami lebih banyak kerosakan. Semakin banyak Blue Coins yang anda perolehi, semakin baik Arena anda.

Ryo boleh digunakan untuk membeli Movesets, yang akan anda gunakan di Arena. Semakin banyak Ryo yang anda miliki, semakin banyak set bergerak yang boleh anda beli. Beberapa bergerak bergerak banyak kerosakan dan membolehkan anda memperoleh lebih banyak Blue Coins.

Mainkan Shindo Life Semasa Acara

Kadang-kadang, permainan akan mempunyai acara bermusim. Pemain sering berpeluang mendapatkan lebih banyak Putaran daripada biasa. Oleh kerana acara ini tidak dijadualkan secara berkala, tidak dinasihatkan untuk menantinya.

Sebaliknya, dapatkan Spins dengan kaedah lain dan mainkan acara sebagai cara untuk meningkatkan Spins yang anda dapat setiap hari.

Menebus Kod

Ini adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan Putaran percuma. Menebus kod tidak memerlukan masa sama sekali, dan yang harus anda lakukan hanyalah mencari kod yang berfungsi. Kod kadaluarsa agak cepat, jadi anda harus cepat menggunakannya.

Inilah cara anda menebus kod di Shindo Life:

 1. Buka menu permainan.

 2. Pilih "Edit."

 3. Pilih "Kod YouTube" di kanan atas.

 4. Masukkan kod.

 5. Tekan butang tebus.
 6. Anda harus mendapat Spins percuma atau hadiah lain.

Kod Shindo Life bukan sahaja memberi Spins, tetapi beberapa membolehkan anda memperoleh EXP berganda. Sebilangan daripada mereka membenarkan Stat Reset. Walau bagaimanapun, peratusan yang luar biasa memberi anda Putaran percuma.

Anda boleh mendapatkan kod Shindo Life di pelbagai tempat, seperti:

 • Selalunya memeriksa Wiki.

Shindo Life Wiki rasmi mempunyai halaman yang sentiasa dikemas kini dengan kod kerja. Segala kod yang telah tamat tempoh segera dikeluarkan. Kembali ke halaman ini dengan kerap untuk melihat kod baru mana yang muncul.

Sekiranya kod yang belum anda masukkan hilang dari senarai, kemungkinan kadaluarsa. Anda masih boleh mencubanya.

 • Cari beberapa di Twitter.

Kadang-kadang, anda mungkin mendapati bahawa akaun Twitter RELL World menyiarkan kod. Malangnya, akaun tersebut tidak kerap melakukannya. Sekiranya anda mengikuti orang-orang dalam komuniti Shindo Life, anda mungkin mempunyai satu atau dua kod.

Twitter bukan tempat terbaik untuk mencari kod. Yang terbaik adalah milik Wiki, tetapi ada sumber kod lain.

 • Langgan Shindo Life YouTubers yang mengemas kini penonton dengan kod.

Terdapat banyak YouTuber yang membuat video mengenai kod terkini. Dua contohnya ialah ItzVexo dan RazorFishGaming. AlphaBolt juga kerap memuat naik video mengenai kod kerja terkini. Video ini berdurasi hanya beberapa minit dan tidak akan memakan banyak masa anda.

Setelah selesai menonton video, ketikkan kod tersebut ke dalam permainan untuk menebusnya. Prosesnya mudah dan tidak memerlukan banyak masa sama sekali.

Biasanya, pembangun di RELL World mengeluarkan kod kerja baru ketika bulan baru bermula - mungkin pada minggu kedua bulan tersebut. Awasi kod baru ini dan tebus dengan cepat.

Anda tidak akan tahu bila mereka akan tamat kecuali anda menyemak halaman Wiki. Hasilnya, lebih baik selalu mengawasi mereka.

Jangan Menggodam Permainan

Sebelumnya, kami telah menyebutkan penggunaan clicker automatik untuk mendapatkan Spins secara percuma. Tidak ada yang menghalang anda daripada melakukan ini. Malangnya, ada juga kaedah untuk mendapatkan Spins yang bergantung pada mengeksploitasi dan menggodam.

Beberapa skrip membolehkan anda memperoleh Putaran tanpa had, walaupun ia memerlukan anda memanfaatkan permainan. Ini melanggar peraturan dan boleh mengakibatkan larangan.

Kami tidak mengesyorkan anda menggodam permainan untuk Putaran tanpa had. Anda berisiko kehilangan akaun, dan tidak adil bagi pemain yang menggunakan kaedah yang dibenarkan.

Soalan Lazim Tambahan

Apa Nama Permainan Sekarang?

Pada masa ini, Shinobi Life 2 telah dijenamakan semula sebagai Shindo Life. Ini disebabkan oleh teguran DMCA oleh Viz Media. Permainan ini kini mempunyai citra baru untuk dilepaskan kepada masyarakat umum lagi.

Bolehkah Anda Memainkan Shindo Life di Mudah Alih?

Ya awak boleh. Selagi anda mempunyai aplikasi Roblox di telefon atau peranti mudah alih yang lain, anda boleh memainkan Shindo Life. Permainan mungkin tidak berjalan lancar, tetapi anda masih boleh bermain.

Seperti Apa Kod?

Kod-kodnya adalah beberapa perkataan yang digabungkan tanpa ruang dan mungkin mengandungi nombor. Mereka semua berakhir dengan tanda seru juga. Sebilangan kod mempunyai huruf besar sementara yang lain tidak mempunyai angka sama sekali.

Anda harus memastikan bahawa anda memasukkan kod dalam huruf untuk huruf dan simbol untuk simbol.

Berputar untuk Menang? Nah, Semuanya Percuma!

Sekarang setelah anda mengetahui cara mendapatkan Spins terbaik dalam Shindo Life, anda dapat meningkatkan kemampuan bertarung watak anda. Anda mungkin mendapat garis keturunan yang sudah lama anda cuba gulung. Perhatikan bahawa penggodaman berbahaya untuk akaun anda, jadi kami tidak mengesyorkannya.

Apakah garis keturunan terbaik yang anda ada? Apa Spin paling beruntung yang anda dapat? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts