Berita dan khabar angin tarikh pelepasan Star Citizen: Treler Squadron 42 terbongkar

Setelah berjuta-juta dolar dan bertahun-tahun, nampaknya Warganegara Bintang sedang membuat kemajuan.

Dilancarkan di ‘CitizenCon’ baru-baru ini adalah treler untuk permainan ini Skuadron 42, yang merupakan set permainan di Warganegara Bintang alam semesta yang memanfaatkan sebahagian besar dana tambahan permainan yang diterima.

Treler ini adalah siapa pelakon suara terkenal dengan Gillian Anderson, Andy Serkis, Mark Strong, Gary Oldman, Mark Hamill dan banyak lagi penampilan. Jelas Cloud Imperium Games memanfaatkan sebahagian besar wang tambahan yang diterima.

Dari segi kandungan, treler sebenarnya tidak menunjukkan apa-apa lagi selain gambar bertema ruang umum, dan petikan yang membingungkan dari semua pelakon suara terkenal ini. Tampaknya niat untuk memamerkan teknologi dan lakonan suara, daripada menyampaikan pengetahuan tentang permainan.

Seperti Warga Bintang, Skuadron 42 belum mempunyai tarikh rilis rasmi, namun dijangka akan dikeluarkan sebelum ini Warganegara Bintang.

Berikut adalah semua yang kita tahu mengenai Star Citize

Warganegara Bintang adalah permainan yang dibiayai oleh orang ramai yang ada. Setelah pusingan awal crowdfunding selesai pada tahun 2012, meninggalkan pembangun Star Citizen Cloud Imperium Games dengan dana $ 6.2 juta (£ 4.6 juta), ia telah mengumpulkan lebih dari $ 175 juta (£ 130 juta) seumur hidupnya.

Itu pasti angka yang mengagumkan, tetapi masalahnya Warganegara Bintang adakah studio di belakangnya - Cloud Imperium Games - masih belum menepati janjinya. Pada asalnya dijadualkan untuk keluaran 2014, Warganegara Bintang telah ditangguhkan berkali-kali, merosot dari 2014 hingga 2015, kemudian ke 2016 ... sekarang ia tidak lagi mempunyai tarikh pelepasan yang diharapkan.

Kekecewaan itu tergoda oleh cita-cita semata-mata Warganegara Bintang sedang berusaha untuk dilakukan. Ditubuhkan oleh pemaju veteran Chris Roberts, yang mencipta klasik Komandan Sayap siri pada tahun 1990-an, Warganegara Bintang akan menjadi permainan akhir yang paling akhir. Ini menarik dari sebilangan genre yang berbeza, dari simulator tempur penerbangan hingga penembak orang pertama. Studio ini mengeluarkan video biasa yang memperincikan kemas kinike alam semesta permainan, tetapi persoalannya akhirnya dihadapi Warganegara Bintang adalah: dapatkah ia melepaskan visi agungnya sebagai keseluruhan yang kohesif, atau terlalu kembung untuk diselesaikan?

Mengapa Star Citizen kontroversial?

Kelewatan dan persoalan mengenai keuntungan, pada asasnya. Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Warganegara Bintang pada asalnya seharusnya tampil sebagai permainan lengkap pada tahun 2014. Sejak itu tidak dan telah ditolak ke belakang. Jangan menahan nafas dalam rilis dalam waktu dekat, kerana Cloud Imperium Games telah mengalihkan tumpuannya untuk menyampaikan tajuk lain dalam Warganegara Bintang Alam semesta. Dikenali sebagai Skuadron 42, dibintangi oleh pelakon Gary Oldman, ia dijadualkan tiba pada akhir tahun ini. Keyakinan terhadap francais semakin berkurang kerana terlalu ketinggalan tarikh pelepasan awal musim luruh 2015.

Scientology dalam bentuk permainan video, anda mungkin berfikir, tetapi anda salah. Sekurang-kurangnya sebahagiannya. Walaupun permainan ini sememangnya mempunyai perkembangan yang bermasalah (melihat panjang lebar Julian Benson mengenai topik ini Kotaku patut dibaca), pembuatnya nampaknya benar-benar dilaburkan untuk mencipta sesuatu yang indah. Adakah cita-cita itu diterjemahkan kepada produk akhir masih belum dapat dilihat. Dalam beberapa tahun, Star Citizen dapat dianggap sebagai galaksi maya yang spektakuler dan luas, atau kegagalan paling mahal dalam sejarah permainan video.

star_citizen_release_date _-_ battle-royale

Bilakah tarikh pelepasan Star Citizen?

Saya harap saya dapat memberitahu anda, tetapi nampaknya sama Warganegara Bintang pemaju Cloud Imperium Games tidak tahu kapan menjangkakannya.

Halaman peminat telah membuat spekulasi bahawa ia akan tiba pada akhir tahun 2018. Dengan mengikut jadual pelepasan sebelumnya, kami akan mengatakan bahawa itu adalah anggaran yang agak bercita-cita tinggi tetapi, seperti yang dinyatakan oleh pencipta permainan Chris Roberts, Warganegara Bintang tidak akan mempunyai pelancaran komersial tradisional, jadi kemungkinan besar ia akan meninggalkan alpha pada akhir tahun ini / awal tahun depan. Buat masa ini, Star Citizen Alpha 3.1 sudah tersedia, yang merangkumi banyak bulan dan pos permukaan untuk diterokai.

Warganegara Bintang menerima treler baru di E3 tahun ini untuk mempamerkan kandungan tambahan yang datang sebagai sebahagian daripada kemas kini Alpha 3.2 yang akan datang.

Treler dalam mesin, sepatutnya, tidak mempamerkan semua itu, tetapi ia pasti kelihatan cantik. Terdapat penjelajahan planet, banyak kapal dan bangunan struktur dan, sejujurnya, tidak banyak rakaman permainan. Namun, jika anda peminat Warganegara Bintang - dan mungkin telah menghabiskan banyak wang untuk itu - anda mungkin akan sangat gembira dengan treler tersebut.

Star Citizen: Semua yang perlu anda ketahui

Apa itu Star Citizen?

Pada asasnya, Warganegara Bintang adalah bahagian Elit: Berbahaya, bahagian EVE Dalam Talian-style MMO, sebahagian sci-fi craft porn dan sebahagian penembak orang pertama yang mengasyikkan. Itu semua perkara untuk semua orang, tetapi itu timbul dengan pelbagai masalah.

Pada masa ini sangat sedikit yang diketahui mengenai arah umum permainan dan, seperti sekarang, anda hanya perlu membeli pelepasan penuh sekali untuk dapat mengaksesnya seumur hidup. Sejauh besar, dunia terbuka, MMO pergi, itu adalah satu kos kemasukan yang manis, dan mungkin akan berubah dari masa ke masa sekiranya Cloud Imperium Games mahu terus bertahan ketika penyokong akhirnya mengering setelah pelepasan terakhir.

star_citizen_release_date _-_ spacestation_above_planet

Mengapa Star Citizen begitu lama untuk keluar?

Kerana anda mungkin sudah memerah, Warganegara Bintang bercita-cita besar-besaran. Masalah terbesar yang dihadapi oleh Cloud Imperium Games ialah mengetepikan versi ‘final’ permainan yang skopnya enggan berhenti. Dengan lebih banyak penyokong melompat ke atas untuk mendapatkan akses ke Warganegara BintangAlfa, lebih banyak wang mengalir ke kas CIG, dengan itu meningkatkan skop potensinya - di mana anda berhenti apabila dana nampaknya hampir tidak pernah berakhir?

Semoga dengan pelancaran Skuadron 42, mungkin kita akan selangkah lagi untuk menyelesaikannya. Menurut pencipta Chris Roberts, teknologi yang mendasarinya hampir sepenuhnya, yang bermaksud ia hanya membangun dunia dan misi yang tinggal untuk diselesaikan.

Apa yang saya dapat untuk menyokong Star Citizen sekarang?

Sekiranya anda kembali Warganegara Bintang sekarang, tidak begitu jelas apa yang anda dapat untuk wang anda. Penyokong asal dan penyokong Kickstarter sudah mempunyai akses ke Warganegara Bintang binaan alpha. Untuk pendatang baru, bagaimanapun, ada beberapa cara yang boleh anda gunakan untuk memasuki versi Warganegara Bintang anda boleh bermain.

Menuju bahagian Ikrar atau Pakej Permainan pegawai Warganegara Bintang laman web menunjukkan kepada anda apa yang boleh anda beli untuk memasuki dunia Warganegara Bintang. Pada akhirnya, pakej-pakej ini cenderung berputar di sekitar pengambilan Skuadron 42 sebagai pembelian mandiri atau membeli pelbagai kapal untuk dimainkan di alam semesta utama yang berterusan Warganegara Bintang. Setiap kapal yang anda beli memberi anda akses ke alfa build, dan beberapa pakej dengan harga lebih tinggi juga memberikan bonus tambahan.

Sekiranya anda tertanya-tanya berapa banyak kapal umum yang akan membuat anda kembali, kapal tingkat dasar berharga $ 54, yang merangkumi akses ke Warganegara Bintang juga. Kapal yang lebih besar masuk pada harga $ 100- $ 150, dan jika anda mula terlibat dalam membeli "Battle Pack", "Fleet Pack" dan pelbagai pilihan "Pack" lain, anda akan melihat perbelanjaan dari $ 1,300 hingga $ 18,000 . Dan peminat tertanya-tanya mengapa sebilangan orang memanggil Warganegara Bintang penipuan ...

star_citizen_release_date _-_ planetshot_003

Setelah memilih bungkusan yang anda gemari, anda juga boleh memilih insurans untuk kraf anda. Ditujukan untuk membantu meniru dan memacu ekonomi dalam permainan, ini membolehkan anda mengganti kapal anda jika sesuatu terjadi padanya, yang, jujur, kemungkinan akan terjadi di luar angkasa.

Pilihan langganan juga tersedia untuk Warganegara Bintang pemain, walaupun ini tidak penting. Langganan akan memberi anda beberapa bonus dalam permainan seperti barang kosmetik untuk hangar maya anda atau majalah bulanan digital dunia nyata mengenai apa yang berlaku di Warganegara BintangPasukan pembangunan. Sudah jelas bahawa ini hanya bertujuan untuk Warganegara Bintang penyucian.

Anda boleh membeli pek kapal Star Citizen bernilai £ 20,300

Warganegara Bintang mungkin semakin hampir untuk akhirnya mempunyai semacam pelepasan sebenar tetapi, sementara anda menunggu ia benar-benar menjadi kenyataan, orang-orang di Cloud Imperium Games telah memutuskan sudah saatnya anda mempunyai kemampuan untuk membeli segala-galanya dalam permainan dalam satu pergi. Ya, betul, sekarang ada pek kapal untuk Warganegara Bintang yang memberi anda akses ke semua 117 kapal dan tambahan langsung dari luar.

Hasil tangkapan? Harganya £ 20,300.

Yeah. Itu.

Pek Legatus, berharga $ 27,000 (£ 20,300) dalam bentuk wang sebenar memberikan anda semua yang anda boleh dapatkan Warganegara Bintang dalam satu pek. Ini adalah kos yang besar, dan ini menunjukkan bahawa CIG menilai nilai permainan mereka dengan jelas. Menariknya, anda tidak boleh masuk dan membanting sejumlah wang yang menjijikkan untuk membeli Legatus Pack. Sebaliknya, CIG mempunyai ketersediaan terhad untuk pemain yang sudah menghabiskan $ 1,000 (£ 750) Warganegara Bintang sudah. Keputusannya benar-benar ada untuk memastikan anda seorang pemain serius yang sebenarnya mampu menjatuhkan begitu banyak wang pada permainan video.

Sekiranya anda fikir tiada siapa yang akan menggigit dan membeli pek tersebut, anda mungkin salah. Tidak hanya mempunyai Warganegara Bintang mengumpulkan sejumlah wang yang tidak masuk akal ($ 185 juta sebagai janji peminat sahaja), jelas bahawa peminatnya yang gemar dengan senang hati membelanjakan jumlah yang tidak masuk akal untuk menyokongnya - walaupun tidak pernah melihat cahaya hari.

Star Citizen: Lebih daripada $ 175 juta dikumpulkan setakat ini dalam crowdfunding

Bintang Warganegara pemaju Cloud Imperium Games telah mengumumkan bahawa, pada tahun 2017 sahaja, ia mengumpulkan $ 34.9 juta melalui crowdfunding. Sejak pendanaan awal $ 2 juta dari Kickstarter ditutup, Warganegara Bintang kini telah mengumpulkan dana $ 175 juta yang tidak masuk akal dalam crowdfunding, mengajukan pertanyaan tentang seberapa besar kemungkinan untuk melepaskan permainan.

Data, dikeluarkan ke Poligon, mempunyai beberapa perbezaan yang perlu diketengahkan - seperti jumlah pembayaran balik yang diminta - tetapi jelas Warganegara Bintang adalah kempen pendanaan yang lumayan untuk CIG. Sebenarnya, ia kelihatan seolah-olah Warganegara Bintang telah mengumpulkan lebih banyak wang daripada setiap permainan yang mempunyai kempen pendanaan Kickstarter.

Jelasnya, CIG dan syarikat saudaranya Roberts Space Industries (RSI) dilihat sebagai penyokong untuk menyampaikan produk. Walau bagaimanapun, ia memerlukan masa yang manis untuk melakukannya jika memperoleh dana $ 35 juta yang sihat setiap tahun.

Kebimbangan sebenar mengenai apa yang boleh membunuh Warganegara Bintang projek ini bukan penggemarnya meminta pengembalian wang kerana tidak menghantar produk, itu adalah tuntutan mahkamah yang telah dibawa oleh Crytek terhadap syarikat itu.

Recent Posts