Tarikh, treler dan berita pelepasan Dark Souls 3 DLC: Ashes of Ariandel keluar awal hari ini

Gambar 1 dari 10

sihir_1471955440

mapon_bridge_1471955441
fatherfather_1471955438
musuh1_1471955439
knight_with_a_weapon_1471955439
3118663-musuh_birdman
3118668-npc_painter
mapsnow_hill_1471955442
keajaiban_1471955442
pvp_area_1471955443

24/10/16: Tidak sabar untuk mati berulang kali dengan pelancaran rasmi Jiwa Gelap 3DLC pertama? Berita baik. Anda sekarang boleh bermain Ashes of Ariandel sehari lebih awal. Kesalahan menunjukkan DLC dilancarkan lebih awal dari jadual Jumaat lalu untuk Xbox One, dan Bandai Namcom telah mengubah rancangannya.

"Kerana kesalahan logistik, Dark Souls III Ashes of Ariandel DLC telah tersedia untuk dimuat untuk jangka waktu yang singkat untuk pemain Xbox One," kata Bandai kepada Gamespot. “Kami sejak itu telah memperbaiki kesalahan penjadualan ini dan Dark Souls III Ashes of Ariandel DLC kini akan tersedia pada 24 Oktober 2016 jam 3 PM PDT untuk pemain Steam dan 24 Oktober 2016 jam 9 malam PDT untuk pemain konsol. Kami menyesali kekeliruan yang ditimbulkan kepada pemain dan peminat Dark Souls III; kami berharap dapat melihat semua orang di dunia Ariandel. "

Ini bermakna pemain UK akan mendapatkan Ashes of Ariandel di Steam pada pukul 11 ​​malam ini, dan di konsol pada jam 5 pagi esok.

10/10/16: Jiwa Gelap 3 pemain bersiap untuk melepaskan DLC pertama permainan, Ashes of Ariandel. Sejak pengumumannya, pencipta Dark Soul telah menagih sepasang pengembangan yang masuk sebagai "episod terakhir" dalam siri ini. Wawancara baru-baru ini dengan Polygon telah memberi penerangan lebih lanjut mengenai apa maksudnya untuk masa depan penglibatan From Software dalam alam semesta Dark Souls.

Setelah bertanya Jiwa Gelap 3 pengarah Hidetaka Miyazaki, jika DLC menandakan berakhirnya siri ini, dia dilaporkan membalas dengan penegasan "Ya", sebelum meruncing ini dengan mengatakan francais dapat kembali lebih jauh.

"Sudah waktunya untuk menjauh dari francais Dark Souls," kata Miyazaki. "Sebagai presiden From Software, saya tidak sepenuhnya menolak kemungkinan mengembalikan francais di masa depan. Mungkin ada orang lain di syarikat saya yang ingin mengusahakan ansuran baru. Tetapi kami percaya bahawa siri ini akan berakhir selepas dua DLC. "

Nampaknya, buat masa ini, Jiwa yang gelap selepas itu dikembalikan Jiwa Gelap 3Dua keping DLC. Daripada meneruskan siri ini, Miyazaki mengisyaratkan bahawa pembuatan semula HD lebih lama Jiwa permainan boleh dikeluarkan untuk konsol yang lebih baru. Dia juga mengatakannya, hanya kerana dia tidak bekerja pada yang lain Jiwa yang gelap permainan, dia masih berminat untuk membuat projek baru dengan suasana dan gaya permainan yang serupa.

"Saya tidak mengatakan bahawa saya tidak akan bekerja Jiwa yang gelapseperti permainan atau permainan fantasi gelap, ”katanya. "Kami ingin membawa beberapa perkara baik dari francais ke produk baru. Semasa teknologi baru diperkenalkan, kami ingin mengambil apa yang kami pelajari Jiwa yang gelap dan menggunakannya di IP masa depan. "

Sekiranya cemerlang Darah adalah apa-apa yang akan berlaku, kita tidak sabar untuk melihat apa yang Miyazaki dan bersama-sama bangkit selepas ini. dark_souls_3_dlc_ashes

24/08/2016: Dark Souls 3 adalah kelas utama dalam bangunan dunia yang penuh kegelapan, dan koleksi pemandangan malam mimpi buruknya akan dikembangkan pada 25 Oktober dengan karya pertama DLC - Ashes of Ariandel.

Sebuah treler pelancaran untuk DLC menunjukkan dunia bersalji, dengan raksasa yang mengibarkan diri, pejuang kapak dan sekumpulan serigala. Tidak ada maklumat mengenai mengapa watak anda ada, tetapi Bandai Namco menjelaskan bahawa masa anda akan dihabiskan untuk mengungkap "rahsia mengerikan yang terletak di dalam tanah beku yang tidak disebutkan namanya". Itu, dan mati banyak.

"Pemain ditugaskan untuk memasuki dunia baru ini dan mengalahkan kejahatan di dalamnya dan mengungkap misteri apa yang menyebabkan tanah itu menjadi najis," kata keterangan itu. "Selain menambahkan lingkungan baru ke DARK SOULS III, DARK SOULS III: Ashes of Ariandel perluas juga akan merangkumi senjata, set perisai, dan sihir baru untuk pemain temukan dan bereksperimen dengan, serta fitur baru untuk permainan liar mod berbilang pemain kompetitif yang popular. "

Seperti yang ditunjukkan oleh Gamespot, terdapat lebih dari beberapa anggukan menarik kepada Dark Souls 1's Painted World of Ariamis. Seperti kawasan itu, DLC berpusat di lanskap musim sejuk dan mempunyai musuh yang menyerupai setan gagak The Painted Worlds. Terdapat juga seni konsep untuk watak yang disebut "pelukis".

Dark Souls 3 sering tumpang tindih dengan Dark Souls 1, jadi hubungan pasti ada kemungkinan. Kami pasti akan mengetahui bila DLC dilancarkan pada 25 Oktober untuk PS4, Xbox One dan PC.

[galeri: 1]

11/07/2016: Sejumlah temu ramah dengan Jiwa Gelap 3 pengarah Hidetaka Miyazaki telah berkembang sejak seminggu yang lalu, dengan pengembang bercakap sedikit tentang pemikirannya mengenai siri ini dan kejayaan dan kegagalan penyertaan terakhirnya.

Walaupun tidak memberikan apa-apa yang penting mengenai Jiwa Gelap 3Dua keping DLC, dia telah menegaskan bahawa yang pertama akan tiba pada musim luruh 2016, dengan yang kedua dijadualkan pada awal tahun 2017. Bercakap dengan Kotaku, dia mengatakan bahawa DLC pertama akan tampil dengan "area baru, musuh, gigi, dan cerita", dan lokasinya akan "menawarkan nuansa yang berbeda dari Jiwa Gelap 3”.

Lihat Dark Souls 3 yang berkaitan dan ketakutan pengulangan Dark Souls 3 dan ketakutan pengulangan Dark Souls 3 dan keganasan pengulangan Dark S… Dari Dark Souls ke Manifold Garden: Bagaimana permainan menceritakan kisah melalui seni bina SOMA, BioShock dan seram: bagaimana permainan ketakutan dalaman kita

Di tempat lain dalam wawancara yang sama, Miyazaki mengisyaratkan bahawa pengumuman permainan Dari Perisian baru akan masuk. Ditanya adakah jawatannya sebagai presiden syarikat itu akan mendorongnya untuk mengambil lebih sedikit risiko dengan permainan di masa depan, Miyazaki menjelaskan bahawa mengambil risiko adalah penting bagi strategi studinya.

"Sekiranya kita mengelakkan risiko, kita tidak akan meletakkan permainan ini sebagai titik perubahan dalam siri ini dan mengakhiri jalan cerita semasa," katanya. Kotaku. "Saya percaya projek-projek baru yang akan kami umumkan akan menunjukkan pendirian dan hala tuju kami menuju."

Miyazaki terus terang mengenai elemen apa yang tidak dan tidak berfungsi Jiwa Gelap 3. Dalam temu bual dengan Tempat permainan, dia berbicara secara khusus mengenai pemikirannya mengenai bidang-bidang dalam permainan, yang tidak seperti Jiwa Gelap 1, jangan bersambung ke peta tunggal dan koheren.

"Saya percaya peta yang kami sediakan sangat sesuai untuk diterokai memandangkan ukuran peta jauh lebih besar dan dimensi daripada sebelumnya," katanya kepada laman web itu. "Tetapi, saya juga merasakan cara peta saling terhubung agak lemah, menyempitkan tahap kebebasan berkaitan dengan urutan pemain dapat menghadapi permainan."

Dark Soul 3: Teras Perisai?

Miyazaki sebelum ini mengatakan bahawa penglibatannya dalam Jiwa yang gelap sudah berakhir dan dia sudah mula bekerja di IP baru. "Apa yang pasti buat masa ini adalah, bagi saya secara peribadi, Dark Souls sudah berakhir," kata pengarah itu dalam wawancara dengan laman Taiwan GNN Gamer, yang diterjemahkan oleh NeoGAF. "Jadi, daripada membuat sekuel lain, saya rasa sudah waktunya kita melangkah ke arah baru. Pembangunan IP baru sudah bermula. "

Dalam wawancara yang sama, Miyazaki mengisyaratkan bahawa dia ingin kembali ke permainan mecha Dari Perisian Inti Perisai seri. "Inti Perisai adalah salah satu tonggak barisan Dari Perisian, tetapi saya tidak dapat mendedahkan apa-apa buat masa ini, "katanya. "Secara peribadi, saya mahu melakukannya. Lagipun saya terlibat dalam tiga perlawanan dalam siri ini. "

Menggantikan ksatria dan pyromancer dengan robot raksasa yang memegang senjata akan menjadi perubahan nada dan rentak yang menarik untuk permainan From Software. Alih-alih berjalan selama puluhan tahun yang tidak jelas Inti Perisai sejarah, bagaimanapun, adalah baik untuk melihat Dari Perisian memukul ulang pada siri ini dan mendekatinya dengan batu tulis baru. Sekiranya Darah adalah sesuatu yang boleh dilalui, saya sangat berminat untuk melihat bagaimana Miyazaki akan membawa bakatnya untuk reka bentuk dan penceritaan seni bina ke alam semesta baru.

bloodstain_rgb_1444817900

Dark Souls 3: Ulasan

The Telegraph - 5/5

"Walaupun Dark Souls yang asli tetap menjadi permainan legenda, Dark Souls 3 adalah penerus yang layak untuk nama itu. Di mana Dark Souls 2 merasa seperti langkah terpencil dari segi reka bentuk, Dark Souls 3 mengikat semua konvensyen ikonik yang terkenal dengan siri ini, walaupun semuanya terasa agak biasa. "

IGN - 9.5

"Walaupun tidak semua perubahan yang berisiko terjadi dengan rapi seperti yang lain, Dark Souls 3 adalah perjalanan yang kuat dan sekuel siri ini benar-benar layak."

Poligon - 7.0

"Dengan begitu banyak cara penting - reka bentuk dunianya, kecepatannya, teknologi yang menguatkannya - Dark Souls 3 tidak lagi penting. Adakah anda bermain untuk kegembiraan dan tekanan meneroka tempat berbahaya yang dibuat dengan penuh unsur-unsur tersembunyi dan jalan sampingan yang tidak berkesudahan? Kemudian saya mengesyaki anda akan bergabung dengan saya sedikit kecewa dengan arahan yang diambil oleh sekuel ini. "

Eurogamer - Penting

"Adakah ini permainan Souls terbaik? Saya tidak tahu; mungkin. Walaupun begitu, saya dapat mengatakannya: Dark Souls 3 adalah permainan hebat, dan kesimpulan yang tepat untuk trilogi zaman moden yang paling hebat. "

Batu, Kertas, Pistol - Tidak dijaringkan

"Sekiranya ini menjadi permainan terakhir Jiwa, saya dengan senang hati akan mengucapkan selamat tinggal. Ini bukan pencapaian yang cukup tinggi bagi siri ini, tetapi ini adalah penafsiran formula yang sangat kreatif dan inventif. Dan mungkin itu akan menjadikannya permainan Souls pertama yang hebat untuk seseorang yang baru dalam siri ini juga. "

Tempat permainan - 8/10

"Pada umumnya, pertumbuhan anda dihormati. Benang itulah - rasa kemajuan yang hampir berterusan - yang membawa kepada momen terhebat Dark Souls 3. Kami mencipta pelancong kami. Kami menjadikan mereka lebih kuat, lebih cepat, lebih tahan, mengubah mereka menjadi pejuang kerana kami juga mempelajari selok-belok dunia foreboding ini. "

Dark Souls 3: Adakah ini permainan Souls terakhir?

Dalam temu bual dengan Gamespot, Jiwa pencipta Hidetaka Miyazaki menyusun rancangan masa depannya untuk siri Souls - atau kekurangannya:

"Saya rasa itu bukan pilihan yang tepat untuk terus membuat tanpa batas Jiwa dan Darah permainan, ”katanya. "Saya sedang mempertimbangkan Jiwa Gelap 3 menjadi penutupan besar siri ini. Itu tidak hanya terhad kepada saya, tetapi FromSoftware dan saya bersama-sama ingin membuat perkara baru secara agresif pada masa akan datang. Jiwa Gelap 3 akan menandakan permainan terakhir di mana projek pembangunan bermula sebelum saya menjadi presiden. "

Itu cukup jelas, walaupun tidak akan dihapus pada masa akan datang Jiwa permainan sepenuhnya - sebaliknya, ini menunjukkan bahawa Miyazaki dan rakan berniat untuk melepaskan diri dari permainan Jiwa- berbentuk lubang merpati, sekurang-kurangnya buat masa ini.

BACA SETERUSNYA: Horizon Dawn Zero adalah salah satu permainan yang paling unik pada tahun 2016

Kekuatan kepada mereka. Miyazaki adalah seorang yang mahir dalam reka bentuk permainan, dan sangat senang melihat dia mengusahakan sesuatu yang baru. Menariknya, dalam wawancara yang sama, Miyazaki mengisyaratkan bahawa Jiwa Gelap 3 dapat mencadangkan arah masa depan permainan FromSoftware seterusnya:

"Judul seterusnya adalah permainan yang disusun semasa saya menjadi presiden. Saya percaya bahawa FromSoftware harus mencipta perkara baru. Akan ada jenis permainan baru yang datang dari kami, dan Jiwa Gelap 3 adalah penanda penting dalam evolusi FromSoftware. "

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found