Bagaimana Mendapatkan Potongan Pusaka di Apex Legends

Dengan pelabuhan baru-baru ini di Nintendo Switch yang sangat terkenal, Apex Legend telah menerima lonjakan populariti yang lain untuk meningkatkan asas pemainnya. Sekiranya anda seorang pemain baru, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana mendapatkan kulit yang lebih sukar difahami dan barang kosmetik lain yang dibanggakan oleh veteran dalam arena Apex.

Bagaimana Mendapatkan Potongan Pusaka di Apex Legends

Item pusaka adalah beberapa kepingan kosmetik yang paling eksklusif dalam permainan, dan hanya sedikit pemain yang berpeluang menggunakan lebih dari satu item ini.

Dalam artikel ini, kami akan membimbing anda melalui proses mendapatkan pelindung pusaka untuk membuat beberapa barang kosmetik paling jarang di Apex Legends.

Bagaimana cara mendapatkan Heirloom Shards di Apex Legends?

Satu-satunya cara untuk mendapatkan barang pusaka tanpa promosi berterusan adalah dengan membukanya dalam Pek Apex. Setiap kali pemain membuka pek yang mereka terima dengan cara apa pun, ada peluang sangat kecil (di bawah 1%) untuk membuka 150 pecahan pusaka.

Malangnya, itu cukup banyak. Promosi untuk menerima pelindung pusaka dengan cara lain tidak banyak. Salah satu contohnya ialah promosi ulang tahun ke-2 yang berlangsung sepanjang Februari 2021, dan kami hanya berharap ada lebih banyak acara seperti yang akan datang.

Kembali untuk membuka Pek Apex - selain berharap dapat mendapatkan barang pusaka dengan setiap pek, ada pemasa kasihan tersembunyi untuk memastikan rasa kemajuan bertahap dan kegigihan berterusan. Pemasa kasihan memastikan bahawa setiap pek ke-500 yang dibuka akan menjamin pelindung pusaka sebagai tambahan kepada ganjaran biasa. Setiap kali pemain membuka pecahan pusaka dalam bungkusan, pemasa kasihan diset semula tanpa mengira statusnya sekarang. Ini bermaksud bahawa pemain yang paling tidak beruntung akan mendapat satu barang pusaka setiap 500 pek.

Bolehkah Anda Membeli Heirloom Shards di Apex Legends?

Sekali lagi, selain daripada promosi khas, tidak ada cara untuk mendapatkan pusaka terus dari kedai.

Pemain boleh membeli Pek Apex dari gedung permainan dengan harga 100 Koin Apex setiap satu (kira-kira $ 1). Membelanjakan lebih banyak wang untuk Apex Coins akan memberi anda syiling bonus untuk digunakan, yang menolong pengguna yang lebih besar. Sekiranya anda ingin membeli pusaka dengan berkesan, anda memerlukan 500 Pek Apex (tolak berapa banyak pek yang anda buka setakat ini) untuk mencetuskan pemasa kasihan. Dalam senario terburuk, anda perlu membelanjakan $ 460 untuk Apex Coins untuk menjamin pusaka (iaitu jika anda membeli pek sebaik sahaja membuka pusaka).

'' Harga di atas dikira berdasarkan tawaran kedai Apex semasa. Kami menggunakan pilihan pembayaran yang paling berkesan untuk mendapatkan pemain ke 50,000 Syiling Apex yang diperlukan untuk Pek Apex. Potongan harga masa depan dan kaedah pembayaran lain dapat mengubah pengiraan ini dengan ketara, dan harga mungkin berbeza di kawasan atau mata wang yang berbeza. ''

Bagaimana Mendapatkan Pusaran Heirloom secara Percuma?

Hanya kerana anda tidak mempunyai sejumlah besar wang untuk dibelanjakan dalam permainan, itu tidak bermakna anda tidak boleh mendapatkan barang pusaka. Pemain mungkin mendapat pusaka dengan membuka pek walaupun mereka belum membeli apa-apa dari kedai.

Setiap pemain boleh membuka 199 pek dengan meratakan akaun Apex mereka dari tahap 1 hingga 500. Tambahan pula, ganjaran bermusim dapat memberi pemain Pek Apex tambahan untuk meningkatkan peluang mereka untuk mencari pusaka.

Pas pertempuran musiman memberikan beberapa Pek Apex untuk pemain yang menghabiskan cukup masa dan menyelesaikan usaha untuk mengisinya. Treasure Packs (terdapat di seluruh peta dalam permainan) juga membawa ganjaran pencarian, termasuk Apex Packs.

Semasa musim 8 (kini berjalan hingga 4 Mei), pemain bebas bermain boleh mendapatkan hingga tujuh Pek Apex dari lulus pertempuran dan 15 lagi dari hadiah Treasure Pack.

Bagaimana Mendapatkan Heirloom Shards Lebih Cepat?

Pemain mendapat tahap dan kemajuan melalui hantaran pertempuran bermusim dengan menyelesaikan pencarian dan mencapai tonggak tertentu atau melakukan tindakan tertentu semasa bermain permainan. Permainan ini mempunyai sistem EXP yang rumit untuk membimbing pemain melalui kemajuan ini dan sistem berasaskan bintang untuk memberi mereka lebih banyak tahap pada hantaran pertempuran mereka.

Berikut adalah beberapa petua mengenai cara memaksimumkan keuntungan EXP dan kemajuan pass pertempuran:

  • Anda mendapat lebih banyak EXP dengan bertahan lebih lama dalam satu pertandingan. Namun, anda juga mendapat EXP untuk membunuh (setiap pembunuhan bernilai sekitar 17 saat bertahan) dan menangani kerosakan (1 EXP setiap 4 kerosakan ditangani). Oleh kerana anda selalu boleh beratur untuk permainan lain, pertimbangkan untuk mencuba lebih banyak kerosakan dan membunuh dalam masa yang lebih singkat. Menghabiskan banyak masa tanpa terlibat dalam pertempuran tembak mungkin mengira anda.
  • Skuad yang memperoleh salah satu daripada 5 tempat teratas dalam perlawanan mendapat peningkatan EXP yang signifikan (300). Pemenang perlawanan akan mendapat lebih banyak mata.
  • Membunuh skuad juara (dinyatakan pada awal setiap perlawanan) atau memulakan permainan kerana satu akan memberikan dorongan EXP 500 yang statik. Memenangi perlawanan atau mendapat kedudukan tinggi akan meningkatkan peluang anda menjadi juara pada perlawanan seterusnya.
  • Menjadi pemimpin pembunuhan pada bila-bila masa dalam permainan akan memberikan sejumlah kecil EXP.
  • Sekutu yang menghidupkan kembali dan memberi respon juga memberikan EXP (untuk setiap revive dan respawn), walaupun kami tidak mengesyorkan untuk cuba menyalahgunakan keuntungan EXP ini untuk mendapatkan lebih banyak pecahan. Pemain yang diturunkan tidak banyak menyumbang kepada pasukan, dan terlalu banyak jumlahnya terlalu lama akan mengurangkan kemungkinan anda mencapai tempat teratas.
  • Bermain dengan rakan akan memberi anda keuntungan EXP 5% untuk masa permainan, setiap rakan. Lebih ramai rakan sama dengan EXP.
  • Pas pertempuran menggunakan sistem bintang untuk naik level, dan mendapatkan EXP akan memberi anda bintang dari masa ke masa. Walau bagaimanapun, pencarian lulus pertempuran akan mempercepat kemajuan dengan ketara.
  • Awasi pencarian harian. Satu set lima pencarian harian akan memberikan lapan bintang, iaitu 80% dari tahap lulus pertempuran. Pencarian harian sahaja boleh mendorong anda melalui 54% hantaran pertempuran jika anda melakukannya setiap hari.
  • Misi mingguan tidak akan berakhir sehingga musim berakhir, jadi anda boleh menyimpannya dan menyelesaikannya pada minggu yang berbeza.

Sekiranya anda mempunyai banyak wang untuk permainan, kami sangat mengesyorkan membeli kad perang jika anda pemain biasa. Mengisi bahagian bayaran dari Battle Pass memberi anda Pek Apex tambahan. Selain itu, Battle Battle dapat mengembalikan wang anda dengan Apex Coins yang mencukupi untuk membeli Battle Battle musim depan, dengan berkesan menjadikannya pelaburan jangka panjang sekali.

Bolehkah Anda Mendapatkan Pusaka Percuma di Apex Legends?

Walaupun cara mendapatkan barang pusaka agak terhad, mendapatkan barang pusaka secara terang-terangan boleh menjadi lebih mencabar. Pada masa ini, satu-satunya cara untuk mendapatkan pusaka secara langsung adalah dengan menunggu promosi khas dalam acara koleksi.

Setiap kali pusaka baru diumumkan, biasanya dikemas dengan koleksi barang yang keluar secara serentak. Membeli atau mendapatkan semua item dalam koleksi tersebut memberi pemain dengan item pusaka itu secara percuma. Pusaka masa lalu hanya mempunyai satu acara di mana pecahan dapat diterima dengan cara ini, dan kami tidak melihat trend itu berubah pada masa akan datang.

Soalan Lazim Tambahan

Di mana saya boleh menemui Heirloom Shard di Apex?

Sekiranya anda menarik pelindung pusaka dari Pek Apex, anda mungkin tertanya-tanya bagaimana cara menguangkannya untuk item sebenar. Inilah yang perlu anda lakukan:

1. Buka tab "Simpan" di bahagian atas.

2. Pilih "Heirlooms" pada tingkat kedua tab.

3. Permainan memaparkan pecahan pusaka anda yang ada sekarang (anda memerlukan 150 keping per item).

4. Anda dapat melihat model semua senjata pusaka jarak dekat yang tersedia untuk pembelian dengan pelindung pusaka.

Pusaka termasuk senjata jarak dekat yang dapat anda lihat di kedai, panji sepanduk, dan garis suara pengenalan (quip) untuk legenda dimainkan. Senjata ini dilengkapi secara automatik semasa membuka kunci, tetapi dua yang lain perlu dilengkapi melalui menu "Loadout".

Bolehkah Anda Dapatkan Heirloom Shards dalam Pakej Apex?

Ya awak boleh. Sebenarnya, Pek Apex adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan pelindung pusaka. Setiap pek boleh mengandungi pelbagai barang rampasan, dan pelindung pusaka cukup rendah dalam senarai (dengan peluang kurang dari 1%).

Pemasa kasihan memastikan bahawa pemain menerima satu set pelindung pusaka untuk setiap 500 Pek Apex yang mereka buka.

Berapa Banyak Pelindung Pusaka yang Anda Dapatkan?

Setiap kali anda menerima pecahan pusaka melalui acara (seperti membuka paket bertuah), anda akan mendapat 150 keping. Ini cukup untuk satu pusaka.

Harga dan jumlah ganjaran tidak berubah kerana pusaka baru diperkenalkan ke dalam permainan. Kami tidak pasti mengapa Respawn Entertainment memilih nombor ini.

Bersinar Dengan Pusaka di Apex Legends

Walaupun memperoleh pusaka tidak akan meningkatkan kemahiran anda dalam bermain permainan sebenar, mereka cantik untuk dilihat dan salah satu item yang paling sukar difahami dalam permainan. Pusaran pusaka boleh sukar diperoleh, tetapi kami telah menunjukkan beberapa petua teratas kami! Mudah-mudahan, anda akan mendapatkannya dari Pek Apex yang anda buka tidak lama lagi.

Apakah pusaka Apex Legends kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found