Tarikh keluaran Kingdom Hearts 3 akhirnya terungkap bersama rakaman Pirates of the Caribbean

Hati Kerajaan 3 sudah lama dalam pembuatannya tetapi akhirnya diberi tarikh pelepasan. Pertama kali diumumkan pada E3 2013, sekuel Square Enix yang ditunggu-tunggu akan tiba pada 29 Februari 2019, yang bermaksud tidak ada banyak masa lagi sehingga Sora, Goofy dan Donald memulakan perjalanan lain yang sama sekali tidak masuk akal.

Semalam kami disuguhi treler semasa acara E3 Microsoft, yang memperlihatkan tarikh peluncurannya bersama-sama dengan melihat pelbagai dunia Disney yang berbeza. Tidak diragukan lagi, ia kelihatan sangat menakjubkan, seolah-olah anda benar-benar bermain melalui pengembaraan Disney. Tidak mahu naik ke atas, Sony juga mempunyai Hati Kerajaan III trelernya sendiri, dan kali ini kita melihat di lanun dari Caribbean dunia dan bukannya Beku.

Ada sesuatu yang agak tidak enak mengenai semuanya, terutamanya kerana dunia Pirate of the Caribbean kelihatan sangat realistik berbanding permainan yang lain. Tapi nampaknya ini akan menjadi yang paling bercita-cita tinggi Hati Kerajaan masuk ke dalam siri ini.

Anda boleh menonton treler Xbox di bawah ini, yang memfokuskan kebanyakannya Beku, tetapi juga menyoroti dunia dari Cerita mainan, Kusut, Monster’s Inc. dan Hercules.

Kingdom Hearts 3: Semua yang perlu anda ketahui

Tarikh rilis Kingdom Hearts 3: Bilakah Kingdom Hearts 3 keluar?

Kembali pada tahun 2017, di D23 Expo, Square Enix melancarkan treler baru yang dipamerkan Hati Kerajaan 3Dunia Toy Story baru. Selain berjumpa dengan Woody, Rex dan kru Pixar yang lain, peminat lebih senang melihatnya Hati Kerajaan 3 akan tiba pada waktu yang tidak ditentukan pada tahun 2018.

Square Enix masih belum dapat dijelaskan bila pada tahun 2018 peminat boleh melihatnya Hati Kerajaan 3, tetapi peruncit mungkin sengaja membiarkan tarikh pelepasan habis sedikit lebih awal. Target peruncit AS menyenaraikan permainan untuk pelancaran 1 November. Sebagai Buku komik diperhatikan pada bulan April, peruncit biasanya meletakkan 31 Disember sebagai tarikh pemegang produk, bukan 1 November.

Memang, Target mengubah tarikh pelepasan menjadi 31 Disember setelah laporan Buku Komik keluar. Walaupun ini bukan bukti kukuh bahawa Hati Kerajaan 3 akan keluar pada 1 November - ini mungkin merupakan kesalahan yang jujur ​​- kami pasti akan mengetahui tarikh pelepasan rasmi tidak lama lagi, dengan Square Enix baru-baru ini mengumumkan bahawa ia akan mengadakan sidang media tahun ini di E3 2018.

Sekiranya melalui usaha mengadakan persidangan, kami yakin pembangun akan memamerkan kedua-duanya Shadow of the Tomb Raider begitu juga Hati Kerajaan 3 - mudah-mudahan bersama dengan tarikh pelepasan.

Kisah Kingdom Hearts 3: Ke mana kita akan pergi?

Hati Kerajaan 3 akan melibatkan salah satu crossover paling gila yang pernah ada, sebagai protagonis Sora dan geng dari Disney melintasi sebilangan dunia budaya pop yang dikenali. Tetsuya Nomura, pengarah siri Kingdom Hearts, telah mengesahkan kepada Famitsu (melalui Polygon) bahawa Hati Kerajaan 3 akan mengikuti secara langsung selepas peristiwa di Kingdom Hearts 3D: Jarak Penurunan Impian, bermaksud kita harus melihat Sora, Donald dan Goofy meneruskan perjalanan mereka untuk mencari Tujuh Penjaga Cahaya. Siapa tahu, mungkin kita akan melihat mereka melawan Master Xehanort.

Bersama dengan Sora dan geng, kami juga akan mengikuti Mickey dan Riku ketika mereka mencari perisai Keyblade.

Kingdom_hearts_3_release_date_3

Pada Ekspo D23 tahun ini di Jepun, kami dilayan dengan treler baru yang mewah yang memamerkan dunia Monsters Inc., termasuk memperkenalkan Mike, Sully dan Boo kecil, tetapi juga memberi kami lebih banyak lagi untuk berpesta. Kami melihat kembalinya watak-watak seperti Vanitas dan Marluxia, serta kembalinya Unversed.

Treler Monsters Inc. bergabung dengan yang lain Hati Kerajaan 3 treler sudah dilepaskan, yang memberi kita pengintipan di dunia Kusut, dunia Toy Story, tingkat Hercules, dan treler tempur.

Nomura juga mengesahkan kepada Famitsu dalam wawancara terpisah (melalui Kotaku) bahawa permainan ini akan memiliki gaya seni yang sangat berbeza dengan permainan Kingdom Hearts sebelumnya, memilih untuk memamerkan karya sikat 2D Disney dalam pengaturan 3D Kingdom Hearts.

Lihat tarikh pelepasan Ghost of Tsushima yang berkaitan: Epik feodal Sucker Punch adalah tarikh pelepasan Cyberpunk 2077 yang sangat menakjubkan: Kemungkinan tarikh pelepasan 2019 dibocorkan khabar angin dan berita tarikh Beyond Good and Evil 2: Jade dan Joseph Gordon-Levitt tampil di E3

Pada akhir tahun 2017, terdapat banyak Hati Kerajaan 3 kebocoran disiarkan tanpa nama di Imgur dan dikongsi oleh ahli yang baru mendaftar di KHInsider. Pengguna kemudian menyiarkan banyak senarai fail dari pelayan FTP - nampaknya pelayan sekunder dari studio yang dikontrak. Senarai fail dengan cepat dikeluarkan, tetapi peminat bermata helang cukup cepat untuk mencatat semuanya. Spoiler dunia yang berpotensi wajib di hadapan!

Menurut senarai fail (yang tidak mempunyai senarai dunia lengkap) kita juga dapat melihat dunia Frozen, dunia Buku Rimba, Twilight Town, Menara Misterius, 100 Acre Woods, Disney Castle dan Land of Departure. Senarai ini juga merupakan tempat pertama yang menyebutkan bahawa kita akan melihat dunia Monsters Inc., dan akhirnya menjadi kenyataan. Namun, seperti semua kebocoran dan khabar angin, ambil ini dengan sedikit garam.

Permainan Kingdom Hearts 3: Bagaimana permainannya?

Treler pengumuman memberi kami beberapa coretan permainan yang menarik, menunjukkan kepada kami Sora berlari ke dinding dan menunggang musuh besar.

Hati Kerajaan III mempunyai pesta tiga orang, tetapi NPC dan watak-watak lain menyertai pertarungan di setiap dunia individu dan tindakan yang dihasilkan benar-benar menarik dan menarik. AI musuh juga jauh lebih rumit, dan saya rasa permainan akan mencerminkan keseimbangan dinamik yang baru, ”kata Nomura kepada Polygon.

Kami juga telah menerima pengesahan dari artikel Famitsu (melalui Kotaku) bahawa Sora akan dapat mengubah bentuk Keyblade-nya, sesuatu yang dibuktikan lebih lanjut dalam treler D23.

Dalam treler D23 terbaru, kami melihat Square Enix mempamerkan beberapa kemampuan tempur baru. Perkara lain yang tersembunyi di dalam treler D23 termasuk pandangan pertama pada transformasi terhad dan serangan khas. Tanda dagangan Sora Keyblade dapat berubah menjadi cakar raksasa logam yang tumbuh dari senjatanya untuk kekuatan jarak dekat; Menara Rapunzel pecah dari tanah dalam serangan mirage; hiper tukul, yang menangani kerosakan jarak dekat tetapi dengan penggunaan elektrik; dan banyak lagi.

Kingdom_hearts_3_release_date_2

Kami juga melihat bahawa Boo mempunyai kekuatan yang menarik. Dalam treler Monsters Inc., kami melihat ketawa mengisi ketika Sora menggunakan transformasi Keyblade terkuatnya. Kami rasa ia akan berfungsi hampir sama dengan Mulan's Morale Meter di Kingdom Hearts 2. Sekiranya betul, ini akan bermakna permainan jika anda tidak memastikan meternya tetap segar.

Platform Kingdom Hearts 3: Apa yang akan dimainkan?

Square Enix telah mengesahkan bahawa Hati Kerajaan 3 akan datang ke PS4 dan Xbox One, tetapi sama ada ia juga akan tiba di PC atau Nintendo Switch, baiklah ... kami tidak pasti, tetapi itu pasti satu kemungkinan.

Nomura memberitahu Famitsu (melalui DSoG) bahawa Hati Kerajaan 3 akan datang ke PS4 dan Xbox One, tetapi setelah dilepaskan di platform ini, ia dapat disalurkan ke PC atau Nintendo Switch: "Perkakasan lain tidak terhad pada Nintendo Switch dan kami akan mempertimbangkan semuanya setelah peluncuran versi PS4 dan Xbox One ”.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found