Tarikh, berita dan khabar angin pelepasan Vampyr: Semua yang perlu anda ketahui sebelum dilancarkan

Gambar 1 dari 5

vampyr_release_date_and_rumours_game_dontnod _-_ 1

vampyr_release_date_and_rumours_game_dontnod _-_ 2
vampyr_release_date_and_rumours_game_dontnod _-_ 3
vampyr_release_date_and_rumours_game_dontnod _-_ 4
vampyr_release_date_and_rumours_game_dontnod _-_ 5

Vampyr adalah permainan seterusnya dari Hidup ini Pelik studio Dontnot Entertainment, menukar remaja perjalanan masa untuk vampir menghisap darah. Sama seperti permainan berdasarkan keputusan membuat keputusan yang sukar, walaupun kali ini anda akan berjalan di sekitar London pada tahun 1918, menimbang siapa yang harus dikeringkan untuk darah manis dan manis mereka.

Lihat Inside dan peningkatan permainan pendek yang berkaitan Dari Minecraft ke Everybody's Gone to the Rapture, bagaimana kehidupan nyata meniru permainan yang kita mainkan Bagaimana permainan seperti The Walking Dead mengubah kita menjadi ahli falsafah kerusi berlengan

Tidak seperti Hidup ini Pelik, Vampyr diharapkan menjadi urusan yang lebih berorientasikan tindakan. Anda akan bermain dengan Jonathan Reid, seorang askar yang bertukar menjadi doktor yang menjadi vampir, yang harus menangani konflik moral antara menghisap darah dan Sumpah Hippokratiknya untuk menyelamatkan nyawa, semua di London dilanda Flu Sepanyol 1918. Penekanan, Dontnod mendakwa, adalah untuk mendorong pemain memilih mangsa mereka dengan berhati-hati.

Sejumlah pratonton telah membuat bayangan di premis ini, memanggil VampyrMendekati segalanya dari bingung hingga tidak memuaskan, terpecah antara mencipta watak yang bertentangan dan membuat permainan aksi yang mengerikan. Yang lain, bagaimanapun, mendakwa bahawa pendekatan permainan untuk menghisap darah berjaya membuat pemain merasa bersalah kerana menyembelih warga yang tidak bersalah. Dengan beberapa hari sebelumnya VampyrKeluaran, ini adalah ikhtisar mengenai perkara yang perlu anda ketahui mengenai permainan ini.

Vampyr: Tarikh pelepasan

Vampyr akan keluar pada 5 Jun 2018 untuk PS4, Xbox One dan PC.

Vampyr: Treler

Dontnod Entertainment baru-baru ini menggunakan Twitch untuk menayangkan sebahagian besar permainan. Klip selama 50 minit itu berpusat pada protagonis Dr Reid yang menyiasat seorang jururawat di Whitechapel (lompat ke sekitar tanda 13 minit untuk permulaan aliran).

Vampyr: Apa maksudnya?

Vampyr adalah permainan peranan orang ketiga, aksi. Anda bermain dengan Jonathan Reid, seorang doktor yang baru saja memasuki dunia vampir setelah digigit oleh pesakit yang disangka menghidap Flu Sepanyol. Tidakkah anda membencinya ketika itu berlaku?

Ini adalah permainan yang serupa dengan Hidup ini Pelik, memaksa anda untuk membuat keputusan moral yang semakin sukar. Anda memerlukan darah untuk bertahan dan mendapat kekuatan, yang bermaksud anda perlu menimbang korban yang patut disembelih. Adakah anda berputus asa untuk menyembuhkan orang dan memberikan darah pertama anda? Bagaimanapun, semasa mencari sumber penularan, anda juga perlu terus hidup sendiri.

[galeri: 1]

Vampyr: Permainan

Semasa VampyrKaitnya adalah bagaimana ia menangani keputusan di sebalik nafsu darah watak anda, Dontnod merangka semua ini dalam sistem RPG yang berat. Reid akan memiliki sejumlah jarak dekat dan senjata jarak jauh yang ada di tangannya, serta kekuatan sihir vampir. Kebolehan yang terakhir ini akan mengambil tenaga darah untuk ditarik, yang bermaksud anda perlu terus menggunakan darah segar untuk menggunakannya.

Satu masalah yang diketengahkan dalam sejumlah pratonton permainan mencatat ketegangan canggung antara pilihan tertimbang yang harus anda buat antara membuat predikat pada warga yang tidak bersalah, dan banyaknya pemburu vampir yang akan anda bunuh dalam permainan. Agaknya logik Dontnod adalah salah satu daripada kumpulan ini jika cuba membunuh anda dan yang lain tidak, tetapi ia tetap berisiko untuk merosakkan fokus keseluruhan permainan terhadap nilai kehidupan manusia. Seperti yang ditulis oleh Julian Benson Permainan PCN: "Reid menganggap pembunuhannya terhadap salah seorang yang dianggap tidak bersalah sebagai tindakan mengerikan tetapi dia dibiarkan tanpa konflik dengan membunuh serangkaian pemburu vampir manusia beberapa saat sebelumnya."

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found