Sarang Pokémon Go: Cara mencari sarang Pokémon di UK dan London

Sarang Pokémon Go: Cara mencari sarang Pokémon di UK dan London

Gambar 1 dari 17

reddit_calexy4

jonathan_theriotimgur
imgur
reddit_raidy_
reddit_danceswithhishands
twitter_rambologi101
reddit_kjazetti
reddit_reddit2213
redditcompoundgc161
redditnormandcass27
redditrjccj
slack_for_ios_upload_1
toyota_wec_team
twitter_peteyplastik
twitter_stuartjritchie
twitter_isaac_alarcon
reddit_luschiss
 • Apa itu Pokémon Go? 6 perkara yang PERLU anda ketahui mengenai aplikasi yang menggegarkan dunia
 • Apa itu Pokémon Go PLUS?
 • Cara bermain Pokémon Go BAIK
 • Cara bertarung di gim Pokémon Go
 • Setiap acara Pokémon Go di UK
 • Cara mendapatkan Vaporeon, Jolteon atau Flareon
 • Cara mendapatkan stardust
 • Cara menetas telur
 • Cara menggunakan kemenyan dengan betul
 • Bagaimana menjadikan Pikachu sebagai Pokémon pertama anda
 • Cara menangkap Pokémon yang jarang dan legenda
 • Cara mencari sarang Pokémon
 • Cara memperbaiki pepijat Pokémon Go yang paling teruk
 • Pokémon Go terbaik Pokémon Go
 • Tahap pelatih memberi penghargaan dan membuka kunci
 • Berikut adalah tempat paling pelik untuk menangkap Pokémon
 • Ikuti Kuiz Alphr Pokémon Go
 • Pokemon Go Gen 4 UK News: Niantic menambah 26 makhluk baru ke daftarnya pada Oktober 2018
 • Cara menangkap makhluk Legenda Pokémon GO

Ini boleh menjadi cabaran untuk mencari Pokémon baru untuk ditangkap Pokémon Go - tidak akan menjadi permainan yang menyeronokkan jika raksasa tersebar secara merata (dan tidak ada yang akan menyentuh Ratatta). Tetapi mungkin anda mencari di tempat yang salah? Anda tidak akan pernah menemui Pokémon yang berbeza jika anda tidak melihat di tempat yang berbeza.

Dengan kemas kini Generasi 4 yang dinanti-nantikan, kini adalah masa yang tepat untuk keluar berburu lagi, untuk menjimatkan gula-gula dan stardust (dan cukup cergas untuk menempuh jarak yang diperlukan untuk melakukannya!). Dan tidak ada salahnya mengisi semua lubang dalam koleksi anda sebelum ratusan lubang baru muncul.

Oleh itu, jika anda ingin menangkap sesuatu yang lebih eksotik daripada Pidgey yang lain, anda mesti meneroka beberapa tempat baru. tetapi ke mana anda mesti pergi? Dan adakah cara mudah untuk mencari Pokemon tertentu yang anda mahukan? Jawapannya tidak semudah ya atau tidak, dan di situlah sarang Pok é mon masuk.

Apakah sarang Pokémon?

Sekiranya anda bermain Pokémon Go untuk sementara waktu sekarang, anda mungkin akan menyedari bahawa terdapat beberapa kawasan yang nampaknya penuh dengan jenis Pokémon tertentu, dan pada dasarnya itulah sarang Pokémon. Sederhananya, sarang Pokémon adalah lokasi di mana sebilangan besar Pokémon (tidak termasuk pembaziran seperti Drowzee) bertelur di satu tempat dalam jangka waktu yang singkat. Jika misalnya, katakanlah, empat Abras dapat ditangkap dalam jarak 20 hingga 30 minit di satu lokasi, maka anda akan memanggil titik panas itu sebagai sarang Pokémon.

Ada kemungkinan sarang Pokémon adalah kesalahan, yang dibuat disebabkan oleh kesalahan dalam algoritma yang memunculkan Pokémon - tetapi kami tidak akan mengeluh. Ketika fenomena sarang pertama kali muncul, kami menyangka Niantic akan menyingkirkannya sepenuhnya - tetapi sepertinya Niantic hanya mengubah jenis Pokémon yang setiap sarang cenderung bertelur. Pokémon Go hack: Tempat mencari sarang Pokémon

Di mana anda boleh menemui sarang Pokémon?

Pelatih Pokémon dari seluruh dunia telah bekerjasama untuk mencari tempat bersarang Pokémon. Sebilangan besar sarang Pokémon terdapat di bandar-bandar besar, jadi ada banyak lagi yang dapat dilihat dan dilakukan daripada bermain Pokémon Go. Namun, jangan merancang waktu rehat bandar anda - lokasi sarang Pokémon telah diketahui berubah. Sebagai peraturan, perlu diperiksa untuk memastikan sarang Pokémon yang ingin anda lawati masih menghasilkan Pokémon yang anda mahukan. Bayangkan anda mengambil cuti sehari untuk menangkap 34 orang Drowze. Tersekat-sekat.

BACA SETERUSNYA: Apa rundingan Pokemon RPG untuk Switch ini?

Sekiranya anda tinggal di sekitar London, anda sudah bernasib baik. Seorang pelatih Poké bernama I_am_Bruton_Gaste telah menyiarkan lokasi semua lokasi sarang Pokémon di London di Reddit. Seperti juga catatan, peta berguna yang menunjukkan lokasi sarang Pokémon telah dibuat - walaupun ia hanya merangkumi London sekarang. Untuk memberi anda rasa apa yang diharapkan di pos Reddit, Charmanders sering dijumpai di Greenwich Park, Blackheath dan Olympic Park. Sekiranya anda menjumpai lagi sarang Pokémon, anda juga boleh menyumbang kepada siaran tersebut.

Di samping itu, terdapat keseluruhan subreddit untuk pemburu Pokémon di London, jadi sebagai pasukan anda dapat terus berada di puncak sarang dan gimnasium, dan menukar Pokémon dengan isi hati anda.

Sekiranya anda tidak akan datang ke London dalam waktu dekat, mungkin ada baiknya mencari sarang Pokémon di bandar atau bandar tempatan anda. Sudah ada peta sarang Pokémon nasional untuk UK, yang terbukti menjadi alat berharga dalam usaha menjadi yang terbaik, seperti tidak ada yang pernah ada.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found