Barisan permainan PS Plus percuma untuk bulan Mac 2018 merangkumi Bloodborne and Ratchet & Clank yang hebat

PS Plus kurang dalam beberapa bulan terakhir, dengan barisan bulan lalu Ketukan mengambil biskut. Syukurlah, seolah-olah menebus dosa-dosanya, Sony telah melancarkan barisan luar biasa untuk PlayStation Plus pada bulan Mac 2018.

Di PS4, pelanggan PS Plus boleh memuat turun kedua-duanya Darah dan versi PS2 klasik yang dibuat semula Ratchet & Clank. Kedua-dua tajuk ini adalah antara permainan terbaik mutlak yang boleh anda dapatkan di PS4, jadi sangat bagus untuk melihatnya tersedia untuk semua orang dengan PS Plus.

Seperti setiap bulan di PS Plus, anda juga akan menikmati dua permainan PS3 dan dua permainan PS Vita untuk dinikmati. Kali ini sekitarnya Legenda ulang tahun Kay dan Perkasa No. 9 di PS3, dengan Claire: Potongan Lanjutan dan Pengebom Busters menyertai PS Vita.

BACA SETERUSNYA: Wang permainan PS4 terbaik boleh dibeli

Lihat permainan PS4 Terbaik yang berkaitan untuk kanak-kanak dari Just Dance hingga Little Big Planet 3 Permainan PS4 Pro terbaik: Permainan 4K HDR untuk PlayStation 4 PlayStation 4 Pro vs PS4 anda: Adakah anda MEMERLUKAN PS4 Pro?

Penembak Mega Man yang bercita-cita tinggi Perkasa No. 9 juga serasi dengan PS4, di samping Claire: Potongan Lanjutan dan Pengebom Busters jadi anda sebenarnya mendapat lima permainan PS4 secara percuma dengan PS Plus March.

Kali ini anda tidak akan mendapat permainan PlayStation VR atau PlayLink percuma untuk dinikmati.

Keenam permainan ini tersedia sekarang dan barisan Februari Ketukan dan Rime telah meleleh selama-lamanya.

  1519837620478

  Perlu juga diperhatikan bahawa Sony akan menghentikan permainan PS3 dan PS Vita sebagai sebahagian daripada PS Plus dari 8 Mac 2019. Ini bermakna ada satu tahun lagi permainan PS3 dan PS Vita yang dinantikan, tetapi selepas itu, nada. Tidak ada yang lain yang akan berubah, tetapi ini bermakna kita hanya akan melihat dua perlawanan setiap bulan sebagai sebahagian daripada PS Plus.

  Garis rasmi Sony mengenai perkara ini ialah “permainan bulanan akan kekal pada dua permainan PS4 setiap bulan. Kami akan terus meningkatkan faedah yang diterima oleh ahli melalui PS Plus, termasuk pek tambahan percuma untuk permainan percuma untuk bermain dan diskaun PS Store eksklusif. "

  Walaupun saya berharap bahawa sikap boleh berubah pada tahun 2019, ini boleh menjadi petunjuk untuk kedatangan PS5. Walaupun begitu, mungkin tidak.

  BACA SETERUSNYA: Permainan PS4 Pro yang paling menarik di luar sana sekarang

  Permainan PS Plus percuma Mac 2018:

  Apa yang akan datang pada bulan Mac:

  • Darah (PS4)
  • Ratchet & Clank (PS4)
  • Legenda ulang tahun Kay (PS3)
  • Perkasa No. 9 (PS3 & PS4)
  • Claire: Potongan Lanjutan (PS Vita & PS4)
  • Pengebom Busters (PS Vita & PS4)

   Recent Posts

   $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found