Garmin Forerunner 305 ulasan

£ 138 Harga semasa dikaji

Peranti GPS kedua Garmin yang diuji berharga hanya £ 120, yang mana harganya lebih rendah £ 30 berbanding yang lain, dan separuh daripada harga peranti yang lebih mahal dalam kumpulan. Tetapi itu tidak bermakna ia kekurangan ciri.

Garmin Forerunner 305 ulasan

Perkara pertama yang perlu diperhatikan ialah, walaupun dipakai di pergelangan tangan, ini bukan sesuatu yang anda gunakan sebagai jam tangan harian anda. Reka bentuk wraparoundnya yang besar (untuk memastikan penerimaan satelit yang baik tidak kira di kedudukan pergelangan tangan anda) tidak begitu selesa, juga tidak bergaya. Hasilnya ialah penerima GPS disatukan ke dalam jam tangan dan bukannya disambungkan secara wayarles melalui POD yang berasingan.

Ia juga lebih serba boleh daripada kakaknya, 705, untuk pelari dan triathlet. Pakej ini merangkumi monitor denyut jantung dan membolehkan anda mengatur isyarat denyut jantung dan kelajuan yang berbeza untuk aktiviti yang berbeza. Profil untuk berbasikal, mendaki, dan berlari sudah ditentukan sebelumnya, tetapi anda boleh menambahkan sejumlah aktiviti tersuai.

Ia juga berfungsi dengan baik: 305 secara konsisten mencapai kunci satelit dalam masa kurang dari satu minit, skrin monokromnya jelas dan antara muka mudah digunakan. Kami juga peminat besar mod rakan latihan Garmin, yang membolehkan anda bersaing dengan laluan dan masa yang direkam sebelumnya.

Di tempat lain ia mempunyai kesalahan. Sistem dok adalah kelebihan, membolehkan pemindahan laluan dan maklumat degupan jantung ke PC anda dengan mudah, tetapi alat analisis bukanlah yang paling maju.

Kami masih berpendapat bahawa ia menawarkan nilai hebat. Sekiranya anda mahukan alat latihan yang baik dengan wang tidak banyak, itu adalah pilihan serba lebih baik daripada Timex.

Perincian

Penggunaan GPS disyorkan Berlari

Pemetaan

Peta disediakan N / A
Penyedia data peta N / A
Perisian navigasi N / A

Perkakasan

Saiz skrin N / A
Resolusi N / A x N / A
Jenis pelekap dalam kereta N / A
Antena GPS luaran disertakan? tidak
Sokongan Bluetooth tidak
Pembaca kad memori panel depan tidak
Keluaran fon kepala tidak
Segerakkan melalui kabel? iya
Segerakkan melalui buaian? iya
Pemancar FM? tidak

Fungsi lain

Maklumat lalu lintas N / A
Pencarian poskod N / A

Perisian PC

Perisian dibekalkan Pusat Latihan Garmin

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found