Cara Dapatkan Lebih Banyak Syiling di TikTok

Nampaknya setiap aplikasi atau rangkaian sosial mempunyai mata wang maya sendiri atau telah dimonetkan dalam beberapa cara. TikTok, seperti aplikasi dan rangkaian sosial yang lain, telah menambah mata wang maya dan mengewangkan aplikasi tersebut.

Cara Dapatkan Lebih Banyak Syiling di TikTok

Penggantian Music.ly, destinasi untuk video pendek dan remaja semakin meningkat. TikTok telah menjadi aplikasi yang sangat popular untuk peminat muzik dengan pengguna baru bergabung setiap hari.

Sekiranya anda baru menggunakan TikTok atau berusaha untuk mengetahuinya, tutorial ini akan menunjukkan cara mendapatkan lebih banyak duit syiling di TikTok.

Tutorial ini tidak akan menunjukkan kepada anda cara permainan sistem atau menggunakan peretasan untuk mendapatkan lebih banyak item. Saya hanya akan menunjukkan kepada anda cara yang sah untuk memperolehnya. Walaupun peretasan ‘menjadi kaya’ memberikan kepuasan segera, skema ini jarang berfungsi atau tidak berfungsi pada akhirnya.

Sekiranya anda tidak keberatan dengan idea kehilangan akaun anda, teruskan dan gunakan peretasan. Sekiranya anda menggunakannya untuk jangka masa panjang, baca terus. Dalam artikel TechJunkie ini, saya akan menunjukkan kepada anda cara menjana sedikit wang tambahan di TikTok menggunakan kaedah etika yang tidak akan membuat anda menghadapi masalah dengan TikTok.

Apa itu TikTok?

TikTok mengambil alih tempat Music.ly berhenti dan kemudian bergerak sedikit. Di mana Music.ly adalah tempat remaja dan pemuda memuat naik video 15 saat mereka menyegerakkan bibir ke trek Beyoncé terbaru, TikTok telah memperluasnya menjadi 15 saat video siapa sahaja yang melakukan apa-apa.

Pasti, sebahagiannya menyeramkan, ada yang sangat ngeri tetapi semuanya mengejutkan ketagihan walaupun anda sedikit lebih tua dari seorang remaja.

Apa itu Syiling TikTok?

TikTok Coins adalah mata wang dalam aplikasi yang dibayar dengan wang sebenar. Anda boleh membeli hadiah untuk pencipta kegemaran anda dan Berlian dengan Koin untuk diberikan kepada seseorang sebagai penghargaan atas karya mereka atau mengucapkan terima kasih.

Kami pernah melihat perkara seperti ini sebelumnya seperti membaca Twitch. Sekiranya anda menyukai apa yang anda lihat, anda memberi sejumlah wang untuk menunjukkan penghargaan. Penyiar membuat beberapa perubahan dan anda akan merasa seronok dengan diri anda selama satu minit. Dari segi tertentu, TikTok membolehkan anda mengewangkan anda kerana bersenang-senang hingga tahap tertentu.

Nilai duit syiling berbeza dan bergantung pada kadar pertukaran. Pada masa penulisan, 100 Koin berharga $ 0.99 USD dan anda boleh membelinya dalam jumlah yang berbeza hingga 10,000 syiling pada satu masa.

Sistem ini nampaknya berubah kerana tidak lama dahulu anda dapat membeli 300 Koin dengan harga satu dolar dan 10,000 untuk $ 122. Itu telah berubah sekarang jadi awasi apa yang berlaku dengan Koin.

Bagaimana anda boleh menggunakan TikTok Coins?

Sebaik sahaja anda membeli TikTok Coins anda, mereka akan disimpan di Wallet anda dan hanya boleh digunakan dalam aplikasi. Mereka tidak dapat dikembalikan dan dilengkapi dengan had biasa yang terdapat pada kebanyakan item maya. Syarat-syarat TikTok cukup jelas dan ringkas sekali dan boleh dibaca di sini.

Anda hanya boleh menghantar hadiah kepada pencipta kegemaran anda di TikTok. Mereka yang berusia di bawah 18 tahun (atau usia dewasa di wilayah lain) tidak lagi dibenarkan menghantar hadiah ini kerana TikTok berusaha melindungi penonton mereka yang lebih muda dari penipuan.

Setelah membeli duit syiling, anda boleh menghantar hadiah kepada pengguna TikTok lain apabila transaksi ini selesai; anda akan melihat jumlah yang ditolak dari dompet anda. Setiap hadiah mempunyai nilai wang yang berbeza dan ditukar menjadi Berlian oleh penerima dengan wang tunai. Memahami hadiah TikTok sangat penting untuk mengewangkan halaman anda.

Sistem ini banyak berfungsi seperti Twitch. Anda boleh membeli hadiah dari pelbagai jenis dengan nilai yang berbeza-beza. Anda kemudian boleh memberi petunjuk kepada pita, bergantung pada seberapa banyak anda menyukai persembahannya. Semakin banyak anda memberi petua, semakin menonjolkan nama anda dan semakin besar kemungkinan anda akan berteriak. Gelung maklum balas yang mendorong penstriman berkinerja baik dan mendorong penonton membelanjakan wang untuk mendapatkan pengiktirafan.

Cara membeli TikTok Coins

Membeli Syiling TikTok adalah mudah. untuk mengetahui cara membeli TikTok Coins, sila ikuti arahan berikut:

  1. Buka TikTok dan arahkan ke profil anda.

  2. Pilih ikon Tetapan di kanan atas.

  3. Pilih ‘Balance’ dari menu yang muncul.

  4. Ketik ‘Isi semula’

  5. Buat pilihan untuk jumlah syiling yang ingin anda beli.

  6. Sahkan pembelian anda di halaman seterusnya.

Nilai semasa dalam dolar ditunjukkan di sebelah jumlah Syiling yang dipilih. Ini berubah kerana turun naik pertukaran tetapi tidak banyak. Setelah memilih jumlah yang ingin dibeli, anda akan dibawa ke halaman pengesahan. Di sini anda mengesahkan pembelian dengan cara yang sama seperti biasa dengan kad, Touch ID, Samsung Pay, atau bagaimana pun anda melakukannya.

Setelah selesai, jumlah Syiling yang anda beli akan ditambahkan ke jumlah keseluruhan di Dompet TikTok anda. Anda kini boleh menggunakan Syiling anda mengikut kehendak anda bila-bila masa yang anda mahukan.

Bolehkah Anda Dapatkan Syiling ‘Percuma’ di TikTok?

Kita akan mulakan dengan mengatakan apa-apa "percuma" tidak selalu seperti yang kelihatannya. Terutama di laman media sosial seperti TikTok. Seperti yang dinyatakan sebelumnya, syarikat ini membuat langkah untuk melindungi pengguna dari penipuan.

Penipuan ini bermula dari mengirim hadiah untuk dilihat dan diikuti dengan skema yang lebih jahat. Mungkin bukan idea yang baik untuk mengirim mata wang kepada sesiapa sahaja yang anda temui melalui aplikasi, tanpa mengira janji yang mereka buat.

Terdapat banyak laman web dan aplikasi yang menjanjikan anda duit syiling percuma di TikTok. Sebelum mengunjungi atau berinteraksi dengan mana-mana aplikasi promosi ini, ingat, anda mempertaruhkan akaun TikTok dan keselamatan anda sendiri.

Sebilangan besar laman web ini meminta anda memasukkan maklumat masuk TikTok anda yang merupakan cara terbaik untuk mencuri akaun anda. Sekiranya itu risiko yang anda ingin ambil, maka fahami bahawa anda mungkin tidak akan mendapatkan kembali akaun.

Juga, TikTok, seperti banyak aplikasi lain dapat mencetuskan peretasan jahat berdasarkan alamat IP telefon anda. Adakah anda hanya akan membuat akaun lain? Fikirkan semula, jika tindakan anda bertentangan dengan standard masyarakat (seperti peretasan), anda akan mendapat larangan seumur hidup.

Laman web lain meminta anda memuat turun maklumat ke komputer atau telefon anda. Selesaikan apa sahaja yang dimuat turun dari web. Itulah kaedah lain yang baik untuk mendapatkan perisian hasad pada peranti anda.

Recent Posts